TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
OffTheWall

#2326 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

luckylaka wrote:
kemalba wrote:Moram priznati da meni nije jasno zašto mnogi među Bošnjacima pokušavaju ublažiti ovaj zločin? Taj mladić je prvo ubio nevinog čovjeka, dvojicu ranio, ubio sebe, kakve posljedice će mu majka imati do kraja života ne mogu ni zamisliti, a hoće li biti posljedica po Bošnjake u Zvorniku i RS-u, tek ćemo vidjeti, a daj Bože da ih ne bude.

Ništa ne može opravdati ovakav zločin.

Svi znamo šta Kur’an kaže o idiotima koji ubijaju nevine ljude: Ko god ubije jednog nevinog čovjeka, kao da je ubio cijeli svijet.
A ti znas da je ovaj policajac nevin.Novine objavljuju da je bio pripadnik cetnicke vojske koja je izvrsila genocid u Sreberenici.Ako jeste dobio je sto je zasluzio ako nije pokoj mu dusi.Ne tupasi bezze
Recimo i da je bio pripadnik vojske republike Srpske, dali to znači da je zaslužio da ga terorist ubije?
Znači li to isto da neki Srbin/Hrvat može ubiti pripadnika Armije BiH radi nekog zločina koji su počinili, npr. Trusine?
malamoja

#2327 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by malamoja »

stanje KONTROLIRANOG haosa, moglo bi se nazvati stanje ne samo u BiH nego i u regiji,
političari su spremni na sve jer u njihovim rukama je moć KONTROLE, oni proizvode krizne situacije,
mute vodu, odvlaće pažnju od ekonomije itd itd ali oni to rade da bi ostvarili svoje ciljeve i interese,
a narod ko narod misli da je nešto slučajno se desilo i nemojte biti naivni, mislite svojom glavom
u realnom vremenu i nezavisno...
Drinski

#2328 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

It_is_a_Leclerc wrote:Danas je u Zvorniku NAREĐENO da se ezan sa naših džamija utiša kako ne bi "provocirao". To je sredina u kojoj živi 1800 Bošnjaka Zvornika.
Najlakše je prditi iz udobnosti FBIH kako se treba svetiti, kako treba ovo ili ono. Odite vi, gospodo teoretičari, vele-Bošnjaci, patriote s ljiljanima, pa malo živite u Prijedoru, Zvorniku, Vlasenici, Foči. Ali ne dan ili sedmicu, već godinu-dvije dana. U mjestu gdje god otvorite vrata gledaju vas kao da ste vampir. I kao da to sve nije dosta i kao da nije dovoljno što su jadne Bošnjake Podrinja konačno pustili donekle na miru, da im ne ubijaju djecu snajperom u po bijela dana, da ih ne mlate na Bajrame i slično, evo šta se desi.

Mene nije briga Policija RS. Savršeno me ne zanima nešto što je presudom tribiunala u Hagu okvalifikovano kao dio udruženog zločinačkog poduhvata. Mene zanimaju samo Bošnjaci koji su se tamo vratili. Sve što političko Sarajevo i Bošnjaci u FBiH (a vidim dio se ovdje solidno raskokodakao) urade, naplatit će se na najvulberabilnijem bošnjačkog nacionalnom tkivu, a to su povratnici. I zato sve treba raditi sa puno takta, misleći na živote Bošnjaka Podrinja, a ne na jeftine etno-nacionalne kusure, krvne osvete, namirivanja i šta već ovdje ne lupeta dijasporčad i facebook patriote.
O čemu bolan ti pričaš?
sta ba politicko sarajevo, ovo, ono, pa politicko Sarajevo, i sada i ranije, je stalo na stranu onih sa druge strabne barikade. Da su mislili o zivotima Bosnjaka podrinja, prvo ne bi bilo Srebrenice pa onda sve ostalo od rata na ovamo.
Bodkin

#2329 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Bodkin »

radostan dan wrote:
SaraFina wrote:

Reci da se zezaš? Nakon svih bljuvotina koje su plasirane i osobito mimo ovog foruma po srpskim portalima, vijestima, PTPC-u i sl koji je uzgred bio na nivou zadataka kao u doba Miloševića ti mene optuzuješ da će bezazleni spin nekog trećerazrednog bosanskog portala ugroziti moj narod u Rs ?
smanji malo...nisam rekao da će ugrozitii tvoj narod, nego da tvoj post ne doprinosi onome za što se kao zalažeš - smirivanju tenzija.
moj upis na temi je - pres m. dodika i ramiza salkića.
tvoj - juče se desilo ubistvo bošnjaka u zvorniku i zašto nema teme na klix-u o tome?
zajebi malo tu zamenu teza tipa - nisam ja to mislila, nego ja to prenosim kako ne treba raditi...i to kad tis e stavilo doznanja da je vijest stara godinu dana.
i onda ide lamentiranje nad sudbinom povratnika, jer je situacija - nestabilna...pa ko doprinosi nestabilnosti? ja sa svojim pomenutim postom (salkić-dodik), ili ti sa svojim (jeste 2015-ta, nije 2015-ta)?

Zato bi mediji u svrhu normaliziranja suzivota i tolerancije trebali se izdignuti makar do nekog poluprofesionalizma.
I prenositi. Poluneutralno.
forum je javan, i svaka napisana riječ je javna. ona se čita. i forum je neki k.určev medij. i o tome ti pričam. izdigni se bar do nekog poluprofesionalizma i poluneutralnosti kako kažeš. provjerii svaku vijest par puta pa je postaj.
ne brini se @radosni, imputirace ti ona vec nesto ovime sto potenciras kako se dogadjaj desio prije godinu dana. svaki tvoj post je u stvari relativizacija, prizivanje na zlocine ili slicno
Bodkin

#2330 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Bodkin »

OffTheWall wrote:
luckylaka wrote:
kemalba wrote:Moram priznati da meni nije jasno zašto mnogi među Bošnjacima pokušavaju ublažiti ovaj zločin? Taj mladić je prvo ubio nevinog čovjeka, dvojicu ranio, ubio sebe, kakve posljedice će mu majka imati do kraja života ne mogu ni zamisliti, a hoće li biti posljedica po Bošnjake u Zvorniku i RS-u, tek ćemo vidjeti, a daj Bože da ih ne bude.

Svi znamo šta Kur’an kaže o idiotima koji ubijaju nevine ljude: Ko god ubije jednog nevinog čovjeka, kao da je ubio cijeli svijet.
A ti znas da je ovaj policajac nevin.Novine objavljuju da je bio pripadnik cetnicke vojske koja je izvrsila genocid u Sreberenici.Ako jeste dobio je sto je zasluzio ako nije pokoj mu dusi.Ne tupasi bezze
Recimo i da je bio pripadnik vojske republike Srpske, dali to znači da je zaslužio da ga terorist ubije?
Znači li to isto da neki Srbin/Hrvat može ubiti pripadnika Armije BiH radi nekog zločina koji su počinili, npr. Trusine?
logika nije za svakoga. dzaba pises
Drinski

#2331 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

kosava wrote:Kad je Nikola prdno ovaj zagino da li je ubijen zato sto je bio Srbin ili sto je htjeo da sa igra rata pa fasovo metak u borbi?
Ovo drugo.
Drinski

#2332 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

Drago mi je da citas Kuran.
luckylaka

#2333 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by luckylaka »

OffTheWall wrote:
luckylaka wrote:

Ko si ti da tebi polazem racune.Ucesnike genocide u Srebrenici treba zbrisati sa lica zemlje da isti ne bi pravili genocid nad mojom djecom,mojom unucadi...kao sto rade stotinama godina vec.Napisao sam jednom.Ono sto mislim o zlicincima da napisem kostalo bi me dozivotnog bana,zatvora i jos sto kakvih posledica .
Drinski

#2334 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

A stvarno, zasto vlasti RS nisu pohapsile svoje ratne zlocince, i time onemogucili osvete i zavođenje mladića?
Drinski

#2335 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

Lepi_Lukic wrote:Bilo mi je drago druziti se sa vama na ovakav profesionalan nacin, kako jucer tako i danas, onako bez zajebancije, 99% se vas nije snaslo u vecini rasprava, tu se potvrdjuje ona stara fraza - Glupi Bosanac.
Cijela ova tema je bila eksperiment javnog mijenja Bosnjackog dijela, svako pitanje, svaka napisana recenica, svaka provokacija :-D
Potvrdjujete tezu da ste jako, jako slabi u svim segmentima, nacinu postavljanja nekih stvari, nacin razmisljanja, vasi strahovi i pobude, sve je izaslo u par sati na vidjelo, a sta tek da sluzbe malo jace pritisnu ??
Jako jako plitki ... Adio

SRPSKI DOBROVOLJACKI KORPUS
ma kakav ti i sluzbe, ti ne bi polozio seminarski
:lol: :lol: :lol:
apsidejzi

#2336 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by apsidejzi »

Pa bas da je nevin... ne bi se nalazio na kojekakvim spiskovima zlocinaca.
OffTheWall

#2337 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

Bodkin wrote:
Znao sam da svakakvi ljudi žive u BiH, no ovo...Ovo je sjebano na toliko različitih razina...
luckylaka wrote: Ko si ti da tebi polazem racune.Ucesnike genocide u Srebrenici treba zbrisati sa lica zemlje da isti ne bi pravili genocid nad mojom djecom,mojom unucadi...kao sto rade stotinama godina vec.Napisao sam jednom.Ono sto mislim o zlicincima da napisem kostalo bi me dozivotnog bana,zatvora i jos sto kakvih posledica .
Znači, Hrvat ne može otići i ubiti pripadnika Armije BiH radi zločina u Trusini?
Samo Bošnjaci imaju pravo na to?
luckylaka

#2338 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by luckylaka »

OffTheWall wrote:
Bodkin wrote:
Znao sam da svakakvi ljudi žive u BiH, no ovo...Ovo je sjebano na toliko različitih razina...
luckylaka wrote: Ko si ti da tebi polazem racune.Ucesnike genocide u Srebrenici treba zbrisati sa lica zemlje da isti ne bi pravili genocid nad mojom djecom,mojom unucadi...kao sto rade stotinama godina vec.Napisao sam jednom.Ono sto mislim o zlicincima da napisem kostalo bi me dozivotnog bana,zatvora i jos sto kakvih posledica .
Znači, Hrvat ne može otići i ubiti pripadnika Armije BiH radi zločina u Trusini?
Nastavi sa bodkinom tu ste negdje ...ne ide mi se sa foruma :run:
OffTheWall

#2339 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

luckylaka wrote: Nastavi sa bodkinom tu ste negdje ...ne ide mi se sa foruma :run:
A, što se dogodilo, maca popapala jezik?
Ukratko, Bošnjaci mogu ubijati Hrvate i Srbe za koje postoji sumnja da su počinili zločin, dok Hrvati i Srbi ne smiju dirati Bošnjake za koji postoji ista sumnja? Superiška!
Da se ponovim, baš me zanima hoće li netko od multietniĆara odgovoriti :izet:
Drinski

#2340 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

OffTheWall wrote:
luckylaka wrote: Nastavi sa bodkinom tu ste negdje ...ne ide mi se sa foruma :run:
Ukratko, Bošnjaci mogu ubijati Hrvate i Srbe za koje postoji sumnja da su počinili zločin, dok Hrvati i Srbi ne smiju dirati Bošnjake za koji postoji ista sumnja? Superiška!
Ne bih to nikome poželio, ali da meni nema roditelja a da znam ko je ubica, ja ne bih cekao ni suda, ni bakira, ni milorada.

I samo da znas, zlocin u Trusini nije činjen u moje ime. Vazi li i obratno?
Last edited by Drinski on 29/04/2015 08:18, edited 1 time in total.
Walther

#2341 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Walther »

OffTheWall wrote:
napad lepih klonova....
sumirprimus

#2342 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by sumirprimus »

Lepi_Lukic wrote:Bilo mi je drago druziti se sa vama ...
Adio

ljeto ide bosna zivi ljiljani cvjetaju ljiljani cvjetaju heroji pjevaju....
ne ozibljno znam ja i na ekavski :D
leto idEEEE bosna ziviIIII ljiljani cvetajuUUU cvetaju eroji pevajuuu ajmo momci RUKE u vis ocu rec GORE! :D :izet:
živo živoo
Mister Yes

#2343 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Mister Yes »

Lepi_Lukic wrote:Bilo mi je drago druziti se sa vama na ovakav profesionalan nacin, kako jucer tako i danas, onako bez zajebancije, 99% se vas nije snaslo u vecini rasprava, tu se potvrdjuje ona stara fraza - Glupi Bosanac.
Cijela ova tema je bila eksperiment javnog mijenja Bosnjackog dijela, svako pitanje, svaka napisana recenica, svaka provokacija :-D
Potvrdjujete tezu da ste jako, jako slabi u svim segmentima, nacinu postavljanja nekih stvari, nacin razmisljanja, vasi strahovi i pobude, sve je izaslo u par sati na vidjelo, a sta tek da sluzbe malo jace pritisnu ??
Jako jako plitki ... Adio
Top 10 forumaša nije ni razgovaralo sa tobom. Istrolao si sitnu buraniju. Samo da znaš ;-)
OffTheWall

#2344 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

Drinski wrote: Ne bih to nikome poželio, ali da meni nema roditelja a da znam ko je ubica, ja ne bih cekao ni suda, ni bakira, ni milorada.
Ajde, barem si iskren
Bodkin

#2345 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Bodkin »

luckylaka wrote:
OffTheWall wrote:
Bodkin wrote:
Nastavi sa bodkinom tu ste negdje ...ne ide mi se sa foruma :run:
Pa njemu sam sigurno blizi nego tebi. Zlocince bih inja zbrisao sa lica zemlje bez puno razmisljanja. Ko god je ucestvovao u genecidu treba dobiti metak u celo. Al to nije ono sto si ti napisao
skafiskafsnjak

#2346 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

Lepi Lukic mu idol hahahahahahaha
šatirana_ljubičica

#2347 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by šatirana_ljubičica »

Znate šta ne kontam?Ne kontam toliko ulagivanje i licemjerje....Čemu to ba?!
Nisam za ubijanje nedužnih, nisam za ovakav način obračunavanja, ali IPAK, IPAK, kako možemo ovoliko čovjeka oplakivati, a ZNA SE da je bio ratni zločinac koji je pride zaposlen u MUP-U! Halooooo baaaaaaaa!
Drinski

#2348 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

OffTheWall wrote:
Drinski wrote: Ne bih to nikome poželio, ali da meni nema roditelja a da znam ko je ubica, ja ne bih cekao ni suda, ni bakira, ni milorada.
Ajde, barem si iskren
Nego, sta znači rijeci brata od onog ubijenog, da su mu oca ubili isti ovakvi?
sumirprimus

#2349 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by sumirprimus »

ma dovoljno je znati da se dobrovoljacki korpus hrabro bori na internetu,da znamo kolko je sati,kuŠ dalje :D
idu borci olovski junaci, iznad glava viju se barjaci,ka slobodi bosna nam koraca,armija nam sve jaca i jaca :lol: dje se ove sjeti :run:
Drinski

#2350 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

šatirana_ljubičica wrote:Znate šta ne kontam?Ne kontam toliko ulagivanje i licemjerje....Čemu to ba?!
Nisam za ubijanje nedužnih, nisam za ovakav način obračunavanja, ali IPAK, IPAK, kako možemo ovoliko čovjeka oplakivati, a ZNA SE da je bio ratni zločinac koji je pride zaposlen u MUP-U! Halooooo baaaaaaaa!
Politicko Sarajevo.
Locked