SiSaJuMe wrote:To Lepi , Bravo Lepi, Suknu im pravo bas kao i nama kad stavi potpis na Dejton. Al nema veze, nas si, Bravo care samo sukaj, uz tebe smo.,
Raja iz TORA. BLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
a jel' tebe Hare drzi u toru il' te drzi velikosrpski srpski i hrvatski nacionalsovinizam.
dobri ljudi,ako vam nepase Hare i njegova bitka za srpskohrvatskim azdahama,preselite se kod Mileta,Covica,tamo je demokratija.nismo mi u toru svojom voljom,nismo mi zeljeli rat i veliku Bosnu,nismo mi bili sudionici Karadjordjeva,pa cak ni ovog mini-Karadjordjeva u Laktasima.
znamo li mi sta je nas narodni interes,ne kazem da Hare nije zabrljao u Dejtonu do neba,Alija takodje ali bili su tu i drugi stranacki predstavnici koji su stavili svoje potpise na taj sramni dokumenat.nikog ne aboliram za takvo nesto i trebali bi za to odgovarati kad tad ali ovog momenta nema ga boljeg da se bori za BiH od Hareta.nije Hare nikakav problem,problem smo mi jer vise neznamo ni sami sta hocemo,ne valja nam Hare,nevalja ovaj,ne valja onaj.
tacno je da drugi u ovoj bitci ne valjaju Hare se pokazao do sada najbolje,vjerovatno vodjen vlastitom savjescu da je napravio stvari u Dejtonu koje nije smio.
zato ima sad sansu da se popravi,jer on netrazi nista za bosnjacki narod,nego sve sto radi sada je za Bosnu i hercdgovinu,trazi bosansku policiju a ne bosnjacku kao sto Dodik trazi srpsku policiju, i jos da je bosnjacki narod finansira.