Sramotno, bjedno i žalosno je ponašanje bh političara , uvijek na vrjeme sebi povečaju prihode a za narod ih nije briga, istina ima onih kojima je stalo do naroda ali takvih je zaista malo...
vaš stav....
Sramotni političari
- Liberalism
Pa i njihova djeca, pa i demobilisani borci su narod. Ne bih ja bas reko da ''politicare'' nije briga za ''narod''.
-
Umjetnik a
#3 Re: Sramotni političari
novinar wrote:Sramotno, bjedno i žalosno je ponašanje bh političara , uvijek na vrjeme sebi povečaju prihode a za narod ih nije briga, istina ima onih kojima je stalo do naroda ali takvih je zaista malo...
vaš stav....
što bise brinuli za narod kad znaju da će opet glasati za njih
- yugi
#4 Re: Sramotni političari
Pa to je jedinstvena prilika da vidimo slogu i zajedništvo svih političkih partija 
- frakson
#5 Re: Sramotni političari
Kad je otkrio zakon spojeni posuda uzviknu _________
- Maraschino
#6 Re: Sramotni političari
Kaze Radmanovic nocas kod Suzane Stambol (BHT1):
""Pa zar nije sramotno da clan predsjednistva ima platu 2.500 km""
a ja kazem, zar nije sramotno da penzioner ima penziju 180 km, radnik platu 300 km...ne gospodine Radmanovicu nije sramotno, i to vam je previse kako vladate ovom zemljom i ovim narodom. Vi pustite da vas i ministri i poslanici i doktori predju sa platama pa onda ko biva sada i vi morate povecati plate.
Vi mozda i treba da imate 2.500 km a svi drugi trebaju da imaju manje od vas pa bi nesto ostalo i za sirotinju.
""Pa zar nije sramotno da clan predsjednistva ima platu 2.500 km""
a ja kazem, zar nije sramotno da penzioner ima penziju 180 km, radnik platu 300 km...ne gospodine Radmanovicu nije sramotno, i to vam je previse kako vladate ovom zemljom i ovim narodom. Vi pustite da vas i ministri i poslanici i doktori predju sa platama pa onda ko biva sada i vi morate povecati plate.
Vi mozda i treba da imate 2.500 km a svi drugi trebaju da imaju manje od vas pa bi nesto ostalo i za sirotinju.
-
andjeo_cuvar
#7 Re: Sramotni političari
Neznam dali znate da je godisnja plata US predsjednika oko 220 000 us dolara .A svaki iole ozbiljni menadzer neke konpanije ima tu svotu svaka tri mjeseca.Gdje je Amerika a gdje smo mi.Ovu nasu bagru trba polomit bejzbol palicama,sve do jednog bez obzira na nacjonalnost,vjeroispovjest i pripadnost bilo kom narodu.Ali ipak mislim da smo mi sami krivi za ovako stanje u "drzavi".

-
laku noć
#8 Re: Sramotni političari
Umjetnik a wrote:novinar wrote:Sramotno, bjedno i žalosno je ponašanje bh političara , uvijek na vrjeme sebi povečaju prihode a za narod ih nije briga, istina ima onih kojima je stalo do naroda ali takvih je zaista malo...
vaš stav....
što bise brinuli za narod kad znaju da će opet glasati za njih