Sramotno! SDA brani SDS.
- karanana
#1 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
da je glasala za, tvoj naslov bi bio: sramota! sda ljubi dupe i prodaje se dodiku i snsd-u.
zar ne?
zar ne?
- harač
#2 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
prezirem SDA iz dna duše, ali šarović je bio jedina svijetla tačka tog u*ranog vijeća ministara
- Hajvan
#3 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
kosmpolita wrote:Danas su pale sve maske i pokazalo se da je SDA najbolji advokat SDS-a.karanana wrote:da je glasala za, tvoj naslov bi bio: sramota! sda ljubi dupe i prodaje se dodiku i snsd-u.
zar ne?
SDA- produžena ruka velikosrpske politike!!
- hrastov žižak
#4 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
prva ljubav se vječno pamti 
- vivaldi
#5 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
ne znam koliko ti je godina, ali to nije bilo tako davno - 2005harač wrote:prezirem SDA iz dna duše, ali šarović je bio jedina svijetla tačka tog u*ranog vijeća ministara
SARAJEVO - Bivši član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mirko Šarović, osumnjičen za pomaganje Radovanu Karadžiću, odbacio je optužbe na svoj račun, kao i mogućnost podnošenja ostavke na dužnost potpredsjednika Srpske demokratske stranke (SDS), proglasivši se istodobno žrtvom navodne međunarodne zavjere protiv bosanskih Srba.
— Mene optužuju zato što im smeta Republika Srpska — kazao je Šarović novinarima u jednom sarajevskog predgrađu gdje su se u utorak okupili članovi Predsjedništva SDS-a kako bi razmotrili što će poduzeti nakon zahtjeva visokog predstavnika za BiH Paddyja Ashdowna da se Šarovića ukloni sa stranačkih dužnosti i iz političkog života zbog njegova pomaganja osumnjičenima za ratne zločine.
osim toga sto ga je assdown smjenio, poslije je priveden zbog mahinacija u banci, prodavanja oruzja sadamu...
-
Zijad_zijo
#6 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Eto, nek je Zeljko sta uradio protiv SDSa 
- kritichar
#7 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
od tvog SDP-a ne može nižekosmpolita wrote:SDA je danas pokazala vrhunac licemjerstva, politicke nedosljednosti i antidrzavnog ponasanja braneci i podrzavajuci kadrove stranke Radovana Karadzica optuzenog za genocid, agresiju i druge ratne zlocine nad Bosnjacima i Hrvatima.
Pitam se da li SDA moze nize pasti i ko im nakon gorljive odbrane SDS-a moze vjerovati i ukazati politicko povjerenje?
stvar je jasna, SNSD-u nije odgovarao rad u korist BiH, a njihovi poltrončići u SDP-u i HDZ-u su samo umiljato kimali glavom
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Zi ... +novine%29
-
jahh
#8 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Koliko ti mozes nisko pasti, pa sa takvim glupostima baviti.
- Banksy
#9 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
''Meni je gospodin Dodik rekao hajde da gradimo institucije Bosne i Hercegovine, hajde da unaprijedimo privredu ... ''
Z.Lagumdžija
-
Innovation
#10 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
kosmpolita wrote:SDA je danas pokazala vrhunac licemjerstva, politicke nedosljednosti i antidrzavnog ponasanja braneci i podrzavajuci kadrove stranke Radovana Karadzica optuzenog za genocid, agresiju i druge ratne zlocine nad Bosnjacima i Hrvatima.
Pitam se da li SDA moze nize pasti i ko im vise moze nakon gorljive odbrane SDS-a moze vjerovati i ukazati politicko povjerenje?
PostPostao/la kosmpolita dana 18/09/2013 15:52
Sulejman Tihic (SDA) nakon jucerasnjeg prihvatanja reaktivacije "treceg etnickog entiteta", odnosno zlocinacke paratvorevine "Herceg-Bosne" i danas pokusava uzaludno odbraniti podjelu i optuziti prave patriote za sramotni i antidrzavni dogovor.
Podijelite svoja misljenja i stavove...
PostPostao/la Innovation dana 18/09/2013 16:31
pardon, ja sam ovdje samo "slucajni prolaznik"
. Kad sam vec tu mozda sretnem ...
kosmpolita je napisao/la: prave patriote
-
jahh
#11 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Ti bas glup :/ Ja politiku i ovaj sistem ne volim. Ne bavim se sa tim i smatram da je veoma glupo i beskorisno o tim ljudima diskutovati, pricati, razmisljati, gledati ih i slicno. (mada ih vjerovatno ima i finih, sistem ne valja jednostavno)kosmpolita wrote:Znam da moras braniti svoju SDA, ali razmisli malo kad branis i stranku Radovana Karadzica? Nisi valjda zaboravio sta je sve ucinjenjo za vrijeme SDS-a u nasoj domovini?!jahh wrote:Koliko ti mozes nisko pasti, pa sa takvim glupostima baviti.
- Banksy
#12 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
kosmpolita wrote:
Znam da moras braniti svoju SDA, ali razmisli malo kad branis i stranku Radovana Karadzica? Nisi valjda zaboravio sta je sve ucinjenoza vrijeme vladavine SDS-a u nasoj domovini?!
Kamere RTRS-a bile su jučer „nezgodni svjedoci“ sastanka potpredsjednika SDP-a Damira Hadžića i visokog funkcionera SDS-a Predraga Kovača u eko-kući Borov Do na Hreši u blizini Sarajeva.
Ovaj sastanak bio je samo uvod u skorašnji sastanak predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžije i predsjednika SDS-a Mladena Bosića.
„Jako smo zadovoljni onime što smo dogovorili sa SDS-om i PDP-om.
Ja moram reći da mi imamo vrlo bliske pozicije o tome kako i na koji način treba da funkcionira vlast u ovoj zemlji'' -
izjavio je tom prilikom za RTRS Damir Hadžić.
-
Innovation
#13 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Ne moze to napisati, kad to radekaranana wrote:da je glasala za, tvoj naslov bi bio: sramota! sda ljubi dupe i prodaje se dodiku i snsd-u.
zar ne?
- kamen spoticanja
#14 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Pamtim vremena kad bi sdp na forum slao jurisnike relativizatore da brane ili napadaju, a sve po potrebi...tad je bilo materijala i za konkretne diskusije.
Ovo sad cirkus
Ovo sad cirkus
- Alfons Kauders
#15 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
jestBanksy wrote:
''Meni je gospodin Dodik rekao hajde da gradimo institucije Bosne i Hercegovine, hajde da unaprijedimo privredu ... ''
Z.Lagumdžija
i sarovic je bolji
ovaj isti sarovic ko kod kolege vivaldija?
al lagumdzija je ipak malo vece zlo...SARAJEVO - Bivši član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mirko Šarović, osumnjičen za pomaganje Radovanu Karadžiću, odbacio je optužbe na svoj račun, kao i mogućnost podnošenja ostavke na dužnost potpredsjednika Srpske demokratske stranke (SDS), proglasivši se istodobno žrtvom navodne međunarodne zavjere protiv bosanskih Srba.
— Mene optužuju zato što im smeta Republika Srpska — kazao je Šarović novinarima u jednom sarajevskog predgrađu gdje su se u utorak okupili članovi Predsjedništva SDS-a kako bi razmotrili što će poduzeti nakon zahtjeva visokog predstavnika za BiH Paddyja Ashdowna da se Šarovića ukloni sa stranačkih dužnosti i iz političkog života zbog njegova pomaganja osumnjičenima za ratne zločine.
- basicm
#16 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Opet kakite! SDA ovaj put brani Sarovica jer je on veoma korektan i dobar ministar, moje licno misljenje i najbolji kojeg smo imali, bez obzira sto je SDS-ovac. Treba biti realan pa reci.
Druga stvar je razlog smjene, a to su elektrane koje Dodo ne moze da progura.
Druga stvar je razlog smjene, a to su elektrane koje Dodo ne moze da progura.
- Banksy
#17 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Alfons Kauders wrote: jest
i sarovic je bolji
al lagumdzija je ipak malo vece zlo...SARAJEVO - Bivši član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mirko Šarović, osumnjičen za pomaganje Radovanu Karadžiću, odbacio je optužbe na svoj račun, kao i mogućnost podnošenja ostavke na dužnost potpredsjednika Srpske demokratske stranke (SDS), proglasivši se istodobno žrtvom navodne međunarodne zavjere protiv bosanskih Srba.
Kamere RTRS-a bile su jučer „nezgodni svjedoci“ sastanka potpredsjednika SDP-a Damira Hadžića i visokog funkcionera SDS-a Predraga Kovača u eko-kući Borov Do na Hreši u blizini Sarajeva.
Ovaj sastanak bio je samo uvod u skorašnji sastanak predsjednika SDP-a Zlatka Lagumdžije i predsjednika SDS-a Mladena Bosića.
Ja moram reći da mi imamo vrlo bliske pozicije o tome kako i na koji način treba da funkcionira vlast u ovoj zemlji''
-
jahh
#18 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Sigurnokosmpolita wrote:Kad nemas argumenata da opravdas svoju odbranu SDA i SDS-a onda vrijedjas na licnoj osnovi.
Nije ugodno braniti SDS, to je sasvim sigurno.
-
Innovation
#19 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Cini mi se, da je tu negdje bio i SDS.Banksy wrote:
Z.Lagumdžija
-
burger_pasa
#20 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Nesto su ti pravo okahli!harač wrote:prezirem SDA iz dna duše, ali šarović je bio jedina svijetla tačka tog u*ranog vijeća ministara
A sta cemo sa Lagumom i SDP-om?
- nosara
#21 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Ja sam malo neupucen...
Koja je razlika izmedju sda, sdp, sds, hdz, snsd, jkr, kls, prs, mrf, prd... danas, oktobra 2013. godine...?
Oko cega se vi, u stvari, prepucavate...?
Oko cega se vi, u stvari, prepucavate...?
- Alfons Kauders
#22 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Ako pokusavas dokazati da branis SDS zato sto su tom prilikom dobro zajebali SDP, dobro ti ide. Ali nisam onda siguran da mozes biti objektivnaBanksy wrote:Alfons Kauders wrote: jest
i sarovic je bolji
Ja moram reći da mi imamo vrlo bliske pozicije o tome kako i na koji način treba da funkcionira vlast u ovoj zemlji''
- Država
#23 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
Još ako Izetbegović junior preuzme SDA, ponovo će nam Šaja i Branković voditi privredu... 
- vivaldi
#24 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
sto bi napisao zavrzlama, poslije ovoga ti nije trebao upitnik vec the endnosara wrote:Oko cega se vi, u stvari, prepucavate...?
- harač
#25 Re: Sramotno! SDA brani SDS.
irelevantno. pratim samo njegov rad u trenutnom ministarstvu. kada bi se gledalo to iznad ni jedna koalicija se nikad ne bi mogla napraviti jer gotovo svi političari iz RS-a bi sad potpisali da se BiH raspadne, a karadžić izađe iz zatvoravivaldi wrote:ne znam koliko ti je godina, ali to nije bilo tako davno - 2005harač wrote:prezirem SDA iz dna duše, ali šarović je bio jedina svijetla tačka tog u*ranog vijeća ministara
SARAJEVO - Bivši član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mirko Šarović, osumnjičen za pomaganje Radovanu Karadžiću, odbacio je optužbe na svoj račun, kao i mogućnost podnošenja ostavke na dužnost potpredsjednika Srpske demokratske stranke (SDS), proglasivši se istodobno žrtvom navodne međunarodne zavjere protiv bosanskih Srba.
osim toga sto ga je assdown smjenio, poslije je priveden zbog mahinacija u banci, prodavanja oruzja sadamu...