"I ja bih više volio kada se popucaju da se barem poubijaju. Kad već jedni na druge potežu oružje, da ne pucaju u noge".
Ovako ukratko izgleda vizija i strategija premijera sarajevskog kantona Fikreta Musića za borbu protiv kriminala. Čuli ste dragi kriminalci šta vam premijer poručuje, kad pucate pokušajte vaše hice usmjeriti u one predjele zbog čijih će ranjavanja vaša žrtva izgubiti život. A da je Musić čovjek s vizijom, idejom i pritom čvrsto na zemlji dokazuje i sljedeća izjava:
"Borba organiziranih kriminalnih struktura za teritorij i poslove te da u sukobu kriminalnih bandi nisu ugroženi život i imovina običnih građana."
Dakle građani, kad pomahnitali idioti u sred bijela dana u punom centru grada pucaju jedni na druge vi niste ugroženi, jer oni se ionako samo međusobno pogađaju. U noge bezbeli. A što se tiče onog čovjeka koji je neki dan ni kriv ni dužan ostao ranjen u tramvaju, pa ko mu je kriv, šta se našao po tramvaju vozati.
Uz ovakvu kantonalnu vladu možemo biti sigurni da smo nesigurni.
P.S. Pozdrav pokretu Dosta, objektivnim i principijelnim borcima za pravdu.
Strategija nove kantonalne vlade za borbu protiv kriminala
-
abdulah_skretnicar
- Control panel
#2 Re: Strategija nove kantonalne vlade za borbu protiv kriminala
abdulah_skretnicar wrote:"I ja bih više volio kada se popucaju da se barem poubijaju. Kad već jedni na druge potežu oružje, da ne pucaju u noge".
Ovako ukratko izgleda vizija i strategija premijera sarajevskog kantona Fikreta Musića za borbu protiv kriminala. Čuli ste dragi kriminalci šta vam premijer poručuje, kad pucate pokušajte vaše hice usmjeriti u one predjele zbog čijih će ranjavanja vaša žrtva izgubiti život. A da je Musić čovjek s vizijom, idejom i pritom čvrsto na zemlji dokazuje i sljedeća izjava:
"Borba organiziranih kriminalnih struktura za teritorij i poslove te da u sukobu kriminalnih bandi nisu ugroženi život i imovina običnih građana."
Dakle građani, kad pomahnitali idioti u sred bijela dana u punom centru grada pucaju jedni na druge vi niste ugroženi, jer oni se ionako samo međusobno pogađaju. U noge bezbeli. A što se tiče onog čovjeka koji je neki dan ni kriv ni dužan ostao ranjen u tramvaju, pa ko mu je kriv, šta se našao po tramvaju vozati.
Uz ovakvu kantonalnu vladu možemo biti sigurni da smo nesigurni.
P.S. Pozdrav pokretu Dosta, objektivnim i principijelnim borcima za pravdu.
imas temu o kantonu nema potrebe za novom
-
miki.ba
#3 Re: Strategija nove kantonalne vlade za borbu protiv kriminala
Ludilo, ja sam bio na Skenderiji kad je levat pucao iz kalaša. Steta sto nisam slikao kako građani cuce ispod auta da ne nastradaju, nisam mogao i ja sam se usro.