Terorizam u Bosni ??
- Fair Life
@ uvjek dobar gost
Ne treba ih vjesati... jer serijat je jos u BiH na dugackom stapu. Takve "minere" treba po pravdi... 20 godina robije... kamenolom... sto dalje od hladovine... malo vodice tek toliko da nakvasi jezik.. i jel' se naslonio na lopatu da se odmori odmah pendrekom preko usiju, ali onako muski... da mu zubi ispadaju.
Ne treba ih vjesati... jer serijat je jos u BiH na dugackom stapu. Takve "minere" treba po pravdi... 20 godina robije... kamenolom... sto dalje od hladovine... malo vodice tek toliko da nakvasi jezik.. i jel' se naslonio na lopatu da se odmori odmah pendrekom preko usiju, ali onako muski... da mu zubi ispadaju.
-
vodolija_33
Stari dobri Fair u svom prepoznatljivom maniru, mora spomenuti šerijat ili bilo šta što aludira na Islam...
ma samo nek se talasa
ma samo nek se talasa
- uvjek dobar gost
Sve je to u redu, ali ja u trenu nisam mogao da smislim adekvatnu kaznu, sad mi na pamet padaju ztvori u Turskoj. To su nekako adekvatne kazne, tusiranje sa 3000 brkatih ljudi i saginjanje po sapun... a ne Svedski zatvori ili Belgija... fuj to je njima banja...a jadan nevin zivot nema cjene ,nemoze se ni nadoknaditi, a nevini ljudi vazda ginu u takvim akcijama, teroristickog tipa....
Pozdrav domovini !!!!!
Pozdrav domovini !!!!!
- Bosanac sa dna kace
a tsa kazu ko je postavio bombu u trolejbusu?
- Fair Life
Idemo vodolija_33...jusuff wrote:a reci da je islamofob proglasice te teroristom i bradinjomvodolija_33 wrote:Stari dobri Fair u svom prepoznatljivom maniru, mora spomenuti šerijat ili bilo šta što aludira na Islam...![]()
ma samo nek se talasa
Mirise li ovo na islam ?? Ili je samo islamofobija...
- Fair Life
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=24858vodolija_33 wrote:Stari dobri Fair u svom prepoznatljivom maniru, mora spomenuti šerijat ili bilo šta što aludira na Islam...![]()
ma samo nek se talasa

-
vodolija_33
Šta ima Fair?
Malo si mi zakazao u posljednje vrijeme, možeš ti to i khm... bolje (da ne kažem prljavije) 
Ajde, čekam te
Čekaj, da ti ja dam šlagvorta.....
Ja sam po vjeroispovijesti muslimanka (čula sam da si i ti, i mogu ti reći da umirem od smijeha
) ... Mislim da će ovo biti dovoljno za neku finu konstrukciju, s obzirom na briljantnost tvoga uma
... ma ima da ispadne fenomenalno uz neku sliku sa Bliskog Istoka + neki link... 
Ajde, čekam te
Čekaj, da ti ja dam šlagvorta.....
Ja sam po vjeroispovijesti muslimanka (čula sam da si i ti, i mogu ti reći da umirem od smijeha
-
privremeni
Vodolijo mene interesira jesi li u sarajevu i da li si, osim pameti, izgubila koga od iznenadne eksplozije granate?
ja sam izgubio a dogodi li se takvo sta ponovo naci cu takve idiote, a i tebe, koliko god guzicu skrivali po bijelom svjetu.
ja sam izgubio a dogodi li se takvo sta ponovo naci cu takve idiote, a i tebe, koliko god guzicu skrivali po bijelom svjetu.
-
belaj22
Zlo i naopako
Amerikanci pretvorili Babilon u bazni logor, nude Iračanima ispriku "ako baš žele"
Američki časnik John Coleman iz vremena okupiranja Iraka ponudio je Iračanima da se ispriča za devastaciju prastarog grada Babilona što je počinila njegova jedinica 1st Marine Expeditionary Force. Coleman je međutim ispriku cinično ponudio iračkom šefu za starine rekavši - "ako će se on zbog toga bolje osjećati, mi ćemu mu je [ispriku] dati". Koalicijske snage u američkom i poljskom sastavu ponijele su se apsolutno necivilizirano u ovoj kolijevki civilizacije - pretvorili su Babilon u bazni logor, artefatkima su popunjavali vreće s pijeskom, poravnali su ruševine kako bi napravili sletište za helikopter i benzinsku crpku, tenkovi su vozili preko 2,600 godina starog puta, kopali su rovove u neistraženim dijelovima grada. To što je Babilon prethodno također devastirao i Sadam Husein htijući grad identificirati sa sobom nije nikakva isprika nego koalicijske snage čini jednakima njemu. Iscrpnije...
vjesti mozete pogledati http://www.monitor.hr..
ovdje se nezna ko pije a ko placa ? sta se desava sta su to rijesili ? i jedni i drugi i treci..
ma odo nedje na livadu i gledati nebo pisaj ove novosti sve.. samo mozak umaraju volite se ljudi
Amerikanci pretvorili Babilon u bazni logor, nude Iračanima ispriku "ako baš žele"
Američki časnik John Coleman iz vremena okupiranja Iraka ponudio je Iračanima da se ispriča za devastaciju prastarog grada Babilona što je počinila njegova jedinica 1st Marine Expeditionary Force. Coleman je međutim ispriku cinično ponudio iračkom šefu za starine rekavši - "ako će se on zbog toga bolje osjećati, mi ćemu mu je [ispriku] dati". Koalicijske snage u američkom i poljskom sastavu ponijele su se apsolutno necivilizirano u ovoj kolijevki civilizacije - pretvorili su Babilon u bazni logor, artefatkima su popunjavali vreće s pijeskom, poravnali su ruševine kako bi napravili sletište za helikopter i benzinsku crpku, tenkovi su vozili preko 2,600 godina starog puta, kopali su rovove u neistraženim dijelovima grada. To što je Babilon prethodno također devastirao i Sadam Husein htijući grad identificirati sa sobom nije nikakva isprika nego koalicijske snage čini jednakima njemu. Iscrpnije...
vjesti mozete pogledati http://www.monitor.hr..
ovdje se nezna ko pije a ko placa ? sta se desava sta su to rijesili ? i jedni i drugi i treci..
ma odo nedje na livadu i gledati nebo pisaj ove novosti sve.. samo mozak umaraju volite se ljudi
-
belaj22
privremeni wrote:Vodolijo mene interesira jesi li u sarajevu i da li si, osim pameti, izgubila koga od iznenadne eksplozije granate?
a kad smo kod terorista nas su terorisali 4 godine pa je sviju zabolio kur... cjeli svjet.. a bogami i nase komsije fine:)
a i meni je isto najblize familije i ranjeno i poginulo poslje toga mi je totalno svejdeno ..
privremeni svaka cast ovi iz dijaspore kreteni sto nisu ni culi lomnjavu granate i sranja koja su bila ovdje sada se prave pametni...
slusajte onu pjesmu neznam ko je ono pjeva cini mi se kemal monteno.. kad kaze da ti pukne jedna sve bi ti se samo kazalo..
-
vodolija_33
Ovako...privremeni wrote:Vodolijo mene interesira jesi li u sarajevu i da li si, osim pameti, izgubila koga od iznenadne eksplozije granate?
privremeni... prvo čitaj sve od samog početka pa onda daj neki komentar na temu... ono... ispeci pa reci...
Da, tu sam i na tvoje razočarenje NISAM provela rat niti vrijeme poslije rata u nekoj od zapadnih zemalja (a Boga mi ni Istočnih). Znam ja vrlo dobro kako je kada "roka" samo fazon je u tome što si pogrešno protumačio moj post... Nije ni bitno... skontao je ko je trebao
I da, na moju žalost, izgubila sam i ja puno dragih ljudi za vrijeme rata... neki su čak bili i po logorima (možeš misliti!)... gladovalo se (da ne povjeruješ!)... i dosta je ČAK I MENI i rata i pucnjave.... ČAK SE I MENI diže kosa na glavi kada čujem vijest o terorizmu (možeš misliti dokle je došlo) a pogotovo kada vidim da naši sopstveni novinari šire priče kako je naša Bosna i Hercegovina, malte ne teroristička prijetnja (pogledaš 60 minuta i sve ti bude jasno!)... još kada vidim one glupane (sjeti se demonstracija i paljenja zastava!) koji svojim ponašanjem potvrđuju sumnje e onda mi padne totalni mrak na oči...
A najviše od svega mi se gadi kada neko (pogodi ko!) izvlači tuđe riječi iz konteksta i uz to još doda pokoju sličicu i linkič a sve iz njemu poznatih razloga
PRIJATELJSKI SAVJET- Ako ne znaš zbog čega je nečija reakcija takva kakva je , onda je bolje da šutiš i ne mješaš se.
- Fair Life
Eeee, pa sad...vodolija_33 wrote:(...)
A najviše od svega mi se gadi kada neko (pogodi ko!) izvlači tuđe riječi iz konteksta i uz to još doda pokoju sličicu i linkič a sve iz njemu poznatih razlogaElem, duga je to priča....
(...)
- manijak1
Neka slika ? 
-
vodolija_33
Islamski terorizam na djelu ili pak međusobni obračuni i poravnavanjaFair Life wrote:JooooooosH...
-
vodolija_33
It's so youFair Life wrote:Eeee, pa sad...vodolija_33 wrote:(...)
A najviše od svega mi se gadi kada neko (pogodi ko!) izvlači tuđe riječi iz konteksta i uz to još doda pokoju sličicu i linkič a sve iz njemu poznatih razlogaElem, duga je to priča....
(...)
- Fair Life
Da se ja i ti nesto dogovorimo, sta velis... Ja vise necu izvlaciti rijeci iz konteksta, necu dodavati pokoju slicicu ili linkic...vodolija_33 wrote:It's so youFair Life wrote:Eeee, pa sad...vodolija_33 wrote:(...)
(...):D
Nego cu ovako... uraditi copy/paste nekih tvojih "udarnih" postova... Nadam se da ce sad i drugima neke stvari postati jasnije, barem kad prepoznaju busiju u kojoj se nalazis... A mogla si... ne potezati me za jezik...

Last edited by Fair Life on 21/04/2006 10:07, edited 1 time in total.
-
rewritable
Fair, sta je svrha ovih tvojih copy/paste clanaka. Da nam pokazes kakav je u stvari Islam? Sta sad ja trebam, pronaci neke krscane ili jevreje ili ateiste koji su cinili zlocine i gore od ovih da bih ti dokazao da i "kod njih" ima istih ili gorih? I tako u krug.
Evo ti preporuka, uzmi Kur'an časni pa vidi šta je Islam, pa onda copy/paste neke stvari iz Kur'ana. Daj mi konkretno sta pise o ubijanju civila, neduznih, o pretjerivanju u prakticiranju vjere i vjerskih obicaja, o prisilnom uvodjenju u vjeru...
Znam da ces reci kako si ti procitao Kuran, i kako ti sve znas. Ali nazalost istina je sasvim drugacija. Ti drago dijete nisi bio ni blizu Knjige, a vala kad bolje razmislim, i ne zasluzujes.
Evo ti preporuka, uzmi Kur'an časni pa vidi šta je Islam, pa onda copy/paste neke stvari iz Kur'ana. Daj mi konkretno sta pise o ubijanju civila, neduznih, o pretjerivanju u prakticiranju vjere i vjerskih obicaja, o prisilnom uvodjenju u vjeru...
Znam da ces reci kako si ti procitao Kuran, i kako ti sve znas. Ali nazalost istina je sasvim drugacija. Ti drago dijete nisi bio ni blizu Knjige, a vala kad bolje razmislim, i ne zasluzujes.
-
vodolija_33
Toliko o nivou koji pokazuješ, dok "djeluješ" na ovom forumuFair Life wrote:Da bi me nazvao djetetom ti bi trebao imati barem 70 godina.rewritable wrote:Fair, sta je svrha ovih tvojih copy/paste clanaka.
(...)
Ti drago dijete nisi bio ni blizu Knjige, a vala kad bolje razmislim, i ne zasluzujes.
Ko bi rekao da se zreo čovjek ponaša na ovakav način?
- Fair Life
Presvuci se vodolijo u radnu uniformu i "djeluj". Duznost zove.vodolija_33 wrote:Toliko o nivou koji pokazuješ, dok "djeluješ" na ovom forumuFair Life wrote:Da bi me nazvao djetetom ti bi trebao imati barem 70 godina.rewritable wrote:Fair, sta je svrha ovih tvojih copy/paste clanaka.
(...)
Ti drago dijete nisi bio ni blizu Knjige, a vala kad bolje razmislim, i ne zasluzujes.
Ko bi rekao da se zreo čovjek ponaša na ovakav način?
Dosta je i mene bilo... jel' tako?