Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu Lja

Post Reply
CSKA

#101 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by CSKA »

Dozer wrote:Doduse... A ako vec tako pise, onda nam je u to i vjerovati :lol:
Ima li ko Dodikov broj telefona, da ga trznemo da nam ovo rastumaci? :D

@Great
Mislim da grijesis.... ja malo malo pa u Srbiji i stalno ljude po Bg, Loznici i N.Sadu cujem da govore "mi Srbijanci".
Uslikaj mi tog koji za sebe u Srbiji kaze srbijanac.

Ja sam se par puta lanuo...i....jedna htjela jezik da mi iscupa jer sam joj rekao da je srbijanka :D

Plus sto su to sve ljudi bili iz sumadije.
Last edited by CSKA on 11/12/2013 21:56, edited 1 time in total.
Stjui

#102 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Stjui »

Great Cornholio wrote:
a isto tako i brojne Bošnjake iz Bosne vrijeđa kad im kažeš su Bosanci.
ja mislim da ne postoji ni jedan jedini , kamoli neki "brojni" .o čemu vi trljate gospodine gc?
Dozer

#103 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Dozer »

Eh, sad.... masa rodjeni beogradjani sa preko 40-50 godina starosti, ali eto....mozda su i te gedze, ko ce ga znat'
zapamti

#104 Re: MAČAK I REP

Post by zapamti »

Great Cornholio wrote:
zapamti wrote:
To podrazumijeva da ponavljanja i pakiranja vijesti sa raznim etiketama na neke ljude, i snaga te propagande, ne utječe na donošenje mojih stavova.
Želim biti svoj a ne nečija žrtva ispiranja mozga; što se može zaključiti iz načina na koji mi se obraćaju prenosioci događaja ili vijesti.
Da, treba nešto učiniti da oni koji regrutuju našu djecu u vehabijski pokret, "ispravši" im mozak na predavanjima o "pravoj vjeri", u tome budu spriječeni, jer eto na primjeru ovoh 19-togodišnjeg mladića se vidi koliko je ta vehabijska ideologija pogubna za mentalno zdravlje mladog čovjeka.

v

Je li ti misliš da nisi providan sa svojom retorikom ili načinom pakiranja riječi u postovima? Pogledaj samo kako biraš riječi kojima izražavaš svoje razmišljanje.

Džaba ti ta tehnika izražavanja, ljudi dolaze sve više do ISTINE jer ono što se nikada neće promijeniti je:

Istina će kad tad izaći na vidjelo!

Šta ja mislim ovom slučaju ili o temi; prenose je mediji koji su dokazani veliki lažovi. Prenose vijest sa facebooka a znamo da je javan i da je pun lažnih profila. Konkretan slučaj ovaj mi nije dokaz da bih nekoga optužio ili osudio na osnovu svojih želja ili mržnji prema drugačijem od sebe; ili izgradio simpatiju ako se slaže sa mojim rezonovanjem. Mogućnosti za manipulaciju su velike.

Ako postoji neko ko se bori van BiH a porijeklom je iz BiH, onda ako znamo za osobu da nije 'montirana' ili potplaćena da govori o navodno svom tom činu, onda se tek može ta vijest uzeti za vjerodostojno ili u razmatranje.

Ovako, mačak i rep - poznata priča.
Great Cornholio

#105 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Great Cornholio »

Stjui wrote:
Great Cornholio wrote:
a isto tako i brojne Bošnjake iz Bosne vrijeđa kad im kažeš su Bosanci.
ja mislim da ne postoji ni jedan jedini , kamoli neki "brojni" .o čemu vi trljate gospodine gc?
A brOto :D
12wer

#106 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by 12wer »

ja malo malo pa u Srbiji i stalno ljude po Bg, Loznici i N.Sadu cujem da govore "mi Srbijanci".
:lol: :lol: :lol:
Great Cornholio

#107 Re: MAČAK I REP

zapamti wrote:

Je li ti misliš da nisi providan sa svojom retorikom ili načinom pakiranja riječi u postovima? Pogledaj samo kako biraš riječi kojima izražavaš svoje razmišljanje.

Džaba ti ta tehnika izražavanja, ljudi dolaze sve više do ISTINE jer ono što se nikada neće promijeniti je:

Istina će kad tad izaći na vidjelo!

Šta ja mislim ovom slučaju ili o temi; prenose je mediji koji su dokazani veliki lažovi. Prenose vijest sa facebooka a znamo da je javan i da je pun lažnih profila. Konkretan slučaj ovaj mi nije dokaz da bih nekoga optužio ili osudio na osnovu svojih želja ili mržnji prema drugačijem od sebe; ili izgradio simpatiju ako se slaže sa mojim rezonovanjem. Mogućnosti za manipulaciju su velike.

Ako postoji neko ko se bori van BiH a porijeklom je iz BiH, onda ako znamo za osobu da nije 'montirana' ili potplaćena da govori o navodno svom tom činu, onda se tek može ta vijest uzeti za vjerodostojno ili u razmatranje.

Ovako, mačak i rep - poznata priča.
Meni se čini da si ti ovdje po "zadatku", meni se čini da si i ti jedan od onih koji zavode naivnu omladinu, ispiraju im mozak i od njih prave teroriste, "otimaju" djecu očajnim roditeljima i šalju ih u smrt, sram da vas bude!
Blek Stena

#108 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Blek Stena »

pa jeste srpski drzavljanin, srbijanski pravno ne postoji!
a srbin je taman koliko i njegova svetost muftija sandzacki :D
Stjui

#109 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Stjui »

Great Cornholio wrote:
i jopet. koji "brojni" bošnjaci mrze da ih se nazove bosancima? jel lagite malo g. gc?
Ajatolah_

#110 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Ajatolah_ »

Great Cornholio wrote: a isto tako i brojne Bošnjake iz Bosne vrijeđa kad im kažeš su Bosanci.
Naprotiv, meni se čini da se Bošnjaci tako nazivaju samo kad se priča o politici.
Great Cornholio

#111 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Stjui wrote:
Great Cornholio wrote:
i jopet. koji "brojni" bošnjaci mrze da ih se nazove bosancima? jel lagite malo g. gc?
Pa što se onda ne izjašnjavaju kao Bosanci islamske vjeroispovjesti ?
Great Cornholio

#112 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Da ne začatavamo, tema je prijetnja vehabije iz Srbije političaru iz BiH i političaru iz Srbije.
Stjui

#113 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Stjui »

Great Cornholio wrote: Pa što se onda ne izjašnjavaju kao Bosanci islamske vjeroispovjesti ?
tj. ne postoje mnogobrojni bošnjaci koji dobijaju osip kada ih se nazove bosancima.samo tako napišete umjesto da dalje komplikujete g. gc.
Great Cornholio

#114 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Stjui wrote:
Great Cornholio wrote: Pa što se onda ne izjašnjavaju kao Bosanci islamske vjeroispovjesti ?
tj. ne postoje mnogobrojni bošnjaci koji dobijaju osip kada ih se nazove bosancima.samo tako napišete umjesto da dalje komplikujete g. gc.
Haj' dobro, pobijedio si, Bošnjacima ne smeta kad im neko kaže da su Bosanci, osim kad je politika u pitanju.
It_is_a_Leclerc

#115 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by It_is_a_Leclerc »

Čitajući šta pišu pojedinci - onoj lažnoj humanitarki Semiri Gorinjac i Bilalu Bosniću malo fali do Nobelove nagrade za mir.
dječak sa šibicama

#116 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by dječak sa šibicama »

Eki naslova...

A dusa rugati se susjedima i komsijama zbog onog "kad je uspjesan onda je hrvatski/srpski, kad je neki kriminalac, onda je bosanac".
Krushna mrva

#117 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Krushna mrva »

Ko je ovaj krkan i cime je on zasluzio da ga cutiraju i u bh. medijima?
HM 2011

#118 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by HM 2011 »

Meni se čini da ljudi koji odu u Džihad (Faktičku borbu na Allahovom Dž.Š. putu - a najveći je džihad - džihad protiv samoga sebe - suzdržavanje od činjenja zla) -

meni se čini da ti ljudi nemaju vremena za fejsbučenje, posebno ako se na facebooku pojavi slika gole tete sa fonasi do jaja....

Besmisleno je pričati o ozbiljnosti ovog podmetanja - bilo kome....

momak po narudžbi upućuje prijetnje - nazove ga služba i kaže - treba nam neki istup da pokaže ozbiljnost prijetnje koju vaša djela čine društvenom uređenju BiH - treba nam nešto da da vaše prisustvo učini suvišnim, treba nam nešto da Vas okarakterizira kao ljude koji šire strah, teror.....

Hop - eto ga sa Facebook statusom....

Fahro i Ljajić hop - eto ih hoće uvesti šerijat - narod hop - eno ga vidiš da ih sve treba cak cak - on bi meni da zabrani da pijem alkohol, jedem svinjetinu, da mi zabrani slobodu vjere (sve Europski standardi)......

Svi zadovoljni - ljudi se čude natpisu srpski dobrovoljac i eto.....

o tome da je zakon prepun rupa - i da stupajući na snagu treba hapsiti sve Švicarce koji služe vojsku o tome nema velikih diskusija..... Valjda je on shvatio da se taj zakon može samo primjenjivati na neke situacije i neke grupe međutim ne objašnjava koje..... Taj zakon nema niti jedna država u EU - ali zato:

"Zakon o zabrani učešća u paravojnim i parapolicijskim formacijama usvojen je u Predstavničkom domu i zahvalan sam parlamentarcima na tome. Kao ministar bezbjednosti pobrinuo sam se da naša djeca uzalud ne ginu širom svijeta"

(jeste da nije zakon nego član kojim se dopunjuje zakon - ali eto...
dječak sa šibicama

#119 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Herr Flick wrote:Taj ba retard metka nije ispalio,garantujem :lol: :lol: :lol:
Hvalio se da je zauzeo neku vilu sa bazenom u Azazu. Blizu turska, par kilometara, kad upadnu Kurdi ili SAA, da moze brze pobjeci.

Garant je na kuci napisao Zauzeto - Bosnjak.
Great Cornholio

#120 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

It_is_a_Leclerc wrote:Čitajući šta pišu pojedinci - onoj lažnoj humanitarki Semiri Gorinjac i Bilalu Bosniću malo fali do Nobelove nagrade za mir.
Nije isto biti oštar prema onima koji pozivaju na terorizam, i prema onima koji su protiv terorizma, a da je normalna država Bilal bi za ovo trebao završiti u zatvoru.

Al' ovakvi se ne raznose bombama, i ne ginu za "ideale", već na to podstiču naivnu omladinu poput ovog 19 -togodišnjeg momka.
Krushna mrva

#121 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Krushna mrva »

Bilal je zasluzio Zenicu kao niko.
dječak sa šibicama

#122 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

theTruePath wrote:
Cherry-Cherry wrote:Nek puste ljude u Siriju, bolje da tamo poginu, nego da ovdje nas raznose bombama.

Pa sve do sad su bili u BIH ,sto se nisu raznjeli
Image

Image

Image

lafo ti zaboravan...
Kanotic

#123 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Kanotic »

tranticicak wrote:
Kanotic wrote:
tranticicak wrote:prvo nije srpski, vec srbijanski
Joj što lupetate, jel postoji srpski ili srbijanski "jezik"? Pa tako i "dobrovoljac" itd...
Ti ako ne razlikujes pojmove onda bolje suti jer ovaj covjek je srbijanac I to treba naglasit I jasno definisat. Kakve veze jezik ima sa ovim. Ljudi pricaju njemacki u austriji,svici,belgiji pa nisu nijemci.. jos jednom kazem, treba srbiji uputiti protestnu notu jer dozvoljavaju da ljudi koji ugrozavaju moj zivot,imovinu, drustveni poredak moje drzave dolaze iz Srbije.
Ne provaljuj se jadan, lik je Srbin, čuj Srbijanac, aj mi nađi nekog ko se u Srbiji izjašnjava Srbijancem, a ne Srbinom, isto ko što imaš srpski jezik, a ne srbijanski jezik, tako imaš i termin srpski dobrovoljac itd. pa pročitaj im samo himnu..., ja likova što lupetaju... :-)
Last edited by Kanotic on 11/12/2013 22:35, edited 1 time in total.
Ajatolah_

#124 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Ajatolah_ »

Kanotic wrote:
tranticicak wrote: Ti ako ne razlikujes pojmove onda bolje suti jer ovaj covjek je srbijanac I to treba naglasit I jasno definisat. Kakve veze jezik ima sa ovim. Ljudi pricaju njemacki u austriji,svici,belgiji pa nisu nijemci.. jos jednom kazem, treba srbiji uputiti protestnu notu jer dozvoljavaju da ljudi koji ugrozavaju moj zivot,imovinu, drustveni poredak moje drzave dolaze iz Srbije.
Ne provaljuj se jadan, lik je Srbin, čuj Srbijanac, aj mi nađi nekog ko se u Srbiji izjašnjava Srbijancem, a ne Srbinom
I Mirza se garant izjašnjava Srbinom. :oops:
Cherry-Cherry

#125 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu

Post by Cherry-Cherry »

Eto sad je najvažnije da li je Srbin ili Srbijanac... :-) A to što je retardirani idiot i što ima još takvih, to nikom ništa.
Post Reply