Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post Reply
sumirprimus

#1026 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by sumirprimus »

Zbilja vizionarski....
Sanjarko

#1027 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

hajducka travica wrote:Austriju i Bosnu ne mozemo usporedjivati,Austrija kao teritorija postoji ali nema svoj autohtoni maticni drzavotvorni narod Austrijance kao ni austrijski jezik.Bosna ima i jedno i drugo.Ima Bosance i bosanski jezik. Da pitam ove koji za sebe tvrde da su bosnjaci,sta to njih cini Bosnjacima..??
Austrijski jezik,Austrijanci narod :lol:
Germani bolan Germanski jezik Ne postoji Austrijski jezik.

http://en.wikipedia.org/wiki/Languages_of_Austria

:lol:
mishkina

#1028 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by mishkina »

Covjek koji bi, da je BiH pravna drzava, vec godinama bio u zatvoru, a ne na bilo kojoj ulici... Kradje, pronevjere, falsifikovanje i lazno svjedocenje, izmedju ostalog, a postade skoro narodni heroj.

Cijela situacija na stranu, u ovom slucaju cirkus sa zastavama i nekim kao fol patriotizmom je samo skretanje paznje i manipulacija nacionalnim osjecajima. Ljubav prema drzavi i narodu pokazuje se prvo postovanjem zakona drzave i ne otimanjem novca od naroda, a ne nekim pateticnim ispadima da se ispadne zrtva pred lakovjernim ljudima.
hajducka travica

#1029 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by hajducka travica »

Vizionar 1985 wrote:
hajducka travica wrote:Austriju i Bosnu ne mozemo usporedjivati,Austrija kao teritorija postoji ali nema svoj autohtoni maticni drzavotvorni narod Austrijance kao ni austrijski jezik.Bosna ima i jedno i drugo.Ima Bosance i bosanski jezik. Da pitam ove koji za sebe tvrde da su bosnjaci,sta to njih cini Bosnjacima..??

Ko tvrdi da postoji austrijski jezik?? isto kao sto ne postoje ni bosnjaci ni bosnjacki jezik,nego postoje Bosanci kao narod i kao nacija.
tandmand

#1030 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by tandmand »

hajducka travica wrote:Da pitam ove koji za sebe tvrde da su bosnjaci,sta to njih cini Bosnjacima..??
hajducka travica wrote: ne postoje ni bosnjaci ni bosnjacki jezik,nego postoje Bosanci kao narod i kao nacija.
Bosnjake moramo gledati u korelaciji sa druga dva naroda u BiH. Imamo Srbe, Hrvate i Bosnjake koji nisu ni jedno od to dvoje.
Srbi i Hrvati su istovremeno i bosanci, jer je ovo i njihova drzava, kao sto su to i Bosnjaci. Ne postoje etnicki Bosanci, jer realnost je takva da u BiH imamo 3 naroda koji se razlikuju po vjeri, kulturi, jeziku, muzici, kuhinji i oblacenju ... Hajde sto Bosnjacima negiras etnicku pripadnost ali neces valjda i Srbima i Hrvatima :-) Svi smo mi nacionalno/regionalno bosanci jer nam je to drzavljanstvo.
hajducka travica

#1031 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Kako god odluče Bosanci,Jugosloveni itd.
Vjerovatno bi svoju Državu nazvali Bosna bez naziva regije Hercegovina,
samim time bi sebe nacionalno zvali/nazvali Bosanci.
To ne znaš da Narodnost/Etnos nije isto što i Nacionalnost.
Možda se se samo praviš da si, da ne napišem šta LGB-eder :skoljka:
Etnos je po tvom stvarnost a nacionalnost fikcija.Recimo,drzava koja nema puno etnosa,etnickih manjina nego ima samo jedan narod,sta je taj narod u toj drzavi.Etnicka grupa ne moze nikako biti.Da li su Slovenci etnija ili narod i nacija u Sloveniji.>?
Bodkin

#1032 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Bodkin »

pici wrote:
Bodkin wrote:
Nije niko rekao da bi ih uhapsili u sarajevu ali od tebe svakako nikad smislesnog posta. A lazu ti u kuci mozda

opet stari ravnogorskii folovi kad se ufati u lazi pocnu s vredjanjima...nije lepo to sto lazes pa vredjas...ugledaj se na na fine ljude...
Daj citat da sam rekao da bi uhapsili nekoga u sarajevu zbog zastave. Dakle kako rekoh, kuci pa uci ukucane da se tako izrazavaju
Sanjarko

#1033 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

hajducka travica wrote:
Vizionar 1985 wrote:

Ko tvrdi da postoji austrijski jezik?? isto kao sto ne postoje ni bosnjaci ni bosnjacki jezik,nego postoje Bosanci kao narod i kao nacija.
Pa primjer ti navodim Germani-Narodnost/Etnos, Jezik Germanski, Nacionalnost Austrijanci.
Ko tvrdi da postoji Bošnjački jezik.
Bos=Vo Bos=Bosonog
Boš(Bosh)=Slobodan
Google translate Bosh riječ
Uvreda bolan Rimljani nas manje vrijednima smatrali Narod u Bosni.
hajducka travica

#1034 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

tandmand wrote:
hajducka travica wrote:Da pitam ove koji za sebe tvrde da su bosnjaci,sta to njih cini Bosnjacima..??
hajducka travica wrote: ne postoje ni bosnjaci ni bosnjacki jezik,nego postoje Bosanci kao narod i kao nacija.
Bosnjake moramo gledati u korelaciji sa druga dva naroda u BiH. Imamo Srbe, Hrvate i Bosnjake koji nisu ni jedno od to dvoje.
Srbi i Hrvati su istovremeno i bosanci, jer je ovo i njihova drzava, kao sto su to i Bosnjaci. Ne postoje etnicki Bosanci, jer realnost je takva da u BiH imamo 3 naroda koji se razlikuju po vjeri, kulturi, jeziku, muzici, kuhinji i oblacenju ... Hajde sto Bosnjacima negiras etnicku pripadnost ali neces valjda i Srbima i Hrvatima :-) Svi smo mi nacionalno/regionalno bosanci jer nam je to drzavljanstvo.
Srbi i Hrvati su dijelovi drugih odnosno srpske i hrvatske nacije iz Srbije i Hrvatske,kao sto su Finci i Danci u Svedskoj i Norveskoj dio finskog i danskog naroda.Bosanac ne moze biti etnicka manjina jer je on i narod i nacija.Nacionalno Bosanac i pripadnik bosanskog naroda. Sto kaze Sumadinac,prosto bre ko pasulj.Niko mi ne odgovori;sta to cini Bosnjaka/e a ja cu odgovoriti sta to mene cini Bosancem/Bosancom.
Sanjarko

#1035 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
hajducka travica wrote:

Pa primjer ti navodim Germani-Narodnost/Etnos, Jezik Germanski, Nacionalnost Austrijanci.
Bos=Vo Bos=Bosonog
Boš(Bosh)=Slobodan
Bošnjaci imaju pravo svoj jezik nazvati kako žele.
Sanjarko

#1036 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

hajducka travica wrote:
Etnos je po tvom stvarnost a nacionalnost fikcija.Recimo,drzava koja nema puno etnosa,etnickih manjina nego ima samo jedan narod,sta je taj narod u toj drzavi.Etnicka grupa ne moze nikako biti.Da li su Slovenci etnija ili narod i nacija u Sloveniji.>?
Šta su po tebi onda Turci,Tatari,Čečeni, itd. u Rusiji.
Da nisu možda Rusi.
hajducka travica

#1037 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

a primjer ti navodim Germani-Narodnost/Etnos, Jezik Germanski, Nacionalnost Austrijanci.
Bos=Vo Bos=Bosonog
Boš(Bosh)=Slobodan
P

Pitao sam te ko tvrdi da postoji austrijski jezik,ne valjaj gluposti ovdje.Nisu te Rimljani vrijedjali,gdje su bili tada tkz.bosnjaci,nego su to Turci vrijedjali svoje bosnjake.I to si pokupio sa serbiancafea i uvjervas nekoga ovdje.Ja sam cuo prije od tebe za germanski jezik.
hajducka travica

#1038 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Vizionar 1985 wrote:
hajducka travica wrote:
Da nisu možda Rusi.
Nisu,oni su samo stanovnici,gradjani Ruske federacije.Zna se ko su Rusi,Rusi su i narod i nacija ruske federacije,jer fino pise;Ruska federacija.
BadAss14

#1039 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by BadAss14 »

hajducka travica wrote:
limeni wrote:Nadam se da ce svi oni koji su smatrali da su tkz. vehabije njihova najveca prijetnja konacno uvidjeti da su to cetnici, cetnicka policija i cetnicka tvorevina tzv. republika srpska.
Tokic je ukazao na jednu bolnu cinjenicu a to je da ima vrlo malo BiH u tkz. rs-u gdje si gradjanin drugog reda, gdje nemas posla i nemas pravo ni na svoju jebenu zastavu.
Mi smo sa mnogo elana krenuli u borbu za nezavisnost, mislili smo da su nam rep. hrvatska, eu i amerika prijatelji i da ce njihova deklarativna podrska dovesti do normalne drzave Republike Bosne i Hercegovine, clanica Europske Unije i Nato, normalna zemlja gdje ce svi gradjani biti ravnopravni.
Ali u qrcu, izvukli su katolike znaci rep. sloveniju i rep. hrvatsku iz ruku velikosrba, udarili embargo da sto vise bosnjaka strada i na kraju nametnuli dejtonski sporazum koji ti ne daje nikakva prava u tkz rs-u.
Bosnjaci se i dalje nadaju ali po mom misljenju od toga nema nista kada je svijet usran i pokvaren, neki dan zele u izraelu izglasati zakon da palestinci koji rade u cifutstanu ne smiju biti u istim autobusima kao "odabrani narod", ubijaju ih i zemlju otimaju dok svijet to zove borbom za demok.
U americi crnci na papiru imaju sva prava ali ih ubijaju kao macke, bio sam sam svjedok u kaliforniji kako je crnce strah obicne pol. patrole i mogu misliti kako im je u teksasu ili misuriju gdje su oni najveci rasisti.
Treba uspostaviti ravnotezu snaga na balkanu, tad nece srbi krenuti na nas jer ce se bojati a ovako kao janjad sto smo bili 1992. godine ce nas vazda pokusavati klati i drago mi je vidjeti da su mnogi Bosnjaci uvidjeli sa kakvim gnjidama djele zrak. Nema goreg, bezobranijeg, arogantnijeg i pokvarenijeg naroda od balkanaca a tu su srbi ubjedljivo prvi jer su 1945. godine stvorili svoj rasisticki sistem koji diskriminira sve osim njih a posebno albance i bosnjake.
Oni koji su muslimane preveli u Bosnjake su zabili muslimanima glogov kolac u mozak,historiju i u dogadjaje koji ce uslijediti.Prihvatanjem bosnjastva kao narodne odrednice,prihvatio se i ovaj komadic zemlje Bosne na kojoj muslimani trenutno zive.Ako dodje kojim slucajem,do onog najgoreg,Bosnjaci mogu zadrzati samo ovo malo teritorije jer su se odrekli kompletne bosanske teritorije kroz prihvatanje ovog nesretnog imena Bosnjaci.Poslije toga mogu slobodno ostatak nazvati Bosnja ili bosnjakistan,sa islamskom zajednicom kao najvaznijom institucijom u njihovom drustvu.Od Srednjovjekovne kraljevine do bosnjakistana.Prihvatanjem bosnjastva svjesno se islo u podjelu Republike Bosne i hercegovine na tri dijela,treci jos nije ozvanicen,jer se ceka pogodna prilika i cekaju sta ce Srbi uraditi u Republici Srpskoj.Dragi moji dobri i naivni muslimani(bosanski) kome ste povjerovali i sudbinu svoju u ruke mu dali.prije dvanaest godina sam imao zestoku polemiku sa ljudima koji su ga velicali do u nebesa,tad sam im kazao;doci ce dan kad ce vas tamo u tom srpskom entitetu loviti kao bijesne zvijeri a oni na mene kao pobjesnjeli.Mi cemo unistiti taj entitet,nece postojati,imamo mi nase politicare.I ostvari se moje predvidjanje,i samo da vam kazem,da je stanje u tom entitetu jos dobro po muslimane,kakvo ce nastupiti.Znam ja kakvi smo mi ali znam dobro kakvi su i oni.

O cemi ti pricas covjece? Bosnjak je istorijsko ime koje smo vratili, i to 93, a prekodrinasi nas napali dok smo bili upravo pod imenom Bosanci-Hercegovci, i ono "Muslimani" sa velikim M. Bilo je ovde po forumu pitanje naziva Bosanac-Bosnjak, pa pronadji, sve je uglavnom objasnjeno. KO kaze da se samo Bosanac moze iddentificirati sa cijelom BiH a Bosnjak samo sa nekim torom u BiH? Evo ja sam Bosnjak i to nacionalista sa dna kace, i mrzim kult Alije Izetbegovica, cak sta vise, ja sam ubjedjem da je nama taj covjej podvaljen od prekodrinasa, toliko dokaza je isplivalo u javnost. Takav posao obaviti za prekodrinase i uraditi sto je uradio drzavi i narodu kojeg je navodno predstavljao, moze samo neko ko zapravo prezire taj narod. Zar neko stvarno sumnja da prekodrinasi nisu u stanju bili uradti to? Pa njima nikad nije bio problem na nacionalnoj televiziji pred citavim svijetom stati ispred spaljene i porusene bosnjacke kuce i lagati u kamere da je to srpska kuca, i sprske zrtve. Mogao si se ti zvati i marsovac, opet bi te proganjali. To sto je nam podmetnuta dejtonska izdaja kao nekakav spas BiH od covjeka kojeg su nam podvalili prekodrinasi, koji je u stvari i sam prekodrinas, ne znaci da je to za vjeke vijekova , i da se ta izdaja jednog dana nece ispraviti. A ovim kopleksasima i podanicima kojih ima medju Bosnjacima,a vidimo da ih je dosta i kojima odgovara postojanje genocidnog entiteta, i koji bi najradije da jednog dana osvanu u smrdiji treba porucit sljedece: fino ustupite svu vasu privatnu imovinu, i prepisite to Srbima, pa nek vladaju vama u vasim kucama! Slobodno im prepustite vase porodice, i radite sta od hocete, ali zemlju vam necemo dati!
I smjesni su ovi sto ocekuju neki zdrav razum u Serva. Ko je procitao onaj zadnji intervju Fatmira Alispahica, tamo vam je to objasnjeno u srz. Ne slazem se u dosta stvari sa Alispahicem, ali u ovom slucaju je potpuno u pravu kada je izjavio da Srbi bosnjacku dobrotu nikada nece shvatiti kao vrlinu nego kao slabost, i znak da nas trebaju uvijek napadati i proganjati. I da, ja mrzim taj narod. Mrznja je ljudska emocija, a potiskivanje te mrznje
prema nekome ko ti cini zlo je potpuno suprotno svim prirodnim i BOzijim zakonima, i upravo zato se Bosnjacima desava ovo sto se desava. Postoji narod koji im (nam) u vremenskim intervalima redovno cini zlo, a Bosnjaci se ponasaju potpuno suprotno Bozijim i prirodnim zakonima. Ja sam alergican kad mi neko pocne srat o "sirenju mrznje i narusavanju odnosa", samo zato sto osjecam to sto osjecam, i sto ne dozvoljavam da me narod koji kasni sa civilizacijskim normama jedno najmanje dvije svjetlosne godine za mojim narodom, ugrozava na bilo koji nacin. Sto se mene tice, ovo sve je jasan signal od neke vece sile, da se Bosnjaci moraju vratiti sami sebi i posvetiti samo sebi, i da nam nema nikavog napretka sve dok se petljamo sa tim narodom u bilo kojem smislu. Ovo je jasan znak ko je strano tijelo u BiH, pa ko zeli shvatit ce.
hajducka travica

#1040 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Turci,Tatari i Ceceni su etnicke manjine u ruskoj federaciji cak nemaju ni status naroda.
Sanjarko

#1041 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
hajducka travica wrote:
Da nisu možda Rusi.
Pola Slovenije drugi Narodi i porijeklom Drugi narod od Bošnjaka,Srba,Hrvata itd.
Nacionalnosti i Prezimena faktički Novotvorenice postoje par stolječa.
Počele se moderne države,nacije i prezimena formirati od 14-20 stolječa.
Italijani postali Italijani ujedinjenjem svih regija,kneževina itd. pod vodstvom Đuzepe Garibaldija.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Garibaldi
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1042 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by pici »

Bodkin wrote:
pici wrote:
Bodkin wrote:
Nije niko rekao da bi ih uhapsili u sarajevu ali od tebe svakako nikad smislesnog posta. A lazu ti u kuci mozda

opet stari ravnogorskii folovi kad se ufati u lazi pocnu s vredjanjima...nije lepo to sto lazes pa vredjas...ugledaj se na na fine ljude...
Daj citat da sam rekao da bi uhapsili nekoga u sarajevu zbog zastave. Dakle kako rekoh, kuci pa uci ukucane da se tako izrazavaju

opet vredjanja po familiji a laž ostaje ...nije lepo valjda je kriva sredina i rekreativna okupljanja po šumama i gorama...
notsure

#1043 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by notsure »

Ne sviđa mi se Tokićeva provokacija, jer ovo nije ništa drugo nego provokacija; zar je očekivao da će ga neko potapšati po ramenu u Banjaluci i reći "sva ti čast care, baš doprinosiš pomirenju i smirivanju situacije". Naravno da je znao da će s ovim izazvati psovke i uvrede. Drotovi su bili profesionalni, uhapsili su ga da ne bi došlo do većeg incidenta, jer su počele da sijevaju psovke, uvrede i prijetnje.

Tokić je iskompleksirani plaćenik koji samo razara i ono malo povjerenja koje postoji među normalnim stanovnicima oba entiteta. To super ide na ruku svim nacionalistima koji razaraju ovu jadnu zemlju, i biće glavni "argument" za izbor radikalnijeg predsjednika SDA. Ono, mi Bošnjaci ugroženi, trebamo stisnuti redove. A za opljačkane pare, korupciju i nepotizam ne pitaj, sad je važno nacionalno jedinstvo.

Poseban je blam što Tokić ne zna ni kako izgleda važeća zastava BiH, pa je na koplju nosi naopako.
Sramota me što pripadamo istom etnosu.
Image
Sanjarko

#1044 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

hajducka travica wrote:Turci,Tatari i Ceceni su etnicke manjine u ruskoj federaciji cak nemaju ni status naroda.
Postby hajducka travica » 23/05/2015 21:25
Nisu,oni su samo stanovnici,gradjani Ruske federacije.Zna se ko su Rusi,Rusi su i narod i nacija ruske federacije,jer fino pise;Ruska federacija.
Jašta Rusi po Narodnosti.
Ti brkaš Narodnost/Etnos i Nacionalnost.
Turci,Tatari i Ceceni su etnicke manjine u ruskoj federaciji cak nemaju ni status naroda.
Jašta nisu Narodi/Etnosi nego su Rusi.
PS. možda su svemirci. :lol:
hajducka travica

#1045 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Pola Slovenije drugi Narodi i porijeklom Drugi narod od Bošnjaka,Srba,Hrvata itd.
Italijani postali Italijani ujedinjenjem svih regija,kneževina itd. pod vodstvom Đuzepe Garibaldija.

Ma,nema veze sto je pola Slovenije drugi narod.Zna se ko je Slovenac i Slovenac je zastitni znak Slovenije a Slovenija zastitni znak Slovenca.Bez obzira sto u Njemackoj ima pet miliona Turaka + druge etnicke skupine,zna se ko je njemacki narod i ko je njemacka nacija. Turcin nece nikad prihvatiti,Betovena,Vagnera,Mocarta za svoga nego tamo nekog Osmana sargijasa na tamburi/sargiji.
hajducka travica

#1047 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Vladmir Zirinovski i Vladimir Putin su Rusi po narodnosti i po nacionalnosti. Ilham ilhamov je pripadnik neke etnicke zajednice/manjine i gradjanin/stanovnik ruske federacije.Kad je ona budaletina u Bostonu postavila bombu na maratonu Amerikanci nisu optuzili Ruse,i rekli da je to uradio Rus,nego Cecen Dzoharev,gradjanin ruske federacije.Dakle,on je samo ruski drzavljanin i nista drugo.
Sanjarko

#1048 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

hajducka travica wrote:

Ma,nema veze sto je pola Slovenije drugi narod.Zna se ko je Slovenac i Slovenac je zastitni znak Slovenije a Slovenija zastitni znak Slovenca.Bez obzira sto u Njemackoj ima pet miliona Turaka + druge etnicke skupine,zna se ko je njemacki narod i ko je njemacka nacija. Turcin nece nikad prihvatiti,Betovena,Vagnera,Mocarta za svoga nego tamo nekog Osmana sargijasa na tamburi/sargiji.
Šta napisa i osta živ

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Turkish_composers
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Turkish_people
http://istanbulmusic.blogspot.com/2011/ ... cians.html
https://www.google.ba/webhp?ie=utf-8&oe ... Musicians+
https://www.google.ba/webhp?ie=utf-8&oe ... rs&spell=1

Nisu Turci turbo folkeri ko večina Balkanjerosa.
Sanjarko

#1049 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

hajducka travica wrote:

Vladmir Zirinovski i Vladimir Putin su Rusi po narodnosti i po nacionalnosti. Ilham ilhamov je pripadnik neke etnicke zajednice/manjine i gradjanin/stanovnik ruske federacije.Kad je ona budaletina u Bostonu postavila bombu na maratonu Amerikanci nisu optuzili Ruse,i rekli da je to uradio Rus,nego Cecen Dzoharev,gradjanin ruske federacije.Dakle,on je samo ruski drzavljanin i nista drugo.
Kad je ona budaletina u Bostonu postavila bombu na maratonu Amerikanci nisu optuzili Ruse,i rekli da je to uradio Rus,nego Cecen Dzoharev,gradjanin ruske federacije.Dakle,on je samo ruski drzavljanin i nista drugo.
Pa zar nije Đhokhar po tvojoj logici Rus Nacionalno a i Rus po Narodnosti.
Ako Je Ime Države=Ime Naroda=Ime Nacionalnosti=Ime Jezika
Rus je samo onaj ko ne pravi sranje i ko je pravoslavac a ko pravi sranje, ko je budaletina(o mrtvima najbolje), ko nije pravoslavac je Ruski državljanin/građanin Ruske Federacije.
Ja logike.
Walther

#1050 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Walther »

notsure wrote:Ne sviđa mi se Tokićeva provokacija, jer ovo nije ništa drugo nego provokacija; zar je očekivao da će ga neko potapšati po ramenu u Banjaluci i reći "sva ti čast care, baš doprinosiš pomirenju i smirivanju situacije". Naravno da je znao da će s ovim izazvati psovke i uvrede. Drotovi su bili profesionalni, uhapsili su ga da ne bi došlo do većeg incidenta, jer su počele da sijevaju psovke, uvrede i prijetnje.

Tokić je iskompleksirani plaćenik koji samo razara i ono malo povjerenja koje postoji među normalnim stanovnicima oba entiteta. To super ide na ruku svim nacionalistima koji razaraju ovu jadnu zemlju, i biće glavni "argument" za izbor radikalnijeg predsjednika SDA. Ono, mi Bošnjaci ugroženi, trebamo stisnuti redove. A za opljačkane pare, korupciju i nepotizam ne pitaj, sad je važno nacionalno jedinstvo.

Poseban je blam što Tokić ne zna ni kako izgleda važeća zastava BiH, pa je na koplju nosi naopako.
Sramota me što pripadamo istom etnosu.
Image
ko nas bre zavadi
Post Reply