Tadić u Potočarima???
-
Delboy.Trotter
#26 Re: Tadić u Potočarima???
Pa dobro majka mu stara.
Treba li dolaziti ili ne?
Uostalom većina političara dolazi samo zbog rejtinga. Jer se uvijek negdje zbraja: Ovaj je bio, a ovaj ne.
Treba li dolaziti ili ne?
Uostalom većina političara dolazi samo zbog rejtinga. Jer se uvijek negdje zbraja: Ovaj je bio, a ovaj ne.
- BiH-x
#27 Re: Tadić u Potočarima???
Ne trebaDelboy.Trotter wrote: Treba li dolaziti ili ne?
.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#28 Re: Tadić u Potočarima???
...
Last edited by PipiDugaDevetka on 10/07/2010 06:31, edited 1 time in total.
-
Luisa
#29 Re: Tadić u Potočarima???
BiH-x wrote:Ne trebaDelboy.Trotter wrote: Treba li dolaziti ili ne?
.
Ne treba, sta ce nam?!
-
parazit47
#30 Re: Tadić u Potočarima???
ne treba tadić da dolazi u Srebrenicu prije nego što isporuči sve ratne zločince!!!!
- ružmarin-a
#31 Re: Tadić u Potočarima???
Izvinite što su vam poubijali sve najmilije,
što su uništili mladost, živote
suzama vam izbrazdali lica
sad ćemo se pokloniti žrtvama i zaigrati kolce bratstva i jedinstva
kuku lele

što su uništili mladost, živote
suzama vam izbrazdali lica
sad ćemo se pokloniti žrtvama i zaigrati kolce bratstva i jedinstva
kuku lele
- vol-taren
#32 Re: Tadić u Potočarima???
Adriatic wrote:Sve je to dio politike Srbije koja munjevitom brzinom ide ka EU.
Tako se vodi politika.
A politika je kurva, samo što ovaj narod ovdje nikako da shvati.
Zaboli Tadića za žrtvama.
Važno je da on Srbiju predstavi u sasvim drugom svjetlu nego što ona jeste i da prikupi političke poene.
Potpisujem
-
libero95
#33 Re: Tadić u Potočarima???
Koji ste vi likovi. Zasto da ne dolazi? Pa ne drzi on Mladica na privjesku.
Bota, samo ti izvoli.
Bota, samo ti izvoli.
-
pshhh
#34 Re: Tadić u Potočarima???
Upravo tako i bez toga sam cin dolaska je beznacajan i licemjeran ...parazit47 wrote:ne treba tadić da dolazi u Srebrenicu prije nego što isporuči sve ratne zločince!!!!
-
Alfa_Ze
#35 Re: Tadić u Potočarima???
Istina je da Boris Tadic nije bio ucesnik zlocina koji su se desili na prostoru BiH, ali njegov otac (kao clan SANU i uz D.Cosica kao GLAVNE IDEOLOGE), svakako jeste.joeaziz wrote:Bosnu i Hercegovinu nisu napali ni Srbi ni Srbija. Bosnu i hercegovinu je napao zlocinacki rezim u sluzbi zlocinacke ideologije
Tadic i svi oni koji nisu u tome ucestvovali su dobrodosli.
Neki ce zasigurno braniti Borisa da ne moze odgovarati za ’’djela’’ svoga oca, ali se bojim da :Članovi Senata Republike Srpske
( neki to vise nisu, ali biti u tako …..''odabranom drustvu'' )
Smilja Avramov • Aleksa Buha • Jelena Guskova • Branko Đerić • Gojko Đogo • Veselin Đuretić • Milorad Ekmečić • Milivoje Ivanišević • Dragoš Kalajić • Momo Kapor • Momčilo Krajišnik • Vasilije Krestić • Predrag Lazarević • Slavko Leovac • Vojislav Lubarda • Vladimir Lukić • Manojlo Milovanović • Nikolaj Mrđa • Rajko Petrov Nogo • Slobodan Majkl Pavlović • Nikola Poplašen • Živko Radišić • Ljubomir Tadić • Branko Tupanjac • Branislav Crnčević • Dragan Čavić • Kosta Čavoški
(Ljubomir Tadić je član Senata Republike Srpske od 1996. godine.)
’’iver ne pada daleko od klade’’ !!
U svakom slucaju, sve sto Boris Tadic napravi kao Predsjednik susjedne nam Srbije, treba prihvatiti sa velikom dozom opreza. Ako nista, tomu nas je trebao nauciti protekli rat !!
- NEOPLAN
#36 Re: Tadić u Potočarima???
Kako ne kontate da jos nije dosao trenutak da se Mladic uhvati. Ne zavisi to ni od Srbije, ni od Bosne, ni od Dodika ni od Hareta ni od Tadica. To su malo vece politicke igre. Evropa se us*ala pri pomisli da se u srcu Evrope nalazi zemlja u kojoj Hriscani zive u lijepom suzivotu sa pripadnicima Islama, kojeg se oni boje "ko Rusa". I zato se raspala Jugoslavija, zato je bila Srebrenica, zato je bio rat.....Zar smo toliko naivni da vjerujemo u price da se genocid u Srebrenici nije mogao sprijeciti? Jasta, onih hiljadu-dvije do zuba naoruzanih UN vojnika nije moglo nista, oni jadni nisu sposobni nizasta. Nije da nisu mogli vec nisu htjeli ista da ucine jer im to nije u interesu.
Evropa je samo iskoristila budalasto rukovodstvo Bosne i Hercegovine i jos budalastije rukovodstvo Srbije da ih laznim obecanjima zavade. I iskoristili su Srbiju da okrvave ruke mjesto njih.
Kada Evropa ocijeni da je vrijeme da se Mladic uhvati, on ce biti uhvacen u roku 24 sata, to je sigurno.
A Tadic treba doci u Srebrenicu i pokloniti se zrtvama. Jer nisu svi Srbi krvavih ruku, ali je neko cinio uzase u njihovo ime bez da ih ista pita i to se treba ispraviti.
Al znate sta mene najvise od svega nervira? To sto se ovo sve oko Srebrenice koristi u marketniske svrhe i za licnu promociju politicara i ostalih uticajnih ljudi i institucija na svakom koraku. Nema tu vjerujte mi puno zala i tuge za mrtvima, sve je to marketing, i to je ono sto me najvise boli. Jer 11. Jula ce sve guzonje biti u Srebrenici smrknutih i napacenih lica i pricati o zlocinima, ugrozenosti, jadima....a vec 12. Jula ce sve one majke, bake, nane, dede, djecu, zrtve...da zaborave i da napuste. I opet ce jadni ljudi da zive u 21. vijeku bez struje, kupatila, vode. Opet ce jadni ljudi da umiru od modernog genocida - gladi, politicke pohlepe, nezaposlenosti, neimastine. Opet ce tjerati te ljude, da pored svega sto su izgubili tog 11. Jula 1995, da izgube i ono najvaznije - ljudsko dostojanstvo. I tako ce zaboraviti i Srebrenicu i zrtve, i sve tako do nekog narednog 11. Jula i nekog narednog ukopa.....
To je najveca tuga od svega. I da ove nase guzonje imaju imalo obraza, ne bi se niko od njih trebao pojaviti tamo na ukopu. Treba te ljude pustiti - pobijene da pocivaju u miru, a prezivjele da dostojanstveno tuguju za svojima na dan ukopa, i pruziti im zivot dostojan covjeka, a ne neke zivotinje.
Evropa je samo iskoristila budalasto rukovodstvo Bosne i Hercegovine i jos budalastije rukovodstvo Srbije da ih laznim obecanjima zavade. I iskoristili su Srbiju da okrvave ruke mjesto njih.
Kada Evropa ocijeni da je vrijeme da se Mladic uhvati, on ce biti uhvacen u roku 24 sata, to je sigurno.
A Tadic treba doci u Srebrenicu i pokloniti se zrtvama. Jer nisu svi Srbi krvavih ruku, ali je neko cinio uzase u njihovo ime bez da ih ista pita i to se treba ispraviti.
Al znate sta mene najvise od svega nervira? To sto se ovo sve oko Srebrenice koristi u marketniske svrhe i za licnu promociju politicara i ostalih uticajnih ljudi i institucija na svakom koraku. Nema tu vjerujte mi puno zala i tuge za mrtvima, sve je to marketing, i to je ono sto me najvise boli. Jer 11. Jula ce sve guzonje biti u Srebrenici smrknutih i napacenih lica i pricati o zlocinima, ugrozenosti, jadima....a vec 12. Jula ce sve one majke, bake, nane, dede, djecu, zrtve...da zaborave i da napuste. I opet ce jadni ljudi da zive u 21. vijeku bez struje, kupatila, vode. Opet ce jadni ljudi da umiru od modernog genocida - gladi, politicke pohlepe, nezaposlenosti, neimastine. Opet ce tjerati te ljude, da pored svega sto su izgubili tog 11. Jula 1995, da izgube i ono najvaznije - ljudsko dostojanstvo. I tako ce zaboraviti i Srebrenicu i zrtve, i sve tako do nekog narednog 11. Jula i nekog narednog ukopa.....
To je najveca tuga od svega. I da ove nase guzonje imaju imalo obraza, ne bi se niko od njih trebao pojaviti tamo na ukopu. Treba te ljude pustiti - pobijene da pocivaju u miru, a prezivjele da dostojanstveno tuguju za svojima na dan ukopa, i pruziti im zivot dostojan covjeka, a ne neke zivotinje.
- Noddle
#37 Re: Tadić u Potočarima???
libero95 wrote:Koji ste vi likovi. Zasto da ne dolazi? Pa ne drzi on Mladica na privjesku.
Bota, samo ti izvoli.
Stvarno mislis da jos uvijek trebamo zivjeti u zabludi da niko ne zna gdje je Mladic ????????????
- Adriatic
#38 Re: Tadić u Potočarima???
A šta je sa njegovom podrškom Dodiku i njegovim secesionističkim težnjama?
To se kao zaboravlja.
To se kao zaboravlja.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#39 Re: Tadić u Potočarima???
Ne drži Mladića na privjesku, ali ima ''tetovažu-čiča dražu'' i to na grudima, kod srca.libero95 wrote:Koji ste vi likovi. Zasto da ne dolazi? Pa ne drzi on Mladica na privjesku.
Bota, samo ti izvoli.
- drndalo
#40 Re: Tadić u Potočarima???
Iako se s Neoplanom na dosadasnjim temama nisam 100x slozio, ovo potpisujem 120%... Bitno je u predizborno vrijeme sebi dignuti rejting makar i na kostima ubijenih...NEOPLAN wrote:Al znate sta mene najvise od svega nervira? To sto se ovo sve oko Srebrenice koristi u marketniske svrhe i za licnu promociju politicara i ostalih uticajnih ljudi i institucija na svakom koraku. Nema tu vjerujte mi puno zala i tuge za mrtvima, sve je to marketing, i to je ono sto me najvise boli. Jer 11. Jula ce sve guzonje biti u Srebrenici smrknutih i napacenih lica i pricati o zlocinima, ugrozenosti, jadima....a vec 12. Jula ce sve one majke, bake, nane, dede, djecu, zrtve...da zaborave i da napuste. I opet ce jadni ljudi da zive u 21. vijeku bez struje, kupatila, vode. Opet ce jadni ljudi da umiru od modernog genocida - gladi, politicke pohlepe, nezaposlenosti, neimastine. Opet ce tjerati te ljude, da pored svega sto su izgubili tog 11. Jula 1995, da izgube i ono najvaznije - ljudsko dostojanstvo. I tako ce zaboraviti i Srebrenicu i zrtve, i sve tako do nekog narednog 11. Jula i nekog narednog ukopa.....
Ne znam kako to znas, ja mu nisam nikad bio tako blizu grudima da primjetim...PipiDugaDevetka wrote:Ne drži Mladića na privjesku, ali ima ''tetovažu-čiča dražu'' i to na grudima, kod srca.
-
joeaziz
#41 Re: Tadić u Potočarima???
bosnjacka govna sve vise lice na na srpska govna, a izgleda i da su podjednako zastupljeni u svojim narodima.
nadam se da mi hrvatska govna nece zamjeriti sto ih ovom prigodom nisam pomenuo.
nadam se da mi hrvatska govna nece zamjeriti sto ih ovom prigodom nisam pomenuo.
- drndalo
#42 Re: Tadić u Potočarima???
Samo naprijed, neka nam Nacionalnog pariteta i na tim pitanjima... A ne samo u Vijecu Ministara, Parlamentu, itd...
- PipiDugaDevetka
#43 Re: Tadić u Potočarima???
Kako se smije neko igrati sa preko osam hiljada mrtvih? Ma koliko te ''političke igre'' bile visoke!? Genocidom ubijenih preko 8 hiljada!?NEOPLAN wrote:Kako ne kontate da jos nije dosao trenutak da se Mladic uhvati. Ne zavisi to ni od Srbije, ni od Bosne, ni od Dodika ni od Hareta ni od Tadica. To su malo vece politicke igre. Evropa se us*ala pri pomisli da se u srcu Evrope nalazi zemlja u kojoj Hriscani zive u lijepom suzivotu sa pripadnicima Islama, kojeg se oni boje "ko Rusa". I zato se raspala Jugoslavija, zato je bila Srebrenica, zato je bio rat.....
Zar smijemo dozvoliti onanisanje po ovim mrtvim?
Onaninator, ne dolazi,... idi onaniši na mjesto za onanisanje u svoju bijuSr!
- drndalo
#44 Re: Tadić u Potočarima???
@Pipi
Primjetis li ti Onanisanje i politicara iz istog nacionalnog korpusa kao vecina ubijenih u i oko Srebrenice ??? Kao sto vidis samo ove s druge/trece strane...????
Primjetis li ti Onanisanje i politicara iz istog nacionalnog korpusa kao vecina ubijenih u i oko Srebrenice ??? Kao sto vidis samo ove s druge/trece strane...????
-
joeaziz
#45 Re: Tadić u Potočarima???
ne radi se tu o nacionalnom paritetu, nego se radi o trendu fasizacije, spontane ili dirigovane, bosnjackog naroda.drndalo wrote:Samo naprijed, neka nam Nacionalnog pariteta i na tim pitanjima... A ne samo u Vijecu Ministara, Parlamentu, itd...
bosna je, ako se ne varam, slobodna drzava i svako, ali bas svako, ko je cist pred zakonom, a nije proglasen za personu non grata i ima uredne putne isprave moze, ili bi trebalo da moze, doci u bosnu i posjetiti bilo koje mjesto.
-
parazit47
#46 Re: Tadić u Potočarima???
ne treba nama lazni izraz tužnog lica tadića, i neki njegov jadni, cinični govor! neka isporuči ratne zločince, pa da ove jadne majke barem pokušaju naći neku satisfakciju, iako im ništa na svijetu ne može nadoknaditi izgubljeno, niti ih nikad niko neće moći shvatit kako im je!!!!
- drndalo
#47 Re: Tadić u Potočarima???
@joeaziz
Upravo sam to i komentarisao...
Upravo sam to i komentarisao...
Last edited by drndalo on 07/07/2010 14:33, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
#48 Re: Tadić u Potočarima???
Vidim i vidio sam, a evo i svjedočenja Hakije Meholjića o bošnjačkim političarima koji su ''onanisali'' po Srebrenici i Srebreničanima.drndalo wrote:@Pipi
3' 59''
- PipiDugaDevetka
#49 Re: Tadić u Potočarima???
Meni bi bilo pravo neugodno doći na žalost porodici ubijenog kojeg je, opet, moj sin ubio. Čist sam pred zakonom, ali obraza ne bih imao,...joeaziz wrote:ne radi se tu o nacionalnom paritetu, nego se radi o trendu fasizacije, spontane ili dirigovane, bosnjackog naroda.drndalo wrote:Samo naprijed, neka nam Nacionalnog pariteta i na tim pitanjima... A ne samo u Vijecu Ministara, Parlamentu, itd...
bosna je, ako se ne varam, slobodna drzava i svako, ali bas svako, ko je cist pred zakonom, a nije proglasen za personu non grata i ima uredne putne isprave moze, ili bi trebalo da moze, doci u bosnu i posjetiti bilo koje mjesto.
- and
#50 Re: Tadić u Potočarima???
kad tadić namjerava doći u srebrenicu.11. ili 12.?