Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
- yugi
#301 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Prošlo je evo poprilično vremena od objavljivanja potresnog svjedočanstva ove djevojčice a nadležne institucije se nisu oglasile po ovom pitanju.Prije nekoliko dana ovaj sveštenik zla boravio je u Tuzli i umjesto da ga recimo ukebaju i privedu na saslušanje, istog je čuvalo toliko policije kao da se radi o predsjedniku USA

- MAGISTAR.MO
#302 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Da se i ja malčice uključim u temu. Ne mislim ovdje biti odvjetnik imenovanih tipova, ovoga popa i ostale bratije.
Nešto me drugo interesira. Evo izjava je data u javnost, svi su je pročitali, (nadam se i policija), iznesene su pojedinosti, vrijeme, mjesto, počinitelji...baš sve.
U međuvremenu svi su ovdje iznjeli svoje stavove, osudili, presudili, kaznili, uveličali, umanjili i dr.
I
Što sad.
Hoćete da vam kažem. Pojeo vuk kenjca.
Osobno ne vjerujem u 10% ove priče. Kao ni mjerodavni organi koji bi to trebali preuzeti u svoje kompetencije.
Kakva su svjedočenja nakon 15 godina??? Što se dosad čekalo??
Mada mi je ova popina stvarno ljigav lik ( a i svi su mi svečenici u ovoj horor državi odvratni, redom) ipak mislim da je žrtva organizirane hajke, koju doduše jeste zaslužio. Ništa od ovoga, prošao voz. Sjećam se i one frke s Vicom Vukojevićem i silovanjem djevojke u logoru HVO-a u Vojnom kraj Mostara. Isto ovako mlatili, djevojka nakon 10-15 godina davala izjave i pojeo kenjac magarca.
Gledao sam njušku ovoga vladike bezbroj puta u 60 minuta, u nekim reportažama oko one super babe i onog cirkusa s onom crkvetinom, dalje, lijepili su mu i nedjela iz 90-tih i bla bla bla.
Ništa od toga. Još ćete mlatiti praznu slamu oko ovog slučaja koji dan i bila stvar.
Da se i ja malčice uključim u temu. Ne mislim ovdje biti odvjetnik imenovanih tipova, ovoga popa i ostale bratije.
Nešto me drugo interesira. Evo izjava je data u javnost, svi su je pročitali, (nadam se i policija), iznesene su pojedinosti, vrijeme, mjesto, počinitelji...baš sve.
U međuvremenu svi su ovdje iznjeli svoje stavove, osudili, presudili, kaznili, uveličali, umanjili i dr.
I
Što sad.
Hoćete da vam kažem. Pojeo vuk kenjca.
Osobno ne vjerujem u 10% ove priče. Kao ni mjerodavni organi koji bi to trebali preuzeti u svoje kompetencije.
Kakva su svjedočenja nakon 15 godina??? Što se dosad čekalo??
Mada mi je ova popina stvarno ljigav lik ( a i svi su mi svečenici u ovoj horor državi odvratni, redom) ipak mislim da je žrtva organizirane hajke, koju doduše jeste zaslužio. Ništa od ovoga, prošao voz. Sjećam se i one frke s Vicom Vukojevićem i silovanjem djevojke u logoru HVO-a u Vojnom kraj Mostara. Isto ovako mlatili, djevojka nakon 10-15 godina davala izjave i pojeo kenjac magarca.
Gledao sam njušku ovoga vladike bezbroj puta u 60 minuta, u nekim reportažama oko one super babe i onog cirkusa s onom crkvetinom, dalje, lijepili su mu i nedjela iz 90-tih i bla bla bla.
Ništa od toga. Još ćete mlatiti praznu slamu oko ovog slučaja koji dan i bila stvar.
- veljaca
#303 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
To je tvoje OSOBNO misljenje. Moje se misljenje recimo razlikuje od tvoga. Ja vjerujem u 90% ove price.MAGISTAR.MO wrote: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Osobno ne vjerujem u 10% ove priče.
-
Lord Give Me A Sign
#304 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
ma metak u celo kraj price!nema istrage!da nije kriv oglasio bi se i on bi tuzio osobu ili osobe koje njega optuzuju!nije mala stvar optuzit nekog za silovanje!presuda kriv, kazna smrt kraj price!
al nazalost ja nemam ovlast da osudjujem i presudjujem i da budem egzekutor,inace bi se poprilicno smanjio broj stanovnika na ex yu prostorima!
al nazalost ja nemam ovlast da osudjujem i presudjujem i da budem egzekutor,inace bi se poprilicno smanjio broj stanovnika na ex yu prostorima!
-
b_stulic
#305 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
dobar je bio prilog rtrs o travnickom pedofilu koji je preuzet od FTV - onaj prilog u kome Dusko Tomic kaze da nakon ovog sudjenja ide u Brcko na sudjenje drugom pedofilu - pravoslavnom popu. Sjedoh, gledam ne mogu da vjerujem da ce "najdemokratskiji" medij objaviti ovo... kad ide slika Duska Tomica i REZ... nigdje dijela o popu. Fuj... Mamicu im njihovu.Fuj i Dodik fuj i Davidovic, fuj i RAdmanovic...
A sto se Krvavog popa tiče, on kada ga covjek samo vidi odmah bi mu dao dvadesetpet godina zatvora bez da je ucinio ikakvo dijelo. Medjutim, covjek ne samo da drzi ratnohuskacke propovjedi, nego i krade zemlju (Fata Orlovic), laže, krade ikone (slucaj tesanjskih ikona), mozda i siluje i ko zna sta josss.
A sto se Krvavog popa tiče, on kada ga covjek samo vidi odmah bi mu dao dvadesetpet godina zatvora bez da je ucinio ikakvo dijelo. Medjutim, covjek ne samo da drzi ratnohuskacke propovjedi, nego i krade zemlju (Fata Orlovic), laže, krade ikone (slucaj tesanjskih ikona), mozda i siluje i ko zna sta josss.
- viva_castro
#306 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Podsjećam ljude koji se žale na to što se u "bošnjačkim" medijima najviše vijesti može naći ne o Cerićevoj podršci već o tome što Cerić nije energično i po svaku cijenu udaljio hodžu pedofila iz Islamske Zajednice - da je upravo u tome dokaz naše kulture i civilizacije.
Slažem se da bi se silovanim ženama kao i svim drugim žrtvama agresije trebalo posvetiti više medijskog prostora, ali ne iskorištavajte jedan zločin da njime prikrivate drugi, ne perite zločin zločinom! Pa zar da budemo kao fašisti koji se na medijima samo bave veličinom "svog nebeskog naroda" i njegovih vođa, koji brišu vlastite masovne i planirane zločine, tuđim neplaniranim i individualnim zločinima. Zar da nam mediji, kao oni fašistički, rade samo na demoniziranju sugrađana i na promociji bajki i mitova o vlastitoj veličini?!
Molim Vas ne budalite. Nije bez razloga sve tako kako jeste. Mi moramo opravdati svoje muzeje, biblioteke, umjetnosti, općenito kulturu i civilizaciju. Zar da ruraliziramo svoje urbane centre i urbana razmišljanja, zar da budemo kao one fašističke životinje???
Ne hvala.
Slažem se da bi se silovanim ženama kao i svim drugim žrtvama agresije trebalo posvetiti više medijskog prostora, ali ne iskorištavajte jedan zločin da njime prikrivate drugi, ne perite zločin zločinom! Pa zar da budemo kao fašisti koji se na medijima samo bave veličinom "svog nebeskog naroda" i njegovih vođa, koji brišu vlastite masovne i planirane zločine, tuđim neplaniranim i individualnim zločinima. Zar da nam mediji, kao oni fašistički, rade samo na demoniziranju sugrađana i na promociji bajki i mitova o vlastitoj veličini?!
Molim Vas ne budalite. Nije bez razloga sve tako kako jeste. Mi moramo opravdati svoje muzeje, biblioteke, umjetnosti, općenito kulturu i civilizaciju. Zar da ruraliziramo svoje urbane centre i urbana razmišljanja, zar da budemo kao one fašističke životinje???
Ne hvala.
- veljaca
#307 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
viva_castro wrote:Podsjećam ljude koji se žale na to što se u "bošnjačkim" medijima najviše vijesti može naći ne o Cerićevoj podršci već o tome što Cerić nije energično i po svaku cijenu udaljio hodžu pedofila iz Islamske Zajednice - da je upravo u tome dokaz naše kulture i civilizacije.
Ne hvala.
Slazem se u potpunosti. Samo je i pisac, gorenavedeni, upao u istu zamku i na forumu o V. Kacavendi - spominje Cerica. Mislim da je nenamjerno ucinio ono za sto optuzuje druge.
- McDizdar
#308 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
A jarane da više hoćete sjahati s qrca s ovim silovanjima zlostavljanjima maltretiranjima ujebaste me u mozak, ovih dana gdje god krenem samo priče o zlostavljanju, silovanju, iskorištavanju.
Koji smo mi odron od mentaliteta u pm. Svi smo pametni i svi smo političari i komentatori i svi sve znamo i svi sve komentarišemo i svako ima svoju viziju i prijedlog. Mi smo jedna opšta mentalna bolnica, samo su doktori odavno na godišnjem.
Nas bi EU trebala prifatiti kao intelektualnu kremu i poredati nas u mindere da im komentarišemo, osuđujemo, prosuđujemo, kritiziramo, analiziramo.
Je li kod nas mahalstvo nacionalno zanimanje ili kolektivni mentalni poremećaj?
Koji smo mi odron od mentaliteta u pm. Svi smo pametni i svi smo političari i komentatori i svi sve znamo i svi sve komentarišemo i svako ima svoju viziju i prijedlog. Mi smo jedna opšta mentalna bolnica, samo su doktori odavno na godišnjem.
Nas bi EU trebala prifatiti kao intelektualnu kremu i poredati nas u mindere da im komentarišemo, osuđujemo, prosuđujemo, kritiziramo, analiziramo.
-
!!Cetnik!!
-
sadeta
#310 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
WTF?! ako ti se ne cita, ti nemoj citat! ko si ti da ljudima solis pamet o tome sto diskutuju na ovakvu temu?! sta, trebamo se pravit mutavi svi skupa? kao da se nikad nista nije ni desilo, je li to tvoj argument?!McDizdar wrote:A jarane da više hoćete sjahati s qrca s ovim silovanjima zlostavljanjima maltretiranjima ujebaste me u mozak, ovih dana gdje god krenem samo priče o zlostavljanju, silovanju, iskorištavanju.
- McDizdar
#311 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Otvorim novine, pedofilija, pedofilija, pedofilija, uključim TV, pedofilija, pedofilija, pedofilija, dođem na net pedofilija, pedofilija, pedofilija.sadeta wrote:WTF?! ako ti se ne cita, ti nemoj citat! ko si ti da ljudima solis pamet o tome sto diskutuju na ovakvu temu?! sta, trebamo se pravit mutavi svi skupa? kao da se nikad nista nije ni desilo, je li to tvoj argument?!McDizdar wrote:A jarane da više hoćete sjahati s qrca s ovim silovanjima zlostavljanjima maltretiranjima ujebaste me u mozak, ovih dana gdje god krenem samo priče o zlostavljanju, silovanju, iskorištavanju.
Jebote pa dobro pedofilija al ubiste u mozak više, samo nečega kad se prifatite ne popuštate k'o mahniti.
Prošle godine je bilo maloljetnička delikvencija, uzeli ljudi na sva zvona te nema zatvora te ovo ono, danima samo delikvencija delikvencija delikvencija, ko je kriv, ovaj, onaj, uzmi pištalju idi na ulicu prosvjeduj udri tamo vamo i šta? Đe si bio niđe šta si radio ništa, sve palo u zaborav k'o da nikad ničega nije ni bilo.
E sad se prifatili pedofilije i opet će pasti u zaborav i šta je onda sljedeće?
Lopatu u ruke i radi, meni se povraća kad prođem čaršijom, puni kafići momaka, cura, to bi konju moglo rep iščupati ali svima je zanimanje delikvencija, sad pedofilija i onda ono sljedeće što dođe.
Dakle, nacionalno zanimanje ili kolektivni mentalni poremećaj? Det is di kvešćn.
-
fukara_tz
#312 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Владика Василије посјетио Премијера РС Господина Милорада Додика
Владика зворничко-тузлански Господин Василије посјетио је данас Предсједника Владе РС господина Милорада Додика. У дужем разговору саговорници су се дотакли питања односа Српске Православне Цркве и Државе Републике Српске.
Између осталог, било је ријечи о заштити културно-историјских добара СПЦ, имовини СПЦ у Босни и Херцеговини са посебним освртом на стање у Федерацији БиХ.
Владика Василије и Премијер Додик разговарали су и о предмету "Вјеронауке" у Основним и Средњим школама као и о предмету "Култура религија" у Средњим школама РС. Саговорници су се сложили да о предмету "Култура религија" мора да се затражи мишљење СПЦ те да се у поменути предмет морају укључити и свештеници СПЦ а не само историчари религије.
Закључено је да су односи између Српске Православне Цркве и власти Државе Републике Српске добри са тенденцијом да буду још бољи и чвршћи, какви и треба да буду на опште добро грађана Републике Српске.
Из Канцеларије Епархије зворничко-тузланске
http://www.eparhijazvornickotuzlanska.o ... tegorija=1
Владика зворничко-тузлански Господин Василије посјетио је данас Предсједника Владе РС господина Милорада Додика. У дужем разговору саговорници су се дотакли питања односа Српске Православне Цркве и Државе Републике Српске.
Између осталог, било је ријечи о заштити културно-историјских добара СПЦ, имовини СПЦ у Босни и Херцеговини са посебним освртом на стање у Федерацији БиХ.
Владика Василије и Премијер Додик разговарали су и о предмету "Вјеронауке" у Основним и Средњим школама као и о предмету "Култура религија" у Средњим школама РС. Саговорници су се сложили да о предмету "Култура религија" мора да се затражи мишљење СПЦ те да се у поменути предмет морају укључити и свештеници СПЦ а не само историчари религије.
Закључено је да су односи између Српске Православне Цркве и власти Државе Републике Српске добри са тенденцијом да буду још бољи и чвршћи, какви и треба да буду на опште добро грађана Републике Српске.
Из Канцеларије Епархије зворничко-тузланске
-
fukara_tz
#313 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Jos malo sa zvanicne crkve stranice
Путоказ честа мета вандала
На седмом километру регионалног пута Братунац-Скелани, на почетку локалног пута који води за Сасе, украден је саобраћајни знак, који је представљао путоказ за манастир Пресвете тројице, који се налази у том сребреничком насељу.
Ово је потврдио монах Методије, вршилац дужности намјесника тог манастира истичући да је, прије два мјесеца, тај знак био оборен на земљу и да је, након што је обавијештена локална полиција, враћен на исто мјесто.
- Од 2002. године, када је Епархија зворничко-тузланска уз благослов Његовог преосвештенства господина Василија, почела да обнавља у рату порушену светињу, често имамо проблеме са повратницима Бошњацима, који на разне начине покушавају да омету радове. Због тога је, више пута до сада, долазила полиција - рекао је отац Методије.
Он је подсјетио да су њихове комшинице Бошњакиње, прошле и претпрошле године вербално, а потом и физички напале монаха Григорија, те да су радницима који су обнављали порушени конак, упућивале најпогрдније ријечи.
Objavljeno je i vodje http://www.glassrpske.com/vijest/5/kroz ... ndala.html
A ovi problemi na crkvenoj stranici se ne spominju naravno
Bidi Hasanović monasi oteli tri dunuma zemlje
bez struje i vode, u kućici sagrađenoj uz pomoć donatora, nana Bida provodi samačke dane, boreći se sa nepravdom...
18.05.2008. 13:00

U naselju Sase, u općini Srebrenica, monasi manastira Svete Trojice, smještenog među imanjem nekoliko bošnjačkih porodica, prije tri godine oteli su više od tri dunuma zemljišta Bidi Hasanović (74). Na tom zemljištu su izgradili dvije zgrade, proširivši dvorište manastira. Nani Bidi je, od nekadašnjih pet, ostalo samo dunum i po zemlje.
- Sva ova zemlja koju su dušmani sebi prigrabili pripadala je mom djeveru Omeru. Djever se preselio u Bratunac i prepisao svoj dio zemlje na mog muža Bektu, koji je umro prije rata - žali nam se nana Bida.
Bez struje i vode, u kućici sagrađenoj uz pomoć donatora nakon što je nekoliko godina provela u šupi, Bida provodi samačke dane, boreći se sa nepravdom koja ju je zadesila.
- Prije rata imala sam vodu, muž je proveo u tri kuće i štale. Sve su to srušili i isjekli voćke okolo. Presjekli su cijev koja je vodila u bazen, tako da kaluđeri koriste moju vodu, a ja svoje haljine moram prati kišnicom. Sa česme koja se nalazi kod mezarja na početku sela, komšija mi kolicima doveze vodu za piće, pa mu to platim - priča Bida.
Na samom ulazu u dvorište manastira, postavljen je krst na imanju Bošnjaka. Pored ostalog, monasi su uzurpirali i značajan dio vakufske imovine.
Petko Đokić, građevinski inspektor u Općini Srebrenica, kaže da objekti sagrađeni u dvorištu manastira u Sasama spadaju u deset nelegalno sagrađenih.
Od kuće nije ostalo ništa
Iznad Bidine kuće u dvorištu manastira gradi se hotel čija su, prema riječima mještana, dva metra podzida na zemljištu Bošnjaka Dahme i Ekrema Sulejmanovića. Monasi su oteli i zemlju Timke Hasanović.
- Prije rata moja kuća je bila prekoputa Bidine. Sada je tu sve srušeno i uzorano bagerima. Od moje kuće ništa nije ostalo. Kako čujemo, hoće da grade podzid - kaže Timka.
Autor: Me. MUSTAFIĆ
Путоказ честа мета вандала
На седмом километру регионалног пута Братунац-Скелани, на почетку локалног пута који води за Сасе, украден је саобраћајни знак, који је представљао путоказ за манастир Пресвете тројице, који се налази у том сребреничком насељу.
Ово је потврдио монах Методије, вршилац дужности намјесника тог манастира истичући да је, прије два мјесеца, тај знак био оборен на земљу и да је, након што је обавијештена локална полиција, враћен на исто мјесто.
- Од 2002. године, када је Епархија зворничко-тузланска уз благослов Његовог преосвештенства господина Василија, почела да обнавља у рату порушену светињу, често имамо проблеме са повратницима Бошњацима, који на разне начине покушавају да омету радове. Због тога је, више пута до сада, долазила полиција - рекао је отац Методије.
Он је подсјетио да су њихове комшинице Бошњакиње, прошле и претпрошле године вербално, а потом и физички напале монаха Григорија, те да су радницима који су обнављали порушени конак, упућивале најпогрдније ријечи.
Objavljeno je i vodje http://www.glassrpske.com/vijest/5/kroz ... ndala.html
A ovi problemi na crkvenoj stranici se ne spominju naravno
Bidi Hasanović monasi oteli tri dunuma zemlje
bez struje i vode, u kućici sagrađenoj uz pomoć donatora, nana Bida provodi samačke dane, boreći se sa nepravdom...
18.05.2008. 13:00

U naselju Sase, u općini Srebrenica, monasi manastira Svete Trojice, smještenog među imanjem nekoliko bošnjačkih porodica, prije tri godine oteli su više od tri dunuma zemljišta Bidi Hasanović (74). Na tom zemljištu su izgradili dvije zgrade, proširivši dvorište manastira. Nani Bidi je, od nekadašnjih pet, ostalo samo dunum i po zemlje.
- Sva ova zemlja koju su dušmani sebi prigrabili pripadala je mom djeveru Omeru. Djever se preselio u Bratunac i prepisao svoj dio zemlje na mog muža Bektu, koji je umro prije rata - žali nam se nana Bida.
Bez struje i vode, u kućici sagrađenoj uz pomoć donatora nakon što je nekoliko godina provela u šupi, Bida provodi samačke dane, boreći se sa nepravdom koja ju je zadesila.
- Prije rata imala sam vodu, muž je proveo u tri kuće i štale. Sve su to srušili i isjekli voćke okolo. Presjekli su cijev koja je vodila u bazen, tako da kaluđeri koriste moju vodu, a ja svoje haljine moram prati kišnicom. Sa česme koja se nalazi kod mezarja na početku sela, komšija mi kolicima doveze vodu za piće, pa mu to platim - priča Bida.
Na samom ulazu u dvorište manastira, postavljen je krst na imanju Bošnjaka. Pored ostalog, monasi su uzurpirali i značajan dio vakufske imovine.
Petko Đokić, građevinski inspektor u Općini Srebrenica, kaže da objekti sagrađeni u dvorištu manastira u Sasama spadaju u deset nelegalno sagrađenih.
Od kuće nije ostalo ništa
Iznad Bidine kuće u dvorištu manastira gradi se hotel čija su, prema riječima mještana, dva metra podzida na zemljištu Bošnjaka Dahme i Ekrema Sulejmanovića. Monasi su oteli i zemlju Timke Hasanović.
- Prije rata moja kuća je bila prekoputa Bidine. Sada je tu sve srušeno i uzorano bagerima. Od moje kuće ništa nije ostalo. Kako čujemo, hoće da grade podzid - kaže Timka.
Autor: Me. MUSTAFIĆ
-
sadeta
#314 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
ponavljam, ako ti je dosta ovakvih tema, onda nemoj citati... imas sasvim dovoljno drugih tema da ih citas i komentarises ili ne komentarises, sto tebi izgleda nije opcija.McDizdar wrote:Otvorim novine, pedofilija, pedofilija, pedofilija, uključim TV, pedofilija, pedofilija, pedofilija, dođem na net pedofilija, pedofilija, pedofilija.sadeta wrote:WTF?! ako ti se ne cita, ti nemoj citat! ko si ti da ljudima solis pamet o tome sto diskutuju na ovakvu temu?! sta, trebamo se pravit mutavi svi skupa? kao da se nikad nista nije ni desilo, je li to tvoj argument?!McDizdar wrote:A jarane da više hoćete sjahati s qrca s ovim silovanjima zlostavljanjima maltretiranjima ujebaste me u mozak, ovih dana gdje god krenem samo priče o zlostavljanju, silovanju, iskorištavanju.
Jebote pa dobro pedofilija al ubiste u mozak više, samo nečega kad se prifatite ne popuštate k'o mahniti.
Prošle godine je bilo maloljetnička delikvencija, uzeli ljudi na sva zvona te nema zatvora te ovo ono, danima samo delikvencija delikvencija delikvencija, ko je kriv, ovaj, onaj, uzmi pištalju idi na ulicu prosvjeduj udri tamo vamo i šta? Đe si bio niđe šta si radio ništa, sve palo u zaborav k'o da nikad ničega nije ni bilo.
E sad se prifatili pedofilije i opet će pasti u zaborav i šta je onda sljedeće?
Lopatu u ruke i radi, meni se povraća kad prođem čaršijom, puni kafići momaka, cura, to bi konju moglo rep iščupati ali svima je zanimanje delikvencija, sad pedofilija i onda ono sljedeće što dođe.
Dakle, nacionalno zanimanje ili kolektivni mentalni poremećaj? Det is di kvešćn.
-
Prirodni
#315 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
A sta da kazam...ovo je samo jos jedan razlog zbog kojeg mi zelimo da ukinemo Genocidnu tvorevinu RS...Ovo je mozda razlog zbog cega i drugi to zele da urade.
-
dosa
#316 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Ko ce je ukinuti? Ima li Bosanaca koji imaju muda da to urade? Zlo se ne unistava diskusijom na forumimaPrirodni wrote:A sta da kazam...ovo je samo jos jedan razlog zbog kojeg mi zelimo da ukinemo Genocidnu tvorevinu RS...Ovo je mozda razlog zbog cega i drugi to zele da urade.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#317 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
uništava se pametnim postupcima. kao npr. onaj IZ kad su tužili Banja Luku za srušene džamije i dobili spor... tako se bori... nije borba samo u rovovima i u prepiranju i nadglasavanju i nadjebavanju...dosa wrote:Ko ce je ukinuti? Ima li Bosanaca koji imaju muda da to urade? Zlo se ne unistava diskusijom na forumimaPrirodni wrote:A sta da kazam...ovo je samo jos jedan razlog zbog kojeg mi zelimo da ukinemo Genocidnu tvorevinu RS...Ovo je mozda razlog zbog cega i drugi to zele da urade.
- mofo33
#318 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
kao i u silovanju...Chmoljo wrote:uništava se pametnim postupcima. kao npr. onaj IZ kad su tužili Banja Luku za srušene džamije i dobili spor... tako se bori... nije borba samo u rovovima i u prepiranju i nadglasavanju i nadjebavanju...dosa wrote:Ko ce je ukinuti? Ima li Bosanaca koji imaju muda da to urade? Zlo se ne unistava diskusijom na forumimaPrirodni wrote:A sta da kazam...ovo je samo jos jedan razlog zbog kojeg mi zelimo da ukinemo Genocidnu tvorevinu RS...Ovo je mozda razlog zbog cega i drugi to zele da urade.
jedan "velikan" (necu ga imenovat' samo inicijali...N.A.) je izjavio nesto u stilu "pobijedicemo vas stomakom zena"...
- lopta
#319 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Je li istina da je Zlatko Lagumdzija dao Vladiki Kacavendi diplomatski pasos? 
- MAGISTAR.MO
#320 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
lopta wrote:Je li istina da je Zlatko Lagumdzija dao Vladiki Kacavendi diplomatski pasos?
Čista istina.
Kažu da je i Mladen Ivanić vadio u općini rodni list za ef. Cerića. Da se ne gura čovjek u redu
- lopta
#321 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Dobro ironicar, potvrdice ti to vec neko. 
- Vares City
#322 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Gosp. Ivanic moze ef. Cericu izvaditi samo,......MAGISTAR.MO wrote:lopta wrote:Je li istina da je Zlatko Lagumdzija dao Vladiki Kacavendi diplomatski pasos?
Čista istina.
Kažu da je i Mladen Ivanić vadio u općini rodni list za ef. Cerića. Da se ne gura čovjek u redu
-
b_branimir
#323 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
Čitam ovo i mislim kako ste vi jadan narod.
Ja ne znam ko silova sve one srpkinje (vjerovatno vjetar jer vidim vi ste svi sveti).
Ako iole u vama ima pameti vratite se svojim korenima - vi ste svi srbi od srpskih majki koje su silovali turci za vrijeme 500 godina vladavine (začeti ste na genocidu te morate biti genocidni).
Ili možda ja griješim, ali mi onda objasnite ko ste i odakle ste stigli na ove prostore (BiH kao država se spominje pod vladavinom Tvrtka Kotromanića a on je SRBIN).
Koji je to vladar bio bošnjak?
Šta to takozvani bošnjački narod čini narodom sem da su ljudi.
Pismo vam je latinica - jezik vam je iskrivljeni srpski jezik - istorija vam je srpska - VAMA JE HRIŠĆANSTVO I OTAC I MAJKA - KOLIKO VAS VELIKOBOŠNJAKA ZNA KURAN (ja kao srbin ga bolje poznajem jer sam ga izučavao)
MA SVI STE VI HRIŠĆANI ALI ONI KOJI SE ODRIČU SVOJE VJERE TE ZBOG TOGA NIKADA U ŽIVOTU TAJ VAŠ BOŠNJAČKI NAROD NEĆE IMATI NORMALNU DRŽAVU NITI NORMALNE USLOVE ZA ŽIVOT (ŠTETA ZA SVU TU NEDUŽNU DJECU KOJA NI KRIVA NI DUŽNA ZBOG GLUPOSTI SVOJIH RODITELJA TREBA DA NOSE TERET SRAMA NA SVOJIM PLEĆIMA)
DOĐITE PAMETI - VRATITE SE SVOJOJ IZVORNOJ VJERI - NIJE SRAMOTA ODREĆI SE ISLAMA JER JE ON NAJVEĆE ZLO SAVREMENOG ČOVIJEKA.
(SEREM SE NA VJERU KOJA KAŽE AKO DAŠ ŽIVOT ZA SLAVU ALAHA UČINIO SI ISPRAVNU STVAR ILI GA UZMEŠ)
Ja ne znam ko silova sve one srpkinje (vjerovatno vjetar jer vidim vi ste svi sveti).
Ako iole u vama ima pameti vratite se svojim korenima - vi ste svi srbi od srpskih majki koje su silovali turci za vrijeme 500 godina vladavine (začeti ste na genocidu te morate biti genocidni).
Ili možda ja griješim, ali mi onda objasnite ko ste i odakle ste stigli na ove prostore (BiH kao država se spominje pod vladavinom Tvrtka Kotromanića a on je SRBIN).
Pismo vam je latinica - jezik vam je iskrivljeni srpski jezik - istorija vam je srpska - VAMA JE HRIŠĆANSTVO I OTAC I MAJKA - KOLIKO VAS VELIKOBOŠNJAKA ZNA KURAN (ja kao srbin ga bolje poznajem jer sam ga izučavao)
MA SVI STE VI HRIŠĆANI ALI ONI KOJI SE ODRIČU SVOJE VJERE TE ZBOG TOGA NIKADA U ŽIVOTU TAJ VAŠ BOŠNJAČKI NAROD NEĆE IMATI NORMALNU DRŽAVU NITI NORMALNE USLOVE ZA ŽIVOT (ŠTETA ZA SVU TU NEDUŽNU DJECU KOJA NI KRIVA NI DUŽNA ZBOG GLUPOSTI SVOJIH RODITELJA TREBA DA NOSE TERET SRAMA NA SVOJIM PLEĆIMA)
DOĐITE PAMETI - VRATITE SE SVOJOJ IZVORNOJ VJERI - NIJE SRAMOTA ODREĆI SE ISLAMA JER JE ON NAJVEĆE ZLO SAVREMENOG ČOVIJEKA.
(SEREM SE NA VJERU KOJA KAŽE AKO DAŠ ŽIVOT ZA SLAVU ALAHA UČINIO SI ISPRAVNU STVAR ILI GA UZMEŠ)
-
dallton
#324 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
mislim da ovdje neces imati priliku da postavis naredni post, ali pokusaj na webstranici organizacije "obraz" ili vidi na engleskom "stormfront" ili KKK,b_branimir wrote:Čitam ovo i mislim kako ste vi jadan narod.
-
vemus
#325 Re: Šokantno-"Silovao me Vasilije Kačavenda"
pošto sam danas vidio zločinca kačavendu u Sarajevu kako izlazi iz pravoslavne crkve sjetio sam se onog teksta iz avaza
Znate li kako se moze doci do tog novinara zbog informacija vezanih za ovaj slucaj?
ja zelim da se nekako pokrene proces protiv ovog monstruma koji je blagosiljao srpske vojnike prije ubistava i silovanja...
Ne mogu da sve ove stranice gledam, mozda je neko slicno pitao ali eto...
ima li nacina da se ovo pogura?
Znate li kako se moze doci do tog novinara zbog informacija vezanih za ovaj slucaj?
ja zelim da se nekako pokrene proces protiv ovog monstruma koji je blagosiljao srpske vojnike prije ubistava i silovanja...
Ne mogu da sve ove stranice gledam, mozda je neko slicno pitao ali eto...
ima li nacina da se ovo pogura?