Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
JThomas

#5351 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

http://zurnal.info/novost/21836/lukac-s ... ane-dodiku

zanimljivo za pročitati. mislim mi realno pojma nemamo iz neke prve ili druge ruke koliko je tu istina ili nije. ali znamo da političke opozicije u samoj vlasti nema, ovo je komešanje u okviru samog režima, u najužem smislu.
radostan dan

#5355 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

500 milijardi, povisoka cifra...
sve su prilike da će i putin i rahmetli gadafi biti u igri.
mO k3

#5359 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

On je na slobodnoj teritoriji , medju muslimanima protiv kojih se onda borio ...

Koja ironija ....

ja bih jos dodao da on meni ide na zivce , drzava manji entitet ...
Janjicar

#5360 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

I ti meni ideš na živce s tim razmisljanjem pa opet nikom ništa.
mO k3

#5361 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Janjicar wrote:I ti meni ideš na živce s tim razmisljanjem pa opet nikom ništa.
kojim to razmisljanjem??
Nivelacija

#5362 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nivelacija »

Frajer lozio narod idemo do krajjaaaaaa, pravda nikoga se ne bojim, otvoreni racuni za pravdu, preko noci nestade hrabrost a i racuni :lol:
Janjicar

#5363 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

mO k3 wrote:
kojim to razmisljanjem??
Da se odmah vezuje sve za muslimane, odmah se sve vezuje za zadnju agresiju na BiH itd...
mO k3

#5364 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Janjicar wrote:
mO k3 wrote:
kojim to razmisljanjem??
Da se odmah vezuje sve za muslimane, odmah se sve vezuje za zadnju agresiju na BiH itd...
Ne smeta ti kada kaze sa manji entitet da je drzava??
Janjicar

#5365 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

mO k3 wrote: Ne smeta ti kada kaze sa manji entitet da je drzava??
Koliko god meni to smetalo, sjetim se Bosanskog jezika u RS i fakat vidim da je čovjek upravu.
Ommadawn

#5366 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Ommadawn »

I Muriz traži pravdu za Dženana.
BHF_Manijak

#5367 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by BHF_Manijak »

Janjicar wrote:
Koliko god meni to smetalo, sjetim se Bosanskog jezika u RS i fakat vidim da je čovjek upravu.
I to normalno? Jest al' u qrcu.
Maharadza

#5368 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maharadza »

Nivelacija wrote:Frajer lozio narod idemo do krajjaaaaaa, pravda nikoga se ne bojim, otvoreni racuni za pravdu, preko noci nestade hrabrost a i racuni :lol:
Učlani se bajuni u "minKensku brigadu" preko noći! :lol:
Janjicar

#5369 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

BHF_Manijak wrote:
Janjicar wrote:
I to normalno? Jest al' u qrcu.
Nije, ko je rek'o da jest ?
AstorH

#5370 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by AstorH »

Davore ne daj se i ne dopusti onom krmku iz kriminalne paradrzave RS da te slomi.
Svako dobro ti zelim.
#pravdazadavida
MensurM

#5371 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by MensurM »

JThomas wrote:ne zanima me politika, ali smatram da advokat pretjeruje i koristi preoštre izraze.
Eki to
radostan dan

#5372 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

uglavnomja wrote:

:lol: :lol: :lol: :D :D
član odbora ns rs o utvrđivanju istine u slučaju d dragičevića.
zajedno sa borenovićem.
i mihaljicom.
Haman2

#5374 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Haman2 »

“IMAMO SAZNANJA DA DOKAZI POSTOJE”: Udruženje iz Beča ponudilo nagradu od 50.000 eura za trag o ubistvu Davida Dragičevića
Udruženje “Pravda za Davida i svu djecu BiH“ takođe nudi nagradu za video snimke na kojima se vide osobe koje fizički zlostavljaju Davida Dragičevića, nakon što je otet u centru Banjaluke.

Image

Udruženje “Pravda za Davida i svu djecu BiH“, registrovano u Beču, raspisalo je nagradu od 50.000 eura za svaki novi, kredibilan dokaz, koji može doprinijeti da se iza rešetaka nađu ubice i naručioci ubistva Davida Dragičevića, kao i njihovi saučesnici.

Udruženje nudi ovu novčanu nagradu svakom onom ko im dostavi snimke sa nadzornih kamera Rajfajzen banke iz ulice Vase Pelagića u Banjaluci, koje pokrivaju prostor parkinga iza Metalske škole, gdje je u noći 18. marta 2018. godine, prema svjedočenju Jovanke Bošnjak, teško pretučen David Dragičević, prenosi Slobodan Vasković na svom blogu.

Udruženje “Pravda za Davida i svu djecu BiH“ takođe nudi nagradu za video snimke na kojima se vide osobe koje fizički zlostavljaju Davida Dragičevića, nakon što je otet u centru Banjaluke.

– Udruženje ima saznanja iz kredibilnih i pouzdanih izvora da ti video zapisi postoje i poziva sve one koji imaju saznanja o tome, ili posjeduju video zapise, da im ih dostave. Udruženje garantuje da će identitet svih onih, koji im dostave navedene video snimke, biti potpuno zaštićen, kao i da će im biti isplaćen navedeni novčani iznos – navodi Vasković, a ovu objavu na Fejsbuk stranici grupe “Pravda za Davida” je podijelila i majka ubijenog mladića Suzana Radanović.

Udruženje “Pravda za Davida i svu djecu BiH“ poziva i sve one, koji posjeduju snimke nadzornih kamera iz Gospodske ulice, Jevrejske ulice, Zanatskog centra, Ulice Ivana Franje Jukića i ostalih ulica u najužem centru Banjaluke, da im dostave te snimke koji pokrivaju vrijeme od ponoći do 5 časova 18. marta prošle godine.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/105 ... evica.html
Haman2

#5375 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Haman2 »

Mi ne znamo motiv ubistva a ne znamo ni ko je to radio. Postoje samo price. Ako postoje snimci a vjerovatno postije, policija je to pregledala. Iz novinskih tekstova vidimo da su mnogi snimci obrisani ili unisteni. Postavlja se pitanje zasto. Odgovor na ovo pitanje omogucava nam dolazak do motiva ubistva i imena ubica D. Dragicevica.
Post Reply