Stranački botovi na forumu
- Ridjobrki
#1 Stranački botovi na forumu
Okej, manje-više uočavamo da na forumu postoje brojni likovi čija aktivnost na određenim političkim temama prevazilazi granice puke političke afilijacije i standardnog simpatizerstva prema određenoj partiji i/ili njenom lideru. Neki od njih su već ušli i u legendu ovog foruma i njihovo ponašanje karakterizira uglavnom patroliranje po određenim temama, trolanje drugih tema, forsirano reklamiranje određene političke opcije i onemogućavanje razumne diskusije o drugim političkim opcijama.
Radi lakše orijentacije i lakšeg snalaženja na forumu, kao i radi unaprijeđenja političke kulture na njemu, otvaram ovu temu na kojoj ćemo pregledno i transparentno napraviti jedan svojevrstan registar forumskih političkih botova u cilju uštede vremena i živaca normalnim forumašima koji ih gube i izlažu se opasnosti od bana u flejmovanim diskusijama sa niskointeligentnim bićima koji za burek i jogurt i poneku priliku da dišu isti zrak sa svojim idolima miniraju teme i ispiraju mozgove onima koji ih imaju i rado ih koriste.
Helem, da ih prebrojimo....
Radi lakše orijentacije i lakšeg snalaženja na forumu, kao i radi unaprijeđenja političke kulture na njemu, otvaram ovu temu na kojoj ćemo pregledno i transparentno napraviti jedan svojevrstan registar forumskih političkih botova u cilju uštede vremena i živaca normalnim forumašima koji ih gube i izlažu se opasnosti od bana u flejmovanim diskusijama sa niskointeligentnim bićima koji za burek i jogurt i poneku priliku da dišu isti zrak sa svojim idolima miniraju teme i ispiraju mozgove onima koji ih imaju i rado ih koriste.
Helem, da ih prebrojimo....
- Ridjobrki
#2 Re: Stranački botovi na forumu
Zahvaljujem forumašu/botu pod nickom "razonoda" čije me debilno forsiranje svega što ima veze sa njegovim idolom Fahrom Radončićem i ponukalo na otvaranje ove teme. 
Iako ima i žešćih i inteligentnijih botova SVIH stranačkih boja (i nadam se da će ovdje biti izlistani bez obzira na orijentaciju), @razonoda zaslužuje honorable mention čisto jer je inicirao temu.
Zanimljivo da ukoliko postaviš kritički post na temu o Fahri, @razonoda odgovara u roku od pet minuta iako je zadnji put bio aktivan prije 14 sati....
Bot.
Iako ima i žešćih i inteligentnijih botova SVIH stranačkih boja (i nadam se da će ovdje biti izlistani bez obzira na orijentaciju), @razonoda zaslužuje honorable mention čisto jer je inicirao temu.
Zanimljivo da ukoliko postaviš kritički post na temu o Fahri, @razonoda odgovara u roku od pet minuta iako je zadnji put bio aktivan prije 14 sati....
- spreca
#3 Re: Stranački botovi na forumu
@razonoda je trebaRidjobrki wrote:Zahvaljujem forumašu/botu pod nickom "razonoda" čije me debilno forsiranje svega što ima veze sa njegovim idolom Fahrom Radončićem i ponukalo na otvaranje ove teme.
Zanimljivo da ukoliko postaviš kritički post na temu o Fahri, @razonoda odgovara u roku od pet minuta iako je zadnji put bio aktivan prije 14 sati....Bot.
- It_is_a_Leclerc
#4 Re: Stranački botovi na forumu
Sad će doći onaj kralj što tvrdi da je meni DF obećao posao i da sam zato "navijam za njih" (a ja zapravo sam napisao za koga sam glasao
)
- Tito_i_Partija
#5 Re: Stranački botovi na forumu
Dobra tema.
HM2011 definitivno spada u ovu kategoriju. Vjerujem da spava u posteljini i pidzami sa SDA oznakama, a neposredno prije i poslije spavanja ide SDA pjesma odvrnuta do daske.
HM2011 definitivno spada u ovu kategoriju. Vjerujem da spava u posteljini i pidzami sa SDA oznakama, a neposredno prije i poslije spavanja ide SDA pjesma odvrnuta do daske.
- walter kurtz
#6 Re: Stranački botovi na forumu
agron p je najjaci 
- Ridjobrki
#7 Re: Stranački botovi na forumu
@Tito_i_Partija: Ma HM2011 je smiješno i pominjati.
Kad sam otvorio temu očekivao sam da će se on prvi prijaviti da objasni kako nije bot nego da je jednostavno u jedinstvu snaga.

@spreca: druže stari, bot nema spol, boju, vjeru i naciju.
Kad sam otvorio temu očekivao sam da će se on prvi prijaviti da objasni kako nije bot nego da je jednostavno u jedinstvu snaga.
- Kemal Malovčić
#8 Re: Stranački botovi na forumu
Ja sam bot islamske zajednice.
- spreca
#9 Re: Stranački botovi na forumu
Znas onaj vic kad muz tuce zenu........veli ona mozes u meni boga ubiti ali jezik ne........zensko ba sta ocekivati drugoRidjobrki wrote:@Tito_i_Partija: Ma HM2011 je smiješno i pominjati.![]()
Kad sam otvorio temu očekivao sam da će se on prvi prijaviti da objasni kako nije bot nego da je jednostavno u jedinstvu snaga.![]()
![]()
![]()
![]()
-
razonoda
#10 Re: Stranački botovi na forumu
@NARANDJASTI BRKONJA
tu sam
zar sam te toliko iznervirala.
-
razonoda
#11 Re: Stranački botovi na forumu
- Ridjobrki
#12 Re: Stranački botovi na forumu
A slatka je ako je curicaspreca wrote: Znas onaj vic kad muz tuce zenu........veli ona mozes u meni boga ubiti ali jezik ne........zensko ba sta ocekivati drugo
- muha_sa
#13 Re: Stranački botovi na forumu
dodjite kod mene na fukaRidjobrki wrote:A slatka je ako je curicaspreca wrote: Znas onaj vic kad muz tuce zenu........veli ona mozes u meni boga ubiti ali jezik ne........zensko ba sta ocekivati drugo
- Mali_Vuk
#14 Re: Stranački botovi na forumu
muha_sa wrote:dodjite kod mene na fukaRidjobrki wrote:A slatka je ako je curicaspreca wrote: Znas onaj vic kad muz tuce zenu........veli ona mozes u meni boga ubiti ali jezik ne........zensko ba sta ocekivati drugo
Muha lovi u mutnom
- Ridjobrki
#15 Re: Stranački botovi na forumu
Ćuj naranđasti....razonoda wrote:@NARANDJASTI BRKONJA
tu sam
![]()
- Ridjobrki
#16 Re: Stranački botovi na forumu
Mali_Vuk wrote:![]()
Muha lovi u mutnom
Hoće Muha reklamu u Avazu.
- Mali_Vuk
#17 Re: Stranački botovi na forumu
Ridjobrki wrote:Mali_Vuk wrote:![]()
Muha lovi u mutnom
Hoće Muha reklamu u Avazu.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#18 Re: Stranački botovi na forumu
U ime stranke na forumu pod alter ego imenom "ecipecipec303" ... Sta bi bio forum bez mitologije ...
-
razonoda
#19 Re: Stranački botovi na forumu
muha_sa wrote:dodjite kod mene na fukaRidjobrki wrote:A slatka je ako je curicaspreca wrote: Znas onaj vic kad muz tuce zenu........veli ona mozes u meni boga ubiti ali jezik ne........zensko ba sta ocekivati drugo
-
VjecitiStudent
#20 Re: Stranački botovi na forumu
Ovi "nisam ja" su zbilja patetični.
-
razonoda
#21 Re: Stranački botovi na forumu
spreca wrote:@razonoda je trebaRidjobrki wrote:Zahvaljujem forumašu/botu pod nickom "razonoda" čije me debilno forsiranje svega što ima veze sa njegovim idolom Fahrom Radončićem i ponukalo na otvaranje ove teme.
Zanimljivo da ukoliko postaviš kritički post na temu o Fahri, @razonoda odgovara u roku od pet minuta iako je zadnji put bio aktivan prije 14 sati....Bot.
![]()
- Agron P
#22 Re: Stranački botovi na forumu
Ima ovdje svega od stranackih botova DF-a, SDP-a, SBB-a i SDA do botova raznih nevladinih organizacija(njih je na klix-u najvise).
Imamo i poznatih licnosti na podforumu politika poput Omera Cevre(nick nikad vise) ili Nedzada Latica koji je vrlo aktivan forumas ali mu necu otkriti nick.
Imamo i poznatih licnosti na podforumu politika poput Omera Cevre(nick nikad vise) ili Nedzada Latica koji je vrlo aktivan forumas ali mu necu otkriti nick.
- Agron P
#23 Re: Stranački botovi na forumu
Tu su naravno i ubaceni elelementi stranih obavjestajnih sluzbi(Banksy je jaran Bakira Alispahica).
-
de balzac
#24 Re: Stranački botovi na forumu
Agron P wrote:Tu su naravno i ubaceni elelementi stranih obavjestajnih sluzbi(Banksy je jaran Bakira Alispahica).
- GeeTnT
#25 Re: Stranački botovi na forumu
Svi botovi nisu problem i meni lično su smiješni....jedino ko mi smeta su golobradi četnici i maturanti "dvije škole pod jednim krovom".
Momci bi da ratuju, a žao im što su se kasno rodili te svoju frustraciju liječe na forumu.
Momci bi da ratuju, a žao im što su se kasno rodili te svoju frustraciju liječe na forumu.