Kao prvo...sta sam pogrijesio pa se treba da suzdrzavas? Pobornik si pedofila, podrzavas njegovu politiku ( ustvari politiku SANU ) pa ne vidim razloga da ista ostavljas u sebi .softly wrote:Kao prvo...ma suzdrzacu se, znas i sam sto si zasluzio da ti se kaze.kv99 wrote: " Najsimpaticnije " je to sto je @Softly jedan od najvecih pobornika Laktaskog pedofila i njegove politike a sve u ime " prava srpskog naroda na vlastito opredjeljenje "I sad je on dosao da nam prica kako se primjeti da su Bosnjaci nazadni i nesposobni
Kao drugo - imate li vi kakve kontraargumente ili vam je vrijedjanje jedino sredstvo.
Kao trece - sjedni u auti o prodji ovim mjestima koja sam pomenuo. Ne moras niti izlaziti iz auta, samo gledaj.
I VJERUJ SVOJIM OCIMA !
Kao drugo...na bilo kojoj temi , na bilo koju tvoju tvrdnju su te RASTURILI argumentima ali ti opet nastavljas stazama pedofila ( kojeg ja nisam za to optuzio vec je to uradio vas prvi predsjednik genocidne stvorevien a danasnji optuzenik za ratne zlocine ) tako da argumentacija ne pali u ovom slucaju.
Kao trece-sjednem u auto pa krenem od (I)stocnog Sarajeva ( ili grada sa najvise parkova i zelenih povrsina na svijetu ) pa onda nastavim preko Kalinovika, Visegrada, Foce, Bratunca itd i sve mi bude jasno.