ahahaha gde nadje te smilije
Tomislav Nikolic i Marija Serifovic
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
http://free-bj.t-com.hr/numizmatika/str ... rbeki.html
kliknes na smajlija i pojavi ti se u prozorcicu adresa ,kopiras i postas na forum
kliknes na smajlija i pojavi ti se u prozorcicu adresa ,kopiras i postas na forum

-
Vozdra_123
pa neka...rihakm wrote:mater joj...nikad joj necu halalit onaj glas na eurosong-u.pih koji sam ja debil,ali ruku na srce bila je najbolja hebi ga!
kad si debil
da je najbolja pevaljka na svijetu od mene glasa ne bi dobila.
ja godinama bojkotujem njihove proizvode itd.
devedesete im necu halaliti...
- bijelo_dugme
Nezna se danas, po pravilu je trebo mrzit i homoseksualce a evo sada ga lezbejka reklamira!Umjetnik a wrote:dobro ali sve u svemu ja mislim da Nikolić mrzi Hitleracyprus wrote:Hitler - Hićo baUmjetnik a wrote: e sad ko je HIĆO
da nije V.Hećo
- bijelo_dugme
De molimte prevedi mi to na latinicu, makar ono boldirano.pici wrote:Znaci ako dizes tri prsta sa "Radikalima" ne znaci automatski da si nacionalista i sovinista ,vec simpatizer.Znaci Cetnici iz 1941-1945 su dizali tri prsta kao nacionalni pozdrav ili nisu imali tada ni pojma sta je tri prstaMuaDib wrote:Vala ste se svima popeli na vrh glave sa Marijina tri prsta i sa Radikalima. Dizanje tri prsta je srpski nacionalni pozdrav i ne treba ga osuđivati. Samo su ga četnici zloupotrijebili za svoje fašističke ciljeve, isto kada neki bombaš samoubojica zloupotrijebi jedan simbol vjere i kaže Allahu ekber, prije nego se digne u zrak i ubije ihajhaj ljudi. Dakle treba osuditi onoga ko simbol zloupotrijebi, a ne ga zabranjivati.
Što niko ne kaže da je Tadić isto dizao tri prsta, na predizbornim kampanjama, u društvu Dodika i kompanije. Ne to se prešućuje, jer je po vama uredu kada demokrati dižu tri prsta, a kad radikali isto rade smak je svijeta.
Dalje mržnja prema Mariji Šerifović je bolesna. Većina je ovdje patološki ljubomorna što je kao predstavnik Srbije pobjedila na Evroviziji i svaki njen ispad nacionalnog ponosa se tumači kao četništvo i velikosrpstvao.
To što daje podršku radikalima je njena privatna stvar i svako ima pravo izabrati političku opciju koju smatra najboljom.
Vi se svi trebate liječiti, jer ne vidite da ste šovinisti i nacionalisti.
A u ostalom tako je to na Balkanu, žrtva postaje ista kao i zločinac.
Ustaški genocid je poslužio kao opravdanje za srpsku agresiju u procesu raspada Jugoslavije. A nadam se da sutra i Bošnjaci neće krenuti istim stopama.
Nažalost ovdje na forumu već ima onih što su krenuli stazama osvete i revanšizma. Zbog vas takvih, a ima vas na svim stranama, ovdje nikad neće biti mira.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Onda "Radikali" su anti-fasisti,a cetnici su fasisti.Mi se trebamo lijeciti jer smo sovinisti i fasisti,a Marija ima potpunu slobodu da izjasnjava kako ce se politicki opredjeliti.
![]()
![]()
Dodo i Tada su "Demokrate" koji samo pozdravljaju nacionalnim pozdravom "tri prsta" koje su cetnicke - fasisticke snage zloupotrebile dok su "Radikali" anti fasisti sa postojecim nacionalnim pozdravom
Mozes li zbilja sa svim kontradiktornostima ,koja si iznio tacno navesti kada su Srbi kao narod prihvatili nacionalni pozdrav tri prsta.Ako tacno odgovoris ja se odo ljeciti od nacionalizna i sovinizma kao bolest![]()
Tri prsta - srpski simbol ???
Evo ti tumacenje ,pa skontaj u svome frustiranom mozgu.
Значење поздрава
По Српском покрету обнове, ово је било популаризовано од стране Вука Драшковића за вријеме уличних демонстрација у марту, 1991 у Београду, гдје су три прста представљала захтјеве које је СПО тражила од владе да се испуне. Постоје и друга тумачења овог поздрава који користе и неки политички противници СПО. Срђан Срећковић, потпредсједник СПО-а, рекао је у интервју за Курир да то такође може да симболише "један прст за Светог Саву, други прст за Његоша, и трећи прст за Карађорђа."
Друго објашњење је да поздрав представља аналогију са начином крштења православаца, са три прста десне руке, који симболизују Светог Оца, Светог Сина и Духа СветогЧланови других етничких група, посебно Бошњаци и Хрвати овај поздрав често сматрају провокацијом. Српски војници су показивали три прста као поздрав за вријеме ратних операција у Хрватској и Босни и Херцеговини. Показивање три прста у тим државама се најчешће сматра провокацијом
toooooooooooooooooo
-
bosanska rijec
MuaDib wrote:
Dalje mržnja prema Mariji Šerifović je bolesna. Većina je ovdje patološki ljubomorna što je kao predstavnik Srbije pobjedila na Evroviziji:x
MuaDib wrote: i svaki njen ispad nacionalnog ponosa se tumači kao četništvo i velikosrpstvao.
To što daje podršku radikalima je njena privatna stvar i svako ima pravo izabrati političku opciju koju smatra najboljom.
MuaDib wrote: Vi se svi trebate liječiti, jer ne vidite da ste šovinisti i nacionalisti.[/size]
slicnoi @saviola na drugoj temi je rekao da mrzi muslimanske nacionaliste ali a na pitanje da li rmrzi srpske ekstreme kaze NE, zato sto oni mene ne mrze ali se kaze ne slaze sa njima, dok u medjuvremenu verbalno posalje granatu tog i tog omjera, ne sumnjam da ih je i u ratu slao kad vec ovako izjavljuje.
Toliko kontradiktornosti u njihovim izjavama ali ova dvojica itekako se slazu i slice