Spomenik na Zlatistu

Post Reply
merkava987

#1 Spomenik na Zlatistu

Post by merkava987 »

Sta vi mislite o spomeniku u vidu kriza, kojeg zele da sagrade na Zlatistu, iznad Sarajeva, za poginule srbe ?
Ja licno smatram da nije tom spomeniku mjesto iznad Sarajeva, i ne mogu shvatiti da se ljudi ne bune.
theTruePath

#2 Re: Spomenik na Zlatistu

Post by theTruePath »

Pa nema od toga nista,iznad Sarajeva nikad nije bilo kriza ni krsta
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#3 Re: Spomenik na Zlatistu

Post by Matijevic_Vlado »

merkava987 wrote:Sta vi mislite o spomeniku u vidu kriza, kojeg zele da sagrade na Zlatistu, iznad Sarajeva, za poginule srbe ?
Ja licno smatram da nije tom spomeniku mjesto iznad Sarajeva, i ne mogu shvatiti da se ljudi ne bune.
a ko te pita hljeba ti i soli? bila je tema cini mi se
merkava987

#4 Re: Spomenik na Zlatistu

Post by merkava987 »

Matijevic_Vlado wrote:
merkava987 wrote:Sta vi mislite o spomeniku u vidu kriza, kojeg zele da sagrade na Zlatistu, iznad Sarajeva, za poginule srbe ?
Pitaju se valjda svi građani Sarajeva. :-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5 Re: Spomenik na Zlatistu

Post by PipiDugaDevetka »

merkava987 wrote:
Matijevic_Vlado wrote:
Pitaju se valjda svi građani Sarajeva. :-)
Davno riješeno u prethodnim temama.

Dobro bi bilo da iznad pretežito Bošnjačkog-muslimanskog Sarajeva blješti kršćanski simbol sve sa osvjetljenjem i da ga izgradi neko drugi. Pravoslavci iz Istočnog Sarajeva, na primjer.

Tako će se naznačiti i još više istaći tolerantnost tih većinskih Bošnjaka - muslimana.

Samo me brine to da će objašnjenje tog svijetlećeg krsta, a to je u čast poginulih boraca genocidne VRS.

Što hitnije podići spomenik-obilježje ubijenim Srbima na Kazanima!
Post Reply