TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
piupiu

#2426 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by piupiu »

Ko je usao u VRS sigurno to nije uradio je bio ugrozen.
A mobilizacija? Bio je rat, je l' tako?
šatirana_ljubičica

#2427 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by šatirana_ljubičica »

OffTheWall wrote:
Bodkin wrote:
šatirana_ljubičica wrote:
Tako što imam primjer iz bliže okoline.
Imas primjer gdje je neko bio egzekutor u srebrenici, a sad je policajac?
Čekaj, netko stvarno misli da je ovaj policajac ubijao po Srebrenici i onda radio u policiji?
I onda ovaj, umjesto da ga ubije negdje u mraku, došao naoružan pucati po policijskoj postaji...naravno, da osveti oca
Ma njemu je puklo pred očima, traume iz najranijeg djetinjstva proradile (ko zna šta su mu radili te 3 godine dok im je bio u rukama a bio beba-to ide u podsvijest) i uletio gdje bilo...ne kažem da je baš Đurić ubio njegovog oca...ali je bio pripadnik agresorske strane.
Bodkin

#2428 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Bodkin »

Bodkin wrote:
Tako što imam primjer iz bliže okoline.
Imas primjer gdje je neko bio egzekutor u srebrenici, a sad je policajac?

Nije u Srebrenici... A sad radi u državnoj službi.Da.
Prvo, ja sam govorio o srebrenici jer je to najveci zlocin zadnjeg rata i najvise istrazen. Drugo, zasto ne prijavis tog covjeka/zenu? To danas mozes i anonimno. Trece, jel to ubistvo neko vidio? Ti ili neko iz porodice ili je neko pricao? Ne moras odgovororiti ma pitanja ako ne zelis :)
cyprus

#2429 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by cyprus »

Walther wrote:
cyprus wrote:I dalje se vidim priča o ''osveti''... Ja tu priču zaista ne mogu svariti... Lik je očito pucao na prvog policajca koji mu se našao na putu, a zatim i na ostale koji su se tu našli... Tu jednostavno nije moguće da je imao neku selektivnost u glavi... Jednostavno je kreten išao da rokne koliko god može policajaca, pri tome računajući da će i sam postat ''mučenik''...
Pokusaj svariti tako sto ces na google earth provjeriti koliko ima od njegove kuce do policijske stanice i koliko Srba je proslo pored njega prije policijske stanice. Inace je to mali grad i nema 150 policajaca koji se mogu naci u policijskoj stanici.
Jah, a 'vaki su takvi mozgovi koji su u stanju upratiti ko je kad u smjeni, pa još i gdje će se nalaziti u datom momentu :zzzz: pri tome strogo vodeći računa da ne nastrada neko nevin :oops: A da je riječ o osveti, daleko logični i jednostavniji način jeste da navodnog zločinca sačeka pred kućom...

Ponavljam, kretenu je očito cilj bila policijska stanica i svi koji su se tamo zatekli... Kakve veze ima Google Earth :-) :-) Eh sad, i ovo se može tumačiti kao osveta u smislu ''policija RS-a mi je ubila oca, a sada ću ja što više njih'', ali da je moglo biti neke selektivnosti u personalnom smislu sa njegove strane, zdravorazumski gledajući - o tome nema govora...
Last edited by cyprus on 29/04/2015 09:31, edited 2 times in total.
skafiskafsnjak

#2430 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

Bola, ko je vrsio agresiju ? ko je dosao na tudju zemlju i rat zapoceo ?
kkO je izvrsio genocid ?

Sada su ti isti zrtve ..jadni oni, bas mi ih zao...
Nek idu u Srbiju poserem im se na nju
Walther

#2431 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

piupiu wrote:
Ko je usao u VRS sigurno to nije uradio je bio ugrozen.
A mobilizacija? Bio je rat, je l' tako?
Cija mobilizacija? Slobodana Milosevica ili Radovana Karadzica? Valjda neko zaboravlja da VRS nije bila legitimna vojna formacija. Uostalom u pocetku nisu tako ni funkcionisali. JNA je krajeve istocne Bosne blokirala, Milosevic poslao Arkanovce a onda su ovi domaci orgijali...
piupiu

#2432 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by piupiu »

Aha. Znaci imas dokaz da je neko ratni zlocinac i taj ratni zlocinac radi u drzavnoj sluzbi u tvojoj blizoj okolini? Odsluzio kaznu ili sta? Je li ga neko prijavio ako nije, a ima dokaze da bi trebao biti optuzen?
OffTheWall

#2433 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

mO k3 wrote:http://www.rferl.org/contentinfographic ... 84940.html

11,2 Millionen (2013)Belgien, 40 = oko 500
5,614 Millionen (2013) 27 = oko 140
oko 4 mil. Bosna vecinom muslimanska po jednom milionu 92= oko 350
Hajde dalje lazi
Nisi ti baš dobar, a?
Belgija = populacija 11.6 miliona = 440 pripadnika islamske države
BiH = populacija 3.8 miliona = 350 pripadnika

Razumijes li sada, BiH sa obzirom na broj stanovnika daje najviše terorista u Europi?
šatirana_ljubičica

#2434 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

piupiu wrote:
Aha. Znaci imas dokaz da je neko ratni zlocinac i taj ratni zlocinac radi u drzavnoj sluzbi u tvojoj blizoj okolini? Odsluzio kaznu ili sta? Je li ga neko prijavio ako nije, a ima dokaze da bi trebao biti optuzen?
Fazon je što osoba koja bi mogla posvjedočiti da je on sama i boji se kasnije osvete njegove porodice pa ne želi, a u njeno ime niko ne može prijaviti ako ona neće posvjedočiti.
Walther

#2435 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

cyprus wrote:Jah, a 'vaki su takvi mozgovi koji su u stanju upratiti ko je kad u smjeni, pa još i gdje će se nalaziti u datom momentu :zzzz: pri tome strogo vodeći računa da ne nastrada neko nevin :oops: A da je riječ o osveti, daleko logični način jeste da navodnog zločinca sačeka pred kućom...

Ponavljam, kretenu je očito cilj bila policijska stanica i svi koji su se tamo zatekli... Kakve veze ima Google Earth :-) :-)
To nije LA ili NY... TO je vukojebina u kojoj svak zna ko je sta jeo za dorucak. Inace da je "kretenu" motiv terorizam onda se vjerovatno to uradio na laksi i "efikasniji" nacin. Osim ako mislis da je napad na naoruzane policajce najlaksi i najefikasnij teroristicki akt.
šatirana_ljubičica

#2436 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Bodkin wrote:
Prvo, ja sam govorio o srebrenici jer je to najveci zlocin zadnjeg rata i najvise istrazen. Drugo, zasto ne prijavis tog covjeka/zenu? To danas mozes i anonimno. Trece, jel to ubistvo neko vidio? Ti ili neko iz porodice ili je neko pricao? Ne moras odgovororiti ma pitanja ako ne zelis :)
Ljudi, je li vi stvarno vjerujete da su SVI zločinci procesuirani i da niko ne radi u javnim službama??
Ovaj moj primjer je nebitan, iako je tačan 100% ali nije jedinstven.Ako vjerujete da toga nema, onda niste svjesni gdje i sa kim živimo.
nikad_vise

#2437 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by nikad_vise »

Cuj srpski korpus,jos se samoproglasi nekim pobjednikom :lol: :lol:
Bices ti nama dobro,samo ti nama ozdravi pa se vrati :lol: :lol:
mO k3

#2438 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by mO k3 »

Ma njemu je puklo pred očima, traume iz najranijeg djetinjstva proradile (ko zna šta su mu radili te 3 godine dok im je bio u rukama a bio beba-to ide u podsvijest) i uletio gdje bilo...ne kažem da je baš Đurić ubio njegovog oca...ali je bio pripadnik agresorske strane.
nije smjelo da mu puca pred ocima , nije smjeo ovako sranje da uradi jer oni drugi jedva cekaju na ovako sranje
I taj doticni koji se sa njim druzio sto je jos uhapsen njega treba poslati u siriju pa neka ide tamo da ratuje

Ovo je kao tempirana bomba SNSD donijelo dekleraciju 2018 da se otcijepi , par dana kasnije ovaj biser puca po policiji ,dodik nakon ovoga nikad jaci
Onaj pedercina vucic hoce da pruzi pomoco manjen entitetu a nisu sposbni da u svojim stadionima uvedu mir i red ....
OffTheWall

#2439 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

šatirana_ljubičica wrote: Ma njemu je puklo pred očima, traume iz najranijeg djetinjstva proradile (ko zna šta su mu radili te 3 godine dok im je bio u rukama a bio beba-to ide u podsvijest) i uletio gdje bilo...ne kažem da je baš Đurić ubio njegovog oca...ali je bio pripadnik agresorske strane.
Znači, pošto je policajac bio pripadnik druge vojske, to njemu daje pravo da ga ubije radi djela drugih pojedinaca iz te iste vojske (jer nema dokaza da je policajac ikakve zločine radio)?
Ukoliko stvarno jest ovaj policajac ubio njegovog oca (za što su šanse skoro nepostojeće), što ga nije ubio negdje u mraku nego je došao u državnu ustanovu pucati po ljudima?
šatirana_ljubičica

#2440 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

mO k3 wrote:
nije smjelo da mu puca pred ocima , nije smjeo ovako sranje da uradi jer oni drugi jedva cekaju na ovako sranje
I taj doticni koji se sa njim druzio sto je jos uhapsen njega treba poslati u siriju pa neka ide tamo da ratuje

Ovo je kao tempirana bomba SNSD donijelo dekleraciju 2018 da se otcijepi , par dana kasnije ovaj biser puca po policiji ,dodik nakon ovoga nikad jaci
Onaj pedercina vucic hoce da pruzi pomoco manjen entitetu a nisu sposbni da u svojim stadionima uvedu mir i red ....

Eh sad....nije smio, ovo, ono
Čovjek nije dobar, kontaš?!
skafiskafsnjak

#2441 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

mO k3 wrote:

Kako ce dobar biti kad su mu ti isti Cetnici 92' ubili oca i pola familije ...
seldzuk

#2442 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by seldzuk »

Koja se sad informacija tačna? Da li je ijedan od policajaca učestvovao u ratnom zločinu?
A izgleda da ni "Allahu ekber" nije tako pouzdano.
smrdim/novi-detalji-ibric-pso ... as-pobiti/
Last edited by seldzuk on 29/04/2015 09:31, edited 1 time in total.
mO k3

#2443 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by mO k3 »

OffTheWall wrote:
mO k3 wrote:http://www.rferl.org/contentinfographic ... 84940.html

11,2 Millionen (2013)Belgien, 40 = oko 500
5,614 Millionen (2013) 27 = oko 140
oko 4 mil. Bosna vecinom muslimanska po jednom milionu 92= oko 350
Hajde dalje lazi
Nisi ti baš dobar, a?
Belgija = populacija 11.6 miliona = 440 pripadnika islamske države
BiH = populacija 3.8 miliona = 350 pripadnika

Razumijes li sada, BiH sa obzirom na broj stanovnika daje najviše terorista u Europi?
napisao sam u postu ranije ako uzmes sve parametre bosna u kojoj zivi vise muslimana .... nisi skontao izgleda sta ti zelim reci
OffTheWall

#2444 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

skafiskafsnjak wrote:
Kako ce dobar biti kad su mu ti isti Cetnici 92' ubili oca i pola familije ...[/quote]

Ima civila iz Trusine kojima su pripadnici Armije BiH ni krive ni dužne pobili obitelji.Smiju li ti ljudi uzeti oružje u ruke ili je to samo dopušteno Bošnjacima?
skafiskafsnjak

#2445 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

OffTheWall wrote:
skafiskafsnjak wrote:
Kako ce dobar biti kad su mu ti isti Cetnici 92' ubili oca i pola familije ...
Ima civila iz Trusine kojima su pripadnici Armije BiH ni krive ni dužne pobili obitelji.Smiju li ti ljudi uzeti oružje u ruke ili je to samo dopušteno Bošnjacima?[/quote]

Ma koji kurac su dosli na tudju zemlju i ratovali ? jel bolje da nisu ? Nek ratuju u Srbiji jebala ih ona u supak. Ne opravdavam ovog idiota ni sekunde. Samo kazem da bi nam bolje bilo da ovih pridoslih Srba uopste nema u ovoj drzavi .
OffTheWall

#2446 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

mO k3 wrote: napisao sam u postu ranije ako uzmes sve parametre bosna u kojoj zivi vise muslimana .... nisi skontao izgleda sta ti zelim reci
Ako uzmemo u obzir trenutni tlak zraka, vanjsku temperaturu i broj osoba iznad 55 godina koje žive na Islandu mogu ti reći da me zaboli neka stvar što pišeš.Da ti ponovim (a ti broj zrnca), BiH daje najviše pripadnika Islamske države u Europi.
OffTheWall

#2447 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

skafiskafsnjak wrote:
Ma koji kurac su dosli na tudju zemlju i ratovali ? jel bolje da nisu ? Nek ratuju u Srbiji jebala ih ona u supak. Ne opravdavam ovog idiota ni sekunde. Samo kazem da bi nam bolje bilo da ovih pridoslih Srba uopste nema u ovoj drzavi .
Ima civila iz Trusine kojima su pripadnici Armije BiH ni krive ni dužne pobili obitelji.Smiju li ti ljudi uzeti oružje u ruke ili je to samo dopušteno Bošnjacima?
skafiskafsnjak

#2448 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

OffTheWall wrote:
skafiskafsnjak wrote:
Dobio si odgovor na pitanje to , ne pravi se gloop.
Sta su krivi ovi sto leze dole ?

Image
Last edited by skafiskafsnjak on 29/04/2015 09:35, edited 1 time in total.
mO k3

#2449 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by mO k3 »

OffTheWall wrote:
mO k3 wrote: napisao sam u postu ranije ako uzmes sve parametre bosna u kojoj zivi vise muslimana .... nisi skontao izgleda sta ti zelim reci
Ako uzmemo u obzir trenutni tlak zraka, vanjsku temperaturu i broj osoba iznad 55 godina koje žive na Islandu mogu ti reći da me zaboli neka stvar što pišeš.Da ti ponovim (a ti broj zrnca), BiH daje najviše pripadnika Islamske države u Europi.
:mrgreen:
Bas sam tako i nesto slicno ocekivao od tebe ;)
reis1

#2450 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by reis1 »

Pisanije na ovoj temi su zivi :-D a ja se ustvari pitam dal bih ja mog'o bit vehabija...

Mog'o bi hebalo zeca... mislim da bi svako ko zna reci bismillah to mogao, ne zove se to djaba islam! :thumbup:
Locked