Zanima me šta moji sugrađani misle o ovakvim udruženjima i njihovim obilježavanjem komunističkih praznika i dan danas, znam da je to tekovina demokratije, al demokratija mi nije jača strana
udruzenje boraca subnora
-
ramoni_sa
#1 udruzenje boraca subnora
http://sabnor41-45.com.ba/ - to im je stranica. Baš su se ljepo zabavili ima i video sekcija, nisu znali ni link postaviti.
Zanima me šta moji sugrađani misle o ovakvim udruženjima i njihovim obilježavanjem komunističkih praznika i dan danas, znam da je to tekovina demokratije, al demokratija mi nije jača strana
eto samo toliko za sad 
-
Innovation
#2 Re: udruzenje boraca subnora
Nemam nista protiv /to su i nasi praznici/, ali ovo za g. Kljujica je cista provala /sjetili se sad, neko ih nagovori garant/. Zasto ne reaguju na ovo obiljezavanje 67. god. od hapsenja draze i cetnicko setanje po Visegradu.
- sinuhe
#3 Re: udruzenje boraca subnora
To su kuriri
Moj dido davno umro.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4 Re: udruzenje boraca subnora
zar i ove mumije zaslužuju temu?
-
dječak sa šibicama
#5 Re: udruzenje boraca subnora
Ma jok, nikako ovaj proglas protiv Kljujica, nije napisan u centrali SDP-a 
-
hAZNADAR
#6 Re: udruzenje boraca subnora
To je jedan SUBNOR - bez Srba.
Srpski clanovi nakada jedinstvenog SUBNOR-a su istupili iz organizacije jer postuje drzavnost BiH - pa su osnovali svoj srpski SUBNOR koji postuje samo RS i danas obiljezavaju svetkovine zajedno sa cetnicima koji se danas tumace kao antifasisti.
To je surova realnost danasnjice.
Srpski clanovi nakada jedinstvenog SUBNOR-a su istupili iz organizacije jer postuje drzavnost BiH - pa su osnovali svoj srpski SUBNOR koji postuje samo RS i danas obiljezavaju svetkovine zajedno sa cetnicima koji se danas tumace kao antifasisti.
To je surova realnost danasnjice.
- Paranoid
#7 Re: udruzenje boraca subnora
Oni imaju toliko godina, ali nemaju bore koje to dokazuju...JoseMujica wrote:zar i ove mumije zaslužuju temu?
- Morales
#8 Re: udruzenje boraca subnora
Procitajte "Transkripti o podjeli Bosne" pa ce vam biti jasno ko je i sta S. Kljujić.....ne mogu da vjerujem da su ljudi ovako glupi i naivni ovi sto ga podrzavaju
-
muzicar_iz_parka
#9 Re: udruzenje boraca subnora
Prošlo 67 godina od kraja rata, većina boraca je morala imati preko 20 godina 1945, kladim se da živih nema ni par hiljada u čitavoj BiH.
Samo da ne bude kao u HR gdje imaju oko 40 000 partizanskih boraca među penzionerima.
Samo da ne bude kao u HR gdje imaju oko 40 000 partizanskih boraca među penzionerima.
-
ramoni_sa
#10 Re: udruzenje boraca subnora
hahahaha
joj cvjetaju udruženja bit će da je proljeće :d HEHE meni dedo bio domobran 
-
Scopio
#11 Re: udruzenje boraca subnora
Meni fakat nije jasno kako još uvijek ima živućih toliko boraca SUBNOR-a
Inače, moj pokojni dida uvijek kad bi na TV vidio nekog penzionera guste sijede kose, rekao bi za njega borac SUBNORA
Inače, moj pokojni dida uvijek kad bi na TV vidio nekog penzionera guste sijede kose, rekao bi za njega borac SUBNORA
-
ramoni_sa
#12 Re: udruzenje boraca subnora
šuti. dobro je dok pare ne traže 
-
Nesta Marley
#13 Re: udruzenje boraca subnora
Mislim da bi komunjare mogle početi malo cijeniti to što imaju sva prava koja su oni 46 godina uskraćivali svakom ko nije mislio kao oni, što ih niko ne hapsi zbog ispričanog vica itd.ramoni_sa wrote:http://sabnor41-45.com.ba/ - to im je stranica. Baš su se ljepo zabavili ima i video sekcija, nisu znali ni link postaviti.
Zanima me šta moji sugrađani misle o ovakvim udruženjima i njihovim obilježavanjem komunističkih praznika i dan danas, znam da je to tekovina demokratije, al demokratija mi nije jača stranaeto samo toliko za sad
Nego, ne reče mi na koji sabnor misliš, onaj partizanski ili onaj četnički?
- mirnisan
#14 Re: udruzenje boraca subnora
ne mogu da shvatim pojedince koji podrzavaju ovog prodavaca knjiga. nakaza politicka-to je kljujic
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#15 Re: udruzenje boraca subnora
Pitanje je uopće koliko partizana može biti biološki živo... i ko sve tamo sjedi
Zatim je pitanje zašto se nikad ne oglašavaju na nalete otvorenog fašizma. I naravno, pitanje, zašto baš sad i to povodom jednog kandidata za gradonačelnika, pa me to jako podsjeća na neke nevladine, proteste i ostalo.
- MuaDib
#16 Re: udruzenje boraca subnora
Evo malo prisjećanja na Kljujića i njegove laprdancije:
- MuaDib
#17 Re: udruzenje boraca subnora
I njegovih partijskih frendova:
- sinuhe
#18 Re: udruzenje boraca subnora
Boze dragi kako je smijesna politicka scena u BiH.
Ova Kljuiceva prica iz 90-te nije ni za djecu a odrasli ljudi glasali za njega.
- MuaDib
#19 Re: udruzenje boraca subnora
A pogledaj ove demokrate:sinuhe wrote:Boze dragi kako je smijesna politicka scena u BiH.![]()
Da nije ovog što je bilo, bilo bi smješno
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#20 Re: udruzenje boraca subnora
Umjesto da se skonta sa kim će u vlast a sa kim ne, već treću godinu, SDP nam se dao u kampanju za (mlađahnog i bez zasluga) gradonačelnika 
- slucajni prolaznik
#21 Re: udruzenje boraca subnora
ramoni_sa wrote:http://sabnor41-45.com.ba/ - to im je stranica. Baš su se ljepo zabavili ima i video sekcija, nisu znali ni link postaviti.
Zanima me šta moji sugrađani misle o ovakvim udruženjima i njihovim obilježavanjem komunističkih praznika i dan danas, znam da je to tekovina demokratije, al demokratija mi nije jača stranaeto samo toliko za sad
Umjesto sto otvoris ovako provokativnu i tendecioznu temu i pobjegnes, vrati se i odgovori na pitanje o kojim komunistickim praznicima mislis kad ih spominjes u obiljezavanju u organizaciji ovog "subnora"?
- karanana
#22 Re: udruzenje boraca subnora
dobro neko rece gore, znaju metuzalemi srati protiv kljujica, a to sto im se par stotina metara od grada postrojavaju cetnici ili sto se u visegradu slavi chicha, ne ocituju se.
-
dječak sa šibicama
#23 Re: udruzenje boraca subnora
Ma ovo je vise ofirno, Kljujic protukandidat SDP-ovom pulenu, i sad izvukli ove metuzaleme iz naftalina, kao oni nesto... ista prica ko sa Dostasima, to su "neutralni" po narudzbi.
Prljava politika.
Hajde da SDP izlazi sa nekim kandidatom aman zaman, nego jos jedan Zlajin prirepak, zlatna SDP mladez. Gomila iskompleksiranih klinaca.
Prljava politika.
Hajde da SDP izlazi sa nekim kandidatom aman zaman, nego jos jedan Zlajin prirepak, zlatna SDP mladez. Gomila iskompleksiranih klinaca.
- Paranoid
#24 Re: udruzenje boraca subnora
Nepostoji formula koja bi SDP mogla da vrati na pravi put, onaj put, koji je Tuzla svojom socijaldemokratijom pokazivala prije rata, u ratu i nakon rata i čijom se multikulturom dičio svaki gradjanin i kao takva Tuzla je bila bastion normalnog političkog javnog mišljenja...KatarinaKosaca wrote:Umjesto da se skonta sa kim će u vlast a sa kim ne, već treću godinu, SDP nam se dao u kampanju za (mlađahnog i bez zasluga) gradonačelnika
Nažalost, sarajevski politički vožd "slučajni prolaznik" i njegova banda poput (za)ostalog Damira H. ili BHNoleta su unakazili socijaldemokrtasko opredjeljenje svojih glasača kako u glavnom gradu tako i u svim gradovima BiH...