Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post Reply
MAGISTAR.MO

#326 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by MAGISTAR.MO »

vemus wrote:pošto sam danas vidio zločinca kačavendu u Sarajevu kako izlazi iz pravoslavne crkve sjetio sam se onog teksta iz avaza
Znate li kako se moze doci do tog novinara zbog informacija vezanih za ovaj slucaj?
ja zelim da se nekako pokrene proces protiv ovog monstruma koji je blagosiljao srpske vojnike prije ubistava i silovanja...
Ne mogu da sve ove stranice gledam, mozda je neko slicno pitao ali eto...
ima li nacina da se ovo pogura?
Ako si očevidac nekih izvršenja krivičnog djela ratnog zločina, ili posjeduješ stanovita saznanja ili određene pisane dokumente ili fotofrafije, ili poznaješ takve osobe koje znaju nešto o spomenutim krivičnim djelima, možeš se obratiti najbližem uredu SIPA-e, ili uredu tužiteljstva BiH.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#327 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by mIRCerka »

dallton wrote:
b_branimir wrote:Čitam ovo i mislim kako ste vi jadan narod.
Ja ne znam ko silova sve one srpkinje (vjerovatno vjetar jer vidim vi ste svi sveti).
Ako iole u vama ima pameti vratite se svojim korenima - vi ste svi srbi od srpskih majki koje su silovali turci za vrijeme 500 godina vladavine (začeti ste na genocidu te morate biti genocidni).
Ili možda ja griješim, ali mi onda objasnite ko ste i odakle ste stigli na ove prostore (BiH kao država se spominje pod vladavinom Tvrtka Kotromanića a on je SRBIN).
Koji je to vladar bio bošnjak?
Šta to takozvani bošnjački narod čini narodom sem da su ljudi.
Pismo vam je latinica - jezik vam je iskrivljeni srpski jezik - istorija vam je srpska - VAMA JE HRIŠĆANSTVO I OTAC I MAJKA - KOLIKO VAS VELIKOBOŠNJAKA ZNA KURAN (ja kao srbin ga bolje poznajem jer sam ga izučavao)
MA SVI STE VI HRIŠĆANI ALI ONI KOJI SE ODRIČU SVOJE VJERE TE ZBOG TOGA NIKADA U ŽIVOTU TAJ VAŠ BOŠNJAČKI NAROD NEĆE IMATI NORMALNU DRŽAVU NITI NORMALNE USLOVE ZA ŽIVOT (ŠTETA ZA SVU TU NEDUŽNU DJECU KOJA NI KRIVA NI DUŽNA ZBOG GLUPOSTI SVOJIH RODITELJA TREBA DA NOSE TERET SRAMA NA SVOJIM PLEĆIMA)
DOĐITE PAMETI - VRATITE SE SVOJOJ IZVORNOJ VJERI - NIJE SRAMOTA ODREĆI SE ISLAMA JER JE ON NAJVEĆE ZLO SAVREMENOG ČOVIJEKA.
(SEREM SE NA VJERU KOJA KAŽE AKO DAŠ ŽIVOT ZA SLAVU ALAHA UČINIO SI ISPRAVNU STVAR ILI GA UZMEŠ)
mislim da ovdje neces imati priliku da postavis naredni post, ali pokusaj na webstranici organizacije "obraz" ili vidi na engleskom "stormfront" ili KKK,
b_branimir aka fako071 je dobio trajni na IP ...
vemus

#328 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by vemus »

MAGISTAR.MO wrote:
vemus wrote:pošto sam danas vidio zločinca kačavendu u Sarajevu kako izlazi iz pravoslavne crkve sjetio sam se onog teksta iz avaza
Znate li kako se moze doci do tog novinara zbog informacija vezanih za ovaj slucaj?
ja zelim da se nekako pokrene proces protiv ovog monstruma koji je blagosiljao srpske vojnike prije ubistava i silovanja...
Ne mogu da sve ove stranice gledam, mozda je neko slicno pitao ali eto...
ima li nacina da se ovo pogura?
Ako si očevidac nekih izvršenja krivičnog djela ratnog zločina, ili posjeduješ stanovita saznanja ili određene pisane dokumente ili fotofrafije, ili poznaješ takve osobe koje znaju nešto o spomenutim krivičnim djelima, možeš se obratiti najbližem uredu SIPA-e, ili uredu tužiteljstva BiH.
OK, hocu prvo da nadjem ovog novinara iz avaza pa da popricam sa njim..jer, nevjerovatno je da se covjek izvuce sa ovim i pritom hladno dolazi u sarajevo kojekakvim poslovima...
yugi

#329 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by yugi »

Ja prosto ne mogu da vjerujem da se niko od nadležnih institucija, političkih partija,intelektualaca etc etc još uvijek nije oglasio po ovom pitanju :x :x Danima mediji bruje o pedofilu iz Gluhe Bukovice ( i neka bruje jer je to svakako jedan od načina da istina izađe na vidjelo) a sveštenik zla slobodno šeta diljem BiH zaštićen kao medvjed :x
vemus

#330 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by vemus »

yugi wrote:Ja prosto ne mogu da vjerujem da se niko od nadležnih institucija, političkih partija,intelektualaca etc etc još uvijek nije oglasio po ovom pitanju :x :x Danima mediji bruje o pedofilu iz Gluhe Bukovice ( i neka bruje jer je to svakako jedan od načina da istina izađe na vidjelo) a sveštenik zla slobodno šeta diljem BiH zaštićen kao medvjed :x
ja sam saznao ime novinarke koja je pisala ovaj tekst o ovom vladiki, to je Edina Sarac pa cu je sutra kontaktirati da vidim sta ona zna o tome, kako je dosla do zrtve, da li je predala materijal tuzilastvu i sl....
Zelim ovo pokrenuti osim ako se vec ne radi na tome...
nisam pravnik ali cu se potruditi da malo protresem ovu temu...
Vares City

#331 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Vares City »

vemus wrote:
yugi wrote:Ja prosto ne mogu da vjerujem da se niko od nadležnih institucija, političkih partija,intelektualaca etc etc još uvijek nije oglasio po ovom pitanju :x :x Danima mediji bruje o pedofilu iz Gluhe Bukovice ( i neka bruje jer je to svakako jedan od načina da istina izađe na vidjelo) a sveštenik zla slobodno šeta diljem BiH zaštićen kao medvjed :x
ja sam saznao ime novinarke koja je pisala ovaj tekst o ovom vladiki, to je Edina Sarac pa cu je sutra kontaktirati da vidim sta ona zna o tome, kako je dosla do zrtve, da li je predala materijal tuzilastvu i sl....
Zelim ovo pokrenuti osim ako se vec ne radi na tome...
nisam pravnik ali cu se potruditi da malo protresem ovu temu...
Za ovog pdofila iz Gluhe Bukovice je bilo tap tap i gotovo,mediji,frka trka,..
E,oko vladike je teze,mnogo teze,......to je bilo davno,a bio je i rat :mrgreen:
Pretpostavljam da je Edina Sarac "promijenila"zanimanje na vlastiti zahtjev :mrgreen:
sodom

#332 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by sodom »

b_branimir wrote:Čitam ovo i mislim kako ste vi jadan narod.
Ja ne znam ko silova sve one srpkinje (vjerovatno vjetar jer vidim vi ste svi sveti).
Ako iole u vama ima pameti vratite se svojim korenima - vi ste svi srbi od srpskih majki koje su silovali turci za vrijeme 500 godina vladavine (začeti ste na genocidu te morate biti genocidni).
Ili možda ja griješim, ali mi onda objasnite ko ste i odakle ste stigli na ove prostore (BiH kao država se spominje pod vladavinom Tvrtka Kotromanića a on je SRBIN).
Koji je to vladar bio bošnjak?
Šta to takozvani bošnjački narod čini narodom sem da su ljudi.
Pismo vam je latinica - jezik vam je iskrivljeni srpski jezik - istorija vam je srpska - VAMA JE HRIŠĆANSTVO I OTAC I MAJKA - KOLIKO VAS VELIKOBOŠNJAKA ZNA KURAN (ja kao srbin ga bolje poznajem jer sam ga izučavao)
MA SVI STE VI HRIŠĆANI ALI ONI KOJI SE ODRIČU SVOJE VJERE TE ZBOG TOGA NIKADA U ŽIVOTU TAJ VAŠ BOŠNJAČKI NAROD NEĆE IMATI NORMALNU DRŽAVU NITI NORMALNE USLOVE ZA ŽIVOT (ŠTETA ZA SVU TU NEDUŽNU DJECU KOJA NI KRIVA NI DUŽNA ZBOG GLUPOSTI SVOJIH RODITELJA TREBA DA NOSE TERET SRAMA NA SVOJIM PLEĆIMA)
DOĐITE PAMETI - VRATITE SE SVOJOJ IZVORNOJ VJERI - NIJE SRAMOTA ODREĆI SE ISLAMA JER JE ON NAJVEĆE ZLO SAVREMENOG ČOVIJEKA.
(SEREM SE NA VJERU KOJA KAŽE AKO DAŠ ŽIVOT ZA SLAVU ALAHA UČINIO SI ISPRAVNU STVAR ILI GA UZMEŠ)
evo da ti odgovorim, ne sto si to zasluzio vec sto mislim da ima jos takvih pacijenata kao sto si ti koji ovo citaju...
Evo, uzimo da si u pravu kada je u pitanju pokrijeklo bosnjaka i da je eto nekim čudom bosnjaci krvna braća sa srbima.
Zanemarimo sve cinjenice i sve relevantne stvari samo da bi postavili slijedece pitanje.
Da li srbima daje za pravo da ubijaju bosnjake jer su im "braca", da li im daje za pravo to sto su bosnjaci izdali "veru pradedovsku"?
Takvima kao sto si ti bi bilo najbolje da se odreknu samoga sebe, veze sa pameću nemas.
Prestani zasnivati svoj zivotni moto i svoja razmisljanja o komsijama na knjigama koje su materijal za knjige "srbi pre adama i posle njega".
ajdemo konkretno.
1.Poznati korijeni su u bogumilstvu, patarenstvu.
2.Bosnjaci su postojali kada su truci dosli tako da ti je teorija vremenski nemoguca!, a i srbi koji su se rodili zbog silovanja su i dalje bili srbi ili su zavrsavali kao turci -danak u krvi!
Pretpostavlja se da su bosnjaci spoj slavena, ilira i drugih plemena koji su zivjeli na tom prostoru, sto se svakako moze i vidjeti po miroljubivosti kada se porede sa ratobornim komsijama.
3.BIH kao drzava nije postojala u vrijeme tvrtka, edukuj se.
4.Za vrijeme osmanske vlasti, jedino je bosna bila izuzetak po nacinu upravljanja jer je dopusteno da lokalni narod-bosnjaci upravljaju njom, i jedino je ona polagala racune direktno sultanu.
5.Bošnjački narod čini narodom, osnovne evo uzećemo po staljinu osobine da je to historijski sastavljena stabilna zajednica ljudi zasnovana na zajedničkom jeziku (bosanskom), teritorije(bosne), ekonomskog zivota i veoma bogate tradicije i kulture...
6.Kad smo kod jezika... de se samo sjeti ko je ono htio prodati hasanaginicu kao "srpsko delo"- riječnik bosanskog jezika je stariji od srpskog...i naravno nemogu a da ne pomenem i bosancicu-bosansko pismo!, ko je to tada na balkanu imao?
7.Bosnjaci koji su upuceni u historiju nikada nece reci da nemaju veze sa hriscanstvom, ali presaberi se i shvati da su bosnjaci primili islam nekih par stotina godina poslije vlaha, srba i drugih, i po čemu ti sada dajes sebi za pravo da kazes das i vazniji od drugih samo jer su tvoji preci primili krscanstvo ranije?
Ta, smijem se kladiti da nemozes povuci porodicno stablo unazad pa ni 200-300 godina, a mi pricamo o stvarima koje su se desile prije 1000 godina, HALO??? centrala, javi se.
ti svoje kompletno izlaganje temeljis na mitu, mitu da si srbin, pravoslavac, kakve veze ima sta si bio, ili sta si sada, kada nisi covjek-moralno bice, tebe ispunjava degradiranje drugih, filovanje vlastitog mozga mrznjom i laznim cinjenicama?
8.Uzmimo za primjer albance, jedni su prihvatili islam, drugi nisu, to ih nije zavadilo, dakle teorije o tome kako su bosnjaci izdali vjeru ne stoje jer su tu samo da opravdaju taj ogavni rasizam
9.Da li bi srbi prihvatili bosnjake kao bracu kada bi kolektivno svi do jednog presli na pravoslavlje? (ovo je trik pitanje)

i ako vec napadas trebao bi biti barem malo upoznat sa onom o čemu seres.
U mom se postu nalazi svega, ponajprije nedefinisane potrebe da odgovorim, cilj nije vrijedjanje, i nemojte citati ako imate slabo srce, a kritikovati mogu svi.Napominjem da su mnoga pitanja neosnovane hipoteze-ako bi onda bi, a ostalo su uglavnom historijske cinjenice.

- Stvarno je jadno sto se ljudi cak i na ovakvim temama javljaju sa ovakvim komentarima, bezobrazno je i neshvatljivo da vjerski sluzbenik na tako velikoj poziciji i dalje obnasa tu duznost, a da niko od pripadnika te crkve ne ustane protiv toga, moze se vrlo lako izvuci zakljucak da je drustvo izopaceno,da ima poljuljane moralne kriteije, da je indoktrinirano i nadasve zatrovano propagandom i lazima i da licemjerstvo predtavlja sastavni takvih ljudi.
Zali boze nevine krvi, i bola i suza nevinih i silovanih zena.
Nikome se ne ponovilo...
Vares City

#333 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Vares City »

Sodom@, krasno si sve napisao,bravo :thumbup:
Al' dzaba je blentama k'o sto je ovaj probati uhavizati!

Takvi kao on tvrde da su prvo postali srbi pa mnogo kasnije AMEBE,....pa onda :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#334 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by pici »

Vasilije Kačevenda: "Gospodine Bože podari snagu Miloradu Dodiku da odbrani Srpsku od nerazumnih i sve češćih napada"
02. 03. 2009. • 21:53

*** SPAM *** - Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije pomolio se Gospodu Bogu da podari snage svima onima koji vode Republiku Srpsku (RS) - Skupštini i Vladi RS, na čelu sa Miloradom Dodikom, i svim ljudima roda našega, da ujedinjeni, bez podjela, brane i odbrane Srpsku od nerazumnih i sve češćih napada.

"Izgleda da su ponovo došla teška vremena po srpski narod. Ratna zbivanja, hvala Bogu, ostala su iza nas, i to što se desilo tada niko iz roda našega nije želio. Ratna zbivanja natopila su krvlju mučeničku RS i izgleda mnogima nije dosta tih strahota pa ponovo diraju srpski narod i Srpsku", kazao je u nedjelju vladika Vasilije u besjedi, nakon svete arhijerejske liturgije u hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Donjem Crnjelovu.

Na stranici Eparhije zvorničko-tuzlanske navodi se da se vladika Vasilije zapitao - kome i kakvim ljudima je do svađe, mržnje i podjela i da li su ti koji to žele uopšte ljudi.

"Da li takvi znaju da pod nebeskim svodom ima mjesta za sve ljude, i da se red u svijetu održava ljubavlju, a ne mržnjom", kazao je vladika Vasilije.

Postavljajući pitanje zašto nekome smeta dejtonska BiH i u njoj RS, episkop Vasilije je naglasio da ljude raduje što u ovoj nesreći sve srpske stranke ujedinjene teže ka odbrani svete Srpske.

"Neka zna svaki onaj koji bude radio na razjedinjenju sloge u odbrani Srpske da će odgovor morati dati pred licem Svevišnjega, koji će ga pitati zašto prodade svetinje, zašto izdade zemlju i zašto ostade gluv na vapaje majki u crno zavijenih i sinova njihovih koji iz grobova vapiše za jedinstvom i odbranom onoga za šta život dadoše", kazao je vladika Vasilije.

Prema njegovim riječima, neka Gospod izlije svoj blagoslov na cijelu BiH i neka pomogne da ujedinjeni svi u božanskoj i čovječijoj ljubavi, u istini, pravdi i ravnopravnosti gradimo na ovim prostorima za sve nas srećniju budućnost.

(srna)

Ma na ranu te privit kačkavalj vaso....držiš se ti stare izreke"O neprijatelju ne govori zlo, nego misli" :evil:
Vares City

#335 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Vares City »

Uznapredovao Vaske Boga mi,...

Od popa losek kvaliteta on bi prijekim putem u diplomate,e nece moci crni Vaske :evil:
bogoljub

#336 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by bogoljub »

Vasilije Kačevenda: "Gospodine Bože podari snagu Miloradu Dodiku da odbrani Srpsku od nerazumnih i sve češćih napada.
E moj vladika!
Bolje ti je brini se o sebi i moli za sebe!
Crkva u tudjoj avliji!
Da se Boga bojis izmjestio bih je prvi dan kad si saznao da je na tudjem.
Kako očekuješ od Gospodina Boga da pomogne Tvoj narod u republici C. Kad još uvijek postoji crkva na tudjem
Kad postoje Potočari koji svjedoće i koji će ubuduće svjedočiti o onome šta ste radili, ZA VIJEKE VIJEKOVA AMEN!
Vares City

#337 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Vares City »

Da Bog da mu nana Fata sudija bila!

Insaallah!!!!!!!!
pici

#338 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by pici »

Image
Image
Image
Image
Image

Vid Vase vid Vase šo se zado ćas Dodija hvali ćas kokošare prićesti...... :mrgreen: a izgleda isto mu ga dodje :mrgreen:
Bosanac sa dna kace

#339 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Bosanac sa dna kace »

@pici dje i kad su uslikane ove fotografije?
pici

#340 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by pici »

Bosanac sa dna kace wrote:@pici dje i kad su uslikane ove fotografije?
ovo ti je sa otkrivanja spomenika "junačini" mandi u Ugljeviku

http://rcp-brcko.com/index.php?option=c ... 7&catid=16

imaju i svoj forum u BiH ,ravnogorci-kokošari-jajare,niš novo al eno popine kačkavalja da osvesti i prićesti u prvom redu,pa sad zamisli da puljke prićesti ustaše il cerke mudjahedine kakva bi reakcija bila a ova popina to radi koda je to izlet.

ОТКРИВАЊЕ СПОМЕНИКА ЧЕТНИЧКОМ ВОЈВОДИ МАНДИ
Дана 27 децембра 2007. одржаће се свечано откривање споменика легендарном четничком војводи Митру Максимовићу Манди, у граду Угљевику, са почетком у 11 сати, након тога Помен у родном селу Забрђу код Угљевика. Да би стекли праву слику о ком бесмртном хероју и војводи се овде говори , даћемо неколико података из живота и ратовања војводе Манде.

Војвода Митар Максимовић Манда, рођен је у селу Доње Забрђе код Угљевика. Као добровољац одлази у Книн 26. септембра 1991. године и постаје борац Прве бенковачке бригаде. У родни крај се враћа после 9 месеци, када муслимани нападају Угљевик. Освојио је релеј Столице на Мајевици, 10. априла 1992. године, а потом формира елитну борбену групу "Обилићи". После неког времена Мандина јединица за брза дејства преименује се у "Лавове са Мајевице".

Јединица је у свом саставу имала и до 600 четника. "Лавови са Мајевице" имали су 52 погинула и 180 рањених четника. За своје борачке заслуге, војвода Манда је, између осталог, одликован и орденом "Милоша Обилића".Био је председник Скупштине општине Угљевик и председник борачке организације Републике Српске. Погинуо је у саобраћајној несрећи децембра 2002.

Равногорски покрет овим путем позива сваколико србство, да својим присуством увеличају и омасове манифестацију поводом Свечаног откривања спомен обележја четничком војводи Митру Максимовићу Манди, у Угљевику, 27 децембра 2007, такође и присуствују Богослужењу и помену у родном селу Забрђу.

С ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ

РАВНА ГОРА ПОБЕДИТИ МОРА

СЛОБОДА ИЛИ СМРТ
Image
Image
Image
Image
Дана 27 децембра 2007. у јутарњим часовима, пристигло је више комби возила са члановима и гардистима Равногорског покрета из Србије и Српске, након срдачног и братског дочека од стране руководства, у првом реду председника Равногорског покрета Јована Вукељића, председника Равногорског покрета Отаџбине Српске, Душана Сладојевића, председника Равногорског покрета Србије, Милорада Драјића, председника окружних одбора Равногорског покрета Отаџбине Српске, Семберијског Мајевичког Триве Лукића, и Посавског Требавског, Живка Секулића.

Свечани и домаћински дочек пристиглих Равногораца уприличен на улазу у хотел Енергетик у Угљевику, након тога Равногорци су смештени и угошћени у ресторану хотела.Такође руководство Равногорског покрета, односно Централна отаџбинска управа, је одржала седницу и резимирила и сагледала целокупне активности на самом истеку текуће године.

Након одмора и окрепљења у просторијама хотела, припадници Горске Краљеве Гарде Равногорског покрета, су се постројили испред улаза у хотел Енергетик, сви су стали у један строј Гардисти из Српске и Србије, и тим чином су обрисане фиктивне границе између Српске и Србије, мада за Равногорце оне и не постоје. Команду над стројем гардиста Равногорског покрета, преузели су четнички војвода Драшко Стојисављевић и командант Горске Краљеве Гарде Равногорског покрета Отаџбине Српске , Слободан Марић, који су командовали строју мирно, и у стројевом поретку одмах иза руководстава Равногорског покрета се упутили правац платоа, где је организовано свечано откривање споменика четничком војводи Митру Максимовићу Манди.

Пристигавши на сам плато, команду над припадницима Горске Краљеве Гарде Равногорског покрета, преузима четнички војвода Драшко Стојисављевић, и постројава Гардисте десно од самог споменика. Откривање споменика војводи Манди, је поверено његовој уплаканој и вечно ожалошћеној породици, Митровој мајци, супрузи, сину, који су у сузама и плачу открили спомен обележје овом горостасу. Након самог откривања, делегације су положиле венце, испред града, странака СДС и Српске радикалне странке Републике Српске, испред Равногорског покрета, венце су положили председник Јован Вукељић, Душан Сладојевић, Слободан Марић и Триво Лукић испред Равногорског покрета Отаџбине Српске, Милорад Драјић испред и у име Равногорског покрета Србије, четнички војвода Драшко Стојисављевић, као командант и у име Горске Краљеве Гарде Равногорског покрета. Богослужење и парастос трагично преминулом војводи Митру Максимовићу, служио је у првом реду његово преосвештенство eпископ Василије, уз саслужење двојице свештеника и ђакона. Помен је одржан на самом платоу испред споменика, уз велико присуство народа из свих делова српских земаља.

Након завршетка самог помена испред спомен обележја војводи Митру Максимовићу, владика Василије је позвао окупљени народ да се одазове и присуствује Парастосу на гробљу у родном селу Доњем Забрђу, где је војвода Манда сахрањен, такође позвао је и окупљене вернике и поштоваоце лика и дела војводе Митра Максимовића, да узму и учешће на ручку који је организован за покој душе и у част и славу војводину. На самом ручку говорило се ославним данима и ратном путу војводе Митра Максимовића, од стране пријатеља, браће и саме породице.

Ручак је протекао у величанственој атмосфери, у сали ресторана хотела Енергетик у Угљевику, који је био мали да прими све пристигле званице и госте. Одмах након завршетка ручка, командант Горске Краљеве Гарде Равногорског покрета , војвода Драшко Стојисављевић, заједно са руководством Равногорског покрета, повели су народ и Равногорце у правцу села Доњег Забрђа.Након краћег пута, народ и Равногорци, пристигли су до сеоског гробља, где се одржава парастос, припадници Горске Краљеве Гарде Равногорског покрета, били су постројени на истоветан начин као и покрај споменика. Запаљене су свеће за покој душе славног четничког војводе Митра Максимовића Манде, чија дела неће никада заборавити херојска Семберија и Мајевица, а такође и сваколико србство било у отаџбини или расејању.

Фотографије са откривања споменика војводи Манди можете погледати у нашој Фото галерији.

Текст и фотографије приредио :
Саша В. Милојковић
Равногорски покрет Србије
fakat

#341 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by fakat »

Svi veliko-nacionalni heroji koji nisu zavrsili u celijama se kriju pod suknjama i teskom sminkom (puder, lipstick, perike, stikle, grudnjaci...). Znaci, momcine prave i heroji teski....
BlackMambaOne

#342 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by BlackMambaOne »

Pa je li podnjeta tuzda protiv ovog vladike, popa ili kako se vec naziva??
Samo da dodam da se ovi "krivoslavci" pozivaju na nekakvu vjeru, a sve im je toliko prljao, izokrenuto, izopaceno. Oni su u stanju naparviti crkvu i na masovnoj grobnici ne-srba, i jos uz to kukati o nekim njihovim zrtvama iz doba turske vladavine. BiH treb ajednostavno ocistit od zadnjeg fasizma u Evropi, a to je tkz rs, i to bi jedina pravda bila za sve zrtve, nista drugo. Najgore od najgoreg je to sto se ljudima vjesto usadilo u svijest da se treba prihvatiti ta genocidna tvorevina, i ovo nakazno uredjenje drzave, a sve to zahvaljujuci nasim bosnjackim mlitavim u stvari izdajnickim vodjama. Nemojte misliti da ne mozete nista, niste svjesni koliko ste mocni, sva pravda je na vasoj (nasoj) strani. Nemojte sebi dozvoliti da se navikavate da morate gledati na slobodi ovakog jednog monstruma, koji se jos i poziva na vjeru, a razmislite kolikon se i gorih jos slobodno seta. Dovedite prave patriote na prava mjesta, i vidicete da se ovakvi nece jos dugo slobodno kretati, a kamoli jos presvlacit u ljude koji sire Boziju rijec.!
sodom

#343 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by sodom »

Ama, pop je udbaš!- a i ja se pitam gdje su tuzbe?
bojim se da indoktrinirani mozgovi sutra samo ne nastave gdje su stali prošli put, nacionalizam je zarazan-pogotovu medju neukim, a kakva nam se buducnost pise, bice dobro ako budemo imali i polovinu danasnjeg obrazovanog kadra.

Divi foruma i ljepote, bas sam se ismijao na teme tipa...
"Izumiranje Srba u Srbiji"
-"Izumiranje zivotinja u Srbiji"

"Sine mislim da si ti promasio sajt i forum, nije bilo srpskih zlocina i trebao bi da prestanes tako da pricas,a malo vise da se interesujes o ustaskim i muslimanskim zlocinima nad srbima."

"Daj boze da je tako braco srbi, ali mi samo gledamo kako se unistaje srpski narod na kosovu i metohiji. Uzmimo oruzje u ruke i dajmo glavu za otadzbinu, ako treba.Djeca na kosovu vriste a mi samo pricamo. Gdje je ta garda cara lazara, koja je pretila ratom u slucaju nezavisnosti kosova?"

Riješenje za sve probleme:
"
Чичин гроб је велика комунистичка тајна. Ал имам предлог. Овако да дамо извештај у Србију да се даје 100000 еура ономе ко да тачне инфо о Чичином гробу. Знамо да Срби воле паре, а такође се зна да неко нешто зна!!! Нечији деда, син, унук, брат, сестрић, било ко али неко зна!! Пошто је ово једно од највећих Србских удружења, које има веома много чланова, ми требамо да дамо само по еуро да дамо било какву награду да се сазна гдје је Чичин грог."
... i tako dalje...
sport

#344 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by sport »

Da ne otvarali novu temu...

Image
đenka 053

#345 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by đenka 053 »

Ja odavno nisam procitao vecu glupost od ovog clanka.Vidim odmah su se svi uhvatili Kacavende i njegovog lika i djela i apriori prihvataju sve sto pise.Uopste nije bitno da li je to istina ili ne jer on je zaboga "djavoli vladika".Ne zelim uopste da kazem da je on sjajan i bajan al'ovo je jednostavno glupost i u sluzbi dnevne politike i nicemu ne doprinosi,cak stavise ucvrscuje njegov polozaj!Svako ziv ko je iz Doboja zna da je ovo gomila gluposti.Pa kakva je ono laz "2000 god. uspostavila kontakt sa radio amaterima i otisla iz Dervente"Ej 2000-te????Al to nije nikom bitno,bitno je da je u glavnoj ulozi perverzni vladika.

A inace ovaj drugi lik je skoro citav rat hodao sa djevojkom po imenu Aida,provodili se po Kopaoniku,Zlatiboru,on je gotivio pravo onako ko svaki papak kad se docepa dobre ribe.Al jbg ode Aida a valja se opravdat kod svojih,polozit racune o ponasanju u "okupaciji" najlaksi izlaz je naravno silovao me i morala sam.

Eto ako ima neko iz Doboja nek napise nesto o ovome bas bi volio cuti sta misli o ovome.....
veljaca

#346 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by veljaca »

e đenka, đenka ....
đenka 053

#347 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by đenka 053 »

veljaca wrote:e đenka, đenka ....
Reci srećo....
Prozor

#348 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Prozor »

đenka 053 wrote:
Reci srećo....
upucujem te na ovu temu, tj ako nisi slabog srca.....

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 63&start=0
đenka 053

#349 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by đenka 053 »

Prozor wrote:
đenka 053 wrote:
Reci srećo....
upucujem te na ovu temu, tj ako nisi slabog srca.....

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 63&start=0
Kakve veze ima ovo sa konkretnim slucajem u temi?Upravo zbog ovakvih stvari nema potrebe siriti gluposti i neistine jer onda i ono sto je fakat moze dobiti drugu konotaciju i mogucnost manipulisanja!
Prozor

#350 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"

Post by Prozor »

Samo otidji na temu, dobro je za takve....ne moras ni komentarisati....
Post Reply