Telering - Zeljko Komsic

IgorB.

#1 Telering - Zeljko Komsic

Post by IgorB. »

Vasi komentari.. Ko je gledo naravno..

Moj je svakako, da nam treba vise takvih politicara.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

joj četvrtkam zaista ima navjiše sadržaja

nisam znao što bih gledao

pink laži političara :sad:
bht cenićka i njene nadam se crne slutnje da će biti sve gore i gore :(
ftv afera derventa :sad:

:roll:

sva sreća da nisam okrenuo na OBN

inače na pinku su kritikovali komšića jer je poveo 22 ljudi u podgovoricu :D
Neelix

Post by Neelix »

gledao ja...i ne mogu da se iscudim onom djakovicu...kako je to glup covjek, pa mene bude stid kad ga gledam, a nisam mu niko...
Truba

Post by Truba »

ša ima pametni nisam te propoznao :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Neelix wrote:gledao ja...i ne mogu da se iscudim onom djakovicu...kako je to glup covjek, pa mene bude stid kad ga gledam, a nisam mu niko...
:lol: :lol: :lol: :lol:
sulesavic

Post by sulesavic »

komi wrote:¹a ima pametni nisam te propoznao :D
I pametan i duhovit... Je li lijep?
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

kad ćemo mi naučiti da političare ocjenjujemo NE prema ONOME ŠTO KAŽU nego prema ONOME ŠTO URADE?

Hare Lepi dobi izbore na šupljoj, tj. na SF-u al eto narodu se svidjelo "kako im ga Hare rekne". :x

Komšić, iako najpozitivniji lik, opet šupljira jedno 70%, ostali šupljiraju 100% pa on ispada ok.

Samo djela, djela i djela

Da ne bude zabuna, od svih stranaka najmanje mrzim SDP.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

DaysleepeR wrote:kad ćemo mi naučiti da političare ocjenjujemo NE prema ONOME ŠTO KAŽU nego prema ONOME ŠTO URADE?

Hare Lepi dobi izbore na šupljoj, tj. na SF-u al eto narodu se svidjelo "kako im ga Hare rekne". :x

Komšić, iako najpozitivniji lik, opet šupljira jedno 70%, ostali šupljiraju 100% pa on ispada ok.

Samo djela, djela i djela

Da ne bude zabuna, od svih stranaka najmanje mrzim SDP.
Ne shvati licno jer stvarno nije tebi upuceno ali postaje naprosto simptomaticno da svi oni koji napadaju nacionalne vrhushke i uz to istaknu bilo sta dobro sto je SDP uradio, osjecaju da su duzni da se pravdaju nekome sto rekoshe koju dobru o SDP-u! :-) :-)

U isto vrijeme je zanimljivo da o SDP-u i Zlatku gotovo isto misle i Dodikovi i Covicevi i Suljini (ma da, i Haretovi, ali hare je meni nekako vazda samo Suljina ekspozitura :D )

Stvarno, sto li je to tako? :?
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Vidi, ja mrzim sve stranke i sve političare.

Stvarno ne volim nijednog, isto tako ne volim politiku.

SDP najmanje mrzim jer im program ne leži na nacionalizmu niti na istom dobivaju glasove.

Ali ga i dalje mrzim jer su isti šupci i lopovi i nesposobnjakovići kao i ostali
Comrad

Post by Comrad »

Zasto se ova emisija jos zove Telering. :roll: I sta mu je bilo sa onom Suceljavanje, ono je mogla ispast dobra emisija.
ticoroman

Post by ticoroman »

Download? Youtube?
Truba

Post by Truba »

DaysleepeR wrote:Vidi, ja mrzim sve stranke i sve političare.

SDP najmanje mrzim jer im program ne leži na nacionalizmu niti na istom dobivaju glasove.

Ali ga i dalje mrzim jer su isti šupci i lopovi i nesposobnjakovići kao i ostali

bolje ti je da ne znaš kakve se stavri dešavaju u nižim SDPovskim ograncima

recimo... najblaži oblik.... 2 SDPovca rade na tome da SDP ne pobijedi jer primaju lovu od SDA načelnika

DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

ticoroman wrote:Download? Youtube?
izgleda treba još jednom reći

Ljudi, nemate ništa od toga što je on rekao dok on to što je rekao ne uradi

prema toma šta imaš gledat i slušat nečiju priču, možeš to vrijeme koje bi potrošio slušajući demagogiju iskoristiti za nešto korisnije za tebe lično
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

DaysleepeR wrote:Komšić, iako najpozitivniji lik, opet šupljira jedno 70%, ostali šupljiraju 100% pa on ispada ok.
Pa Komsic i ne moze nekakve gigantske promjene napraviti. Jedan je od tri clana predsjednistva, a uz to je iz stranke koja je u opoziciji :-)

Da se razumijemo, pljujem po Harisu ne zbog njegove nesposobnosti kao clana predsjednistva BiH, nego zbog toga sto je predsjednik stranke koja uz SDA ima vecinu u vlasti i koja ne radi nista.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

komi wrote:
DaysleepeR wrote:Vidi, ja mrzim sve stranke i sve političare.

bolje ti je da ne znaš kakve se stavri dešavaju u nižim SDPovskim ograncima

recimo... najblaži oblik.... 2 SDPovca rade na tome da SDP ne pobijedi jer primaju lovu od SDA načelnika

bio član, i bio na sastancima mladeži birvaktile 2000 godine

dan danas me zovi telefonom kad je sastanak, šalju čestitke za rođendan i sl. :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Prpa.ba wrote:
DaysleepeR wrote:Komšić, iako najpozitivniji lik, opet šupljira jedno 70%, ostali šupljiraju 100% pa on ispada ok.
Pa Komsic i ne moze nekakve gigantske promjene napraviti. Jedan je od tri clana predsjednistva, a uz to je iz stranke koja je u opoziciji :-)

Da se razumijemo, pljujem po Harisu ne zbog njegove nesposobnosti kao clana predsjednistva BiH, nego zbog toga sto je predsjednik stranke koja uz SDA ima vecinu u vlasti i koja ne radi nista.
sve OK, ali nemora onda pričati priče koje priča

dakle 30% djela, 70% šuplja
doktor30

Post by doktor30 »

nek mi neko napisse, STA JE TO URADIO ZELJKO KOMSIC????

ja ga cijenim kao covjeka, ali dajte ne budite smijesni - digao je par puta halabuku sa kosutnicom, tadicem, eto kao vratio poklone, i iiiiiii? NIsta!

poslao je u ambasadore policajca tomislava limova, pa zna li iko ljudi dragi ko je taj lik. drot iz citluka, i vraca iz austrije dariju krsticevic koja je, iako ja ne volim hdz, ali ona je fenomenalan ambasador bila..

u danasnjoj bih, zeljko komsic je bolji zato jer makar prica sta misli i sta mu lagumdzija kaze. zeljko komsic nije uradio nista niti to sda funckije clana predsjednistva BiH moze. dakle, ali budimo realni, halo, zar je to buducnost BiH? nemojte tako.
juce gleda zasjedanj eparlamenta fbih- i sada ka poslanici iz sdp-aaaa....
pa ide sabrija pojskic ima cca 200 godina, pa ide alija behmen koji je meni simpatican lik, ali cca 150 godina, itd. ne mogu nam penzioneri promijeniti drzavu niti donijeti promjene HALOOOOOOOOOOOOOOO! neka sdp pusti u prvi plan sashu magazinovica, koji je fin i korektan momak ili nekog drugog, ali neka mi ne guraju ove penzice pod nos kao nake lidere.
a sto se komsica tice - za ratni period SVAKA CAST, kao politicar , on pojma nema, i to zna svako ko ima mozga.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

pa eto sumirao si dobro, ako ti ko i odgovori, navesti će samo ono što je rekao Željko a ne šta je uradio
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

doktor30 wrote:nek mi neko napisse, STA JE TO URADIO ZELJKO KOMSIC????

ja ga cijenim kao covjeka, ali dajte ne budite smijesni - digao je par puta halabuku sa kosutnicom, tadicem, eto kao vratio poklone, i iiiiiii? NIsta!

poslao je u ambasadore policajca tomislava limova, pa zna li iko ljudi dragi ko je taj lik. drot iz citluka, i vraca iz austrije dariju krsticevic koja je, iako ja ne volim hdz, ali ona je fenomenalan ambasador bila..
Doticnu je vratio nakon incidenta za koji su i ona i on saznali iz medija, sto se nije smjelo desiti. Lik sa bombom u ruksaku u americkoj ambasadi u BEcu. Bila tema.
doktor30 wrote: u danasnjoj bih, zeljko komsic je bolji zato jer makar prica sta misli i sta mu lagumdzija kaze. zeljko komsic nije uradio nista niti to sda funckije clana predsjednistva BiH moze. dakle, ali budimo realni, halo, zar je to buducnost BiH? nemojte tako.
pa ide sabrija pojskic ima cca 200 godina, pa ide alija behmen koji je meni simpatican lik, ali cca 150 godina, itd. ne mogu nam penzioneri promijeniti drzavu niti donijeti promjene HALOOOOOOOOOOOOOOO! neka sdp pusti u prvi plan sashu magazinovica, koji je fin i korektan momak ili nekog drugog, ali neka mi ne guraju ove penzice pod nos kao nake lidere.
a sto se komsica tice - za ratni period SVAKA CAST, kao politicar , on pojma nema, i to zna svako ko ima mozga.
sto se politike tice, kao clan predsjednistva je uradio vise nego svi clanovi do sada. Jel trebam opet postirati nadleznosti Predsjednistva BiH?

Sasa Magaiznovic - njega treba klonirati! Ali on se jos uvijek celici na nizim nivoima, al dace Bog da i on dodje na visi nivo konacno.
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

DaysleepeR wrote:sve OK, ali nemora onda pričati priče koje priča
dakle 30% djela, 70% šuplja

Ma prijatelju, nije problem u prici ko' prici, nego sta iz nje proizilazi. Ne smeta meni ni kad Haris vazi po raznim emisijama pred izbore, nego to sto tu istu pricu slusam 13 godina, i uvijek ima 60% stanovnistva koje na to nasjedne, glasa, i opet po starom do sljedecih izbora, a doticni puni svoj dzep i dzepove poltroncica bez lica i imena iz svoje i "sestrinske" stranke.

Sto se Komsicevih djela tice, jebiga, funkcija clana predsjednistva je manje-vise protokolarna sto se tice obicnog gradjanina tice (izuzevsi nekakvu nadleznost nad vojskom, i potpisivanje papira koje salju iz vijeca ministara), da ne spominjem harisa i dodikovog igraca sa kojima mora postici konsenzus za nabavku toalet papira. Nije sad da vatreno branim Komsica, ali ocekivati cuda i nekakve promjene jer imate jednog SDP-ovca u predsjednistvu... trazite nemoguce.
Downunda

Post by Downunda »

mIRCerka wrote:
doktor30 wrote:nek mi neko napisse, STA JE TO URADIO ZELJKO KOMSIC????

Doticnu je vratio nakon incidenta za koji su i ona i on saznali iz medija, sto se nije smjelo desiti. Lik sa bombom u ruksaku u americkoj ambasadi u BEcu. Bila tema.
doktor30 wrote: u danasnjoj bih, zeljko komsic je bolji zato jer makar prica sta misli i sta mu lagumdzija kaze. zeljko komsic nije uradio nista niti to sda funckije clana predsjednistva BiH moze. dakle, ali budimo realni, halo, zar je to buducnost BiH? nemojte tako.
sto se politike tice, kao clan predsjednistva je uradio vise nego svi clanovi do sada. Jel trebam opet postirati nadleznosti Predsjednistva BiH?

Sasa Magaiznovic - njega treba klonirati! Ali on se jos uvijek celici na nizim nivoima, al dace Bog da i on dodje na visi nivo konacno.
"Devojko da li se poznajemo"?
Taman da napisem, kad ono:"Supplies, supplies" - ti me preduhitri!
Sve potpisujem i.
doktor30

Post by doktor30 »

mircerko,

ti meni pises opet st aje rekao, a ja te pitam vrlo jednostavno: sta je uradio? kazete nema ovlastenja, okey! ali zasto onda pricate i pisete kao on je lik on je ovo , on je ono, kad covjek osim par ostrih izjava drugo nije uradio nista! to je cinjenica, a ja te pitam za cinjenice. dakle tad i tad to i to. dakle, uopste nme sporim da je los covjek, dapace, ali opt kazem nemojte da hvalite nesto ili nekoga ko veze sa zivotom nema o politici. onome ce polomiti kosti, ono zube, vamo kao neda bih, i kao eeeeh on je super. ma stanite malo, to je navijanje, to nije politika.

a sto se ambasadorice u becu tice, dakle incident sa bombom nema apsolutno nikakve veze sa nasom ambasadom, pa citas li znas li ista. to je djelo jednog psihickog bolesnika i sama austrijska vlada je rekla da je to incident pojednica. i sta, sada ide policajac od 350 godia da nas predstavlja! dajte ljudi budite ozbiljni. evo ja kazem, ne glasam uopste za sdp. ali evo sasha magazivnoc je super decko, zasto njega nije poslao u bec? zato sto bi se sasha odozgo vratio kao jak politicar, a njima takvi ne trebaju, vec im trebaju poslusnici i zato salju oronulog limova. eto to je to
demantuje me agrumentima, pustite te lovorika
Jara

Post by Jara »

mIRCerka wrote: Jel trebam opet postirati nadleznosti Predsjednistva BiH?
Meščini da trebaš!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Jara wrote:
mIRCerka wrote: Jel trebam opet postirati nadleznosti Predsjednistva BiH?
Meščini da trebaš!
. Ovlaštenja

Predsjedništvo je nadležno za:

a) Vođenje vanjske politike Bosne i Hercegovine

b) Imenovanje ambasadora i drugih međunarodnih predstavnika Bosne i Hercegovine, od kojih najviše dvije trećine mogu biti odabrani sa teritorije Federacije

c) Predstavljanje Bosne i Hercegovine u međunarodnim i evropskim organizacijama i institucijama i traženje članstva u onim međunarodnim organizacijama i institucijama u kojima Bosna i Hercegovina nije član

d) Vođenje pregovora za zaključenje međunarodnih ugovora Bosne i Hercegovine, otkazivanje i, uz saglasnost Parlamentarne skupštine, ratifikovanje takvih ugovora

e) Izvršavanje odluka Parlamentarne skupštine

f) Predlaganje godišnjeg budžeta Parlamentarnoj skupštini, uz preporuku Vijeća ministara

g) Podnošenje izvještaja o rashodima Predsjedništva Parlamentarnoj skupštini na njen zahtjev, ali najmanje jedanput godišnje

h) Koordinaciju, prema potrebi, sa međunarodnim i nevladinim organizacijama u Bosni i Hercegovini

i) Vršenje drugih djelatnosti koje mogu biti potrebne za obavljanje dužnosti koje mu prenese Parlamentarna skupština, ili na koje pristanu entiteti.
http://www.predsjednistvobih.ba/nadl/1/?cid=6,2,1
doktor30

Post by doktor30 »

da i? ja tebe nesto drugo pitam. tema je pocela STA JE URADIO! i ono za sta ima ovlastenja je zaznuo - ambasadori.
ako nema ovlastenja, mene izjave, suplja, sistem silajdzic, ne zanima. govornika je i previse. ovdje fali radnika
Post Reply