Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
mokhac

#1126 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mokhac »

pici wrote:
bingov buraz wrote:Pravda za Zilhada,Nisvada, Senada,Sejada,Nihada,Zijada,Muharema.Samo od jedne majke.

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sa ... eni-u-smrt

Za 103 djece Prijedora i za svu ostalu pobijenu djecu u BiH,svi odreda mlađi od Davida,pobiše ih oni u čijim je redovima kako sam kaže bio dobrovoljac Davor D.

a to su muslimani sami sebe ubijali...

Image

drz te se srBiiiii et manijaka i hordasa da mirno i dostojansveno pale, siluju i vode na izlet... ostanite mirni u svojim kucama i nek vas pop okandilja

Eto ih, a poveli su i lava iz pionirske da jede srpsku nejac
hhaarree

#1127 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hhaarree »

Hoce li mi neko pliz reci da slazete ove "naslovnice" u paintu iz zajebancije pa ih turate ovdje? Ako mi neko kaze da je ovo fakat real life naslovnica ja cu se objesit
Slucajni_TU

#1128 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Slucajni_TU »

hhaarree wrote:Hoce li mi neko pliz reci da slazete ove "naslovnice" u paintu iz zajebancije pa ih turate ovdje? Ako mi neko kaze da je ovo fakat real life naslovnica ja cu se objesit
real life je. :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#1129 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

hhaarree wrote:Hoce li mi neko pliz reci da slazete ove "naslovnice" u paintu iz zajebancije pa ih turate ovdje? Ako mi neko kaze da je ovo fakat real life naslovnica ja cu se objesit
Što, pa ovo je naslov koji je ovaj broj Alo rasprodao u rekordnom roku.
muha_sa

#1130 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

Slucajni_TU wrote:
imat ceš covjeka na duši :-) objesit ce se :D
julisiz es grant

#1131 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by julisiz es grant »

muha_sa wrote:
Slucajni_TU wrote:
imat ceš covjeka na duši :-) objesit ce se :D
Gotovo je sad. Trebo si ga ranije upozorit :D
hhaarree

#1132 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hhaarree »

Slucajni_TU wrote:
dje mi je strik, goodbye cruel world
Neregistrirani

#1133 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Neregistrirani »

Valjda do sad nikad nisi naletio na ove bisere iz komsiluka?!
https://www.cenzolovka.rs/scena/naslovn ... uzas-kraj/
hhaarree

#1135 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hhaarree »

Neregistrirani wrote:

Valjda do sad nikad nisi naletio na ove bisere iz komsiluka?!
https://www.cenzolovka.rs/scena/naslovn ... uzas-kraj/
ma jesam druze nego sve kontam raja ih photoshopira iz zajebancije, mislim stvarno izgleda kao ekstremno hiperbolicna satira. Evo na primjer ova gdje pise "SIPTARI SPREMAJU POKOLJ SRBA" zvuci kao da je hvorumas prljavi hare napravio u temi o dodiku.
Slucajni_TU

#1136 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Slucajni_TU »

Najbolesniji narod na svijetu. Uvijek su mi roditelji govorili da ima i normalnih srba ali takvih je manje od 1%.
Krokodajl

#1137 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Krokodajl »

Grad mi blokiran od strane policije, nema veze drago mi je, prpa se uvukla u gaće.

Nek vide kako je, neka se boje vlastite sjene, nek se plaše da im neko radi o glavi.

Što bi reko rahmetli predsjednik "Ovo nije naš rat".

Večeras sa posla kući i gledat BNTV :popcorn:
hhaarree

#1138 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hhaarree »

Oktobar, sarena jesen, miris revolucije u zraku :sretan: Kamo srece
Tomahawk11
Globalni moderator

#1139 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

Neće ništa biti. Zna to i Mile da je ovo tempirana bomba.
Ispratiće, ovako sa dugim cijevima, da malo zastraše i to je to.
Kikibombona

#1141 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Kikibombona »

Krokodajl wrote:Grad mi blokiran od strane policije, nema veze drago mi je, prpa se uvukla u gaće.

Nek vide kako je, neka se boje vlastite sjene, nek se plaše da im neko radi o glavi.

Što bi reko rahmetli predsjednik "Ovo nije naš rat".

Večeras sa posla kući i gledat BNTV :popcorn:
Neko svega sto je Dodo za vas uradio? :D

Koliko ce biti ljudi na trgu, sta mislis?

10 000?
insomnia78

#1142 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Jel se raspala? Hoce l’ ovi iz SvedskU konacno smjeti nazad? Fali l’ komsiluk?
Krokodajl

#1143 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Krokodajl »

Kikibombona wrote:
Neko svega sto je Dodo za vas uradio? :D

Koliko ce biti ljudi na trgu, sta mislis?

10 000?
Nemam pojma ali biće veselo, kod Srba ovakva histerija nije bila još od kad je Kosovo proglasilo nezavisnost.

Jutros čujem na ulici priče, i veliki broj ih uistinu vjeruje da iza ovog stoje Amerikanci i da se sprema državni udar i da hoće da 'apse Dodika i da im je Bakir pomoćnik i da će doći iz Cazina i Sarajeva raja :lol: :lol:

A čuo sam da organizovanih odlazaka uistinu ima, u režiji SDS-a.

Žalosno da je koriste ovo za političke manipulacije, ali neka se znoje malo i Srbi :lol:

Mislim da je ovo sve dovelo do apsolutnog polaziranja Srpskog društva, nema više neutralnih, il' si tamo il' vamo, ali išlo je više na ruku Dodiku, raja sa sela je uglavnom uz njega, evo, dođe u selo Euro Blic, neki lokalni guzonja pročita i priča po selu kako Amerikanci hoće da ukinu RS.

Nije tu više bitno jel Vukota il Mile il ovaj il onaj, u zadnjih mjesec dana Dodik je uspio da kod onog krucijalnog glasačkog tijela a to su penzioneri (koji uvijek izađu i uvijek su prvi na biralištima), uspio je stvoriti osjećaj da je Srpstvo ugroženo i da ih samo on može spasiti.

Očekujem pobjedu Dodika ubjedljivu i SNSD-a sa DNSom u narodnu skupštinu, ovim je sebi uspio da učvrsti poziciju 100%

Brojka večeras može biti kolika hoće, a ako bude kakvih izgreda (a mislim da će biti) to će opet ići na ruke Dodiku, pustite vi priče koliko je to smiješno i žalosno, raja to ovde puši.

P.S., Isto tako mislim da će Socijalisti ostvariti fin plasman, a oni su siguran faktor u formiranju SNSD vlade ako bude zafalilo ruku.

Bošnjaka što se tiče, mislim da će glas ići za SDS ipak, barem veći dio, Narodna Skupština tu će SDA pokupiti najviše mjesta, a za državnu skupštinu što se tiče barem Dobojsko - Teslićke regije, Bošnjaci bi u velikomk broju mogli glasati za SDS jer je nositelj liste Obren Petrović, gradonačelnik Doboja, slično bi moglo biti u Banjalučkoj izbornoj jedinici (Prijedor, Prnjavor) gdje je Dragan Mektić nositelj, tako bi mogla da bude istuacija da zahvaljujući Bošnjačkim glasovima SDS bude imao više mandata od SNSD u PSBiH a SNSD opet formira vlast u RS (kao i protekle 4 godine).

---

Petrović je u toku kampanje (indirektno) držao i neke manifestacije i po Bošnjačkim sredinama, uglavnom individualno ne u sklopu SDS kampanje, ali svakako da će on lično dobiti dosta glasova od Bošnjaka što će mu vjerovatno donijeti i mandat u PSBiH (ostaje za vidjeti da li će on to prihvatiti, ali u svakom slučaju mandat ide SDS-u).
Last edited by Krokodajl on 05/10/2018 12:32, edited 2 times in total.
JanuaryJones

#1144 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JanuaryJones »

Vizionar 1985 wrote:
mayab wrote:Meni samo nelogicno da , ako je neko htio koknuti Davida, jednostavno plati (zna taj kome) i to se obavi brzo i "bezbolno" :-? , a ove priče o iživljavanju i maltretiranju, meni kao običnom, i hajmo reci, normalnom čovjeku nisu jasne, mada ludjaka i sadista vjerovatno ima gomila oko nas, kad se samo sjetim proslog rata i opisa zlodjela , sa suđenja!
Ne zam, samo razmisljam, uglavnom, Davoru je najgore, lako je nama "prditi"
Bas tako. A sta li je hakirao to je pitanje.
Iživljavanje i maltretiranje imaju smisla samo ako je David negdje nešto inkriminirajuće "zaštekao" a ovi su htjeli po svaku cijenu da se dočepaju toga. Jesu li, ne znam.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1146 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

Možda smrt nije bila dio prvobitnog plana. Kad su vidjeli da su otišli predaleko i da nema povratka...
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1147 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by _BataZiv_0809 »

5. Oktobar. Dignuta pesnica. :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1148 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:5. Oktobar. Dignuta pesnica. :thumbup:
S kim ideš? Hordama ili Manijacima?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1149 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
Jest pa da me moji Robijasi vide :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1150 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Jest pa da me moji Robijasi vide :oops:
Dobro si, ne bi te ni propadanje u crnu zemlju spasilo...
Post Reply