Terorizam u Bosni ??

Post Reply
bolje_grob_nego_rob

Post by bolje_grob_nego_rob »

Zato sto za nekolicinu na forumu, sve sto je islamsko--pa makar i izgradnja Iranske a-bombe--je velicanstvena ideja... Yupeeee!!!

Ni u najzescem politickom sukobu oko Kube, niti jedna bomba nije eksplodirala... sto u danasnjem ludom svijetu nije iskljuceno... ili Njegosevski, "da u ruke (nekog) Mandusica Vuka, svaka moze biti ubojita."

Pretpostavljam da pod ludim svijetom mislis na islamski dio istog, zar ne ?

Jer evo neislamski se pokazao neludim kroz genocid u Bosni, okupaciju i desetine hiljada ubijenih muslimana u Iraku i Afganistanu, 60-godisnjem apartheidu u Palestini i sl.

AFERIM !!!

Nego da te pitam, je li ovaj Njegos isti onaj sto bi Turke - koga na kolac, a koga na konopac , ili postoji jos neki sa istim prezimenom za kojeg nisam cuo ?

Srpski pacifizam, to volim cuti ! :x
JahijaJilic

Post by JahijaJilic »

Čuo sam sličnu priču od Andana...pa se čovjek moro izvinit javnosti radi "uznemiravanja javnosti"...to je skretanje pažnje sa pravih problema u Bosni i Hercegovini, izmišljanjem terorizma s jedne, i kreiranjem balansa "krivice svih zaraćenih strana" s druge strane...A što se tiče kafe, pa ja znam da vi priželjkujete teroristički akt, kako bi zadovoljili svoje mazohističke potrebe i onda se "pohvalili" na forumu terorizmom. Sick! Dovoljno je pogledati ko postira na prvu bilo kakav pomen o terorizmu...to je za psihijatrije, jer normalan čovjek ne priželjkuje zlo! Sjećam se ja dobro ko je bombardovo Ferhadiju...doduše nije bila u pitanju kafa, nego hljeb, i obična ljudska potreba u opkoljenom Sarajevu...
a doticni halilagic okuplja vec sest godina mladice i sa njegovim znanjem priprema ih za ono za sta su i namijenjeni. pa naravo da i nema nikakvih terorista, bar ne u bih.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ne serite živi bili ..........radije stavite kokarde ..........pa da se zna koji :D :D smo :oops: makar ste to tako ponosno radili od devedesete a sada ste i zvijezde petokrake mogli ponovo bacit otkako ste isti sa antifašistima u demokratskoj Srbiji :oops: .
Koji Halilagić de me prosvijetli .........ali nemoj kao Andan ili pičkica Matijašević .
Zato sto za nekolicinu na forumu, sve sto je islamsko--pa makar i izgradnja Iranske a-bombe--je velicanstvena ideja... Yupeeee!!!
I tvoja je replika na to sve je vrlo produktivna .........
digger

Post by digger »

bolje_grob_nego_rob wrote:Srpski pacifizam, to volim cuti ! :x
Najbolje je povaditi ponesto sa svih strana, smijesati kako zelis, i servirati kao necije misljenje.
A naravno, tome onda dati bombastican zakljucak. :-)
E. Jaganjac

Post by E. Jaganjac »

Ne vrijedi pricati gluhim i slijepim da postoji razlika izmedju katolika Hitlera i katolika Francuza ili da postoji razlika izmedju pravoslavca Karadzica i prvoslavca Rumuna. To ni cetnike ni ustase ne zanima, oni samo gledaju na asocijacije, pjesmice i recitacije da nabace krivicu. Krivi smo zato sto zivimo i kako kaze Miljenko Jergovic imamamo "ruzna imena". To je bio razlog i motiv zadnjeg genocida.

Cak sta vise ispada da su se Karadzic i Hitler borili protiv "terorizma"?????, PO NJIMA

Sa takvim ne treba ni voditi nikakve diskusije ni ni na netu ni u zivotu. jedina komunikacija sa njima je preko nisana puske, jer jedino to razumiju.
digger

Post by digger »

manijak1 wrote::oops: Ne serite živi bili ..........radije stavite kokarde ..........pa da se zna koji :D :D smo :oops: makar ste to tako ponosno radili od devedesete a sada ste i zvijezde petokrake mogli ponovo bacit otkako ste isti sa antifašistima u demokratskoj Srbiji :oops: .
Koji Halilagić de me prosvijetli .........ali nemoj kao Andan ili pičkica Matijašević .
I tvoja je replika na to sve je vrlo produktivna .........
Ti pises kao tu i tamo... I razumijem zasto jer nije lako napisati i obrazloziti nesto, a zatim isto braniti. Pogledaj svoj gornji komentar; neko kao mudrovanje uz dosta popularnih atributa. Kao, sve mi to ide na zivce. :-)

Daj slozi nesto pismenije oko ovoga pa cemo da diskutujemo.

Ja i dalje stojim na mome da je za neke na forumu sve sto je iz Arabije ili Perzije (pa makar i naopako) je za klicanje ili aplauz. Cak i kada je u pitanju atomsko oruzje. Dokaze je lako naci.

Zasto, ako to smatras pogresnim, ne das neki komentar koji ce isto da opovrgne.

A ako ne zelis, onda ne treba da komentarises kao preko q... tek toliko da ucestvujes. Ili mozda pokusavas da budes "patronizing" prema drugima. Nemoj, jer za isto nemas dovoljno kvaliteta.
bolje_grob_nego_rob

Post by bolje_grob_nego_rob »

digger wrote:
Najbolje je povaditi ponesto sa svih strana, smijesati kako zelis, i servirati kao necije misljenje.
Da ppocnem mijesati sa tvojih postova sa svih ostalih tema, il da postedim ljude toga !

Tebi su krivi muslimani sto Izraelci ne mogu mirno se vozit u tramvaju gradom kojeg su okupirali od Palestinaca !

Tebi su krivi muslimani ako pokusaju napraviti atomsku bombu !

Tebi su krivi muslimani sto podrzavaju sve sto je islamsko !

Al tebi nije kriv Njegos , autor jednog od najsovinistickijih i najrasistickijih dijela ikad napisanih !

Tko tu kome servira, sasvim je jasno !!!

PS. U pravu si, ja volim sve sto je islamsko, pa i atomsku bombu

CAPISCI ?
digger

Post by digger »

bolje_grob_nego_rob wrote:Tebi su krivi muslimani sto Izraelci ne mogu mirno se vozit u tramvaju gradom kojeg su okupirali od Palestinaca !

Jah, na oboje: na bombase i na atomase.
Ovo niti je tacno, niti sam ikada napisao. Nadji i dokazi. Tvoja izmisljotina.
Al tebi nije kriv Njegos , autor jednog od najsovinistickijih i najrasistickijih dijela ikad napisanih !
Interesantno je gdje si vidio moje velicanje ili nevelicanje Njegosa. A ako nisi shvatio parafrazu oko Mandusica Vuka, problem je da imas musebeke pred ocima pa ne vidis. Ili si mozda zaslijepljen mrznjom.
U pravu si, ja volim sve sto je islamsko, pa i atomsku bombu
Hvala na izjavi. Sa takvim nemam sta dalje da diskutujem.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

bolje_grob_nego_rob wrote:
digger wrote:
Da ppocnem mijesati sa tvojih postova sa svih ostalih tema, il da postedim ljude toga !

Tebi su krivi muslimani sto Izraelci ne mogu mirno se vozit u tramvaju gradom kojeg su okupirali od Palestinaca !

Tko tu kome servira, sasvim je jasno !!!

PS. U pravu si, ja volim sve sto je islamsko, pa i atomsku bombu

CAPISCI ?
Kad se obracas @diggeru, nastoj da to bude sa VI!
Bolje bi ti bilo da neke stvari naucis od njega, a ne da se pravis previse pametan i drzis istom predavanje!

Zato, u suru, bombasu!
Ili se sam raznesi na nekoj livadi sa svojom bombom koju toliko volis!

Allah ko Allah...
Merhametli kakav i jeste, primice te i tako i tako... :roll:

:x
Soldier_of_Allah

Post by Soldier_of_Allah »

Ima nas koji volimo islamske atomske bombe koliko hoces :-D :P 8-)
Toozla

Post by Toozla »

....niko vas nesme da bije.... :D
JBT

Post by JBT »

volimo islamske atomske bombe
Jel to po Kur An-u?
Kakve su to "islamske atomske bombe"?
Trece pitanje, kako te Allaha nije strah?
amatullah

Post by amatullah »

Terorizam???
Pa terozrima naravno da ima, to bez daljnjeg, samo gdje?!!! :D
JBT

Post by JBT »

Nego, oni decki sto ih uhapsise u Sarajevu sa spremljenim explozivom u prslucima za specijalne namjene i sa oprostajnim videosnimcima, jesu li oni teroristi ili ne?
amatullah

Post by amatullah »

Ma kakvi teroristi, oni to neznaju biti..
Ako hoces znati sta je terorizam i gdje je onda moras mnogo vijesti da gledas, imaju ti dvije zemlje koje su inace vodece po tom pitanju, pa mozda da pitas njih :D

Kad se djevojcica u osnovnoj skoli ubije kukavicki snajperom, onda to mozda i ne lici na terorizam.
Kad se srusi komplet zgrada u 2 sata ujutro, a u zgradi sve same zene i djeca i jos spavaju, onda to i nije terorizam!

Zna se valjda sta je terorizam, jel tako moderator?
JBT

Post by JBT »

Ma kakvi teroristi, oni to neznaju biti..
To ti proizvoljno, iz svoje glave. Mjerish i sijeces. Te ovo jest, te ovo nije.

Kad se djevojcica u osnovnoj skoli ubije kukavicki snajperom, onda to mozda i ne lici na terorizam.
Kad se srusi komplet zgrada u 2 sata ujutro, a u zgradi sve same zene i djeca i jos spavaju, onda to i nije terorizam!
Tebi to mozda nije terorizam. Meni jeste. (mada, iskreno govoreci, ne znam bash tacno o cemu govorish)
amatullah

Post by amatullah »

Nista ti ne brini, brisu oni svako malo.
Sve sto je istina i sto ima smisla treba podhitno izbrisati.
To mi lici na terorizam, pa vi kako hocete :D
Last edited by amatullah on 07/11/2005 01:37, edited 3 times in total.
JBT

Post by JBT »

Tebe je bash tesko skontat.
amatullah

Post by amatullah »

Pa da ti kazem o cemu govorim to ce biti izbirano ODMAH!
Pa ti sad kontaj gdje se djeca cesto ubijaju bez milosti, gdje se zgrade ruse iz apacija i td...
Kontaj..

A za ovo sto rece da je tebi to terorizam, pa naravno da jest, samo se to za te ne smije reci teroristi :x
JBT

Post by JBT »

Ja bih rekao, pa sta bude.
amatullah

Post by amatullah »

Pa sta da ti kazem? Sta te zanima?
Samo za par minuta mi odavdje nesta par postova, to ti je stvarno terorizam :D
Zlikavac

Post by Zlikavac »

:D karakter

halali, ne primjetih te :lol:
JBT

Post by JBT »

Ahhaaaaa....

Znaci za tebe su ti koji brishu teroristi, a oni koji se spremaju da pobiju sve zivo u krugu 100 metara, u sred Sarajeva, nisu.

Cudni su ti nacini mjerenja.
Ja bih, da sam na tvom mjestu, posjetio nekog ljekara.
zzzzz

Post by zzzzz »

U Izraelu je prije nekoliko dana ubijen dvanestogodisnji djecak...valjda misli na to.

btw.

U Francuskoj dvojica u bjekstvu od policije. Francuska gori

Uporedite reakcije na oba slucaja

u prvoj nije imao pravo bacati kamenje na okupatora, dobio sto je zasluzio

u drugom slucaju svi analiziraju mizeran zivot mladih Francuza sa vanevropskim korijenima i analiziraju uzroke njihovog nezadovoljstva

PRICAJ MI O DUPLOM MORALU
JBT

Post by JBT »

Koji je naslov ove teme?
Post Reply