Tayyip wrote:a na ciganskom? pirav mange korkoro, kaj sem devla ćororo
Kralju
Tayyip wrote:a na ciganskom? pirav mange korkoro, kaj sem devla ćororo
Zanimljivo mi je to tvoje vidjenje situacije. Neodoljivo me ovo tvoje "vecinsko" razmisljanje podsjeca na govor jedne osobe...heckler wrote:nicaze_072 wrote:A mora biti kako vecinski narod kaze?heckler wrote:
Provocira se vecinski narod ove drzave cijem je najosnovnijem nacionalnom interesu da blokira svaki daljni pokusaj etnicke podjele ove drzave. Vi ako se ne budete mogli prilagoditi funckionisanju u tim okvirima slijedi vam jedno razocarenje za drugim.
HDZ tu kravu muze vec 3-4 izbrona ciklusa, mislis da ce taj izvor dati jos neke rezultate koje do sad nije?
Veci je problem HDZu kako da ne izgubi vise od 20 000 potencijalnih glasaca izmedju 2 izborna ciklusa a ne zakon o TVu, ali to je vec druga prica.
Dok god ne ugrozava necija osnovna ljudska prava onda naravno da. Hoces zivjeti u demokratiji a ne postovati volju vecine![]()
Pusku u sake i odcepi se. Birvaktile je i erceg - Bosna i na Zenicu oko bacala. Eto malo to pade u vodu ali daj da se spasi sto se spasiti da
I Ivanu Vidmar, kako je iritantna da Bog sačuva. J.ebo je onaj ko je dovede u naš sportski studio.Asamoah Gyan wrote:super vijest, odmah onog borisa bilića letvu i vladu marića poslati na taj kanal da ne moram više gledati mongoloide
nicaze_072 wrote:Zanimljivo mi je to tvoje vidjenje situacije. Neodoljivo me ovo tvoje "vecinsko" razmisljanje podsjeca na govor jedne osobe...heckler wrote:nicaze_072 wrote:
A mora biti kako vecinski narod kaze?
Dok god ne ugrozava necija osnovna ljudska prava onda naravno da. Hoces zivjeti u demokratiji a ne postovati volju vecine![]()
Pusku u sake i odcepi se. Birvaktile je i erceg - Bosna i na Zenicu oko bacala. Eto malo to pade u vodu ali daj da se spasi sto se spasiti da
Pazljivo saslusaj!
https://www.youtube.com/watch?v=ACHkmW8NGJU
Ponestalo tema raji za lozione, zato Dodile malo izmisli vanjske i unutrasnje neprijatelje u Pederaciji ponovo otvore pitanje treceg kanala i ozeziVjecitiStudent wrote:Nije valjda da nema novih kostiju narodu za glođanje, već ćemo opet godinu dana o trećem kanalu?
Kad god Bošnjaci preglasaju Hrvate, Dragan naruči novo krilo za vilu.
Ok je to, ali šta predlažeš. da se ne prepucajemo, da ne postoji glas javnosti, i da se jednostavno pusti da rade kako im se hoće....sve zato da bi pokazali kako smo cool i iznad toga...detroit-mercy wrote:Ponestalo tema raji za lozione, zato Dodile malo izmisli vanjske i unutrasnje neprijatelje u Pederaciji ponovo otvore pitanje treceg kanala i ozeziVjecitiStudent wrote:Nije valjda da nema novih kostiju narodu za glođanje, već ćemo opet godinu dana o trećem kanalu?
Kad god Bošnjaci preglasaju Hrvate, Dragan naruči novo krilo za vilu.raja se gloze oko toga a vamo se jamlja i to ne lopatama vec kamionima jarane
. To sto cemo docekati ulazak Hrvatske u EU i fakat EU na nasim granicama bez kako treba granicnih prijelaza sto ce osjetiti najvise poljoprivrednici koji i onako jedva prezivljavaju koga briga. Ipak je od zivotnog znacaja rasprava i prepucavanje o tamo nekom kanalu a ne pritisak na vlast da se vidi sta i kako dalje od 1 Jula
. Ma bitno je da se derneci.
Ne govore to Kosovari,to "priča" NATO.Kad NATO bude stajao iza Bošnjaka kao što stoji iza Kosovara...giovanni galli wrote:probosanski politicari treba malo da stisnu muda konacno i kazu ovo sto kosvari govore srbima, kakva platforma, kakvi pregovori, kosovo je nezavisno, tu nema pregovora, isto je ovde, jasno treba da se kaze, nema kanala na hrvatskom jeziku i tacka, fino privatno pa nek placa sta hoce, ali da im ga ja placam nema sanse. dosta je trivijalnih stvari, treba se okrenut ekonomiji, a sve one koji nece izbacivat na sve legalne nacine iz vlasti, ove dvostruke igre vise nemaju smisla, treba jasno otvorenih karata reci, nema kanala, nema odvajanja, samo jacanje drzave, ko hoce bujrum ko nece, nek se skloni.
Kojim to Zlajinim glasacimanosara wrote:Ovo je jos jedna kost koju zloya i ostala bagra na vlasti bacaju svojim glasacima...
I opet upali foluska...
Cekaj izbore da se potvrdi... Do izbora je legitiman..heckler wrote:Kojim to Zlajinim glasacimanosara wrote:Ovo je jos jedna kost koju zloya i ostala bagra na vlasti bacaju svojim glasacima...
I opet upali foluska...Jel' ostao jos koji osim uze familija i budzetskih sisara?
Mislis ona organizacija u kojoj su Hrvati ravnopravan clan?XI JINPING wrote:Ne govore to Kosovari,to "priča" NATO.Kad NATO bude stajao iza Bošnjaka kao što stoji iza Kosovara...giovanni galli wrote:probosanski politicari treba malo da stisnu muda konacno i kazu ovo sto kosvari govore srbima, kakva platforma, kakvi pregovori, kosovo je nezavisno, tu nema pregovora, isto je ovde, jasno treba da se kaze, nema kanala na hrvatskom jeziku i tacka, fino privatno pa nek placa sta hoce, ali da im ga ja placam nema sanse. dosta je trivijalnih stvari, treba se okrenut ekonomiji, a sve one koji nece izbacivat na sve legalne nacine iz vlasti, ove dvostruke igre vise nemaju smisla, treba jasno otvorenih karata reci, nema kanala, nema odvajanja, samo jacanje drzave, ko hoce bujrum ko nece, nek se skloni.
Zaboravio si uposlenike Revicona.heckler wrote:Kojim to Zlajinim glasacimanosara wrote:Ovo je jos jedna kost koju zloya i ostala bagra na vlasti bacaju svojim glasacima...
I opet upali foluska...Jel' ostao jos koji osim uze familija i budzetskih sisara?
Da. Mislim da mozes sacuvati ADSL ako ti bas treba (s telecomom deveram godinama, tako da sam i to odjebo)... A fiksni... Ne pamtim kad sam ga zadnji put imao u stanu.Joker88 wrote:Kako se odjaviti sa pretplate?
Jel samo fiksni da ukinem??
Iliii???
![]()
a kako znas da ovo preglasavanje niej bilo u dogovoru sa Zlajom i Fahrom!??? naravno da je ovo sve dobro isplanirano,ovi ce se ko fol buniti,a na kraju kanal ce biti usvojen....o ovom planu se govorilo nakon sporazuma Covic-Lagumdzija i Cova je odmah rekao da je dogovoren hrvatski kanal,prema tome,ove reakcije SDP-a i SBB su za malu djecu!...heckler wrote:Lijepa ilustracija kako cetnici i ustase na svakoj instanci gdje to mogu preglasati Bosnjace to pravo i iskoriste. Ja ih podrzavam u toj raboti![]()
Samo neka ne cmizdre kad ih Bosnjaci preglasaju tamo gdje mogu takodjer![]()
Ovaj ce zakon proci u parlamentu kad na vrbi rodi grozde
Pogrešno sam se izrazio,umjesto NATO trebao sam napisati SADnicaze_072 wrote:Mislis ona organizacija u kojoj su Hrvati ravnopravan clan?XI JINPING wrote:Ne govore to Kosovari,to "priča" NATO.Kad NATO bude stajao iza Bošnjaka kao što stoji iza Kosovara...giovanni galli wrote:probosanski politicari treba malo da stisnu muda konacno i kazu ovo sto kosvari govore srbima, kakva platforma, kakvi pregovori, kosovo je nezavisno, tu nema pregovora, isto je ovde, jasno treba da se kaze, nema kanala na hrvatskom jeziku i tacka, fino privatno pa nek placa sta hoce, ali da im ga ja placam nema sanse. dosta je trivijalnih stvari, treba se okrenut ekonomiji, a sve one koji nece izbacivat na sve legalne nacine iz vlasti, ove dvostruke igre vise nemaju smisla, treba jasno otvorenih karata reci, nema kanala, nema odvajanja, samo jacanje drzave, ko hoce bujrum ko nece, nek se skloni.
Pa to je samo proxy-sisarAlfons Kauders wrote:Zaboravio si uposlenike Revicona.heckler wrote:Kojim to Zlajinim glasacimanosara wrote:Ovo je jos jedna kost koju zloya i ostala bagra na vlasti bacaju svojim glasacima...
To je vec druga prica... Dok oni ne pocnu ozbiljno da djeluju u BiH ukupno nece biti napretka...XI JINPING wrote: Pogrešno sam se izrazio,umjesto NATO trebao sam napisati SAD
Nemoj tako. To su fini ljudi, ekonomisti. Sta bi mi bez njih? Mi pravnici bi bili najgora govna u zemlji, al srecom tu su revizori i racunovodje.heckler wrote: Pa to je samo proxy-sisar