TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
SaraFina

#2226 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by SaraFina »

O'zone wrote:
jao_situacije wrote:
otkad su vučić i nikolić gospoda :shock: :-?
Ma gospoda ja šta no su gospoda. Srbska gospoda.

http://www.telegraf.rs/vesti/politika/9 ... iju-i-vino

:D
jao_situacije

#2227 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by jao_situacije »

O'zone wrote:
Ma gospoda ja šta no su gospoda. Srbska gospoda.
aha izvinjavam se, nisam odmah shvatio

Lepi_Lukic

#2228 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

Bosanac sa dna kace wrote:
Lepi_Lukic wrote:
animals wrote:I sad nakon svega..jel ko zna..
da li je ubijeni policajac bio ratni zlocinac..
da li je ovaj isao ciljano na njega, ili je napad izvrsen nasumice..
jel napadac bio osvetnik i ovo napravio samostalno..ili je bio stvarno clan vehabijske grupe..
ima li iko tacan odgovor..
Ne. tacan podatak i taj famozni spisak su obicna farsa, na njemu ima i pripadnika VRS. koji su poginuli jos u ratu a na spisku su :-)
ma idi više u šumu
kad se sjetim ovog krmka, bila je i optužnica protiv njega, kad je mog'o on, što ne bi mogli i ostali
http://www.radiobosna.net/site2/index.p ... mant-video
Tomo Kovac je dilajla ko i Zoran Cegar, nek mi vrati umjetnicku sliku Nasrulaha Gegaja, lopina policijska ...
lakilaka

#2229 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by lakilaka »

Lepi_Lukic wrote:
lakilaka wrote:Lepi moj ...... ma sta bih bez tebe ja ..... ovo peva Snezana Djurisic, zar ne lepi lukic?
Trolas temu, konstantno iz sata u sat ... :oops:
Divi,citas me. Pa onda odgovori na pitanje. Sam si zakuhao, pa onda se junacki izvadi.A za tebe je reklo puno vise forumasa da trolas.Ili tebi nije stalo do misljenja njih. Da ponovim, rekao si da je ubistvo borca na bojisnici isto kao ubistvo zarobljenog civila, jer su tebi ubili brata na Zuci ( slava ili rahmet mu - kako ti pase ) a ti nisi isao da ubijas i svetis se po Lukavici, kao sto se ovaj terorista svetio za ubijenog oca civila. Da li poistovjecujes ta dva ubistva?
HomeSweetHome

#2230 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by HomeSweetHome »

Lukicu, znamo da je tesko pomiriti se s tim, ali sreca, ti i tebi slicni pripadate manjini tih koji su zeljni krvi i ovih koji brane ubice. Tako da je multikulti BiH JEDINO moguca.
I ne vjerujem nikome osim sebi i svojim ocima. I kad vidim snimku, necu vjerovati. Da se tu nema sta kriti i montirati, jos sinoc bi snimka bila na YT.

Gnusam se svakog nasilja, ubistva, terorizma, cvokanja, busenja guma na parkiranim automobilima, medjuvrsnjackog nasilja, svega redom sto ukljucuje bilo kakvo nanosenje stete drugom covjeku... Ogradjujem se, iako je to logicki nemoguce - ograditi se od necega s cime nemas nikakve veze - od svakog nasilja, pomenutog i nepomenutog. Ogradjujem se i gnusam se i ovog jucerasnjeg dogadjaja koji po mom misljenju i informacijama koje imam moze da se nazove samo jednim imenom - rasciscavanje racuna psihicki nestabilnog mladog covjeka. Ne bjezeci od terorizma kao kvalifikacije za djela koja cine pripadnici (i) mog naroda, ja ovdje ne vidim elemente terorizma. I ide mi na klinac sto je prva informacija, pola sata nakon dogadjaja, imala u naslovi vijesti ovu kvalifikaciju. Nije se znalo ni ko je ni sta je (60-ogodisnjak ili 24-godisnjak, te iz Sapne, te nije iz Sapne, sto dezinformacija), ali se zazo odmah znalo da je terorista.
Bas me zanima sto u PC nisu procitali informaciju koju im je OSA poslala? Zato sto je OSA poslala?
SaraFina

#2231 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by SaraFina »

radostan dan wrote:
SaraFina wrote:
ovaj...ne znam kako da ti kažem...-balkanplus- koji navodiš...nije srpski medij, naprotiv...
izvini.
:mrgreen:

Pa ne navodim njega nego ga usporedjujem sa njemu sličnim ..

joj, joj, joooj, jooooooj...nemoj majke ti te vadione, odmah se sjetim onog vica o napucanoj trebi u tramvaju, i ono - curo...ni nalik.

Pošteno, šta misliš kako je nakon cjelodnevnih medijskog napucavanja bosnjačkoj familiji u Bratuncu, Srebrenici, Kozluku ili BL?

Pošteno ..
Bosanac sa dna kace

#2232 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Bosanac sa dna kace »

Lepi_Lukic wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:
Lepi_Lukic wrote: Ne. tacan podatak i taj famozni spisak su obicna farsa, na njemu ima i pripadnika VRS. koji su poginuli jos u ratu a na spisku su :-)
ma idi više u šumu
kad se sjetim ovog krmka, bila je i optužnica protiv njega, kad je mog'o on, što ne bi mogli i ostali
http://www.radiobosna.net/site2/index.p ... mant-video
Tomo Kovac je dilajla ko i Zoran Cegar, nek mi vrati umjetnicku sliku Nasrulaha Gegaja, lopina policijska ...
jadan, što ga ne gonjaš po sudu? :oops: umjesto što dangubiš ovdje
skafiskafsnjak

#2233 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

lakilaka wrote: Divi,citas me. Pa onda odgovori na pitanje. Sam si zakuhao, pa onda se junacki izvadi.A za tebe je reklo puno vise forumasa da trolas.Ili tebi nije stalo do misljenja njih. Da ponovim, rekao si da je ubistvo borca na bojisnici isto kao ubistvo zarobljenog civila, jer su tebi ubili brata na Zuci ( slava ili rahmet mu - kako ti pase ) a ti nisi isao da ubijas i svetis se po Lukavici, kao sto se ovaj terorista svetio za ubijenog oca civila. Da li poistovjecujes ta dva ubistva?
A brata mu ubili...

Odatle frustracija... Pa dobro, majka mu stara, ko je poceo rat ? :lol:
emigrazione

#2234 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emigrazione »

Pošteno, šta misliš kako je nakon cjelodnevnih medijskog napucavanja bosnjačkoj familiji u Bratuncu, Srebrenici, Kozluku ili BL?
Ne's vjerovati..isto ko i do sad, ni bolje ni gore
Lepi_Lukic

#2235 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

skafiskafsnjak wrote:
lakilaka wrote: Divi,citas me. Pa onda odgovori na pitanje. Sam si zakuhao, pa onda se junacki izvadi.A za tebe je reklo puno vise forumasa da trolas.Ili tebi nije stalo do misljenja njih. Da ponovim, rekao si da je ubistvo borca na bojisnici isto kao ubistvo zarobljenog civila, jer su tebi ubili brata na Zuci ( slava ili rahmet mu - kako ti pase ) a ti nisi isao da ubijas i svetis se po Lukavici, kao sto se ovaj terorista svetio za ubijenog oca civila. Da li poistovjecujes ta dva ubistva?
A brata mu ubili...

Mislim da je neukusno, bolesno i odvratno sprdati se na takav nacin, ako vec nemas nacina da odg. nem potrebe ni da spominjes mrtve ili taj cin okrenus u neki vid pokusja mog ismijavanja ili provociranja ;)
skafiskafsnjak

#2236 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

Kad ce papa ? :roll:
skafiskafsnjak

#2237 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

Lepi_Lukic wrote:
skafiskafsnjak wrote:
A brata mu ubili...

Mislim da je neukusno, bolesno i odvratno sprdati se na takav nacin, ako vec nemas nacina da odg. nem potrebe ni da spominjes mrtve ili taj cin okrenus u neki vid pokusja mog ismijavanja ili provociranja ;)
Drugi dio je sprdanje...poznata recenica tj pitanje. Odgovor sve kaze.

Halali ako sam se pogresno izrazio.
SaraFina

#2238 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by SaraFina »

emigrazione wrote:
Ne's vjerovati..isto ko i do sad, ni bolje ni gore

Ja sam sigurna da se osjećaj nelagode produbio još par centimetara u dubinu.

A ljudi su ni krivi ni duzni..
oridjidji

#2239 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

SaraFina wrote:
radostan dan wrote:
SaraFina wrote:
ovaj...ne znam kako da ti kažem...-balkanplus- koji navodiš...nije srpski medij, naprotiv...
izvini.
:mrgreen:

joj, joj, joooj, jooooooj...nemoj majke ti te vadione, odmah se sjetim onog vica o napucanoj trebi u tramvaju, i ono - curo...ni nalik.

Pošteno ..
Njima od rata na ovamo nikada nije bil dobro, ako im je u zadnje vrijeme bilo malo bolje, sada ce postati samo gore...
Lepi_Lukic

#2240 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

sherbett wrote:
skafiskafsnjak wrote:Kad ce papa ? :roll:
*Papa
A dok papa dodje .... :oops:

Image
skafiskafsnjak

#2241 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

sherbett wrote:
skafiskafsnjak wrote:Kad ce papa ? :roll:
*Papa
Pa kad ce :D
skafiskafsnjak

#2242 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

sherbett wrote: Ah pardon, nisi vidi/la edit. 6. Lipnja :D
Lipnja :lol:

:thumbup:
SaraFina

#2243 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by SaraFina »

oridjidji wrote:
SaraFina wrote:
SaraFina wrote:

Pošteno ..
Njima od rata na ovamo nikada nije bil dobro, ako im je u zadnje vrijeme bilo malo bolje, sada ce postati samo gore...

Zato i kazem, ova neprovjerena i polutacna medijska cjelodnevna napucavanja nekog će kostati glave.

A vijestima je lako manipulirati. Postala sam i dokaz.. Izmijeni Portal datum prošlogodišnji i eto drame.

A ovo je opet mislim ovaj napad odjeknulo poput bombe.

Valja sutra nečijem djetetu i u školu..
TT987

#2244 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by TT987 »

Lepi_Lukic wrote:
mO k3 wrote:
palermo wrote:U čemu je fora :? zbog čega moderacija, ovaj portal dopuštaju da Lepi Luka ovoliko provocira.......neka opklada u pitanju,dugovi....u čemu :?
Blage ..... Ali nažalost si u pravu
Manje kolektivne histerije, vise konstruktivnosti na forumu ;)
Fino je covjek objasnio da na ucjene ne pristaje, ne krsim pravila foruma, to sto vam ne odg. istina i moje pisanje, jedite se od muke, kad se ovdje ne znate snaci i odg. kako ce te tek u realnom zivotu ;)
Inace,lupetanje po forumu je recept za uspjeh i snalazenje u realnom zivotu..Bravo genije!
skupljac_zeljeza

#2245 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skupljac_zeljeza »

oridjidji wrote: Njima od rata na ovamo nikada nije bil dobro, ako im je u zadnje vrijeme bilo malo bolje, sada ce postati samo gore...
A i u toku rata sa policijom.

Image
asker

#2246 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by asker »

Pogledaj mu njuske odvratne.........................i sad jedan ovakav se plasi vehabija, i jos stotine ovakvih koji su garant u aktivnoj sluzbi i dan danas.
Lepi_Lukic

#2247 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

Bilo mi je drago druziti se sa vama na ovakav profesionalan nacin, kako jucer tako i danas, onako bez zajebancije, 99% se vas nije snaslo u vecini rasprava, tu se potvrdjuje ona stara fraza - Glupi Bosanac.
Cijela ova tema je bila eksperiment javnog mijenja Bosnjackog dijela, svako pitanje, svaka napisana recenica, svaka provokacija :-D
Potvrdjujete tezu da ste jako, jako slabi u svim segmentima, nacinu postavljanja nekih stvari, nacin razmisljanja, vasi strahovi i pobude, sve je izaslo u par sati na vidjelo, a sta tek da sluzbe malo jace pritisnu ??
Jako jako plitki ... Adio

SRPSKI DOBROVOLJACKI KORPUS

Image
TT987

#2248 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by TT987 »

animals wrote:I sad nakon svega..jel ko zna..
da li je ubijeni policajac bio ratni zlocinac..
da li je ovaj isao ciljano na njega, ili je napad izvrsen nasumice..
jel napadac bio osvetnik i ovo napravio samostalno..ili je bio stvarno clan vehabijske grupe..
ima li iko tacan odgovor..
Na to pitanje trenutno niko ne moze precizno ni da odgovori,jer istraga tek treba da dovede do rezultata.Mrtva usta ne govore,zato se sad gazi po momku.Uzimaju se izjave od majke,koja je u haosu,nema pojma sta je snaslo,pa ispade da ona krivi svoje dijete.Dakle,prljavo se postupa,sa jasnom tendencijom,da se neko proglasi islamskim teroristom zbog svog imena,razlicitog nacina klanjanja(Muhamed a.s je na nekoliko nacina obavljao namaz),sto se nije pozdravio s nekakvim komsijom Draganom i sl.
Mnogo toga je u magli,a mediji su samo naslozoli ovu situaciju,jer su poceli konfuzno i neobjektivno da javljaju,da bi na kraju,prije zvanicnog zavrsetka istrage, ustvrdili da je to teroristicki napad,i gotovo!
racionalista

#2249 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by racionalista »

kako glup način da izdangubiš cijeli jedan dan :D :D :D :D :D
oridjidji

#2250 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

Lepi_Lukic wrote:Bilo mi je drago druziti se sa vama na ovakav profesionalan nacin, kako jucer tako i danas, onako bez zajebancije, 99% se vas nije snaslo u vecini rasprava, tu se potvrdjuje ona stara fraza - Glupi Bosanac.
Cijela ova tema je bila eksperiment javnog mijenja Bosnjackog dijela, svako pitanje, svaka napisana recenica, svaka provokacija :-D
Potvrdjujete tezu da ste jako, jako slabi u svim segmentima, nacinu postavljanja nekih stvari, nacin razmisljanja, vasi strahovi i pobude, sve je izaslo u par sati na vidjelo, a sta tek da sluzbe malo jace pritisnu ??
Jako jako plitki ... Adio

SRPSKI DOBROVOLJACKI KORPUS

Image
UF, opako se bojimo tih sluzbi. :)
Last edited by oridjidji on 29/04/2015 00:44, edited 1 time in total.
Locked