U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

peanuts

#1 U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by peanuts »

Tužilaštvo BiH ukinulo je pritvor za četiri osobe koje su prije skoro dva mjeseca u spektakularnoj akciji Federalne uprave policije uhapšene pod optužbom da se radi o teroristima, a zbog nedostatka dokaza koji bi ih povezali s terorizmom,ovog mjeseca iz Tužiteljstva Bosne i Hercegovine upućeno je šturo saopćenje da su sva četverica uhapšenih puštena na slobodu jer je utvrđeno da se ne radi o terorističkoj skupini

--- SPAM ---/ba/ilmihal/ ... -boga.html

Evo nekoliko izjava osoba koji su bili uhapseni

'Kad su me doveli u centralu Federalnog MUP-a, dolazi jedan inspektor, sjeda za sto za kojim sam se ja nalazio i namjerno glasno psuje Boga. Drugi inspektor me napada izjavama da sam pripadnik sekte. Bio sam iznenađen i zbunjen njihovim ponašanjem

Pitao sam inspektora Anesa Čengića: 'Kako možeš ovo da mi pakuješ, pa ti znaš da ja nisam terorista, pratio si me, vidio si da nemam ništa, kako možeš ovo da mi namještaš?' Kaže on meni: ''Uz velike ribe idu i sitne. Kad ide bager pa kopa, i one sitne kamenčiće ponese sa sobom, ali mi upravo na ovaj način dokazujemo svijetu da se Bosna i Hercegovina bori protiv terorizma“

''Kada su me doveli pred tužitelja Markovića, on mi je predstavio advokata po službenoj dužnosti. Kad sam ga pogledao, odmah sam posumnjao. Imao je bradu. Prilazi mi i zove me da izađemo napolje da se posavjetujemo. Meni je to odmah bilo sumnjivo. Ja mu kažem: 'Šta ću, bolan, napolju, šta hoćeš?' On mi odgovara: 'Brate, znam da ste vi hrabri, nemoj ništa priznavati, samo šuti.' Vidio sam da mi štimaju“
Ban Tvrtko

#2 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by Ban Tvrtko »

A sta ocekujes brate kad nam zemljom upravljaju sve same prodane duse, kvislinzi, cija, mosad, emajfajv, ovaj onaj...
peanuts

#3 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by peanuts »

Ban Tvrtko wrote:A sta ocekujes brate kad nam zemljom upravljaju sve same prodane duse, kvislinzi, cija, mosad, emajfajv, ovaj onaj...
Upravo tako
JohnnyS

#4 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by JohnnyS »

Jao čo'eka... Istakao je prije to da su mu Boga opsovali, nego da su ga krivo optužili... Ne znam, možda nešto ne valja sa mnom, ali meni bi bilo gore da me ni kriva ni dužna pokupe u postaju, nego da mi Svevišnjeg psuju... Neka psuju, oni će gorit neću ja :D
b@tto

#5 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by b@tto »

JohnnyS wrote:Jao čo'eka... Istakao je prije to da su mu Boga opsovali, nego da su ga krivo optužili... Ne znam, možda nešto ne valja sa mnom, ali meni bi bilo gore da me ni kriva ni dužna pokupe u postaju, nego da mi Svevišnjeg psuju... Neka psuju, oni će gorit neću ja :D
slažem se.
profko

#6 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by profko »

to da inspektori psuju Boga, estagfirullah, govori dovoljno da u fmup-u sjede upravo kreteni koje je sdp instalirao na celu sa mileticem. sdp-u su dobe samo poturice, bezboznici, ljigavci i komunisticki izmet. ja bi tim sto psuju Boga, odredio kaznu, mamu li im njihovu, eto im karadzica pa nek idu kod njega.
JohnnyS

#7 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by JohnnyS »

profko wrote: blablabla mamu li im njihovu blablabla

Naravno, opsovat nekome majku je društveno prihvatljivo... :oops:
tranquil

#8 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by tranquil »

profko wrote:to da inspektori psuju Boga, estagfirullah, govori dovoljno da u fmup-u sjede upravo kreteni koje je sdp instalirao na celu sa mileticem. sdp-u su dobe samo poturice, bezboznici, ljigavci i komunisticki izmet. ja bi tim sto psuju Boga, odredio kaznu, mamu li im njihovu, eto im karadzica pa nek idu kod njega.
Karadžića se često snimao u crkvi, meni se čini da je bio redovan tamo.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#9 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by Truba »

profko wrote:to da inspektori psuju Boga, estagfirullah, govori dovoljno da u fmup-u sjede upravo kreteni koje je sdp instalirao na celu sa mileticem. sdp-u su dobe samo poturice, bezboznici, ljigavci i komunisticki izmet. ja bi tim sto psuju Boga, odredio kaznu, mamu li im njihovu, eto im karadzica pa nek idu kod njega.

:lol: :lol: :lol: baš htjedoh pitati jesu to u F MUPu Srbi inspektori :lol: :lol: :lol:
profko

#10 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by profko »

JohnnyS wrote:

jeste. to se desava svaki dan. a ko nakon 100.000 muslimanskih glava datih za ovo malo jada od drzave, psuje Boga nama muslimanima, ja bih ga odmah bez psola ostavio. smece komunisticko. to su sve oni tamo.
d2

#11 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by d2 »

profko wrote:
JohnnyS wrote:

jeste. to se desava svaki dan. a ko nakon 100.000 muslimanskih glava datih za ovo malo jada od drzave, psuje Boga nama muslimanima, ja bih ga odmah bez psola ostavio. smece komunisticko. to su sve oni tamo.
mozda je agnostik ili jos gore ateista pu pu pu gluho i daleko bilo
Last edited by d2 on 25/05/2008 23:02, edited 1 time in total.
turban

#12 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by turban »

:thumbup:

Gnjide su ti crvendaci gnjide,ko stidne vasi... :arrow:
b@tto

#13 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by b@tto »

živimo u sekularnoj državi,tako da neko ,ako hoće,može psovati šta hoće pa i boga,do mile volje.
profko

#14 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by profko »

komi wrote:

:lol: :lol: :lol: baš htjedoh pitati jesu to u F MUPu Srbi inspektori :lol: :lol: :lol:
nisu, komunisti su, ima i srba probably...a miletic iz sdp-a je sef parade, pa ti vidi ko je ko. znam ja, nije miletic ginuo za RBiH. bio je u pu novi grad i pisao sl.zabiljeske. a ginuli su oni koje oni danas hapse, psuju im Boga itd. eeeee, kako to smece crveno treba pomesti.
profko

#15 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by profko »

b@tto wrote:

živimo u sekularnoj državi,tako da neko ,ako hoće,može psovati šta hoće pa i boga,do mile volje.

ma to moze kod vas komunjara, ali bi ja tim inspektorima pokazao izlazna vrata. muslimanske glave su pale za ovu drzavu 95%. mamu li im bezoboznu.
b@tto

#16 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by b@tto »

profko wrote:
JohnnyS wrote:

sve su nama komunisti krivi i sdp,da nije njih,raj na zemlji bi ovdje bio,kažem vam,oni su krivi za srebrenicu,nije milošević,nego sdp bih
b@tto

#17 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by b@tto »

profko wrote:
b@tto wrote:

ma to moze kod vas komunjara, ali bi ja tim inspektorima pokazao izlazna vrata. muslimanske glave su pale za ovu drzavu 95%. mamu li im bezoboznu.

gdje piše da sam ja komunjara,po čemu si to zaključio,da ti nisi vehabija.

pale su za ovu državu koju trebate graditi sa srbima i hrvatima
Last edited by b@tto on 25/05/2008 23:07, edited 1 time in total.
JohnnyS

#18 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by JohnnyS »

d2 wrote: mozda je agnostik ili jos gore ateista pu pu pu gluho i daleko bilo
Ja ne znam kako se usuđuješ ovakve riječi napisati... :D Ma to nisu riječi, riječi su za ljude, ovo su neriječi :D
profko

#19 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by profko »

Code: Select all

sve su nama komunisti krivi i sdp,da nije njih,raj na zemlji bi ovdje bio,kažem vam,oni su krivi za srebrenicu,nije milošević,nego sdp bih[/quote]
naravno da su krivi. sjedili su po strani, piju za Ramazan, psuju Boga njihovi kadrovi, i jos hoce da vladaju, a citava prva garnitura sdp-a u ratu bila po strani. odvratni ste.
d2

#20 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by d2 »

JohnnyS wrote:
d2 wrote: mozda je agnostik ili jos gore ateista pu pu pu gluho i daleko bilo
Ja ne znam kako se usuđuješ ovakve riječi napisati... :D Ma to nisu riječi, riječi su za ljude, ovo su neriječi :D
uh uh evo preznojavam se :mrgreen:
profko

#21 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by profko »

[/quote]
ma mozemo je graditi samo na uvazavanju. dok ima i jedan jedini kreten koji ce muslimanima psovati Boga, nema razgovora. treba ih vjestati. bagra. da su ratovali znali bi sta smiju a sta ne smiju. neka sdp to rijesi, to su njihova govna.
b@tto

#22 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by b@tto »

profko wrote:

Code: Select all

sve su nama komunisti krivi i sdp,da nije njih,raj na zemlji bi ovdje bio,kažem vam,oni su krivi za srebrenicu,nije milošević,nego sdp bih[/quote]
naravno da su krivi. sjedili su po strani, piju za Ramazan, psuju Boga njihovi kadrovi, i jos hoce da vladaju, a citava prva garnitura sdp-a u ratu bila po strani. odvratni ste.

ovo osobito važi za željka komšića,karla filpovića,bogića bogićevića,svetozara pudarića,slavišu šućurastvarno kako mogu piti za ramazan,dvojica od ovih nabrojanih mrskih sdp-ovaca su zlatni ljiljani,alija iz sda im dao ljiljane
JohnnyS

#23 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by JohnnyS »

Piju za Ramazan :shock: :shock: :shock:

Pa kako ih već nije munja spržila?! :shock: :shock: :shock:

I samo informativno, u očima pravog vjernika kakva je razlika ako piješ za Ramazan i inače tokom godine, ne bi li ti trebalo non stop bit zabranjeno uživanje u toj grešnoj tekućini? :?
d2

#24 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by d2 »

mozda nije psovao muslimanu, pise da se radi o izjavi "jednog od uhapsenih"... ako je psovao srbinu ili hrvatu boga to je onda opravdano ja mislim
b@tto

#25 Re: U centrali FMUP-a psovali su nam Boga

Post by b@tto »

profko wrote:

ma mozemo je graditi samo na uvazavanju. dok ima i jedan jedini kreten koji ce muslimanima psovati Boga, nema razgovora. treba ih vjestati. bagra. da su ratovali znali bi sta smiju a sta ne smiju. neka sdp to rijesi, to su njihova govna.[/quote]

ta lica što im je bog opsovan,kad dođu u policijsku stanicu kao privedena lica,nisu muslimani nego ljudi optuženi za neke kriminalne radnje,pa tek onda muslimani ili šta već
Locked