Terorizam nad muslimanima

Post Reply
Hattab72

#1 Terorizam nad muslimanima

Post by Hattab72 »

Posto svjetska politika kroji po svome i pripisuje terorizam ljudima koji danas najvise pate i stradaju, imam osjecaj da svjetski imperijalisti i krstasi nastoje da njihove zrtve prikazu teroristima, tako da te zrtve nemaju nikakvu cijenu, niti znacaj...

Citava se hajka digla posebno poslije 11.9. kad je blizu 3000 izgubilo zivote u USA...Isti dan su muslimani postali teroristi i optuzeni za nesto sto im se jos nemoze dokazati...

Ne omalovazavam 3000 zivota u USA, ali od tog datuma, kao posljedicu 3000 ubijenih amera, imamo stotine hiljada ubijenih muslimana, zena djece, nemocnih...Protjeranim i bez krova nad glavom se ni broj ne zna...

Cekaj, ko to ima ekskluzivno pravo na zivot...Ko ima pravo da hara i kaznjava po svijetu kako mu je cejf...Koja je drskost optuziti nekoga bez istrage i dokaza, a jos pored svega napasti na nevin narod i masakrirati ga iz dana u dan i zlostavljati po bjelosvjetskim zatvorima...

To je pravi terorizam i treba ga imenovati...

Holokaust koji nam se pred ocima desava, a mi sutimo, kao da se nista ne desava...

Slijedi jedan veoma dobar video, koji na jedan hrabar nacin baca svjetlo na istinu i pozadinu svih zbivanja u posljednje vrijeme...

http://youtube.com/watch?v=DQgTr1AmAls

http://youtube.com/watch?v=phkXtEWC0mQ

http://youtube.com/watch?v=3ses0SzpvDE
Area_51

#2 Re: Terorizam nad muslimanima

Post by Area_51 »

Hattab72 wrote:Posto svjetska politika kroji po svome i pripisuje terorizam ljudima koji danas najvise pate i stradaju, imam osjecaj da svjetski imperijalisti i krstasi nastoje da njihove zrtve prikazu teroristima, tako da te zrtve nemaju nikakvu cijenu, niti znacaj...

Citava se hajka digla posebno poslije 11.9. kad je blizu 3000 izgubilo zivote u USA...Isti dan su muslimani postali teroristi i optuzeni za nesto sto im se jos nemoze dokazati...

Ne omalovazavam 3000 zivota u USA, ali od tog datuma, kao posljedicu 3000 ubijenih amera, imamo stotine hiljada ubijenih muslimana, zena djece, nemocnih...Protjeranim i bez krova nad glavom se ni broj ne zna...

Cekaj, ko to ima ekskluzivno pravo na zivot...Ko ima pravo da hara i kaznjava po svijetu kako mu je cejf...Koja je drskost optuziti nekoga bez istrage i dokaza, a jos pored svega napasti na nevin narod i masakrirati ga iz dana u dan i zlostavljati po bjelosvjetskim zatvorima...

Holokaust koji nam se pred ocima desava, a mi sutimo, kao da se nista ne desava...

Slijedi jedan veoma dobar video, koji na jedan hrabar nacin baca svjetlo na istinu i pozadinu svih zbivanja u posljednje vrijeme...

Molim administratore cijenjene, da ovaj post uklone a doticnog banuju. Nek svoje ideologije prosipa na svojoj vlastitoj stranici. Ovdje vrijedja, svjesno i namjerno, pripadnike drugih vjera u Bosni i Hercegovini, nazivajuci ih krstasi. Na ovaj nacin, nije moguce graditi povjerenje medju nasim gradjanima, pokusavajuci ih uvuci u svjetske price sa kojima mi nemamo ama bas nista. Svoje mudzahedinske price, a trebao bi znati da nas ti mudzahedini ovdje uopste ne zanimaju, nisti smo ih zvali, niti nam trebaju, neka oformi stranicu pa nek siri svoje zamisli. Ovo nije muslimanska, posebno ne mudzahedinska, srpska ili hrvatska zemlja, ovo je Bosna i Hercegovina, tisucu ljeta stara zemlja.
Hattab72

Post by Hattab72 »

Ovo je Allahova zemlja i nije stara samo 1000 godina...

A naziv krstas je rezervisan za one poput cetnika i ustasa, a ima ih i u drugim nacijama, koji bi da tlace, ubijaju, zare i pale sve sto je islamsko...

Sto se tice ljudi koji su krscani i ne nose ideje terorizma, ubijanja,osvajanja, itd. na njih se ne odnosi ovaj naziv...

Ako moze biti "islamski" teorista, zasto ne moze terorista sa druge strane se nazvati krstas ili "krstaski" terorista...

Pogresno si shvatio i pogresno reagujes...A vidim i da te istina pogodila...
Fair Life

Post by Fair Life »

Hattab72 wrote:Ovo je Allahova zemlja i nije stara samo 1000 godina...
...
Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

sto se mene tice nije problem niti krstaški teror niti muslimanski...
svak muči one koje može gdje može

ali je problem u načinu terora...

zapadnjaci sprovode terror u sklopu države i regularnih vojski... da se obični građanin ne pita... a da se pita ne bi toga bilo...

a arapski svijet sprovodi teror preko pojedinaca koji se raznose bombama... i obično nevini nastradaju (kao i kada amerikanci gađaju teroriste a pogine 14 clanova nevuine porodice)

dok recimo turska daje svoje baze za avione
dok kuvajt daje terotorij i baze
dok saudijska arabija daje svu moguću podršku amerikancima...
Area_51

Post by Area_51 »

A naziv krstas je rezervisan za one poput cetnika i ustasa, a ima ih i u drugim nacijama, koji bi da tlace, ubijaju, zare i pale sve sto je islamsko...

Sto se tice ljudi koji su krscani i ne nose ideje terorizma, ubijanja,osvajanja, itd. na njih se ne odnosi ovaj naziv...

Ako moze biti "islamski" teorista, zasto ne moze terorista sa druge strane se nazvati krstas ili "krstaski" terorista...

Pisao jedan vrli pisac: »Ovo je Srbija.« dobio odgovor: »Nije, papak, ovo je Pošta.«

Ovo nije ničija zemlja nego naša. Ovo je Bosna i Hercegovina, nađi sebi vjerski forum i propagiraj svoje ideje. Nemoj ovdje.

Mene istina nije pogodila, boravak mudžahedina ovdje nanio nam je neprocjenjivu političku štetu, nemoj mene učiti šta je Islam, posebno tvoja percepcija, ove uzvišene vjere nas bosance i hercegovine ne interesuje, znamo mi jako dobro šta takvi hoće. Mene istina nije pogodila, mene pogađa svaka šteta nanesena mojoj zemlji. Mudžahedini su svojim boravkom i ponašanjem nanijeli političku štetu ovoj zemlji. Zato ti predlazem opet, nadji drugo mjesto. Ovdje nemoj.
bonislav

Post by bonislav »

Ajde ne prdekaj gluposti. :roll:
Ratove zbog nafte ti nazivaš krstaškim ratovima. :lol:

Pa šta onda ti "krstaši" ne ratuju protiv muslimanskih džandžavida koji upravo vrše genocid u Darfuru?
Znaš zašto? Zato šta tamo nema nafte. 8)

Ljepo ti je komi napisao koliko islamskih država daje podršku Amerima, najbolji primjer je Saudi Arabija - vehabijska država sa barbarskim zakonima iz srednjega vijeka, a Ameri ju podržavaju i ona podržava Amere.
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

teroristi :run:
Hattab72

Post by Hattab72 »

Area_51 wrote:

Pisao jedan vrli pisac: »Ovo je Srbija.« dobio odgovor: »Nije, papak, ovo je Pošta.«

Ovo nije ničija zemlja nego naša. Ovo je Bosna i Hercegovina, nađi sebi vjerski forum i propagiraj svoje ideje. Nemoj ovdje.

Mene istina nije pogodila, boravak mudžahedina ovdje nanio nam je neprocjenjivu političku štetu, nemoj mene učiti šta je Islam, posebno tvoja percepcija, ove uzvišene vjere nas bosance i hercegovine ne interesuje, znamo mi jako dobro šta takvi hoće. Mene istina nije pogodila, mene pogađa svaka šteta nanesena mojoj zemlji. Mudžahedini su svojim boravkom i ponašanjem nanijeli političku štetu ovoj zemlji. Zato ti predlazem opet, nadji drugo mjesto. Ovdje nemoj.

Kao prvo, nista nije nase, jer kako si dosao na ovaj svijet, tako ces i otici...A jedini vlasnik svega je Onaj ko je to i stvorio...

Kao drugo, Neces mi ti odredjivati gdje cu ja ici i gdje cu postirati postove...Proslo je vrijeme diktature i totalitarizma...spusti se na Zemlju i ne misli da mozes nekome odredjivati gdje ce i sta da postira...Na kraju krajeva ovaj topic NIJE VJERSKI topic, vec politicki i ovdje pripada...

A ni ideje nisu moje, ako u ovom topicu ima toga na sta aludiras...Ovdje se treba raspravljati o stradanju i pravom jednom holokaustu nad narodima i nacijama koji pripadaju islamu...

To je politicki problem i problem svakog humanog covjeka na planeti, a vidim da u takve ne spadas cim se ovoliko koprcas kad se spomenu genocidi i nevolje kroz koje prolaze jedni cijeli narodi i nacije sirom svijeta...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Onda se taj vlasnik pravo lose odnosi prema svojoj imovini... Tacnije, zaboravio je i da ima tu imovinu...
Amazonka27

#11 Re: Terorizam nad muslimanima

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 18:22, edited 1 time in total.
Hattab72

Post by Hattab72 »

komi wrote:sto se mene tice nije problem niti krstaški teror niti muslimanski...
svak muči one koje može gdje može

ali je problem u načinu terora...

zapadnjaci sprovode terror u sklopu države i regularnih vojski... da se obični građanin ne pita... a da se pita ne bi toga bilo...

a arapski svijet sprovodi teror preko pojedinaca koji se raznose bombama... i obično nevini nastradaju (kao i kada amerikanci gađaju teroriste a pogine 14 clanova nevuine porodice)

dok recimo turska daje svoje baze za avione
dok kuvajt daje terotorij i baze
dok saudijska arabija daje svu moguću podršku amerikancima...

Komi, otidji na temu "Sta se to desava ummetu? Taguti" i dobices odgovor na tvoje tvrdnje, zasto je to tako...

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=41969
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

_BosanaC wrote:Onda se taj vlasnik pravo lose odnosi prema svojoj imovini... Tacnije, zaboravio je i da ima tu imovinu...
ovo je već za teološke rasprave :D:D:D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#14 Re: Terorizam nad muslimanima

Post by mIRCerka »

Amazonka27 wrote: jel to kupis sevapa tokom mjeseca Ramazana, tako sto pokusavas da siris Islam na ovaj nacin? Jaro, imas podforum HUMANITARNE AKCIJE, obezbjedi nekom posten iftar...mojne se fatati onog sto nas sve boli plitika+religija. Jeli Osama Bin Laden musliman? ko se maca laca od maca i gine...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Hattab72

#15 Re: Terorizam nad muslimanima

Post by Hattab72 »

Amazonka27 wrote:
Hattab72 wrote:Posto svjetska politika kroji po svome i pripisuje terorizam ljudima koji danas najvise pate i stradaju, imam osjecaj da svjetski imperijalisti i krstasi nastoje da njihove zrtve prikazu teroristima, tako da te zrtve nemaju nikakvu cijenu, niti znacaj...

jel to kupis sevapa tokom mjeseca Ramazana, tako sto pokusavas da siris Islam na ovaj nacin? Jaro, imas podforum HUMANITARNE AKCIJE, obezbjedi nekom posten iftar...mojne se fatati onog sto nas sve boli plitika+religija. Jeli Osama Bin Laden musliman? ko se maca laca od maca i gine...

Osama bin Laden je musliman...Od glave do pete...

Ne znam sto se toliko opirete istini...Nije ovo sirenje islama, nije iznosenje istine o genocidu i ubijanjima nad muslimanima, sirenje islama, vec borba da istina dodje na svjetlo dana...
bonislav

Post by bonislav »

Hattab72 wrote: Kao prvo, nista nije nase, jer kako si dosao na ovaj svijet, tako ces i otici...A jedini vlasnik svega je Onaj ko je to i stvorio...

Kao drugo, Neces mi ti odredjivati gdje cu ja ici i gdje cu postirati postove...Proslo je vrijeme diktature i totalitarizma...spusti se na Zemlju i ne misli da mozes nekome odredjivati gdje ce i sta da postira...Na kraju krajeva ovaj topic NIJE VJERSKI topic, vec politicki i ovdje pripada...

A ni ideje nisu moje, ako u ovom topicu ima toga na sta aludiras...Ovdje se treba raspravljati o stradanju i pravom jednom holokaustu nad narodima i nacijama koji pripadaju islamu...

To je politicki problem i problem svakog humanog covjeka na planeti, a vidim da u takve ne spadas cim se ovoliko koprcas kad se spomenu genocidi i nevolje kroz koje prolaze jedni cijeli narodi i nacije sirom svijeta...
Ma o kojem holokaustu ti pričaš?

O holokaustu nad ljudima iz Darfura koji provode muslimanski džandžavidi?
O američkom holokaustu nad Turcima? Nad Saudi Arabijom? Nad Kuvajćanima? Uzbecima? :lol:
Možda nad Irancima?
Ko bombama ubija u Iraku tisuće civila? Ameri? Ko je vršio genocid u Iraku do dolaska Amera? Sadam. Jel Sadam bio krstaš? :lol:
Šta je američko rokanje po perverznim bolesnicima talibanima holokaust?

Jedino gdje pljujem Amere je podržavanje Izraela koji je nastao na etničkom čišćenju.
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 29/06/2010 11:57, edited 1 time in total.
SiSaJuMe

#18 Re: Terorizam nad muslimanima

Post by SiSaJuMe »

Hattab72 wrote:
Amazonka27 wrote:

jel to kupis sevapa tokom mjeseca Ramazana, tako sto pokusavas da siris Islam na ovaj nacin? Jaro, imas podforum HUMANITARNE AKCIJE, obezbjedi nekom posten iftar...mojne se fatati onog sto nas sve boli plitika+religija. Jeli Osama Bin Laden musliman? ko se maca laca od maca i gine...

Osama bin Laden je musliman...Od glave do pete...

Ne znam sto se toliko opirete istini...Nije ovo sirenje islama, nije iznosenje istine o genocidu i ubijanjima nad muslimanima, sirenje islama, vec borba da istina dodje na svjetlo dana...
Kad svjetlo dana zamjenis mrakom i skontas da tamo nema nikoga ukakices se od stida.

Mojne ba otkako ti je ponestalo tema na islambosna presalto si se vamo medju cafire. Svaka ti je tema vezana za islam. Ohladi,.
Ako igras kosarke dodji veceras na breku pravimo turnir,. da uzivas u zivotu.
vozdra,.
Hattab72

Post by Hattab72 »

bonislav wrote:

Ajde ne prdekaj gluposti. :roll:
Ratove zbog nafte ti nazivaš krstaškim ratovima. :lol:

Pa šta onda ti "krstaši" ne ratuju protiv muslimanskih džandžavida koji upravo vrše genocid u Darfuru?
Znaš zašto? Zato šta tamo nema nafte. 8)

Ljepo ti je komi napisao koliko islamskih država daje podršku Amerima, najbolji primjer je Saudi Arabija - vehabijska država sa barbarskim zakonima iz srednjega vijeka, a Ameri ju podržavaju i ona podržava Amere.

Ti pojma nemas...Pogledaj malo linkovekoje sam prilozio, a prilazem ti i ovaj, pa malo se educiraj o temi prije nego pocnes sa provalama...

http://www.youtube.com/watch?v=-Dzc8PWrqi8

Bas se nesto pitam odakle oni silni misionari po Iraku i Afganistanu...
Da spase zabludjele muslimane Isusovom krvlju i zrtvom, neuzubillah...Vojska zauzme, a onda misionari odradjuju posao...

Ni u Bosni nema nafte, pa ste pokusali da nas istrijebite i podjelite nasu drzavu...I danas sve cinite da napravite Evropsku Palestinu na tlu BiH...Samo taj recept se nece isplatiti...
Kyuss

#20 Re: Terorizam nad muslimanima

Post by Kyuss »

[quote="Hattab72"]Posto svjetska politika kroji po svome i pripisuje terorizam ljudima koji danas najvise pate i stradaju, imam osjecaj da svjetski imperijalisti i krstasi nastoje da njihove zrtve prikazu teroristima, tako da te zrtve nemaju nikakvu cijenu, niti znacaj...

tako brzo zaboravljeno 500 godina turskog vakta i terora nad ovom napacenom zemljom?!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Image

imal ko kokica?
deset_u_pola

Post by deset_u_pola »

E baš neka ste mu svi rekli...

Dajte još onih upitnika preko cijelog ekrana...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mIRCerka wrote:Image

imal ko kokica?
Nema, cekam i ja da budu gotove :D
bonislav

Post by bonislav »

Hattab72 wrote:
Ti pojma nemas...Pogledaj malo linkovekoje sam prilozio, a prilazem ti i ovaj, pa malo se educiraj o temi prije nego pocnes sa provalama...

http://www.youtube.com/watch?v=-Dzc8PWrqi8

Bas se nesto pitam odakle oni silni misionari po Iraku i Afganistanu...
Da spase zabludjele muslimane Isusovom krvlju i zrtvom, neuzubillah...Vojska zauzme, a onda misionari odradjuju posao...

Ni u Bosni nema nafte, pa ste pokusali da nas istrijebite i podjelite nasu drzavu...I danas sve cinite da napravite Evropsku Palestinu na tlu BiH...Samo taj recept se nece isplatiti...
Da li ti tvrdiš da Ameri zabranjuju ispovjedanje islamske vjere u Iraku? :lol:
Da li ovi radikalni kršćani postavljaju bombe po Iraku i ubijaju stotine civila?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:
mIRCerka wrote:Image

imal ko kokica?
Nema, cekam i ja da budu gotove :D
Vela havle tema na mubarec dane...
Post Reply