Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji - Belarus
-
stari grad Visegrad
#1 Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji - Belarus
Cesto se govori se o korijenima. Pa mi je dosla misao da Srbi sa Balkana vode korijenje iz Bijele Rusije kada su se doselil na Balkan u 7 vijeku prema svim domacim i svjetskim istoricarima.
Sta vi mislte o tome?
Sta vi mislte o tome?
Last edited by stari grad Visegrad on 25/12/2010 19:00, edited 1 time in total.
- felipe kajetano
#2 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
Mislim da je privatizacija u Slovackoj provedena jako transparentnostari grad Visegrad wrote:Cesto se govori se o korijenima. Pa mi je dosla misao da Srbi sa Balkana vode korijenje iz Bijele Rusije kada su se doselil na Balkan u 7 vijeku prema svim domacim i svjetskim istoricarima.
Sta vi mislte o tome?
- mO k3
#3 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
Iskreno???stari grad Visegrad wrote:Cesto se govori se o korijenima. Pa mi je dosla misao da Srbi sa Balkana vode korijenje iz Bijele Rusije kada su se doselil na Balkan u 7 vijeku prema svim domacim i svjetskim istoricarima.
Sta vi mislte o tome?
Sta me briga... za mene je tema previse glupa....
- mO k3
#4 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
felipe kajetano wrote:Mislim da je privatizacija u Slovackoj provedena jako transparentnostari grad Visegrad wrote:Cesto se govori se o korijenima. Pa mi je dosla misao da Srbi sa Balkana vode korijenje iz Bijele Rusije kada su se doselil na Balkan u 7 vijeku prema svim domacim i svjetskim istoricarima.
Sta vi mislte o tome?.....izvini nista licno al' jbt kako ti je ovo palo na pamet
?...sta jednog covjeka tjera da razmislja o korijenima Srba u bijeloj Rusiji
-
stecak
#5 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
felipe kajetano wrote:Mislim da je privatizacija u Slovackoj provedena jako transparentnostari grad Visegrad wrote:Cesto se govori se o korijenima. Pa mi je dosla misao da Srbi sa Balkana vode korijenje iz Bijele Rusije kada su se doselil na Balkan u 7 vijeku prema svim domacim i svjetskim istoricarima.
Sta vi mislte o tome?.....izvini nista licno al' jbt kako ti je ovo palo na pamet
?...sta jednog covjeka tjera da razmislja o korijenima Srba u bijeloj Rusiji
No mene interesuje šta znači srBski?
-
stari grad Visegrad
#6 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
Jedino tumacim da se nekima tema ne dopada te je nazivaju glupom. Zar se svima mora dopasti tema?
- mO k3
#7 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
Imam osjecaj da zelis nekoga da isprovociras sa ovim topicom ,cim si je na politiku postavio....stari grad Visegrad wrote:Jedino tumacim da se nekima tema ne dopada te je nazivaju glupom. Zar se svima mora dopasti tema?
Ako ti je iskreno stalo da ovo o ovome diskutiramo ,trebao si je postaviti na podforum Historija/Istorija...
Razmisli malo...
-
stari grad Visegrad
#8 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
Ima veze sa politikom, Ruska politika na Balkanu.
- mO k3
#9 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
Smijesno....stari grad Visegrad wrote:Ima veze sa politikom, Ruska politika na Balkanu.
Edit:haj nek bude kako ti kazes
-
popajic
#10 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
Mislis - srPski ?
- Jazz_Junkie
#11 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
Jel' u Bijeloj Rusiji ili Bjelorusiji?
Objasnjavati neke stvari sa stajalista historiografije iovako nema smisla, ne samo na ovom podforumu nego na forumu opcenito.
- mO k3
#12 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
Jazz_Junkie wrote:Jel' u Bijeloj Rusiji ili Bjelorusiji?Objasnjavati neke stvari sa stajalista historiografije iovako nema smisla, ne samo na ovom podforumu nego na forumu opcenito.
Dobro si zapazio !!!
- zateznistub
#13 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
Oklen si ti pa su ti srbski korijeni. Isao si u osnovnu?
Ma pusti se korijena ima li sta pametnije?
Ma pusti se korijena ima li sta pametnije?
- Bosnolog
#14 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji
Trebate da pregledate i preslusate nebeskog akademika Hercegovaca Deretica on ce vam najbolje objasniti da Serbi poticu od Boga Serbona jos od cetvrtg milenija prije rodenja poslanika Isusa/Ise poslanika takode treba da znate da su stariji od Egipcna,Rimljana i svih drugih plemena na svijetu,da Rimsko pravo potice od Serva........treba da znate da je i Hitlerov kukasti krst(Svastika )je srpski simbol,.........Ma ludnica nebeska,.
Rumuni odnosno Vlsai su takode Srpsko Pleme,.......
Ko su Bugari,......
Rusi su takode Serbsko pleme,....
Takode i Madari,Cesi Slovenci i svi u Evropi i svijetu poticu od Srba
Slijede predavanja i uvjeravanje da na ostalim planetama svemira zive Serbi samo se jos nije otkrilo,........
Rumuni odnosno Vlsai su takode Srpsko Pleme,.......
Ko su Bugari,......
Rusi su takode Serbsko pleme,....
Takode i Madari,Cesi Slovenci i svi u Evropi i svijetu poticu od Srba
Slijede predavanja i uvjeravanje da na ostalim planetama svemira zive Serbi samo se jos nije otkrilo,........
- Jazz_Junkie
#15 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji - Belarus
Jah, Bosnologu, tebi je Deretic kao reprezentativna osoba srpske povijesti i historiografije. Na takav pristup povijesti se furaju samo srpski nacionalisticki ezotericari i nacionalisti iz drugih naroda koji nastoje diskreditirati povijest kao znanost podturajuci ovakve gluposti. Svim stranama glede ovoga je nesto jedinstveno: kompleksi i opce neznanje.
-
elSaik
#16 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji - Belarus
Ne bih rekao da mu je reprezentativna osoba već predmet šprdancije. S razlogom, i to bih rekao.
- Jazz_Junkie
#17 Re: Srbski korijeni u Bijeloj Rusiji - Belarus
Pa naravno sa razlogom, ali cinjenica ostaje da Bosnolog jadnik pati. Pomagajte mu.elSaik wrote:Ne bih rekao da mu je reprezentativna osoba već predmet šprdancije. S razlogom, i to bih rekao.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji