TO HARE CARE - TRECI PUT !!!
-
Hendrix
Ne znam jesil ti mene skonto za Lagumdžiju , odvratan mi je isto ko i :Hare , Milorad, Ivo Miro , Tihi, ovaj i onaj koji po čitav dan laprdaju i šire debilizme okolo a naveče se grle kao radne kolege.
Moje mišljenje da su ovi ljudi prvenstveno tu da uzmu koliko god je moguće više love a i vole da budu glavni i da komanduju.Nema tu nikakvog višeg cilja niti patriotizma bože sačuvaj , nego se radi o vrlo unosnom poslu.Jednostavna trgovina samo što se ovde trguje ljudima i njihovim životima i perspektivom.Naravno da su neki veći krkani i nacionalisti ali na kraju se sve svodi na one slike kada nasmiješeni ručaju , piju , zajebavaju se po nekim sastancima da bi na kraju napravili još jednu krizu.Svi su oni dobro situirani za razliku od nas običnih smrtnika i imaju iza sebe kordon ulizica i profitera koji ovu komplet zajebanciju dobro unovče.
Fino je to ukidanje RS-a skontano samo i ti vrlo dobro znaš da od toga nema ništa zasada kao što ni nema od odvajanja RS-a ali ljudi to sa obje strane stalno govore i kunu se u to.E pa ne kontam stvarno.
Moje mišljenje da su ovi ljudi prvenstveno tu da uzmu koliko god je moguće više love a i vole da budu glavni i da komanduju.Nema tu nikakvog višeg cilja niti patriotizma bože sačuvaj , nego se radi o vrlo unosnom poslu.Jednostavna trgovina samo što se ovde trguje ljudima i njihovim životima i perspektivom.Naravno da su neki veći krkani i nacionalisti ali na kraju se sve svodi na one slike kada nasmiješeni ručaju , piju , zajebavaju se po nekim sastancima da bi na kraju napravili još jednu krizu.Svi su oni dobro situirani za razliku od nas običnih smrtnika i imaju iza sebe kordon ulizica i profitera koji ovu komplet zajebanciju dobro unovče.
Fino je to ukidanje RS-a skontano samo i ti vrlo dobro znaš da od toga nema ništa zasada kao što ni nema od odvajanja RS-a ali ljudi to sa obje strane stalno govore i kunu se u to.E pa ne kontam stvarno.
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
ama, "brzo pisete", pa ne mogu da pofatam!!jeza u ledja wrote:seiko, koji dio od:seiko22 wrote:A kad tvoj Zlaja pocne govoriti na teme o kojima diskutujemo - umjesto da mene i jos 1,500,000 drugih Bosanaca, zajebe i ispise iz drzavljanstva, otme nam imovinu, gore nego sto je to cetnik htio da uradi, onda cu ja hvaliti tvojega "Zlatana"!! Do tada - ZLAJA SUCKS !!Hendrix wrote:Ovakvu zaluđenost nekom osobom nisam odavno vidio![]()
Jel tebi Hare nešto u rodu možda?
Moj jedini komentar na ovo tvoje svršavanje na svaki potez Harisa je , žalosno i tužno , ne bi me čudilo da ti naredi da se baciš sa zgrade da bi odmah skočio.
Sretno u ukidanju RSa .
PS: Nemoj majke ti Lagumdžiju da spominješ opet , drag mi je koliko i tvoj idol.![]()
![]()
,nisi razumio???Hendrix wrote: PS: Nemoj majke ti Lagumdžiju da spominješ opet , drag mi je koliko i tvoj idol.
mahmurluk, sta ces!!
,
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
more i "ono", kad preselamis!seln wrote:Otkud to...u dobrog Bosnjaka?seiko22 wrote: ama, "brzo pisete", pa ne mogu da pofatam!!![]()
![]()
mahmurluk, sta ces!!
,
,
-
haris ubleha
To, Hare, majstore, dok je ovaca bice i vune... Samo preljevaj iz supljeg u prazno... nemoj prestajati... jer, ako stanes, mozda se ovce sjete da te upitaju gdje idu njihovi novci... U ovoj godini za plate administracije 2,5 milijarde, a za puteve 96 miliona...
630 hiljada nezaposlenih
Hare majstore, zakuhaj sa medjunarodnom zajednicom, ne dozvoli da ovcama budu ukinute vize... jer ako im ukinu vize, mozda krenu na ispasu u svijet... pa gluho bilo... vide da se moze zivjeti bez prodavanja magle...

Hare majstore, zakuhaj sa medjunarodnom zajednicom, ne dozvoli da ovcama budu ukinute vize... jer ako im ukinu vize, mozda krenu na ispasu u svijet... pa gluho bilo... vide da se moze zivjeti bez prodavanja magle...
-
from_dust
#56 Re: TO HARE CARE - TRECI PUT !!!
[bseiko22 wrote:,
nerealno i nenormalno i nemoralno je prihvatiti faschisticku, genocidnu tvorevinu rEPUBLIKU sRPSKU - sve ostalo je jednostavno stvar ukusa!]Ne slazem se s tvojim postom iz jednog vrlo prostog razloga.
To sto ti pises,kao i floskule koje baca princeza na zrnu graska(nas Haris stari demagog) je NEREALNO
E,pitanje jedno,ako moze...........gdje ti zivis ??!! Ja zivim u Sarajevu,BiH i otisao sam poslovno par puta u rs......................ONI POSTOJE,ZAVRSENA PRICA.
POSTOJI REALNOST I NEREALANOST.............TI PRICAS O UTOPIJI,KONTAS,UTOPIJA.................JA BIH VOLIO DA IMAM CAROBNI STAPIC DA IH IZBRISEM JEDNIM POTEZOM,NA ZALOST NEMAM I STA SAD ??!!
Prica je suplja,budi realan.................
I napisao sam da su GENOCIDNA TVOREVINA,al potvrdjena..........NA ZALOST....Halo,NEMAMO HIMNE,ZASTAVE............ZBOG NJIH,POLICIJA IM IMA ORLOVE NA GRBU.................KUC-KUC..........UTOPIJA..............
.[/b]
.Zasto,pa taj isti Haris (zajedno sa Alijom) potpisao Deyton,koji je potvrdio,legalizovao rs,koja je do Deytona bila SAMOPROGLASENA AUTONOMNA TERITORIJA...................BEZ IKAKVIH REALNIH MOGUCNOSTI DA NESTO VISE POSTANE OD TOGA
ako se ne varam, Alija je onaj "cija se je pikala", Alija je onaj, kome je Francis Boyle poslao razradjeno tumacnje Daytonskog sporazuma, takodjer je on jedan koji NIKAD NIJE POKUSAO POPRAVITI GRESKU IZ DAYTONA!!
Hare pokusava, zasto mu ne dati sansu?? Postojanje rs-a je vece zlo od svih njegovih lopovluka! Kad uspostavis drzavu, onda tuzi Hareta za lopovluke, i vracaj pare!!
Sad je samo Alija kriv....................bjezi,nisi relan sekunde..........
Hare je lopov,ne zanima njega nikakvo popravljanje,njega zanima nastavak ovakve situacije,jer NISTA NIJE URADIO ZA BIH,OSIM RETORIKE............
b]Potpisom Deytona,RS je postao validan(na moju veliku zalost,kao i vecine gradjana BiH);[/
opet "hreska", nije jos "validan"!! Trebali su mu upravo Aprilski Amandmani da bi to postao!!
Nije validan,jel ??!! Opet te pitam,gdje ti zivis ??!! Ja sam u BiH i ne cini mi se bas tako............
Imaju svoj PARLAMENT,USTAV,GRB.ITD...........I NISU VALIDNI,JEL???!!.........SMIJESNA IZJAVA,BLAGO RECENO.............
Pogledaj da se rs samo poziva na Deyton,cijelo vrijeme.........koji to ustav daje mogucnost da se za promjene moraju svi sloziti(DA TI MALO POJASNIM,da bi se rs ukinuo srbi se moraju s tim sloziti.........to je NEMOGUCE.
opet "hreska"!! Oni nisu ispunili uslove iz Daytona, znaci Dayton sam sebe ponistava, vraca se stanje prije Daytona - tj. Ustav Republike Bosne i Hercegovine!! Pristanak na cetnicke provokacije bez borbe, je najgora opcija!!
Napisao sam ti vec,ti neces da slusas...........
Ne pristajem,ostao sam ovdje i NAJEBAO KAO I MOJA PORODICA I KAO I SVI KOJI SU OSTALI.
STA SAD TREBA,NOVI RAT,JEL.........UZ OVE "NASE" PATRIOTE,MI DA GINEMO ONI PARE DA UZIMAJU NA NAMA.......E PA NECE MOCI............
BORCI SU VEC JEDNOM NAJEBALI,STA SAD................??!!
Znaci samim potpisivanjem,skocio nam je u usta(nas bajni prijeratni sef reisovog kabineta-to je naime bio prije rata Hare veliki politicar);
Najgore je sto je Deyton potpisan kad su srbi poceli da gube rat polako.....ako smo ratovali za NEDJELJIVOST,trebali smo da istrajemo do kraja ili da se podijelimo na pocetku,bez rata.......JER SMO SAD PODILJENI,REALNO I CINJENICNO.
opet ponavljam, ziv je "co'ek", prica o ukidanju, iznosi danas najjace argumente!! Bolje pristupa problemu nego cetnik Tihic, koji je, kad je Tuzba bila aktuelna, govorio da "Nema Srbija para! Ne mogu srpska djeca nama placati odstetu!! Nama ne treba odsteta!!" Ko sto vidis, tu nema Hareta!!
Pa nisam hvalio ni Tihica,al je tema Hare.Tihic primitivac iz Kalesije/Kladnja.
Hare je postenjacina jedna............kako da ne,a ja sam blesav.....ccc...
Dalje,Hare i njegove gnjide su oborile ustavne promjene,zajedno sa Mehmedovicem i iznenadices se cetnickim vojvodom Blagojevicem...........???????
Znaci za obaranje ustavnih promjena glasa Hare i cetnicki vojvoda,radikali![]()
jesi li procitao prijedlog amandmana?? Sta su amandmani nudili Bosni, osim sto je receno :"Bit ce nekad druga faza, pa cemo rjesavati!" A u prvoj, daj da ozvanicimo entitetsko glasanje, i s time pravo faschista na njihov ratni plijen!!
Opet ista prica,ljudi imaju DRZAVU.Prihvatio ti to ili ne,tako je...........OPet ti kazem,glasali protiv,HARE & CO,radikali,cetnicki vojvoda.Bas su se nasli.....
NAPRIJED HARISE,SJEME TI SE ZATRLO....................
Ocito nisi upucen,pa da te uputim malo.
Od Harisovog brata,oba sina su kaznjeno gonjena,OBOJICA IMAJU UBISTVO I NE LEZE U ZATVORU..........pored ubistava imaju dosta djela(nasilnistva,tuca),ali HARE JE VELIKI DEMOKRATA.......NAPRIJED DEMOKRATIJA ,NAPRIJED HARE !!!!!!!!!!!
ovo su pitanja pravnog sistema!! Kod nas je President doveo svoga Ustavnog Sudiju, koji mu je odobravao i parafirao sve njegove zelje, ali danas 7-godina kasnije, taj isti Ustavni Sudija je na putu ka "zapecku"!!
Sto znaci, ako je njegov sin zlocinac, ti se trudi da na sledecim izborima izaberes bolje sudije - tj one koji ce sprovoditi zakon!!
Majko moja,ja ti pricam o kvalitetama kao covjeka a ti o "pitanjima pravnog sistema".
Primjer,da sam ja nesto uradio a moj rahmetli stari bio na vlasti,vjeruj da bi lezao.........ovaj ih je izvadio.........KARAKTERNA OSOBINA.............TO JE NEMORALNO.............HALO,PRODAJE TI MORAL,COVJEK KOJI JE NEMORALAN/LICEMJER....DA NIJE TUZNO,BILO BI SMIJESNO.........
idemo dalje,dva puta je gubio izbore i oba puta bjezao u Tursku..........izdao Aliju,ima rafineriju nafte u Iraku ili Libiji(nisam siguran)............
ovo je tip, kkoji bi trebao nositi epitet "IZDAJNIK"
Jok,ja sam izdajnik a on je VELIKI PATRIOTA IZ TURSKE
Taluje sa najvecim lopovom u tuzlanskom kantonu -"Jatom" Hamzijom Ibralicem.............lopovom na desetu........pitaj bilo kojeg Tuzlaka,taj sta je uradio dole,nevidjeno je![]()
isto , pitanje pravnog sistema, koji treba popraviti!!
KARAKTERNE OSOBINE COVJEKA KOJI PRODAJE MORAL I PRAVDU A NEMORALAN,A TI OPET PO "pravnom sistemu...........
To je isto,kao da ukrades nekome stan,pa onda postanes glavni branilac kradje stanova a svoj nisi VRATIO.
TO SE ZOVE LICEMJERSTVO.....I TI TO BRANIS ??!!
HARETOVA DJECA NE ZIVE U BIH.........IMA SINA I KCERKU,ZIVE U LONDONU I TURSKOJ(mislim da je tako).
Poznato je da je London vrlo jeftin gradic.............izdrzavati dvoje djece i zenu u inostranstvu od plate .............REALNO,ZAR NE ??!!
nije posteno zapinjati za djecu!!
NIJE POSTENO DA MI ZIVIMO OVDJE,DA NAM POLITIKU KROJI,COVJEK CIJA DJECA NISU OVDJE.
NIJE POSTENO PREMA MENI,JEL KONTAS TO??
PREMA SVIMA NAMA KOJI OVDJE ZIVIMO.
GOVORIM TI,COVJEK JE LICEMJER................
Dok smo mi ovdje ginuli,Hare je u ratu hodao po inostranstvu i dogovarao rad SVOJE RAFINERIJE,to znaj..............dok su ljudi ovdje ostavljali kosti,udove,zdravlje.........taj je sebi trpao u dzep............
Jesi li opazio da su skoro u isto vrijeme poceli sa kampanjama Haris i Dodik..sa istim retorikama.
nemoralno je, stavljati u isti red nekoga ko podrzava politiku pocinioca genocida, i nekoga ko predstavlja zrtvu tog istog genocida!!
Ne,ne................oni su za mene isti........razlog...........ovaj se OBOGATIO na mojoj patnji a ovaj me ranio,mala je razlika,ZA MENE BAREM.........
COVJEK IMA RAFINERIJU NAFTE,ON MENE NE PREDSTAVLJA,KOGA HOCE NEK PREDSTAVLJA,MENE NECE ZBOG TE RAFINERIJE..............
...............Ovaj je pricao da ce ukinuti rs a cetnik je pricao da ce biti referendum(obje opcije su NERELANE,nakon potpisanog Deytona,to je ISTINA).......na toj prici su OBOJICA DOBILI IZBORE...............To znaj.....nemoj biti u zabludi
nastupas po liniji gubitnika Z. Lagumdzije, koji je imao svoju priliku, a danas "laje" iz budzaka!!
Ne,ja postupam po zdravom razumu i zivljenja ovdje .........nisam lud,imam oci,usi....cujem,vidim..................ne treba meni SDP kloc,da mi formira misljenje,kontas................
I nisi odgovorio,a znas da je tacno.............oni su preslikani,bukvalo po kapamnji.........NISAM LUD,A PRATIM POLITIKU,TO SI VALDA SHVATIO??
Ali nas narod je takav,glup i neobrazovan.............to je cinjenica.Avaz ti je glavmo sredstvo informisanja i tu je kraj.
Na cijoj je starni bio Avaz,taj je dobio izbore u nasem dijelu BIH.....to samo govori o nama,nasem razmisljanju.
pa ti si avangarda!! Ovaj ovdje audittorijum na forumu je avangarda!! Promijenite nesto - osim da samo "pizdite" ko Zlaja!!
Halo ba,ako je neko nepismen,ako je neko nastao "Alijinim parama"(SDA parama) pa se okrenuo protiv njih,ako je seljak iz Sandzaka dosao ko Haklberi Fin sa koferom iz Plava,Gusinja u Sarajevo(sad ima nebodere svoje),ako je bio protiv pa za Harisa,protiv pa za Lagumdzije ,dogovara sa Deltom(cetnickom kompanijom,Milosevicevim omiljenim biznismenom) a kao patriota............ko je ovdje lud ??!!
Govoris mi da sam lud,a vjerum mi da nisam,ja razmisljam svojom glavom......Shvatas li to ??!!
Treba ukinuti sumsku republiku,nastalu su na GENOCIDU.....................ali to se trebalo uraditi preko haske tuzbe,to je bio jednini nacin ili novi rat.
POSTO SMO TUZBU IZGUBILI(zahvaljujuci nasem bajnom advokatu Softicu,seljacini nepismenoj koja poraz racuna kao pobjedu,nasim debilnim ili spijunskim politicirama koje je izabrao NAS NAROD......STA OSTAJE...............ILI RAT ILI mirenje sa sudbinom,nema dalje,nema opcija.
To sto ovaj prica je NERELANO................NERELANO,a on je aktivno ucestvovao u tom procesu "j.banja u mozak BIH gradjana"..........
Znas onu staru,NEKOME RAT,NEKOME BRAT............E PA HARETU I OSTALOJ GAMADI NIJE BIO RAT...........NIKADA NE BI IZASLI IZ KABINETA REISA,NITI BI SE DOCEPALI PARA,KAO STO SU URADILI.............
opet "hreska"!!
jaci smo danas nego ikad!! Ako je SDA i Sulejmen Ti'ic, mali cetnik, prodao Tuzbu, to ne znaci da se ista ne moze ponovo pokrenuti!! Samo ako mi odustanemo - onda se nece pokrenuti !!
Jaci smo nego ikad,jel ??!! UTOPIJA,KUC-KUC,javi se
Samo nemoj da se hvatas cinjenice da su stranci protiv nas,da su oni sve zakuhali i da nam oni ne daju da napredujemo.
kao i svugdje drugdje, stranci imaju svoje interese u Bosni!! Da li ce ti interesi se podudariti sa nasim, ili cetnickim, zavisi od nas!!
Imaju,al sa politicarima kao Haris i govna,necemo daleko. Jer im je vazniji njihov dzep od nas.
To nisi mogao oboriti.
Kradu,varaju,rade sta mogu........samo da ostanu na vlasti............
......Eno ti primjera ALBANIJE ...............I KOSOVA............LJUDI IMALI DOBRE LOBIJE I ZAVRSILI POSAO....SVE SE VRTI OKO PARA..............U SVIJETU
ovo ti je slab primjer!! Bolje bi bilo da si napisao "Ko prije mladoj - njegova mlada!" nadam se da ces skontati!
Nidje veze,gubis se polako. Ja ti dajem argumente,ti mi spominjes mlade i trke............
quote]........KOD NAS JE NESTALO 11 MILIJARDI(NE ZNAM CEGA,AL MISLIM DA NIJE NI BITNO)..................VIDIS,NEKO BI PAMETNIJE POSTUPIO S TIM PARAMA.
NA ZALOST MI SMO IMALI HARISE,PA SU TE PARE POJELI SKAKAVCI
opet, pitanje pravnog sistema!! Ako dodjes u EU, imaces pravo tuziti onoga na koga sumnjas!!
E pa necemo doci do EU do 2050 godine,tako da me to bas ne zanima previse.
Opet ti o pitanjima pravnog sistema.........rekao sam ti,nemas odgovor,pa dajes demagoski odgovor..............
Vidi,ne zelim,niti cu ikada htjeti,niti priznati DA MENE ZASTUPAJU LJUDI KOJI SU SE OBOGATILI NA MOJOJ MUCI,KONTAS..........
PRAVNI SISTEM ILI NE,ONI SU STOKA..................LICEMJERI,LOPOVI,SPIJUNI,NESPOSOBNI ZA VODJENJE FARME,KAMOLI DRZAVE.......
:[/VOLIM TE BOSNO,AL SMO NADRLJALI SA OVAKVIM NARODOM I POLITICARIMA :sad
ovo su, da iskoristim tvoj rijecnik "floskule"!!
Ako si avangarda, istupi naprijed!! Ponesi Barjak BOSNE PONOSNE !! Ne dozvoli cetnickim okupatorima da Focu zovu srbinje!!
,[/quote]
Lafe moj,ja sam najebao vec jednom. Uz ovakve politicare najebacu opet.....sta predlazes,rat ??!!
Pa da ostanem bez noge i da mi daju 200 KM mjesecno,da mi djeca nemaju za kifli.......jel to predlazes??
Dok Harisova djeca budu uzivala u Londonu,moja da prose na ulici ??!!
Smijesno i tuzno...........
Zakljucak: nemam ja nista protiv tebe,ti volis BiH,kao i ja..........ali nisi u pravu,jer ti ja dajem argumente a ti meni odgovaras sa :
"Nemoralno je priznati rs"-------ja je ne priznajem ,al moram s njima da zivim,na zalost ,tako je,kako je....................
"Da su samo Alija i Sacirbegovic krivi".............pa nije niko blesav ovdje....
"Da rs nije validan i legitiman"............ ja ti kazem da jeste(na zalost) ali jeste........imaju svoj PARLAMENT,USTAV,GRB......ITD...........nisam blesav,vidim sta se dogadja....................
Spominjes "pitanje pravnog sistema"..................ovaj se nakrao,krade i krasce a prodaje suplju pricu da se ne bi nikad zavrsilo.Jer kad se stabilizuje neko ce ga priupitati,odakle ti lova frajeru,s kim to saradjujes,koga to stitis(Jate i ine).................
"Da ne spominjem djecu"..........a ko mene spominje i djecu koja zive ovdje,to je u redu,jel ??!! Nemaju za kifli,ovi u Londonu................ma daj..........
"Da pizidim ko Lagumdzija".................nemam komentar.................
"Ko prije mladoj,njegova mlada"............nemam komentar............
"Da uzmem barjak"............pa da ostanem bez gleve,nogu,ruku,da mi djeca umru od gladi,dok neki zive po Londonima i zivo ih se jebe za nas.......
Samo pogledaj svoje odgovore i moje argumente ,bice ti jasno,ako nije,jbg onda..........
-
ketronsd1
A ja glupa stvorenja Boze ti dragi.seiko22 wrote:ama, "brzo pisete", pa ne mogu da pofatam!!jeza u ledja wrote:seiko, koji dio od:seiko22 wrote: A kad tvoj Zlaja pocne govoriti na teme o kojima diskutujemo - umjesto da mene i jos 1,500,000 drugih Bosanaca, zajebe i ispise iz drzavljanstva, otme nam imovinu, gore nego sto je to cetnik htio da uradi, onda cu ja hvaliti tvojega "Zlatana"!! Do tada - ZLAJA SUCKS !!![]()
![]()
,nisi razumio???Hendrix wrote: PS: Nemoj majke ti Lagumdžiju da spominješ opet , drag mi je koliko i tvoj idol.![]()
![]()
mahmurluk, sta ces!!
,
Ovo jos nisam vidio.
Ili Hare stvarno ima bezbeli cunu pa .............!?
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Moj otac, koji inace doktor nauka, je u amrici radio od stamparije za majce do oficira sigurnosti. Ja sam sa svojom diplomom poceo na benziskoj pumpi da bi tek nakon 10 godina imao solidan i siguran posao u struci. I nisam jedini. I to sve u jednoj uhodanoj ekonomskoj masineriji kakva je USA.cyprus wrote:Da zbog toga studiramo, da bi ostvarili poso iz snova: skupljanje starog željeza (Fe).seiko22 wrote:podigni guzicuuuuuuuuuuuuuuuuu ! zamuci seeeeeeeeeeeeeeee, cisti parkoveeeeeeeeeeeeeeeeeeee ako nemas nistaaaaaaaaaaaaaa drugoooooooooooooo!! sabirajjjjjjjjj staro zeljezoooooooooo!! recicle materials!!!!!!!!! nije ti hare baboooooooooooo, pa da ti obezbijediiiiiiiiiiiiiii!! i kod mene je Bushoooooooooooo, najjaciiiiiiiiiiiiiiiii, pa ga ipak boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mali nokaaaaaaaaaaaaaaaaatt ako ja neeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm poslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! htjeli ste gospooooooooooodoooooooooooo demokratijuuuuuuuuu i trzisnu ekonomijuuuuuuuuuuu (pitajte Zlajuuuuuuuuuuuuuu sta je toooooooooooo) a zadrzali bisteeeeeeeeeeeeee onu staru iz mrskooooooooog vam socijalizmaaaaaaaa:
"Lezi hljebu da te jedem - dig'se cebe da ja legnem!""
,![]()
,
,
Neznam zasto ljudi odmah kod nas velicaju ljude do zvijezda kao sto se sa ovim naslovom moze vidjeti. Hare jeste dobro rekao ali ga treba staviti u kontekst svega ostalog sto je uradio.
-
mostarac
ma seiko22 je odusevljen haretom jer on hareta gleda navijacki i u stilu "e jes im ga sukno", a mi to haretovo sukanje nazalost moramo da (pre)zivimo, sto cinimo teskom mukom. Na seikov zivot hare nema nikakav uticaj osim sto ga dobro zabavlja kad sukne "onima anamo" pa tako seiko i dozivljava kriminogenog ljigavca, a da nikad nije spoznao svu grozotu i djubre i moralni i ljudski ponor koji se kriju u unutrasnjosti te spodobe i te stvari seika i ne zanimaju jer ga se i ne doticu. On je u ovoj utakmici samo navijac ispred TV ekrana sa pivom u ruci i njegov tim ne igra ovu utakmicu. Mi smo na tribinama a karte smo skupo platili, a ekipa na terenu se zajebava, prica sa menadzerima o buducim angazmanima, a kontranapad za kontranapadom se nize, a ishodi su katastrofalni.
-
from_dust
Dobra DIJAGNOZA.................ja sam pokusao da mu docaram njegove nebulozne odgovore,mislim da sam dijelom uspio,al je ovo prejako bilomostarac wrote:ma seiko22 je odusevljen haretom jer on hareta gleda navijacki i u stilu "e jes im ga sukno", a mi to haretovo sukanje nazalost moramo da (pre)zivimo, sto cinimo teskom mukom. Na seikov zivot hare nema nikakav uticaj osim sto ga dobro zabavlja kad sukne "onima anamo" pa tako seiko i dozivljava kriminogenog ljigavca, a da nikad nije spoznao svu grozotu i djubre i moralni i ljudski ponor koji se kriju u unutrasnjosti te spodobe i te stvari seika i ne zanimaju jer ga se i ne doticu. On je u ovoj utakmici samo navijac ispred TV ekrana sa pivom u ruci i njegov tim ne igra ovu utakmicu. Mi smo na tribinama a karte smo skupo platili, a ekipa na terenu se zajebava, prica sa menadzerima o buducim angazmanima, a kontranapad za kontranapadom se nize, a ishodi su katastrofalni.
-
nineac
Nekontam sto to mora bti hare ili tihi ili pak lagumdzija? Moze biti lamija Tanovic, ona je bosnjakinja ako cemo se djeliti na krvna zrnca? Ja sam bosanac i hercegovac tako da mene Zeljo predstavlja, ali nevidi razloga sto lamija nebi mogla predstavljati bosnjake?zzzzz wrote:Hare nije sigurno cvjecka ali kad mu vidis alternativu Tihica, onda nije tesko biti prvi u Bosnjaka. Ja bih volio da imamo boljeg ali tako nam je, kako nam je.
-
mostarac
zaboga pa ona je zena, a zeni je mjesto u kuhinjinineac wrote:Nekontam sto to mora bti hare ili tihi ili pak lagumdzija? Moze biti lamija Tanovic, ona je bosnjakinja ako cemo se djeliti na krvna zrnca? Ja sam bosanac i hercegovac tako da mene Zeljo predstavlja, ali nevidi razloga sto lamija nebi mogla predstavljati bosnjake?zzzzz wrote:Hare nije sigurno cvjecka ali kad mu vidis alternativu Tihica, onda nije tesko biti prvi u Bosnjaka. Ja bih volio da imamo boljeg ali tako nam je, kako nam je.
izuzev ako nisi seada palavric ili azra hadziahmetovic
Doduse one i bas ne lice na zene
-
zzzzz
Ma ne zna se je li sigurnija u njegovim ili u vasim
Vi nas razoruzali a oni ubjedjivali kako rata nece biti
I jos samo za nineaca, naravno da cemo brojati krvna zrnca, bliska istorija nas naucila da te oni sa slicnim "krvnim zrncima" barem nece upucati iz cista mira. Zato, mani mi se dojucerasnjih Jugoslovena a danasnjih Bosanaca, tu pricu smo davno ispusili
I jos samo za nineaca, naravno da cemo brojati krvna zrnca, bliska istorija nas naucila da te oni sa slicnim "krvnim zrncima" barem nece upucati iz cista mira. Zato, mani mi se dojucerasnjih Jugoslovena a danasnjih Bosanaca, tu pricu smo davno ispusili
-
prleitihi
što su..naravno..potvrdili navijači čelika kada su navijače sarajeva dočekali i ispratili povicima SRBIJA..SRBIJA..i psovanjem markala..zzzzz wrote:Ma ne zna se je li sigurnija u njegovim ili u vasimVi nas razoruzali a oni ubjedjivali kako rata nece biti
baš me interesuje šta bi na ovu tvoju opasku rekao sefer halilović..koji je..znamo..u ratu ostao bez žene i šure..
ili..da spomenem ubistvo sina avde hebiba..
krvna zrnca..
- Fair Life
Koja li su krvna zrnca kod Mirsada Catica Cuperka... i jos nekih ??prleitihi wrote:što su..naravno..potvrdili navijači čelika kada su navijače sarajeva dočekali i ispratili povicima SRBIJA..SRBIJA..i psovanjem markala..zzzzz wrote:Ma ne zna se je li sigurnija u njegovim ili u vasimVi nas razoruzali a oni ubjedjivali kako rata nece biti
I jos samo za nineaca, naravno da cemo brojati krvna zrnca, bliska istorija nas naucila da te oni sa slicnim "krvnim zrncima" barem nece upucati iz cista mira. Zato, mani mi se dojucerasnjih Jugoslovena a danasnjih Bosanaca, tu pricu smo davno ispusili![]()
baš me interesuje šta bi na ovu tvoju opasku rekao sefer halilović..koji je..znamo..u ratu ostao bez žene i šure..![]()
ili..da spomenem ubistvo sina avde hebiba..![]()
krvna zrnca..
Da li su ista kao kod onih koji su na njega/njih pucali ??