scooter21ba wrote:mali je bio i napoleon pa je osvojio pola europei je*o ih kako je zelioAhmmed wrote:Još si ti mali.scooter21ba wrote:ko ti je ovdje neurozan?
nego samo pitam da neces mozda neku fildzan drzvau da bude drzava svih bosnjaka ?
nije sve u velicini
E vidiš kako umiješ fino, kad hoćeš
Nisam ja ni za kakve fildžan države, ni torove, meni je potaman " Od Une do Drine, od Save do mora"
I volio bih ja da je mnogo više Bosanaca ( nacionalno, etnički, emotivno, vako-nako, kako god)nego što ih je danas.
No, neke stvari se ne mijenjaju preko noći, izbor ljudi mora se poštivati i nije nikakav problem što u Bosni postoje Bošnjaci, Hrvati i Srbi. Problem je što, nažalost, mnogi Hrvati, a pogotovo Srbi, jednostavno,ne žele postojanje države BiH. Ni u kojem obliku. I trenutno stanje vide tek kao prelazno rješenje do potpunog rastakanja ove zemlje.Bez želje da budem politički korektan, ipak moram reći da im na ruku idu i oni Bošnjaci, tačnije bošnjački predstavnici, koji svojim neznanjem, lopovlukom i političkom kratkovidosti dugoročno mogu napraviti više štete ovoj zemlji,nego što su to zajedno učinile velikosrpska i hrvatska politika.