Bosnolog wrote:jefferson wrote:
Fino sam te zamolio da mi nadjes post gdje sam rekao da Mubarak nece pasti ili sl???? Ako hoces ozbiljno da idksutujes onda molim te drzi se pravila foruma! Gdje sam ja rekao ono sto si tvrdio u svom prijasnjem postu namjenjenom meni?
Ovo sto ti tvrdis nema veze sa ovim u egiptu nego sa komunikacijom na forumu! Stoga, molim obrazlozenje!
U cemu je onda problem nesporazuma svo vrijeme koje frustrira furas na forumu,Ako se slazemo da ce Mubarak zavrsiti svoju diktaturu,samo je pitanje kako da li mirno ili krvavo i tragicno,ko ce i kako doci na njegovo mjesto,.
Kako stvari stoje jos nije spreman da ode vec priziva nove belaje nakon toliko godine diktature,...Umjesto da izade pred egipcane i kaze 85 miliona naciji da ne zeli da se desi jedan izgubljeni zivot i zamoli naciju da vlada naconalnog spasa preuzme privremeno vlast i organizuje izbore,zahvali se i izvine familijama za vise od dvije stotine vec mrtvih na ulicama Egipta...
Obama mu je porucio u razgovoru da kaze ono sto je rekao da ce ostati do septembra i da mu je dosta ditature,.Mislim da je Obama trebao poruciti prijetelju da je vrijem da ode,ovo nije dobro sto je rekao frustriranom i ogorcenom egiptaskom narodu,......
Ovim samo priziva sukobe vidis da gura i izvodi svoje pristalice da se sukobe sa protestatintima,.....
Zar to nije ogavno da jednom matoru diktatoru kome je zivotni vijek pri kraju nastavi sa ovim sto radi sto ce doijeti nove mrtve, umjesto da ode u miru on direktno svojim izjavama i postupcima priziva rijeke krvi egipatskim ulicama,....
Ja se pitam onda cemu tvoje frustracije i poredenja forumasa sa Gornjom Maocom i provokacije ljudi poredeci ih sa nekima sa kojima si 1994 imao trumaticna iskustva pretpostavljam mudzahedinima ili neki trecim
Djelujes frustriran kao posljedica proslosti i svima trpas Iran i etiketiras ih iranofilima,......