TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
Walther

#2726 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

shbc wrote:Ne moras nista ponavljati. Dovoljno si rekao o sebi.
Da... Ne smatram sluzenje Rasi&kompaniji vrh humanizma iako pri tome postedis prijatelja... A sve druge regularno ispratis u smrt.
oridjidji

#2727 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

shbc wrote:
oridjidji wrote:Kad Balija pokusa da bude duhovit pa ispadne glup. Slomise se da ovdasnjih vehabija naprave Boko Haram i Isil. A trt sva im prica ostade, na par slucajeva tipa Topalovic, Rustempasic, Palislamovic, Mevlid i evo sad novog Nerdina.
Malo li je...
Za 20 godina mira nije ni previse da bi od BiH pravili Irak i Siriju, a ni malo da nebi među njima najekstremnije stavili pod lupo.
Walther

#2728 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

kakotakonikako wrote:Holandsku sud odlučio je da umirovljeni general holandske vojske i bivši komandant Holandskog bataljona UN-a neće biti procesuiran zbog genocida u Srebrenici.
u kakvom mi svijetu zivimo. sve ovo ide u krivom smjeru. a bila UN zasticena zona. :shock:
za koju je on bio odgovoran... i koju je on predao Mladicu... da bi nakon toga sa njim pijan guslao....
sinuhe

#2729 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by sinuhe »

Irak i Sirija kao mjera. :D
Moze li nize -moze.
oridjidji

#2730 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

VjecitiStudent wrote:
oridjidji wrote:Kad Balija pokusa da bude duhovit pa ispadne glup. Slomise se da ovdasnjih vehabija naprave Boko Haram i Isil. A trt sva im prica ostade, na par slucajeva tipa Topalovic, Rustempasic, Palislamovic, Mevlid i evo sad novog Nerdina.
Ko pobi sve one policajce Hrvate u travničkom kraju?
https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67- ... 4321.shtml
Izvuces tekst iz 2002 koji prica o tome sta se desavalo 97,98 i 99 i seruckas o tome koji ih je pobio. Wow. Bravo Vjeciti znao sam da si talenat, ali da si toliki nisam. Sad je 2015 godina. Provjeri da li je neko vec osumnjicen za neki od pomenutih teroristickih napada.
zvucnikk

#2731 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by zvucnikk »

oridjidji

#2732 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

sinuhe wrote:Irak i Sirija kao mjera. :D
Moze li nize -moze.
Ti sad bacas segu jer ne shvatas sta sam htio reci. Ne cinimo stvari gorim nego sto jesu na osnovu pretpostavki.
VjecitiStudent

#2733 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by VjecitiStudent »

oridjidji wrote:
VjecitiStudent wrote:
Izvuces tekst iz 2002 koji prica o tome sta se desavalo 97,98 i 99 i seruckas o tome koji ih je pobio. Wow. Bravo Vjeciti znao sam da si talenat, ali da si toliki nisam. Sad je 2015 godina. Provjeri da li je neko vec osumnjicen za neki od pomenutih teroristickih napada.
Bio je osumnjičeni, piše ti u članku, pronašli mu u stanu elektronski sklop za daljinsko aktiviranje bombe, no to je bilo nedovoljno da se ovaj bombaš iz hobija i osudi.
Sad je urednik u Saffu.
sinuhe

#2734 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by sinuhe »

oridjidji wrote:
Moze li nize -moze.
Ti sad bacas segu jer ne shvatas sta sam htio reci. Ne cinimo stvari gorim nego sto jesu na osnovu pretpostavki.
Danas, sutra ce opet napasti negdje. To je valjda jasno.
reis1

#2735 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by reis1 »

nosara wrote:
Daj... :lol:

To tebe baca na Titovu miliciju, ovi danas se bas ne guraju u belaj, vise su onako, samozatajni...

A drzava beton, nema dalje... :lol:
Nema jarane... zakasnio si! :oops: Da si bar drot pa da mlatis cvaju po cvaju, ove sto vozaju dvojke, nego ni to... Nisi dio drzave i sad sviraj onoj stvari! :oops:

Ili pravac Maoca, tamo drzave nema... :mrgreen:
The BEN10

#2736 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by The BEN10 »

kamen spoticanja wrote:spomenem rodbinu fadilu novalicu i cijeloj federalnoj vladi zbog zastava na pola koplja...eto toliko
gubari bezmudanski
Nije kriva rodbina, već oni kreteni...
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=55520
Image Željko MILIĆEVIĆ: Bošnjački prvače, tebe se je dobrano izmanipuliralo da se osjećaš primoranim braniti ugled povijesnih stečevina svoje vjere, kulture i biološkog bića pred onima koji se nikad nisu posipali pepelom po glavi za zločine koji su počinjeni u njihovom imenu i u imenu kršćanstva i hrišćanstva!
oridjidji

#2737 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

VjecitiStudent wrote:
oridjidji wrote:
VjecitiStudent wrote:
Bio je osumnjičeni, piše ti u članku, pronašli mu u stanu elektronski sklop za daljinsko aktiviranje bombe, no to je bilo nedovoljno da se ovaj bombaš iz hobija i osudi.
Sad je urednik u Saffu.
Mozda bi ti kao svi nasi domicilni fasisti dijelio pravdu mecima na osnovu medijskih clanaka iz Dana jer jbg zanemarujes cinjenicu da je njega oslobodio sud, a Dani ga razvlacili. Vidis ti Dani su jednog moga prijatelja optuzili za ubistvo koje nije pocinio, svjesno lagajuci i potencirajuci pricu o tome kako je on ubio Cacu, samo zato sto je bio jedan od pripadnika Vojne Policije koja ga je neposredno pred smrt privodila. Na kraju je pokrenuta istraga, kojom je oslobodjen sumnje, a sudskog procesa nije ni bilo.

Eto vala citao sam more puta taj Saff, zar nije Semir Imamovic urednik istog?
oridjidji

#2738 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

sinuhe wrote:
oridjidji wrote:
Moze li nize -moze.
Danas, sutra ce opet napasti negdje. To je valjda jasno.
Slazem se, ja sam rekao da od sigurnosne situacije u BiH ne trebamo praviti Irak i Siriju, al sam isto tak rekao da najekstremnije vehabije treba staviti pod lupo, sto govori da postoji razlika izmedju onih koji trebaju biti pod istraznim radnjama i onim koji ne trebaju i to se manifestuje u onome sta isti govore i rade.
VjecitiStudent

#2739 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by VjecitiStudent »

Tužilac je teretio Ljubunčića da je napravio dva identična elektronska sklopa, od kojih je jedan služio za aktiviranje eksplozivne naprave koja je ubila Antu Valjana. U njegovom stanu je pronađen jedan sklop, ali drugi nije. Vrhovni sud je utvrdio da je ovaj drugi sklop, kojim je mogla da bude aktivirana naprava u atentatu na Valjana, mogao napraviti i neko drugi. "Time se svakako ne isključuje mogućnost da ga je okrivljeni i napravio, ali se pouzdano ne može utvrditi da je on to i učinio", kaže se u oslobađajućoj presudi Vrhovnog suda.
Dani citiraju optužnicu i presudu, ja citiram Dane.
U svakom slučaju i ubistva ovih osam policajaca treba staviti na listu, osim ako ne tvrdiš "da su sami sebe granatirali".
channel10

#2740 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by channel10 »

kamen spoticanja wrote:spomenem rodbinu fadilu novalicu i cijeloj federalnoj vladi zbog zastava na pola koplja...eto toliko
gubari bezmudanski
:thumbup: mame im se :izet:
Drinski

#2741 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

ja ocekujem da oni koji su bili pristalice paljevina zgrada prošle godine podrze ovaj akt Nerdina, jer kada je njima dopizdilo, moglo je Nerdinu koji nije znao da hoda po povratku iz srpskog logora.
Drinski

#2742 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

channel10 wrote:
gubari bezmudanski
:thumbup: mame im se :izet:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
aldinjo

#2743 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by aldinjo »

Drinski wrote:ja ocekujem da oni koji su bili pristalice paljevina zgrada prošle godine podrze ovaj akt Nerdina, jer kada je njima dopizdilo, moglo je Nerdinu koji nije znao da hoda po povratku iz srpskog logora.
Nemoj ti ništa očekivati. Gluposti pišeš.
Drinski

#2744 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

aldinjo wrote:
Drinski wrote:ja ocekujem da oni koji su bili pristalice paljevina zgrada prošle godine podrze ovaj akt Nerdina, jer kada je njima dopizdilo, moglo je Nerdinu koji nije znao da hoda po povratku iz srpskog logora.
Nemoj ti ništa očekivati. Gluposti pišeš.
slazem se. Vidis kako postoje razliciti arsini u bosnjackim glavama i guzici.
Freamon Lester

#2745 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Freamon Lester »

Jos trolerski festival nije zavrsio?
Drinski

#2746 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

Zbog njega je trebao biti dan zalosti.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzna-go ... /150429032
oridjidji

#2747 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

VjecitiStudent wrote:
Tužilac je teretio Ljubunčića da je napravio dva identična elektronska sklopa, od kojih je jedan služio za aktiviranje eksplozivne naprave koja je ubila Antu Valjana. U njegovom stanu je pronađen jedan sklop, ali drugi nije. Vrhovni sud je utvrdio da je ovaj drugi sklop, kojim je mogla da bude aktivirana naprava u atentatu na Valjana, mogao napraviti i neko drugi. "Time se svakako ne isključuje mogućnost da ga je okrivljeni i napravio, ali se pouzdano ne može utvrditi da je on to i učinio", kaže se u oslobađajućoj presudi Vrhovnog suda.
Dani citiraju optužnicu i presudu, ja citiram Dane.
U svakom slučaju i ubistva ovih osam policajaca treba staviti na listu, osim ako ne tvrdiš "da su sami sebe granatirali".
Ne tvrdim, ali ne tvrdim ni da je to ucinio Ljubuncic jer tako pisu Dani.
Koliko se sjecam Rustempasicima i ekipi su ta ubistva pokusali nasiti jer je Rijad imao posebno dobar background za to. Na kraju je dobio oko 5 godina zatvora koliko se sjecam, a brat mu je oslobodjen i to zbog posve drugih stvari.
Last edited by oridjidji on 29/04/2015 13:29, edited 1 time in total.
šatirana_ljubičica

#2748 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by šatirana_ljubičica »

Drinski wrote:Zbog njega je trebao biti dan zalosti.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzna-go ... /150429032
...da
kakotakonikako

#2749 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by kakotakonikako »

mozda previse ocekujes. kada radoncic ( tada ministar sigurnosti drzave bih ) akt paljevine i napada na zgradu predsjednistva ne okarakterisa kao (drzavni) terorizam, a ovaj akt u zvorniku ( koga osudujem - da se zna, kao i paljenje zgrade predsjednistva ) u njegovim novinama ( dnevnom avazu ) okarakterisase kao drzavni terorizam, sta reci koju poslugu porat.
GeeTnT

#2750 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by GeeTnT »

..bilo je slucajeva u tuzli.....momak jede cevape u limenci a preko puta prolaznici idu u pravcu autobuske stanice (poznatije kao kajmak-stanica)...najednom momak skace iz baste i hvata za grlo jednog starijeg covjeka...tu su bili neki taxisti i pokusavali su ih da rastave...

...uglavnom ovaj mladji koji je skocio vikao je naglas da je covjek kojeg je oborio cetnik i da ga je kao dijete vidio u selu kako pali i ubija..

Bice jos mnogo slicnih situacija....pogotovo djeca onih koji su bili u logoru, a koje ti spominjes...

Cuvaj se Drinski....metak nema oci..
Locked