hercegovac_pravi wrote:luckypot wrote:pemanapemani wrote:@zavrzlama i @pipi- svaka čast na optimizmu. Samo, ništa se ne mijenja već godinama, nego vodi u dalje zaglibljivanje. Kada bi RS raspisao referendum, ko bi uzeo pušku u ruke? Iskreno, ja bih, ali bi branio samo svoje dvorište i porodicu, ništa više. Koliko su fašisti napravili zla klanjem i ubijanjem, toliko su ovi "naši" pokrali narod. Kad skontaš, tu je negdje cifra ljudi koji su ubijeni u ratu i onih koje su "ubili" lopovi.
Mislim da sve ovo vodi tome da ljudima više bude svejedno kada ova država ode u sto p.cki materina.
Hajd jarane da to provjerimo - ja evo pozivam vec dugo vremena da srbi raspisu referendum ili bar napuste jednom zauvijek drzavnu vlas, ali oni ni mukajet. Nego nek to oni urade, ja jedva cekam

Ama ne samo to...hajde neka blokiraju formiranje centralnih institucija BiH.... eto za to im bar ne treba ništa..jednostavno kažu da budući koalicioni partneri nisu za kompromis i zdra'o...

Jarane ti jedva čekaj. Meni ne pada na pamet da ginem za ratne profitere. Super je današnjim RVI, demobilisanim borcima, žrtvama genocida... kada gledaju kako se "tatini sinovi" k.rce u bijesnim autima, imperijalističkim carstvima, a oni nemaju za kifle. Ovi bezobraznu dječurliju šalju po bjelosvjetskim univerzitetima, a oni dižu kredite kod kamatara za udžbenike srednje škole. Zajebem to, samo svoja kuća i okućnica, i ko god prismrdi samo metak u noge, pa neka bude šta bude.
"On je tajkun, jebem li mu majku
Sad je prvi, al' do lakata u krvi
Voza džipa, djevojčice pipa
Zgrn'o lovu dok sam trunuo u rovu
On je tajkun, jebem li mu majku
Marke - pere preko stranke
Krade - član je mafije i vlade
Kara - ratom doš'o je do para
Dok pršte geleri
Nastaju Rokfeleri
On je tajkun, jebem li mu majku
Sad je faca, po gradu bombe baca