Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji - Belarus

Locked
stari grad Visegrad

#1 Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji - Belarus

Post by stari grad Visegrad »

Cesto se govori se o korijenima. Pa mi je dosla misao da Srbi sa Balkana vode korijenje iz Bijele Rusije kada su se doselil na Balkan u 7 vijeku prema svim domacim i svjetskim istoricarima.
Sta vi mislte o tome?
Last edited by stari grad Visegrad on 25/12/2010 19:00, edited 1 time in total.
felipe kajetano

#2 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Post by felipe kajetano »

stari grad Visegrad wrote:Cesto se govori se o korijenima. Pa mi je dosla misao da Srbi sa Balkana vode korijenje iz Bijele Rusije kada su se doselil na Balkan u 7 vijeku prema svim domacim i svjetskim istoricarima.
Sta vi mislte o tome?
Mislim da je privatizacija u Slovackoj provedena jako transparentno :-) .....izvini nista licno al' jbt kako ti je ovo palo na pamet :-? ?...sta jednog covjeka tjera da razmislja o korijenima Srba u bijeloj Rusiji :?
mO k3

#3 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Post by mO k3 »

stari grad Visegrad wrote:Cesto se govori se o korijenima. Pa mi je dosla misao da Srbi sa Balkana vode korijenje iz Bijele Rusije kada su se doselil na Balkan u 7 vijeku prema svim domacim i svjetskim istoricarima.
Sta vi mislte o tome?
Iskreno???
Sta me briga... za mene je tema previse glupa....
mO k3

#4 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Post by mO k3 »

felipe kajetano wrote:
Sta vi mislte o tome?
Mislim da je privatizacija u Slovackoj provedena jako transparentno :-) .....izvini nista licno al' jbt kako ti je ovo palo na pamet :-? ?...sta jednog covjeka tjera da razmislja o korijenima Srba u bijeloj Rusiji :?
:thumbup:
stecak

#5 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Post by stecak »

felipe kajetano wrote:
Sta vi mislte o tome?
:lol:

No mene interesuje šta znači srBski?
stari grad Visegrad

#6 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Jedino tumacim da se nekima tema ne dopada te je nazivaju glupom. Zar se svima mora dopasti tema?
mO k3

#7 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Post by mO k3 »

stari grad Visegrad wrote:Jedino tumacim da se nekima tema ne dopada te je nazivaju glupom. Zar se svima mora dopasti tema?
Imam osjecaj da zelis nekoga da isprovociras sa ovim topicom ,cim si je na politiku postavio....
Ako ti je iskreno stalo da ovo o ovome diskutiramo ,trebao si je postaviti na podforum Historija/Istorija...

Razmisli malo...
stari grad Visegrad

#8 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Ima veze sa politikom, Ruska politika na Balkanu.
mO k3

#9 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Post by mO k3 »

stari grad Visegrad wrote:Ima veze sa politikom, Ruska politika na Balkanu.
Smijesno.... :-) :-)

Edit:haj nek bude kako ti kazes
popajic

#10 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Post by popajic »

Mislis - srPski ?
Jazz_Junkie

#11 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Post by Jazz_Junkie »

Jel' u Bijeloj Rusiji ili Bjelorusiji? :-) Objasnjavati neke stvari sa stajalista historiografije iovako nema smisla, ne samo na ovom podforumu nego na forumu opcenito.
mO k3

#12 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Post by mO k3 »

Jazz_Junkie wrote:Jel' u Bijeloj Rusiji ili Bjelorusiji? :-) Objasnjavati neke stvari sa stajalista historiografije iovako nema smisla, ne samo na ovom podforumu nego na forumu opcenito.
:thumbup:
Dobro si zapazio !!!
zateznistub

#13 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Post by zateznistub »

Oklen si ti pa su ti srbski korijeni. Isao si u osnovnu?
Ma pusti se korijena ima li sta pametnije?
Bosnolog

#14 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji

Post by Bosnolog »

Trebate da pregledate i preslusate nebeskog akademika Hercegovaca Deretica on ce vam najbolje objasniti da Serbi poticu od Boga Serbona jos od cetvrtg milenija prije rodenja poslanika Isusa/Ise poslanika takode treba da znate da su stariji od Egipcna,Rimljana i svih drugih plemena na svijetu,da Rimsko pravo potice od Serva........treba da znate da je i Hitlerov kukasti krst(Svastika )je srpski simbol,.........Ma ludnica nebeska,. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rumuni odnosno Vlsai su takode Srpsko Pleme,....... :mrgreen:

Ko su Bugari,...... :mrgreen:

Rusi su takode Serbsko pleme,.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Takode i Madari,Cesi Slovenci i svi u Evropi i svijetu poticu od Srba :lol: :lol: :mrgreen:

Slijede predavanja i uvjeravanje da na ostalim planetama svemira zive Serbi samo se jos nije otkrilo,........ :razz:
Jazz_Junkie

#15 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji - Belarus

Post by Jazz_Junkie »

Jah, Bosnologu, tebi je Deretic kao reprezentativna osoba srpske povijesti i historiografije. Na takav pristup povijesti se furaju samo srpski nacionalisticki ezotericari i nacionalisti iz drugih naroda koji nastoje diskreditirati povijest kao znanost podturajuci ovakve gluposti. Svim stranama glede ovoga je nesto jedinstveno: kompleksi i opce neznanje.
elSaik

#16 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji - Belarus

Post by elSaik »

Ne bih rekao da mu je reprezentativna osoba već predmet šprdancije. S razlogom, i to bih rekao.
Jazz_Junkie

#17 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji - Belarus

Post by Jazz_Junkie »

elSaik wrote:Ne bih rekao da mu je reprezentativna osoba već predmet šprdancije. S razlogom, i to bih rekao.
Pa naravno sa razlogom, ali cinjenica ostaje da Bosnolog jadnik pati. Pomagajte mu.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#18 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji - Belarus

Post by Chmoljo »

:roll:
Locked