hahahaha. koja je ovo sekta? hahaha. ne brisite mu temu. ali neka nam malo obrazlozi ovo. hahahaha.
hahahahaha. u podnozju srca su dva jajeta......hahahahaha. jeste li sigurni da je u pitanju "srca"? da nije neka druga rijec koja se rimuje? hahhahahaha. i kakav je ovo dijalekt? krajiski? ja isprve konto slovenacki.
Tišina jednitva BiH 2
-
kovacbih
#3 Re: Tišina jednitva BiH 2
A TI SI DEŽURNO ĐUBRE NA KLIXSU TI I SLIČNI TEBI SAMO SU JOŠ OSTALI NA KLIXSUkaranana wrote:hahahaha. koja je ovo sekta? hahaha. ne brisite mu temu. ali neka nam malo obrazlozi ovo. hahahaha.
hahahahaha. u podnozju srca su dva jajeta......hahahahaha. jeste li sigurni da je u pitanju "srca"? da nije neka druga rijec koja se rimuje? hahhahahaha. i kakav je ovo dijalekt? krajiski? ja isprve konto slovenacki.
- karanana
#4 Re: Tišina jednitva BiH 2
bola, vidis da te podrzavam i da sam protiv zakljucavanja teme.
moze li malo konkretnije objasnjenje od tebe iz prve ruke sta je plan?
jesi ono ti u pozadini sa nakovnjem? ko je lijeva maca?
-
racionalista
#5 Re: Tišina jednitva BiH 2
kakvi su ovo delegati. pa nema ni zena sa velikim sifonima a oni bi nekakvu organizaciju pravili 
-
kovacbih
#6 Re: Tišina jednitva BiH 2
Administracija ako zakjuča ovaj video gubi!,veliku sumu novca koji joj ide uskoro na njihov žiro raču,karanana wrote:bola, vidis da te podrzavam i da sam protiv zakljucavanja teme.
radi prezentacije samog projekta.Gdje će zajedno biti i faksirano sa obrazloženjem jer,smo sve već kopirali
A tebe samo žalim evo iskreno.
- karanana
#7 Re: Tišina jednitva BiH 2
administracijo, sutra kad legne lova, a ako sam dobro razumio stize vam na racun, hocu da me se sjetite.