Ama tebi je izgleda Tito pejgamber. A ako ne vidis nista slicno u unistavanju "sjecanja" na muslimane i Osmalije...u BiH...i takodjer talibansko unistavanje spomenika i sjecanja na nemuslimanski...budisticki period afganske historije...onda u biti ne'gledas dalje od'nosa...i samo si zrtva "komuniticke" indoktrinacije...koja je svu krivicu trazila u "fasistima" a medjuvrmenu....neofasisti su vec bili u komunistickim redovima...jer Tito bRez onolikih bivsih Cetnika u svojim redovima...nije bio kadar obnoviti Jugoslaviju. To ti je Realpolitik...i to mu se razbilo o glavu...a takodjer i Jugoslaviju.Yes & No wrote:Prozor wrote:@zlata
Grijesis .samo na momente ta zena moze da imresionira nekoga.
i mene je tako omadjijala dok je bolje ne skuzis .Cuj onima koji su srusili Stari most bili uzor talibani .Ma jasta kako da ne Hitler i Pavelic su ideje o osnivanju konc logogora uvezi direktno iz afganistana .Dalje Zlatino nazivanje Tita zlocincom prevazilizi kucni odgoj i elemntarnu kulturu i poznavanje istorije kojoj smo bili svjdoci.svi smo bili svjdoci Titovog vremena i titovog " zlocina " Zlatimn jezik koji pljuje i laze po Titu nimalo se ne razlikuje od jezika Vuka Draskovica i Gojka Suska .Zlato SRAM TE BILO .
Kako te nije stid da pljujes po Titu dabogda te Bog pljuno iz punih usta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ako nisi kadar..zapazit zajednicku crtu iskljucivosti u svim ekstremizmima...onda mi je stvarno zao.
Ni Milosevic ni Tudjman nisu bili proizvodi fasista...nego bas onog Titinog rezima...njegovi najlojalniji...i najelitniji. Tako da prave krivce nemoj samo trazit u fasistickim "duhovima" nego bas u redovima tih istih...koje sad idealiziras...k'o svetinje. Neofasisti su bas legitimizirani...kad su se oportunisti-komunjare preobukle u "cuvare stada"...jerbo..do'tad...fasiticki revizionisti..nisu imali nikakvog znacaja nit' uticaja. Tudjman...Titin bivsi jaran...je Suska dov'o iz njegove pizzerie.
A sto se tice Tite...za'mene obican co'ek...bolji od mnogih...puno sarmantniji, pravedniji...al'ti
bi njemu jos i na hadj..ko da je Ajvaz Dedo. Ama bolan...ja se slabo i Bogu klanjam...a kamo li Titi.
Co'ek je bio diktator. Sta'e sad...trebam se divit diktatoru koji je ostavio katastrofu iza'sebe. Pa jesi'l'ti normalan! To je isto k'o da se trebam divit Aliji...zato sto je potpis'o "mir"...sa Cetnicima...Dayton.
Ko ce ga znat...more bit da je "otvorio" drzavu jos 1970-e...malo pomalo...k'o sto je Franko u Spanjolskoj...i pripremo drzavu za post-dikatorski pluralizam...mozda nam se ovo nista nebi bilo dogodilo. Mozda bi mu se sad....ZAISTA...divili. Nego ti sad...isto k'o PRAVI Sda-ovac...koji sve Alijine propuste opravdavaju...zato sto nije "zlocast" k'o njegovi suparnici.
Tako i Tito...diktator...vrlo dobar diktator....naslijedio golemu katastrofu...i OSTAVIO katastrofu iza'sebe. Docim Franko...fasista...borio se protiv demokrata..a ostavio demokraciju iza'sebe. I sad reci mi...ko je bio "mudriji"!
Dabome....da mi je 'drazi" Tito..od Franka fasiste...al'dzaba dragost...od'nje neja sevapa.
Nije bio ni pejgamber...nit' bozja hurija. Na koncu je promasio...jerbo...inace...Jugoslavija je 1970-e bila svakako jaka u odnosu na mnoge danasnje EU drzave. A glej kud se sve rasu Titina bratija...a tako i Juga i partija.
Umjesto da je produljio mudro igrati Realpoliticki...uvuk'o je Jugu u nekakav ideoloski "socijalisticki" corsokak..i tako je sve o'slo u helac. Valjda je bio ostario....pa izlapio...ko ce ga znat.