Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
Maraschino

#1376 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maraschino »

Peda Petrol wrote:
Malo je ružno na takav način diskreditovati sagovornika.
Niti sam bio živ tada, niti sam bio u ratu. Ali uvijek poštujem ljude koji su ginuli za slobodu svog naroda.
...i u toj borbi za slobodu pocinise strasne zlocine, etnicko ciscenje i genocid.

Cega se pametan stidi, budala se time ponosi.
Bluemore

#1377 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Bluemore »

Peda Petrol wrote:
Tomahawk11 wrote:
Taj tvoj PreCjednik javno psuje, u emisijama, u javnosti, priča poput neotesanog grmalja, ali to ti ne smeta 8-)
Vulgarizme nikada nisam hvalio. Ničije. Ali ovo je seljakluk na kvadrat.
zamisli ne daju ti zaradjeni sendvic, kako bi ih ti socno opsovao :D

:lol: :lol: :lol: :lol: sta je ovo imaju jos samo za jednog sendvicara da unajme
Last edited by Bluemore on 05/10/2018 20:58, edited 1 time in total.
Peda Petrol

#1378 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Peda Petrol »

Tomahawk11 wrote:
Peda Petrol wrote:

Niti sam bio živ tada, niti sam bio u ratu. Ali uvijek poštujem ljude koji su ginuli za slobodu svog naroda.
Mora da si imao peticu iz historije.
Taj detalj je nevažan u osnovi diskusije, odnosno preciznije, upiranja prstom u virtuelnog sagovornika da je bio nešto i neko. Al eto valjda je poželjno da se prišiju etikete i izigrava patriotizam.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1379 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

Peda Petrol wrote:
Tomahawk11 wrote:
Peda Petrol wrote:

Taj detalj je nevažan u osnovi diskusije, odnosno preciznije, upiranja prstom u virtuelnog sagovornika da je bio nešto i neko. Al eto valjda je poželjno da se prišiju etikete i izigrava patriotizam.
Nije, jebo patriotizam, to je ideal za budale.
Sam kažeš da nisi bio ni rođen tokom dešavanja. Onda mora da si dobro učio historiju.
studiorum_tuzlaensis

#1381 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by studiorum_tuzlaensis »

Otkaza Dodik skup. Bogami ovo je ozbiljno izgleda :D

Izgubio je glavni termin u BL, jer bi bilo kakav skup koji može prerasti u incident postao prekretnica u izborima.
Fudo387

#1382 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Fudo387 »

Bluemore wrote:
Peda Petrol wrote:Kakva seljančura davidova keva.
za tvoju dama sa jelisejskih polja :)
Pa dobro sad, on je navikao na te njegove dame koje plijene kulturom, izgledom, harizmaticnosti gdje god se pojave, tako da
mu je ovo tesko palo,

Image

...vidis ti tu kremu drustva, to 'dje god se pojavi mami uzdahe.
Slucajni_TU

#1383 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Slucajni_TU »

Fudo387 wrote:
Bluemore wrote:
Peda Petrol wrote:Kakva seljančura davidova keva.
za tvoju dama sa jelisejskih polja :)
Pa dobro sad, on je navikao na te njegove dame koje plijene kulturom, izgledom, harizmaticnosti gdje god se pojave, tako da
mu je ovo tesko palo,

Image

...vidis ti tu kremu drustva, to 'dje god se pojavi mami uzdahe.
Cisti glamour. :D
Maraschino

#1384 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maraschino »

studiorum_tuzlaensis wrote:Otkaza Dodik skup. Bogami ovo je ozbiljno izgleda :D

Izgubio je glavni termin u BL, jer bi bilo kakav skup koji može prerasti u incident postao prekretnica u izborima.
Nema veze. Vjerovatno da ce i ovaj put pobijediti uz potkupljivanje glasova, ucjene i mahinacije. (Prosli put je kupovao papke) ALI sada mu je jasno sta narod misli o njemu. Uzdrman je dobro.
vjesticanametli

#1385 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by vjesticanametli »

I sta bi na kraju na skupu....belaja nema a haj pustite se matera i dama
O'zone
Globalni moderator

#1386 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by O'zone »

Manite ličnog prepucavanja...
zrakomlat

#1389 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zrakomlat »

Peda Petrol wrote:
Maraschino wrote:
Peda Petrol wrote:Srpski dobrovoljac. 8-)
Ti si garant kuvar ili sanitetlija bio?

Nisi rođen do 1995, jel to znači ta rečenica? Ja sam je tako shvatio pa ne kontam okle 17 godina školovanja.

Doduše, nisam pratio razgovor od početka, pa ako sam nešto promašio, 'alali.
Mali_Vuk

#1390 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Mali_Vuk »

Poklapa se. Taman tamo negdje 2019-2020 završio školovanje.

Prođe ovo bez incidenata :thumbup:
Peda Petrol

#1391 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Peda Petrol »

soha96 wrote:
Peda Petrol wrote:Sve prošlo bez incidenata. 8-)
Hvala Bogu. :bih:
Baš tako. Škripari nisu došli i sve u redu. :D
Mali_Vuk

#1392 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Mali_Vuk »

Eto Peđa, sve prođe OK. I vuci siti i svinja na broju. Sad zasad :D
Peda Petrol

#1393 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Peda Petrol »

Mali_Vuk wrote:Eto Peđa, sve prođe OK. I vuci siti i svinja na broju. Sad zasad :D
Vidim pojedinci otišli na spavanje. :D

Ljudi su i na ovoj temi pojedine alo žutaće naslove predstavljali kao stav naroda u RS... te priče o navijačima i to...
Smejurija.

I prošli put, kada je tenzija bila veća, sve je prošlo na nivou. Dostojanstveno. Što samo govori o stepenu racionalnosti srpskog naroda.
AmiĐa_Idriz

#1394 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by AmiĐa_Idriz »

Tomahawk11 wrote:
Sram te bilo, čovjek se 17 godina školovao a ti preispituješ njegovo znanje iz historije. Njemu profesori govorili "dobar dan kako ste"
hhaarree

#1395 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hhaarree »

ono ni 20 godina nema (ukljucujuci 17 skole) kako treba a ono sere o slobodama naroda :zoka:

petak vece dijete idi vani, imas li prijatelja kakvog?
Peda Petrol

#1396 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Peda Petrol »

Sve u svemu, nema potrebe da se priča o meni na temi o pokojniku i protestima njegovih roditelja. Što sam imao to sam rekao.
U svakom slučaju, sve je prošlo bez incidenata i još jedanput dokazalo racionalnost srpskog naroda. I komšija koji su došli u Banjaluku.
muha_sa

#1397 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

Peda Petrol wrote:Sve u svemu, nema potrebe da se priča o meni na temi o pokojniku i protestima njegovih roditelja. Što sam imao to sam rekao.
U svakom slučaju, sve je prošlo bez incidenata i još jedanput dokazalo racionalnost srpskog naroda. I komšija koji su došli u Banjaluku.
:thumbup:
Fudo387

#1398 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Fudo387 »

Sarajmen wrote:Sin Željke Cvijanović upravo pobjegao iz BiH na prelazu Gradiška.
Pa, jel on osumnjicen, bar medju rajom koja to prati?
SmokingMan

#1399 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SmokingMan »

Sarajmen wrote:Sin Željke Cvijanović upravo pobjegao iz BiH na prelazu Gradiška.
LINK?
DonieBrasco

#1400 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by DonieBrasco »

SmokingMan wrote:
LINK?
http://slobodanvaskovic.blogspot.com/20 ... ustio.html
Post Reply