Ubrzati Srbiji ulazak u EU?
-
zavrzlama
EU izgleda nije nista naucila u BIH....sto vise popustas velikosrbima i njihovoj ideji ...oni sve vise sebe uvjeravaju da su na isptravnom putu i ponasaju se jos gore ..tako isto sad sa Srbijom i EU...Evropa nezna sta je Balkanski inat i ne znaju da nema para koje ce kupiti srpsku saglasnost da se odreknu Kosova a da kao kompezacija ne dobiju teritoriju neke susjedne drzave...Ako ode Kosovo neko u Srbiji mora da polozi racune za pogresnu politiku zadnjih 17 godina..a niko ne zeli da bude taj koji ce biti na vlasti kad se zabode posljednji argument propale i katastrofalne velikosrpske politike a to je odlazak Kosova..obicno na Balkanu kad jedna politicka ideologija treba da dozivi poraz ..oni prije nego li sidju sa vlasti izazovu rat..tako ce biti i ovaj put..samo rat u srbiji izmedju normalne i radikalsko/cetnicke Srbije....
-
pesak
Jao, zavrzamo, sto me plasis.
Ko ce s kim ovde da ratuje ? Pa gradjanske snage nisu naoruzane.
i sta ti to mislis u vezi BIH i prevrata u Srbiji ?
A sto se EU tice, ubedjena sam da oni jako dobro znaju s kim imaju posla. Zato su spremni i toliko da popustaju. Ovo je ekstremna sargarepa, sto ne znaci da nece doci do ekstremnog stapa.
EU su predvideli sve mogucnosti. Ubedjena sam u to.
A da stvari idu lose, idu, to je sigurno. Pogledajte samo - onaj siroti pregovarac samo sto rogove covek nije dobio. Jedva se posle malo sredio. Mislila sam da ce svakog trenutka da eksplodira-da tresne nekog.
Problem je Putin.
Ko ce s kim ovde da ratuje ? Pa gradjanske snage nisu naoruzane.
i sta ti to mislis u vezi BIH i prevrata u Srbiji ?
A sto se EU tice, ubedjena sam da oni jako dobro znaju s kim imaju posla. Zato su spremni i toliko da popustaju. Ovo je ekstremna sargarepa, sto ne znaci da nece doci do ekstremnog stapa.
EU su predvideli sve mogucnosti. Ubedjena sam u to.
A da stvari idu lose, idu, to je sigurno. Pogledajte samo - onaj siroti pregovarac samo sto rogove covek nije dobio. Jedva se posle malo sredio. Mislila sam da ce svakog trenutka da eksplodira-da tresne nekog.
Problem je Putin.
- jeza u ledja
Ergo - naoruzajte se.pesak wrote:Pa gradjanske snage nisu naoruzane.
-
simi5
Čak sam se i ja zezala. Zamisli!Vodenjak wrote:simi5 wrote:Možete, nije problem, priznate državnost Srpske i dobijete bon za čekanje u redu od EU koja je zatvorila vrata za narednih 20 godina.jeza u ledja wrote:Pa eto, mozda bi trebali raditi na tome da mi udjemo prvi pa da blokiramo njihov ulazak.
Stvarno jeste li pročitali današnju vest da je EU usvojila novi statut i šta sve to znači.![]()
![]()
![]()
@Jeza, cak sam I JA skontao da se zajebavavas...
- jeza u ledja
Ne mogu.simi5 wrote:Čak sam se i ja zezala. Zamisli!Vodenjak wrote:simi5 wrote: Možete, nije problem, priznate državnost Srpske i dobijete bon za čekanje u redu od EU koja je zatvorila vrata za narednih 20 godina.
Stvarno jeste li pročitali današnju vest da je EU usvojila novi statut i šta sve to znači.![]()
![]()
![]()
@Jeza, cak sam I JA skontao da se zajebavavas...
Nemate vi Srbijanci smisla za humor.
-
pesak
Imas ti ovde koliko hoces Seselja...zavrzlama wrote:Najveca kazna Srbiji bi bila da Haski sud oslobodi Seselja....a ako srbija ne bude saradjivala sa EU kao kaznu EU ce osloboditi Seselja kao vid kazne prema neposlusnom Srbijanskom rezimu
-
Frankyee
Pa kako onda da ih onako razvalise zbog Kosova? zar tako mocna diplomatija nije mogla da ocuva "pravni poredak" i "povelju UN o ocuvanju granica"nokturno wrote:photo wrote:
Na diplomatiji i saveznistvima im moze pozaviditi svaka balkanska drzava.
ili ako su mocni ko sto kazes sto to nisu onda uspjeli da obezbijede prava za Srbe u Hrvatskoj kao sto sada ce da dobiju Albanci sa Kosova ili Srbi u BIH?
ili mozda kazes sve su to "uspjesi diplomatije i saveznistva sa najmocnijim silama"