Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
mO k3

#5176 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

The 51st State wrote:
high_volume wrote:
hAZNADAR wrote: Banjalucani brzebolje povukli podrsku, prvo banjalucki studenti objavili da se ogradjuju od sarajevskih demonstranata. E moji revolucionarni ljevicari,... da vas ne nazovem onim drugim skracenim imenom.
Isti profil ljudi je blokirao saobracajnicu u Sarajevu zbog tobozeg solidarisanja sa Davorom u Banjaluci.
Šta je, po tebi, rješenje, koji je tvoj prijedlog?
Baviti se svojim problemia gdje realno imas uticaja I drzati se oprezno I budno.
Sarajlijama bi bilo pametnije da su memica podrzali I dgili se masovno zbog policajaca.
Tuzlacima isto je pametnije bilo da su see digli zbog gikila.
I tako svaka sredina gdje je najvise zulja.
Solidarnost sa rsovcima je kontraproduktivna I za rjesavanje tih problema i gubi se vrijeme.
Prvo svoje avlija pa onda fgr prica.
:thumbup:
mO k3

#5177 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

high_volume wrote:
Kad si već ustao da odgovaraš, evo još jedno pitanje: Šta meni iz Sarajeva, ili tebi iz Švedske, USA, Njemačke... treba da smeta u RS, u Banja Luci, pa i na Davorovim protestima konkretno, obzirom da je tema, pa da reagujem nezadovoljstvom, na bilo kakav način?
moram vise puta da procitam tvoj post da skontam , mozda je jos rano ...

mozes li jos jednostavnije tvoje pitanje :D
djkurt

#5178 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by djkurt »

high_volume wrote:
Kad si već ustao da odgovaraš, evo još jedno pitanje: Šta meni iz Sarajeva, ili tebi iz Švedske, USA, Njemačke... treba da smeta u RS, u Banja Luci, pa i na Davorovim protestima konkretno, obzirom da je tema, pa da reagujem nezadovoljstvom, na bilo kakav način?
Meni smeta sledeće:
Dragan se namjerno povukao u tobože ilegalu da se na miru proslavi dan rušenja ustavnopravnog poretka R. BiH.
Dragan je dragovoljno učestvovao u kreiranju ove iste nakaradne tvorevine koja mu je ubila sina i opet bi garant.
Dragana je vjerovatno svoje snajperske vještine oštrio pucajući da nevinu djecu u Sarajevu i drugim dijelovima BiH.
Dragana boli kurac za sve nesrpske nevine žrtve i protjerane jer je i sam dragovoljno učestvovao u njihovom protjerivanju i ubijanju.

ima toga još...
mO k3

#5179 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

djkurt wrote:
high_volume wrote:
Meni smeta sledeće:
Dragan se namjerno povukao u tobože ilegalu da se na miru proslavi dan rušenja ustavnopravnog poretka R. BiH.
Dragan je dragovoljno učestvovao u kreiranju ove iste nakaradne tvorevine koja mu je ubila sina i opet bi garant.
Dragana je vjerovatno svoje snajperske vještine oštrio pucajući da nevinu djecu u Sarajevu i drugim dijelovima BiH.
Dragana boli kurac za sve nesrpske nevine žrtve i protjerane jer je i sam dragovoljno učestvovao u njihovom protjerivanju i ubijanju.

ima toga još...
na davora mislis?? :?
julisiz es grant

#5180 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by julisiz es grant »

Misli, ali po meni ne treba ga ispravljati.
I mi smo za njih svi Mujo.
muha_sa

#5181 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

Valjda napokon iznese dokaze šta je pokojni mu sin pronašao na netu i šta je uzrok pa su mu sina likvidirali
mO k3

#5182 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

muha_sa wrote:Valjda napokon iznese dokaze šta je pokojni mu sin pronašao na netu i šta je uzrok pa su mu sina likvidirali
hAZNADAR

#5183 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

high_volume wrote:
hAZNADAR wrote: Banjalucani brzebolje povukli podrsku, prvo banjalucki studenti objavili da se ogradjuju od sarajevskih demonstranata. E moji revolucionarni ljevicari,... da vas ne nazovem onim drugim skracenim imenom.
Isti profil ljudi je blokirao saobracajnicu u Sarajevu zbog tobozeg solidarisanja sa Davorom u Banjaluci.
Rjesenje? Za vlast imas izbore, za pravdu imas pravosudje. Ko nije zadovoljan pravdom, vlastima,.. demonstracijama ne moze nista promijeniti. Nazalost je tako.

Moras shvatiti da je Srbima u RS vise stalo do RS i ocuvanja RS negoli do pravde. Kao sto su znali sve vrijeme za zlocine u ratu i da to nije moralno - ali cilj opravdava sredstvo - tako i u ovom slucaju svi znaju da u ovom slucaju nisu cista posla. Ali opasno previse barkati i talasati.

A najbolji nacin suosjecanja sa Davorom je da licno odes na trg u BL i podrzis. Ja sam to ljetos uradio. Nako sa strane. I vidio da tu ima mnogo vise od tek borbe za pravdu. Nesto njihovo interno u koje se bolje ne mijesati ako imas pogresno ime.
muha_sa

#5184 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

hAZNADAR

pratim šta pišeš i mogu ti samo jedno rec--ovako :thumbup:
hAZNADAR

#5185 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

muha_sa wrote:Valjda napokon iznese dokaze šta je pokojni mu sin pronašao na netu i šta je uzrok pa su mu sina likvidirali
Ma svasta se nalupalo, spekulisalo,...

Ono sto je najvjerovatnije je klasicna prica o jalijasima koji nekoga prebiju i da je u tome ucestvovao neko ko je dobar sa nekim u centrima moci, ili rod. Da li su ga namjerno prebili na mrtvo ime sa namjerom da ga ubiju ili se tuca otela kontroli i momak neplanirano dobio teze povrede - neznamo.
djkurt

#5186 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by djkurt »

mO k3 wrote:
djkurt wrote:
high_volume wrote:
Meni smeta sledeće:

ima toga još...
na davora mislis?? :?
Ma da lapsus mali, neka svekoliko forumsko pučanstvo oprosti mojoj malenkosti mislio sam Davor Dragičević.
Ommadawn

#5187 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Ommadawn »

Najavljuje nekakve datume, prijeti nekakvim materijalom i sta ti ja vec znam - jarane, izgubio si sve (ima li sta gore nego da izgubis dijete?) pa onda cim dobijes nesto novo, iznesi!
LBVIEW

#5188 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by LBVIEW »

bingov buraz wrote:Kad đakon otpjeva sevdalinku u Bijeljini javite,dotad....
Kad vladika sto u Mostaru vazi o dobrosusjedskim odnosima bude osudio srpsko divljanje po povratnickim selima u istocnoj Hercegovini, u pauzi, izmedju osvestanja spomenika cetnickih vojvodama.
Last edited by LBVIEW on 10/01/2019 10:07, edited 1 time in total.
muha_sa

#5189 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

Ommadawn wrote:
Najavljuje nekakve datume, prijeti nekakvim materijalom i sta ti ja vec znam - jarane, izgubio si sve (ima li sta gore nego da izgubis dijete?) pa onda cim dobijes nesto novo, iznesi!
ma jasno--mahala se o nekakvom hakerskom upadu--o nekakvim silnim milionima i sve to Davor "ima" crno na bijelo :-) ne kontam šta ceka
Ommadawn

#5190 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Ommadawn »

Tu se nema sta cekati nego odmah iznositi.
djkurt

#5191 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by djkurt »

Pa mora se sačekati da se praznik proslavi.

/irony/Jeste i vi mora vam se crtati./irony/
costacurta

#5192 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by costacurta »

mO k3 wrote:
high_volume wrote:
nista ne ciniti , podrsku bosnjaka oni vide kao rusenje manjeg bih entiteta ....
neka se izmedju porokaju
I to je to.
Ommadawn

#5193 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Ommadawn »

Prosao je eto danas praznik.
A jah, treba proci mahmurluk...
Hajd evo dajem mu fore jos tri-cetiri dana.
Hoce li biti sta? Hoce kurac.
MarshalDodik

#5194 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by MarshalDodik »

hAZNADAR wrote:
high_volume wrote:
Rjesenje? Za vlast imas izbore, za pravdu imas pravosudje. Ko nije zadovoljan pravdom, vlastima,.. demonstracijama ne moze nista promijeniti. Nazalost je tako.
Ljubi ga vlast, pozelila bi ga svaka vlada za svog bota :kiss: Brez mlogo ljutnje :bih:
hAZNADAR

#5195 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

MarshalDodik wrote:
hAZNADAR wrote:
high_volume wrote:

Ljubi ga vlast, pozelila bi ga svaka vlada za svog bota :kiss: Brez mlogo ljutnje :bih:
Smaras. Radije se drzi tema gdje velicas Gorski Vijenac - to ti bolje ide.
dezurni_ucenik

#5196 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by dezurni_ucenik »

Ommadawn wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Kako ono vele raja u Bosni se ujedinila papci i nacionalisti ga poduvali. :lol:. Milion puta sebi postavim pitanje i opet cu: hoce li bosnjo ikad skontat da onog anamo tamo u Banja Luci zaboli rinaka za njim.
Dženan Memić je ubijen prije Davora. Protesti za Dženana su krenuli ranije i koliko se sjećam nije bilo neke velike podrške iz BL.
Samo velim.

O tome i govorim.

hAZNADAR wrote:
Njima je vazno da dozive makar i privid nekog zajednistva. U principu nisu lose namjere kada se pokusaju solidarisati i dozivjeti neku potvrdu svojih ideala ali naivno brate.
Ovo je bila reakcija u Sarajevu povodom demonstracija za jedinstveni maticni broj na glasine da ima podrske iz Banjaluke.

Image

Banjalucani brzebolje povukli podrsku, prvo banjalucki studenti objavili da se ogradjuju od sarajevskih demonstranata. E moji revolucionarni ljevicari,... da vas ne nazovem onim drugim skracenim imenom.
Na istim tim protestima jmbg jel de da su zabranjivali ljiljane? Al ajd nek raja salje poruke ljubavi. Praunuk ce mu zato jebavat sve po spisku.
Janjicar

#5197 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

:lol:
Odkud da ideja da su bile zabranjene liljanke :D

Od 5 osoba koje su pokrenule te proteste znam ih troje i to sto pricas je glupost.

Mislim da je i O'zone tada bio ukljucen u te proteste ako se ne varam
mO k3

#5198 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Ommadawn wrote:Prosao je eto danas praznik.
A jah, treba proci mahmurluk...
Hajd evo dajem mu fore jos tri-cetiri dana.
Hoce li biti sta? Hoce kurac.
To je to , praznik prošao treba knjige u augustu na kredit dici , ali hajde ko jebe knjige treba srbovati pa makar i korijenje rekao , pardon do zadnjeg srbina :mrgreen:
MarshalDodik

#5199 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by MarshalDodik »

hAZNADAR wrote:
MarshalDodik wrote:
hAZNADAR wrote:
Smaras. Radije se drzi tema gdje velicas Gorski Vijenac - to ti bolje ide.
Mozda smaram, ali istinom. Kako onda tvoje škrabanje okarakterisati ?
Za vlast imas izbore???.. koji su opet kompromitovani, pokradeni, nastimani. Biraci uslovljeni najosnovnijim potrebama za egzistenciju... itd itd itd
Za pravdu kazes pravosudje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Demonstracije sa kriticnom masom su vjerovatno jedina opcija (osim ako se kad strancima koji su nas stvarali ne digne hurac ponovo na nas i to tek onako na lijepe oci) . Pojam kriticna masa mora sadrzavati minimalno dvije komponente: 1. intelektualno sposobniju , edukovaniju, prevedniju, posteniju bla bla bla elitu koja ce preuzeti kormilo.
2. brojacno vecu, hrabriju, slozniju, odvazniju bla bla bla masu koja je kadar oduprijeti se ( pa i savladati ako je potrebno) svu represivnu moc trenutne vlasti.

Ovo ja tebi ugrubo, bez ljutnje :kiss:
hAZNADAR

#5200 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

MarshalDodik wrote:
hAZNADAR wrote:

Mozda smaram, ali istinom. Kako onda tvoje škrabanje okarakterisati ?
Za vlast imas izbore???.. koji su opet kompromitovani, pokradeni, nastimani. Biraci uslovljeni najosnovnijim potrebama za egzistenciju... itd itd itd
Za pravdu kazes pravosudje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Demonstracije sa kriticnom masom su vjerovatno jedina opcija (osim ako se kad strancima koji su nas stvarali ne digne hurac ponovo na nas i to tek onako na lijepe oci) . Pojam kriticna masa mora sadrzavati minimalno dvije komponente: 1. intelektualno sposobniju , edukovaniju, prevedniju, posteniju bla bla bla elitu koja ce preuzeti kormilo.
2. brojacno vecu, hrabriju, slozniju, odvazniju bla bla bla masu koja je kadar oduprijeti se ( pa i savladati ako je potrebno) svu represivnu moc trenutne vlasti.

Ovo ja tebi ugrubo, bez ljutnje :kiss:
Ih :D I dokle si stigao sa minimalnim komponentama?
Post Reply