spahic je meni bog

tempora

Post by tempora »

Je li ono Volter rekao da nema boga, onda bi ga trebalo izmisliti? Po toj formuli Ibro je zaista buduce bozanstvo! :x
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ibro nije bozanstvo ,ibro je de facto king
štzngrm

Post by štzngrm »

Šuti bre Ibro da i mi nešto kažemo! uvek ti pričaš bre!- što se iznervira mongoloid

citat -spahić-"Taj imovinski karton nije tačan jer ja kući imam vrijednu kolekciju knjiga i slika"
faer

Post by faer »

Ibro kralj?

Bas me zanima sta je to ibro reko sto ovi vec nisu znali, ili mi nismo znali, ili culi?

i na kraju vraca debatu na stvari na kojima ni on sam, a ni druge stranke koje imaju dva zuba u glavi, ne mogu dobiti. Ta debata se zove ko je veci bosnjak, hrvat itd.

A ibro isto tako zna da on nema sanse da udje u skupstinu, pa se pravi mangup u ono malo vremena sto je dobio na drzavnoj televiziji da nesto kaze svojim imbecilnim pljucavim usnicama. sh sh shs ovo shs hs ono. ma fuj

I vise je glasova donio onoj trojici sinoc, pogtovo onom iz sds-a, nego bilo koja reklama koju su mogli imati na tv-u.

Stoga je ibro za mene u ligi mirnesa virusa ajanovica, dakle kreten na tudju stetu.
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Eo reprize...
daduli_sa

Post by daduli_sa »

dripac wrote:
daduli_sa wrote:Budali je se uvijek lako smijati.... na zalost.... :roll:
A zašto je budala, zato što im je rekao da je njihova domovina BiH, zato što im je rekao da je politika i ekonomija ozbiljan posao a ne zajebancija, zato što im je rekao da ou zemlju vode glupi političari, zašto je budala?
Ne, budala je zato sto sam do sada imao priliku u vise navrata da slusam gospodina Spahica i na zalost svaki put je pokazao koliko je u sustini nekulturan jer je svaki put, radilo se o istomisljeniku ili ne, o zeni ili muskarcu kao sagovoniku, on je upadao i prekidao svaki moguci dijalog! Zato je budala!
Hvala, prijatno!
dripac

Post by dripac »

daduli_sa wrote:
dripac wrote:
daduli_sa wrote:Budali je se uvijek lako smijati.... na zalost.... :roll:
A zašto je budala, zato što im je rekao da je njihova domovina BiH, zato što im je rekao da je politika i ekonomija ozbiljan posao a ne zajebancija, zato što im je rekao da ou zemlju vode glupi političari, zašto je budala?
Ne, budala je zato sto sam do sada imao priliku u vise navrata da slusam gospodina Spahica i na zalost svaki put je pokazao koliko je u sustini nekulturan jer je svaki put, radilo se o istomisljeniku ili ne, o zeni ili muskarcu kao sagovoniku, on je upadao i prekidao svaki moguci dijalog! Zato je budala!
Hvala, prijatno!
Ja zaista sa istom osobom nemam ni slično iskustvo.
DONY

Post by DONY »

Ibro Spahic je stvarni INTELEKTUALAC.
vatana

Post by vatana »

Gledo sam reprizu, hehehe. Oplako sam stare mi. Legenda je Broi.

Kako rastjera cetnicku bratiju, svaka mu cast.

Onaj frajer nije normalan, onaj Becirevic. Na pitanje sta bi on uradio da zaposli vise mladih, odgovara tip da u nekom selu kod Banja Luke ima 27 neozenjenih mladica i da cure nece na selo da se udaju za njih zato sto ne vole poljoprivredu...bla bla, a sve pokusava ekavski da prica.
Jednom kaze, covek, lepo, pa onda dijete. Takvima treba zabranit da zive, kamol ih pustit na TV.

Broi je Tito :)
dripac

Post by dripac »

faer wrote:Ibro kralj?

Bas me zanima sta je to ibro reko sto ovi vec nisu znali, ili mi nismo znali, ili culi?

i na kraju vraca debatu na stvari na kojima ni on sam, a ni druge stranke koje imaju dva zuba u glavi, ne mogu dobiti. Ta debata se zove ko je veci bosnjak, hrvat itd.

A ibro isto tako zna da on nema sanse da udje u skupstinu, pa se pravi mangup u ono malo vremena sto je dobio na drzavnoj televiziji da nesto kaze svojim imbecilnim pljucavim usnicama. sh sh shs ovo shs hs ono. ma fuj

I vise je glasova donio onoj trojici sinoc, pogtovo onom iz sds-a, nego bilo koja reklama koju su mogli imati na tv-u.

Stoga je ibro za mene u ligi mirnesa virusa ajanovica, dakle kreten na tudju stetu.
Nije uopšte poenta to da li je on rekao nešto što smo mi znali ili nismo, nego im je rekao baš ono što mnogi od nas misle i što bi im reklo kada bi imalo priliku. Krajnje je vrijeme je da neko tim ljudima koji upravljaju i nama i ovom zemljom kaže da su glupani i oni i njihova politika, i to im treba redovno govoriti bez rukavica i diplomatskog riječnika. Vladajuće stranke su od prošlih izbora pa do danas ispunile 8% od svojih obećanja, a jedan od članova tih stranaka kaže da su jedno obečanja a drugo java. I sad to treba da se prešuti. Ili onaj drugi kada kaže da je bila jedna priča kada je bio u SDS-u, a sada će biti druga kada je presvuko dres. I mi koji volimo Bosnu treba da šutimo kada Dodik priča o referendumu da slučajno njegovi glasači nebi glasali za SDS. Ko neka je razlika. Ja mislim da smo dosta šutili bez obzira je li riječ o SDS-u, HDZ-u ili SDA. Jednom za svagda treba te ljude poslati na smetljište istorije gdje im i jeste mjesto. Nabijem na neku stvar i sve te političare iz nacionalnih stranaka i sve one koji uopšte igraju na tu nacionalnu kartu, kao i sve one glasače koji su ikada zaokružili i dali svoj glas bilo kojem od kandidata tih i takvih stranaka.
danas

Post by danas »

dripac wrote:
Nije uopšte poenta to da li je on rekao nešto što smo mi znali ili nismo, nego im je rekao baš ono što mnogi od nas misle i što bi im reklo kada bi imalo priliku. Krajnje je vrijeme je da neko tim ljudima koji upravljaju i nama i ovom zemljom kaže da su glupani i oni i njihova politika, i to im treba redovno govoriti bez rukavica i diplomatskog riječnika. Vladajuće stranke su od prošlih izbora pa do danas ispunile 8% od svojih obećanja, a jedan od članova tih stranaka kaže da su jedno obečanja a drugo java. I sad to treba da se prešuti. Ili onaj drugi kada kaže da je bila jedna priča kada je bio u SDS-u, a sada će biti druga kada je presvuko dres. I mi koji volimo Bosnu treba da šutimo kada Dodik priča o referendumu da slučajno njegovi glasači nebi glasali za SDS. Ko neka je razlika. Ja mislim da smo dosta šutili bez obzira je li riječ o SDS-u, HDZ-u ili SDA. Jednom za svagda treba te ljude poslati na smetljište istorije gdje im i jeste mjesto. Nabijem na neku stvar i sve te političare iz nacionalnih stranaka i sve one koji uopšte igraju na tu nacionalnu kartu, kao i sve one glasače koji su ikada zaokružili i dali svoj glas bilo kojem od kandidata tih i takvih stranaka.
ma bravo...

namace nam se svima ova ideja da se ne smije budali reci da je budala, ni kurvi reci da je kurva -- jer zaboga, uvrijedice se. haman, al' smo postali uvidjavni... sto onaj gori i netolerantniji, mi treba da smo uvidjavniji i tolerantniji valjda. stas' kad smo kulturan narod...

PS a nabila bih i ja, samo nemam na sta... :-)
muha_sa

Post by muha_sa »

DONY wrote:Ibro Spahic je stvarni INTELEKTUALAC.
:thumbup:
taxi_driver

Post by taxi_driver »

mameni je ibro king.jarane nije on njima otimao rijec iz usta,nego oni nisu imali sta reci,da su imali bili bi gori od ibre.kaze ibro dosli su sa programima stranaka koji mogu stati na dva papira,a on donijeo dvije knjige,od po sto strana.hahahahahahaha
ma ibro je king kingova
zvao sam starce i rekao sam im da glasaju za ibru i to da uslikaju glasacki listic da mogu provjeriti kad dodjem.
ibro eto vec ima dva glasa,hajmo sad svi slozno za ibru i za bolje prekosutra
Dezze

Post by Dezze »

Meni vala nije bilo ono uredu. Iznervirao me. I bilo je pravo nekulturno. Mislim, jeste budala i, kao sto neko rece: lako se budali smijati, ali opet nije bilo OK. Znaju oni ljudi da je njima BiH drzava, ne treba Ibro to da im objasnjava. Kako ne kontate da je to politika i oni zbog srpskog korpusa moraju lupati ovu nacionalisticku pricu. Pa oni prvi bi bili protiv osamostaljena. Zasto? Pa sto svi hoce u drzavni parlament? Lova frajeru, lova :D Znaju da u RS-u kao drzavi ne bi bilo zarade kao sto to ima u drzavnim institucijama BiH. I kad bi se Srbiji pripojili, bili bi i tada donji. ž

Naravno, nisu ni oni iz RS-a liberali u dusi, ali ocigledno je da su ljudi uvijedli da nacionalisticka retorika kupi glasove. A sto niko nije primjetio - i Ibro, rodila ga majka, je to isto uvidio. Dovoljno je pogledati kako su svi odusevljeni na ovom forumu sto im je Ibro u brk rekao "sto bi svako da ima priliku". Uh joj, Ibro je namazan sa 1001 bojom. Ibro gradjanin jucer nije puno pricao o gradjanskoj ideji, nego se spustio na nivo seoskog djilkosa. Ali, nije on to slucajno uradio.....
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Ibro je politicka kurva kao i Rasim Kadic.

Jebem vas u pamcenje. :-x
medulla

Post by medulla »

ma kakav bog. on je klaun. ono je cirkus bio. kako sam se ismijala :D u tom smislu valja. malo osvjezenja.
Efekt

Post by Efekt »

danas wrote:
dripac wrote:
ma bravo...

namace nam se svima ova ideja da se ne smije budali reci da je budala, ni kurvi reci da je kurva -- jer zaboga, uvrijedice se. haman, al' smo postali uvidjavni... sto onaj gori i netolerantniji, mi treba da smo uvidjavniji i tolerantniji valjda. stas' kad smo kulturan narod...

PS a nabila bih i ja, samo nemam na sta... :-)
Imas , nabij ga( ih ) na pesnicu :-)
muha_sa

Post by muha_sa »

Kakav ba Ibro--ljude dijeli na dobre i loše-pih.
-bitniji su mu sposobni nego podobni--pih.
Mana nad manama mu je što je rođen u opštini Centar i što je odrastao u Štrosmajerovoj--to mu se oprostit ni u ludilu ne smije.
Dezze

Post by Dezze »

muha_sa wrote:Kakav ba Ibro--ljude dijeli na dobre i loše-pih.
-bitniji su mu sposobni nego podobni--pih.
Mana nad manama mu je što je rođen u opštini Centar i što je odrastao u Štrosmajerovoj--to mu se oprostit ni u ludilu ne smije.
Buduci da je rodjeni Sarajlija, predodredjen je za nesto vise, ha?! :roll:
muha_sa

Post by muha_sa »

Ma jok--osuđen je na propast.
Post Reply