TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
OffTheWall

#2451 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

skafiskafsnjak wrote:
Dobio si odgovor na pitanje to , ne pravi se gloop.
Sta su krivi ovi sto leze dole ?

Image
Ništa, jadni i nedužni ljudi koji su poklani i čiji krvnici moraju odgovarati.

Ponavljam
Ima civila iz Trusine kojima su pripadnici Armije BiH ni krive ni dužne pobili obitelji.Smiju li ti ljudi uzeti oružje u ruke ili je to samo dopušteno Bošnjacima?
skafiskafsnjak

#2452 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

Pa sto ponavljas ? nema potrebe, dobio si odgovor.
cyprus

#2453 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by cyprus »

Walther wrote:
cyprus wrote:Jah, a 'vaki su takvi mozgovi koji su u stanju upratiti ko je kad u smjeni, pa još i gdje će se nalaziti u datom momentu :zzzz: pri tome strogo vodeći računa da ne nastrada neko nevin :oops: A da je riječ o osveti, daleko logični način jeste da navodnog zločinca sačeka pred kućom...

Ponavljam, kretenu je očito cilj bila policijska stanica i svi koji su se tamo zatekli... Kakve veze ima Google Earth :-) :-)
To nije LA ili NY... TO je vukojebina u kojoj svak zna ko je sta jeo za dorucak. Inace da je "kretenu" motiv terorizam onda se vjerovatno to uradio na laksi i "efikasniji" nacin. Osim ako mislis da je napad na naoruzane policajce najlaksi i najefikasnij teroristicki akt.
Ma ja, hajmo pričat bajke... Tako ni mlijeko nije bijelo :oops:

Zašto stavljaš kreten pod navodnike? Nije kreten, nego heroj? Ovo nije prevashodno kretensko djelo? :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#2454 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

OffTheWall wrote:
mO k3 wrote: napisao sam u postu ranije ako uzmes sve parametre bosna u kojoj zivi vise muslimana .... nisi skontao izgleda sta ti zelim reci
Ako uzmemo u obzir trenutni tlak zraka, vanjsku temperaturu i broj osoba iznad 55 godina koje žive na Islandu mogu ti reći da me zaboli neka stvar što pišeš.Da ti ponovim (a ti broj zrnca), BiH daje najviše pripadnika Islamske države u Europi.
Po promilima, po ukupnom broju NE. Statistika je tačan skup netačnih podataka! I ne kontam šta time pokušavaš dokazati, da smo svi teroristi šta li? :oops:
reis1

#2455 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by reis1 »

Ustvari, vehabije su nakon propasti socijalizma, danas 15 godina nakon, jedina zajebanija oruzana sila na prostorima od Karavanki do Stambola, except naravno mozda Greki.

Imaju moj respect! :thumbup:
skafiskafsnjak

#2456 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
OffTheWall wrote:
mO k3 wrote: napisao sam u postu ranije ako uzmes sve parametre bosna u kojoj zivi vise muslimana .... nisi skontao izgleda sta ti zelim reci
Ako uzmemo u obzir trenutni tlak zraka, vanjsku temperaturu i broj osoba iznad 55 godina koje žive na Islandu mogu ti reći da me zaboli neka stvar što pišeš.Da ti ponovim (a ti broj zrnca), BiH daje najviše pripadnika Islamske države u Europi.
Po promilima, po ukupnom broju NE. Statistika je tačan skup netačnih podataka! I ne kontam šta time pokušavaš dokazati, da smo svi teroristi šta li? :oops:
To sto po glavi stanovnika ova drzava daje najvise pripadnika ISILA takodjer govori o stanju u ovoj drzavi tj. o drustvenom i socijalnom stanju ... znate na sta mislim
mirza_15

#2457 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by mirza_15 »

piupiu wrote:
Hoce li mi neko objasniti na osnovu cega se "ZNA" da je ubijeni policajac bio ratni zlocinac? Cisto sumnjam da bi u Federaciji BiH bio proglasen Dan zalosti - kao sto jeste - da se radilo o ratnom zlocincu, je li tako?

Ali, mozda nama ipak fali malo odmjerenosti, kontrole, zelje za postivanjem zakona bilo koje vrste - u najmanju ruku civlizacijskih.

Na primjer, ova lista koju vrtite po temi sve vrijeme nema nikakvo zaglavlje, nikakav izvor, nista. Samo imena ljudi, njihovi maticni brojevi, imena njihovih oceva ... Jesu li optuzeni? Pravosnazno osudjeni? Pod istragom? Na Interpolovoj potjernici? Kakva je to lista? Ko ju je objavio? Po kojoj zakonskoj osnovi? Je li svako ovdje moze doci i postaviti licne podatke ljudi i napisati 'ratni zlocinci' u naslov? Je li se Tuzilastvo BiH oglasilo po pitanju te liste? Jesu li vam jasne implikacije objavljivanje bilo kakve liste na kojoj se nalaze imena nevinih ljudi u ovom kontekstu? Je l' treba neko da podigne krivicnu prijavu protiv vas da biste poceli razmisljati i odgovorno se odnosili prema informacijama ove vrste? Ovo nije djeciji vrtic - vec zivot, javna rijec, javni forum.

I, za kraj jedno pitanje - koje to zakone BiH treba ukinuti s obrazlozenjem da je 'u Srebrenici pocinjen genocid'? Ozbiljno pitanje - koje proizilazi iz ove, jos jednom, javne rasprave.
Mislim da se radi o izvjestaju komisije za Srebrenicu Vlade RS. Sjecas se toga? Kada su ih stranci pritisli. Cavic bio predsjednik. Na spisku se nalazi 810 imena.
kakotakonikako

#2458 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by kakotakonikako »

OffTheWall wrote:
kakotakonikako wrote:
ne iznosi neistine. da dodam osudjujem svaki odlazak na strana ratista. i u siriju a i u ukrajinu i bilo gdje drugo.

btw - ode lepi a da mi nije odgovorio.
Ne laprdaj ;)
Bosna i Hercegovina je na neverovatnom četvrtom mestu u svetu, i prvom u Evropi po broju terorista u terorističkoj organizaciji “Islamska država” u odnosu na broj stanovnika. Ovi podaci su izneti u izveštaju Američke centralne obaveštajne agencije – CIA. U njemu se navodi da se trenutno na strani ove terorističke organizacije, koja je preuzela kontrolu nad dobrim delom teritorije Iraka i Sirije bori oko 350 državljana BiH (Federacije BiH), odnosno 92 na milion stanovnika. Ovakav odnos ovu zemlju svrstava na prvo mesto u Evropi i četvrto mesto u svetu.
A evo i fina grafička statistika ;)
http://www.rferl.org/contentinfographic ... 84940.html

Trebaš još nešto?
ne laprdaj ti i tako razgovaraj sa sebi slicnim. ja ti govorim o apsolutnom iznosu a ti o procentualnom. ti si u mome citiranom tvog posta rekao da smo zemlja sa najvecim brojem vojnika u isis-u. a kada to nije tacno, onda uvodis u igru procente. to je kao da si rekao da je, recimo, svajcarska sa 2 ubistva nesigurnija od kine gdje se desi 100.000 ubistava ( a u prvoj ubijena 2 a u drugoj 100.000 ljudi ). valjda skontas sada. i opominjem te da ne koristis reci mene upucene, kao sto se mozda obracas nekima sebi bliskim. ja se tebi tako nisam obracao, nego sam ti samo na tvoj nacin odgovorio.
Last edited by kakotakonikako on 29/04/2015 09:42, edited 1 time in total.
OffTheWall

#2459 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

skafiskafsnjak wrote:
To sto po glavi stanovnika ova drzava daje najvise pripadnika ISILA takodjer govori o stanju u ovoj drzavi tj. o drustvenom i socijalnom stanju ... znate na sta mislim
Naravno da znam.BiH im je plodno tlo jer ih građani podržavaju a vlast pušta na miru.
Evo ti Reisa iznad tebe, ne može bolji primjer u pravo vrijeme ;)
mO k3

#2460 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by mO k3 »

skafiskafsnjak wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
haj nam reci na sta mislis , objasni
skafiskafsnjak

#2461 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

OffTheWall wrote:
skafiskafsnjak wrote:
Naravno da znam.BiH im je plodno tlo jer ih građani podržavaju a vlast pušta na miru.
mO k3 wrote: haj nam reci na sta mislis , objasni

Ma lakse je bijedu nagovoriti na bilo sta nego ljude koji dobro zive... Ja ih znam koji su bradu pustili radi neki 500km mjesecno....

To samo govori o stanju... kako drzave tako i ljudi .

ISto tako to govori da te ljude ne treba svrstavati u muslimane i mijesati ih sa njima
Last edited by skafiskafsnjak on 29/04/2015 09:43, edited 1 time in total.
Walther

#2462 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

cyprus wrote:
Walther wrote:
cyprus wrote:Jah, a 'vaki su takvi mozgovi koji su u stanju upratiti ko je kad u smjeni, pa još i gdje će se nalaziti u datom momentu :zzzz: pri tome strogo vodeći računa da ne nastrada neko nevin :oops: A da je riječ o osveti, daleko logični način jeste da navodnog zločinca sačeka pred kućom...

Ponavljam, kretenu je očito cilj bila policijska stanica i svi koji su se tamo zatekli... Kakve veze ima Google Earth :-) :-)
To nije LA ili NY... TO je vukojebina u kojoj svak zna ko je sta jeo za dorucak. Inace da je "kretenu" motiv terorizam onda se vjerovatno to uradio na laksi i "efikasniji" nacin. Osim ako mislis da je napad na naoruzane policajce najlaksi i najefikasnij teroristicki akt.
Ma ja, hajmo pričat bajke... Tako ni mlijeko nije bijelo :oops:

Zašto stavljaš kreten pod navodnike? Nije kreten, nego heroj? Ovo nije prevashodno kretensko djelo? :-)
Nije bajka... Zivim u vecem gradu i znam vecinu ljudi iz svoje okoline iako nemamo nisto zajednicki. Kad istu trgovku vidis 15x da radi dopodne onda nekako skontas kad i kako radi. Dijete koje citav zivot patilo zbog ... moze biti svasta... Kreten sigurno nije. Da mi ubica prolazi godina pored kuce... godinama :run: Svaka cast ljudima koji uopste mogu zivjeti u tim krajevima
limeni

#2463 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by limeni »

Ko kaze da Nerdin nije znao ko mu je ubio oca? U tim malim mjestima se svi znaju i nakon 20 godina mnogo detalja se saznaju pa tako je moguce da je bas ovaj bio taj koji mu je oca upucao.
Neki kazu pa sta nije dokazano da je ucestovao u genocidu ako je bio pripadnik vrs i na spisku za srebrenicu? :-)
Nemojte biti ludi, nije ratko mladic sam ubio 8000 ljudi, odvozio leseve i zakopao ih u masovne grobnice nego je pola istocnog rs-a ucestovalo u tome i da je pravde bar 20-30% srba bi odlezalo koju godinu ali svi znamo da je to nemoguce.
Bilo je na svakoj strani zlocina no vrs je ubjedljivo najvise civila pobila i ostavila mrlju koju srpski narod nece oprati bar 100 godina.
Mali Nerdin je opet vise sebi stete napravio nego starom cetniku jer bi taj svakako za 20 godina umro a Nerdinu bi bilo bolje da je ostao Svoj na Svome ali dobro sta je bilo bilo je neka je svima lahka zemlja Bosanska.
OffTheWall

#2464 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

kakotakonikako wrote:
ne laprdaj ti i tako razgovaraj sa sebi slicnim. ja ti govorim o apsolutnom iznosu a ti o procentualnom. ti si u mome citiranom tvog posta rekao da smo zemlja sa najvecim brojem vojnika u isis-u. a kada to nije tacno, onda uvodis u igru procente. to je kao da si rekao da je, recimo, svajcarska sa 2 ubistva nesigurnija od kine gdje se desi 200.000 ubistava ( a u prvoj ubijena 2 a u drugoj 100.000 ljudi ). valjda skontas sada. i opominjem te da ne koristis reci mene upucene, kao sto se mozda obracas nekima sebi bliskim. ja se tebi tako nisam obracao, nego sam ti samo na tvoj nacin odgovorio.
Pa ja sam upravo to i rekao, BiH sa obzirom na broj stanovnika daje najveći broj boraca Islamske države (ovo je treći put u 5 minuta da ovo pišem).
reis1

#2465 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by reis1 »

OffTheWall wrote:
skafiskafsnjak wrote:
Normalno da podrzavam vehabije. Pa necu valjda cetnike... :-)
sinuhe

#2466 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by sinuhe »

Bosnjaci su sami krivi sto pored svih problema imaju jos i ovaj nimalo bezazlen. Tesko je bilo sta reci kad je kriv uvijek Neko Drugi.
I onda drustvo geografa posegne za Sutorinom :-)
StupskaBitanga

#2467 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by StupskaBitanga »

Jedina kako treba naslovnica u Srbiji danas
http://www.danas.rs/upload/documents/Do ... srb_01.pdf
skafiskafsnjak

#2468 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

reis1 wrote:
OffTheWall wrote:
skafiskafsnjak wrote:
Ne trebas ni jedne ni druge, jebote. Pa te vehabije krive sliku Islama. Prikazuju Islam onakko kako to oon nije ...i ti to podrzavas ? e svasta
OffTheWall

#2469 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

reis1 wrote:
Pa super, podržavaj, sve do dana kada ti SIPA ne zakuca na vrata.
No onda u isto vrijeme kada taj isti vehabija počini terorističko djelo, nemoj kukati i tužiti ćetnike nego fino reci da ti je brat šehidio za pravu stvar ;)
mO k3

#2470 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by mO k3 »

limeni wrote:Ko kaze da Nerdin nije znao ko mu je ubio oca? U tim malim mjestima se svi znaju i nakon 20 godina mnogo detalja se saznaju pa tako je moguce da je bas ovaj bio taj koji mu je oca upucao.
Neki kazu pa sta nije dokazano da je ucestovao u genocidu ako je bio pripadnik vrs i na spisku za srebrenicu? :-)
Nemojte biti ludi, nije ratko mladic sam ubio 8000 ljudi, odvozio leseve i zakopao ih u masovne grobnice nego je pola istocnog rs-a ucestovalo u tome i da je pravde bar 20-30% srba bi odlezalo koju godinu ali svi znamo da je to nemoguce.
Bilo je na svakoj strani zlocina no vrs je ubjedljivo najvise civila pobila i ostavila mrlju koju srpski narod nece oprati bar 100 godina.
Mali Nerdin je opet vise sebi stete napravio nego starom cetniku jer bi taj svakako za 20 godina umro a Nerdinu bi bilo bolje da je ostao Svoj na Svome ali dobro sta je bilo bilo je neka je svima lahka zemlja Bosanska.
Slicno sam htjeo napisati , doso prosle godine jedan kod nas kuc srbin komsija i i hajde rakije uvijek u kuci pocastimo ga . Malo se on raspricao,popio pa nam rece ko nam je 92 kucu opljackao ...
komsije 4 kuce dalje
Blek Stena

#2471 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Blek Stena »

sto se Vehbosi koprcaju na temi.... :lol:
bas uzivam :D
shbc

#2472 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by shbc »

Walther wrote:
piupiu wrote:Hoce li mi neko objasniti na osnovu cega se "ZNA" da je ubijeni policajac bio ratni zlocinac? Cisto sumnjam da bi u Federaciji BiH bio proglasen Dan zalosti - kao sto jeste - da se radilo o ratnom zlocincu, je li tako?
Vise manje svaki pripadnik "VRS" iz toga doba je ratni zlocinac. A kod ovog je citava porodica bila u VRS. Provjeri pricu brata... U tom dijelu BiH nije bilo klasicnog rata ili potrebe za neko "brani" Srbe. Ko je usao u VRS sigurno to nije uradio je bio ugrozen.
Kao Srdjan Aleksic i bog zna koliko jos Srdjana. Sjeme im se zatrlo cetnicko. Jelde? :roll:

A sa druge strane sve posteni ratnici u ABiH. Od Cace pa do ostalih Caca. Nismo mi nista, oni su.

Sto prije shvatite sa sve tri strane da nijedna nije crno-bijela, da je na sve tri bilo dobrih ljudi i monstruma to ce nam svima biti bolje.
Last edited by shbc on 29/04/2015 09:52, edited 1 time in total.
reis1

#2473 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by reis1 »

sinuhe wrote:Bosnjaci su sami krivi sto pored svih problema imaju jos i ovaj nimalo bezazlen. Tesko je bilo sta reci kad je kriv uvijek Neko Drugi.
I onda drustvo geografa posegne za Sutorinom :-)
Zasto bi vehabije bili problem BiH? Hjooo shege... :razz:

Inshallah, i do Beograda ako treba, za jedno 20 godina! :run:
OffTheWall

#2474 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

limeni wrote:Ko kaze da Nerdin nije znao ko mu je ubio oca? U tim malim mjestima se svi znaju i nakon 20 godina mnogo detalja se saznaju pa tako je moguce da je bas ovaj bio taj koji mu je oca upucao.
Niti jednog dokaza nema da je policajac ubio njegovog oca, NITI JEDNOG!

Čak da ga i ima i da je vehabija znao da je to on, zašto ga nije sačekao negdje u mraku, zašto je naoružan napao policijsku postaju i pucao na sve prisutne?
To nije osveta prema jednoj osobi, to je teroristički čin
sinuhe

#2475 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by sinuhe »

Ubijeni je valjda iz Banovica.
Kako mozemo znati da Nerdina nije ubio ubica njegovog oca? Mozemo i tako :?
Locked