Static-X wrote:Mene samo zanima sta ovi ljudi planiraju i kad skinu Mubaraka s vlasti. Imajul koga boljeg staviti ili je ovo samo onako vidjeli od Tunisa pa da i oni nesto ko pokusaju..
Nije bitno jel bolji, bitno je da ga sami biraju.
Static-X wrote:Mene samo zanima sta ovi ljudi planiraju i kad skinu Mubaraka s vlasti. Imajul koga boljeg staviti ili je ovo samo onako vidjeli od Tunisa pa da i oni nesto ko pokusaju..
i ti bi da si kraljjeza u ledja wrote:aa vidim sad da ih je bilo 4. ma mislio sam na kraljicu nur, mada vidim ni drugima nije bilo mane.![]()
jebac pravi
Respekt za ovu izjavu Tayyip-a,ovo ce uci u historijske stranice egipatskog naroda kada je ustao da svrgne diktaturu i tiraniju,uz ovakve rijeci podrske Turskog premijera......kamen spoticanja wrote:"Gospodine Hosni Mubarak: želio bih vam uputiti toplu preporuku, vrlo iskreno upozorenje... Svi ćemo mi umrijeti i upitat će nas što smo za sobom ostavili", rekao je premijer Tayyip Erdogan i nastavio "kao muslimani, svi ćemo završiti u rupi od dva prostorna metra".
"Poslušajte što vam narod uzvikuje, to su nevjerojatno ljudski zahtjevi. Bez krzmanja, udovoljite pozivu vašeg naroda na promjene", poručio je Erdogan.
Egipat je svakako u velikim problemima. Imaju mladu populaciju bez posla, a devize donosi samo turizam. Pored toga ovisni su i o uvozu hrane jer je delta Nila unistena izgradnjom Assuan hidroelektrane. Problem je sto NIl vise ne donosi mulj te slana voda prodire na polja.Static-X wrote:Mene samo zanima sta ovi ljudi planiraju i kad skinu Mubaraka s vlasti. Imajul koga boljeg staviti ili je ovo samo onako vidjeli od Tunisa pa da i oni nesto ko pokusaju..
Pa zar ovog nisu birali, cak 80% ljudi znalo glasati za njega..jeza u ledja wrote:Static-X wrote:Mene samo zanima sta ovi ljudi planiraju i kad skinu Mubaraka s vlasti. Imajul koga boljeg staviti ili je ovo samo onako vidjeli od Tunisa pa da i oni nesto ko pokusaju..
coek dos'o drzavnim udarom kao potpredsjednik nakon atentata na Anwara -Al-SadataStatic-X wrote:Pa zar ovog nisu birali, cak 80% ljudi znalo glasati za njega..jeza u ledja wrote:Static-X wrote:Mene samo zanima sta ovi ljudi planiraju i kad skinu Mubaraka s vlasti. Imajul koga boljeg staviti ili je ovo samo onako vidjeli od Tunisa pa da i oni nesto ko pokusaju..
Da, al svakih 6 god imaju izbore, tako je 2005 dobio zapravo 88% glasova mada odziv nije bilo toliko veliki. Znaci mogli su sacekati i fino ga se rijesiti ove godine, ovako koliko samo zrtava ce biti?Desert Wind wrote: coek dos'o drzavnim udarom kao potpredsjednik nakon atentata na Anwara -Al-Sadata
Ma daj ba..Static-X wrote:Da, al svakih 6 god imaju izbore, tako je 2005 dobio zapravo 88% glasova?Desert Wind wrote: coek dos'o drzavnim udarom kao potpredsjednik nakon atentata na Anwara -Al-Sadata
Static-X wrote:Da, al svakih 6 god imaju izbore, tako je 2005 dobio zapravo 88% glasova mada odziv nije bilo toliko veliki. Znaci mogli su sacekati i fino ga se rijesiti ove godine, ovako koliko samo zrtava ce biti?Desert Wind wrote: coek dos'o drzavnim udarom kao potpredsjednik nakon atentata na Anwara -Al-Sadata
Zvuci nevjerovatno zar neDesert Wind wrote:Static-X wrote:Da, al svakih 6 god imaju izbore, tako je 2005 dobio zapravo 88% glasova mada odziv nije bilo toliko veliki. Znaci mogli su sacekati i fino ga se rijesiti ove godine, ovako koliko samo zrtava ce biti?Desert Wind wrote: coek dos'o drzavnim udarom kao potpredsjednik nakon atentata na Anwara -Al-Sadata
de mi samo podvuci paralelu logike izmedju tih 88% i sadasnje situacije
Jesil ti to prenio sa nekog portala ili si tamo?kamen spoticanja wrote:Moj prvi prioritet će biti da uspostavim ponovni mir i stabilnost u zemlji, da osiguram mirnu tranziciju vlasti, i da osiguram da odgovornost preuzme onaj koga izabere narod Egipta. Ne namjeravam da se kandidujem na sljedećim izborma", izjavio je Mubarak na državnoj televiziji.
Dodao je kako je "odlučan u namjeri da zadrži mir u Egiptu". Te da planira ostatak svog mandata provesti u nastojanju da osigura mirnu tranziciju vlasti. Također, pri kraju je dodao, kako namjerava umrijeti na tlu Egipta.
Među demonstantima govor je odmah po završetku popraćen s velikom dozom nezadovoljstva. Trg je proključao, i samo se mogla čuti riječ, "odlazi".
http://english.aljazeera.net/watch_now/jefferson wrote:Jesil ti to prenio sa nekog portala ili si tamo?kamen spoticanja wrote:Moj prvi prioritet će biti da uspostavim ponovni mir i stabilnost u zemlji, da osiguram mirnu tranziciju vlasti, i da osiguram da odgovornost preuzme onaj koga izabere narod Egipta. Ne namjeravam da se kandidujem na sljedećim izborma", izjavio je Mubarak na državnoj televiziji.
Dodao je kako je "odlučan u namjeri da zadrži mir u Egiptu". Te da planira ostatak svog mandata provesti u nastojanju da osigura mirnu tranziciju vlasti. Također, pri kraju je dodao, kako namjerava umrijeti na tlu Egipta.
Među demonstantima govor je odmah po završetku popraćen s velikom dozom nezadovoljstva. Trg je proključao, i samo se mogla čuti riječ, "odlazi".
sto? ne svidja ti se?jefferson wrote:Jesil ti to prenio sa nekog portala ili si tamo?kamen spoticanja wrote:Moj prvi prioritet će biti da uspostavim ponovni mir i stabilnost u zemlji, da osiguram mirnu tranziciju vlasti, i da osiguram da odgovornost preuzme onaj koga izabere narod Egipta. Ne namjeravam da se kandidujem na sljedećim izborma", izjavio je Mubarak na državnoj televiziji.
kome ti vjerujes FOXu CNNu? i ostalim gebelsovskim medijima?jefferson wrote:Jesil ti to prenio sa nekog portala ili si tamo?kamen spoticanja wrote:Moj prvi prioritet će biti da uspostavim ponovni mir i stabilnost u zemlji, da osiguram mirnu tranziciju vlasti, i da osiguram da odgovornost preuzme onaj koga izabere narod Egipta. Ne namjeravam da se kandidujem na sljedećim izborma", izjavio je Mubarak na državnoj televiziji.
Pa nek stavi gdje ej cuo informaciju. Ima i na CNN, nego vas nekoliko kako pise postove kao da ste tamo!Bosnolog wrote:http://english.aljazeera.net/watch_now/jefferson wrote:Jesil ti to prenio sa nekog portala ili si tamo?kamen spoticanja wrote:Moj prvi prioritet će biti da uspostavim ponovni mir i stabilnost u zemlji, da osiguram mirnu tranziciju vlasti, i da osiguram da odgovornost preuzme onaj koga izabere narod Egipta. Ne namjeravam da se kandidujem na sljedećim izborma", izjavio je Mubarak na državnoj televiziji.
Među demonstantima govor je odmah po završetku popraćen s velikom dozom nezadovoljstva. Trg je proključao, i samo se mogla čuti riječ, "odlazi".![]()
nemoj ga ...vidis da se sekiraDesert Wind wrote:kome ti vjerujes FOXu CNNu? i ostalim gebelsovskim medijima?jefferson wrote:Jesil ti to prenio sa nekog portala ili si tamo?kamen spoticanja wrote:Moj prvi prioritet će biti da uspostavim ponovni mir i stabilnost u zemlji, da osiguram mirnu tranziciju vlasti, i da osiguram da odgovornost preuzme onaj koga izabere narod Egipta. Ne namjeravam da se kandidujem na sljedećim izborma", izjavio je Mubarak na državnoj televiziji.
ja budale, cuj en svijda mi se. Pa imas tuvijest svugdje na internetu, nego ispada da ti to pises. Stavi gdje si procitao, ne vazno sad jel to Al jazeera, CNN ili Srna!kamen spoticanja wrote:sto? ne svidja ti se?jefferson wrote:Jesil ti to prenio sa nekog portala ili si tamo?kamen spoticanja wrote:Moj prvi prioritet će biti da uspostavim ponovni mir i stabilnost u zemlji, da osiguram mirnu tranziciju vlasti, i da osiguram da odgovornost preuzme onaj koga izabere narod Egipta. Ne namjeravam da se kandidujem na sljedećim izborma", izjavio je Mubarak na državnoj televiziji.
jefferson wrote: ja budale, cuj en svijda mi se. Pa imas tuvijest svugdje na internetu, nego ispada da ti to pises. Stavi gdje si procitao, ne vazno sad jel to Al jazeera, CNN ili Srna!
kome ti vjerujes FOXu CNNu? i ostalim gebelsovskim medijima?
Sto bi se sekirao, hajd mi obrazlozi?nemoj ga ...vidis da se sekira
de jedanjefferson wrote: Sto bi se sekirao, hajd mi obrazlozi?

Pa i ovi govore Engleski nije da im ne vjerujes samo vjerujes CNN-u....ili da ne vjerujemo sto vidimo i cujemo,koji si ti lik to je cudo.jefferson wrote:
Pa nek stavi gdje ej cuo informaciju. Ima i na CNN, nego vas nekoliko kako pise postove kao da ste tamo!
nemoj ga bolan kazem ti...sekira se covjekBosnolog wrote:Pa i ovi govore Engleski nije da im ne vjerujes samo vjerjes CNN-u....ili da ne vjerujemo sto vidimo i cujemo,koji si ti lik to je cudo.jefferson wrote:
Pa nek stavi gdje ej cuo informaciju. Ima i na CNN, nego vas nekoliko kako pise postove kao da ste tamo!
Reci ti nama da nisi kod Faraona Mubaraka koji je zabranio All-Jaziru da se ne cuje istina u Svijet osim one koju CNN iznese ???? ,......![]()
![]()
Pa fino sam te pitao? Sta je maca popapala jezik?kamen spoticanja wrote:de jedanjefferson wrote: Sto bi se sekirao, hajd mi obrazlozi?