Kad bi se napokon javno prikazalo gdje "oni" zive ja mislim da bi se tek narod probudio i rekao u pm nmg da vjerujem.
Slike i podaci o imovini BiH politicke i poslovne "elite"!
-
lajkujMe
#26 Re: Slike i podaci o imovini BiH politicke i poslovne "elite
Danas mi je bio zanimljiv Fahro zato sto je glasao u birackom mjestu Breka 3? Po veoma pouzdanim informacijama ja znam da on zivi na Ilidzi znaci sta on radi na breki 3? Mora da je prijavio sicusni stan kao imetak a Vila na Ilidzi nije "njegova" i on tu ne zivi
Kad bi se napokon javno prikazalo gdje "oni" zive ja mislim da bi se tek narod probudio i rekao u pm nmg da vjerujem.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#27 Re: Slike i podaci o imovini BiH politicke i poslovne "elite
pa u ovom novom robovlasničkom sistemu ljude su satjerali da uguraju glavu u sopstveni šupak tako da ništa ne vide oko sebe.
da obiđu malo ova brda i ugahnu friške have vidili bi sami đe dušebrižnici žive
NAPALMOM NA POLJINE!!!!
da obiđu malo ova brda i ugahnu friške have vidili bi sami đe dušebrižnici žive
NAPALMOM NA POLJINE!!!!
- Hajlac
#28 Re: Slike i podaci o imovini BiH politicke i poslovne "elite
Doce vrijeme kad ce pendzeri viletina biti umeljani svjezim jajima(za pocetak) 
- ljevoruki
#29 Re: Slike i podaci o imovini BiH politicke i poslovne "elite
Poljine.
Malo selo iznad Vogosce, asfalt prosao malo prije rata.
Srpski zivalj, Mocevici najbrojniji. Bili, vise nisu.
O njihovoj ulozi u ratu necemo u ovoj emisiji.
Izvrsna lokacija, vidis grad na dlanu sa tri strane, cist zrak i vrlo lijepa priroda.
Znali su ovi hahari gdje ce napraviti sarajevsko Dedinje.
Cijeli taj kraj, od Kromolja do Poljina, je sada vjerovatno najbolji i najbogatiji dio mozda i u cijeloj BiH, ne ulazim u to kako su hahari to napravili, od plate nisu garant.
Ipak se nadam da nicija nije do zore gorila.
Malo selo iznad Vogosce, asfalt prosao malo prije rata.
Srpski zivalj, Mocevici najbrojniji. Bili, vise nisu.
O njihovoj ulozi u ratu necemo u ovoj emisiji.
Izvrsna lokacija, vidis grad na dlanu sa tri strane, cist zrak i vrlo lijepa priroda.
Znali su ovi hahari gdje ce napraviti sarajevsko Dedinje.
Cijeli taj kraj, od Kromolja do Poljina, je sada vjerovatno najbolji i najbogatiji dio mozda i u cijeloj BiH, ne ulazim u to kako su hahari to napravili, od plate nisu garant.
Ipak se nadam da nicija nije do zore gorila.
- graue_maus
#30 Re: Slike i podaci o imovini BiH politicke i poslovne "elite
bosansko dedinje

- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#31 Re: Slike i podaci o imovini BiH politicke i poslovne "elite
Za deset godina 1% ekstremno bogate elita ratnih i poslijeratni profitera će se u potpunosti odvojiti od 99% fukare.
Sarajevo će izgledati kao na ovoj slici iz Sao Paola.

Socijaldemokrati koji bi trebali da se zalažu za zakonodavstvo kojem je cilj putem porezne i socijalne politike što je moguće više smanjiti nejednakost među građanima su izdali građane, ideju Socijaldemokratije i krenuli zajedno sa elitom ratnih i poslijeratni profitera putem koji vodi prema Poljinama …
Pogledajte ovo bogatstvo u izgradnji dolje i zamislite se nad slijedećom činjenicom.
Običan građanin koji jedva preživljava da bi kupio samo jedno krilo prozora na ovoj vili koje vjerovatno vrijedi oko 2.000 KM treba otići u Banku i podići kredit na godinu dana, a da ne spominjemo ostalo …

KLASNE razlike su već ekstreme i nedostižne za običnog čovjeka koji jedino može da umre pod teretom duga ...
Sarajevo će izgledati kao na ovoj slici iz Sao Paola.

Socijaldemokrati koji bi trebali da se zalažu za zakonodavstvo kojem je cilj putem porezne i socijalne politike što je moguće više smanjiti nejednakost među građanima su izdali građane, ideju Socijaldemokratije i krenuli zajedno sa elitom ratnih i poslijeratni profitera putem koji vodi prema Poljinama …
Pogledajte ovo bogatstvo u izgradnji dolje i zamislite se nad slijedećom činjenicom.
Običan građanin koji jedva preživljava da bi kupio samo jedno krilo prozora na ovoj vili koje vjerovatno vrijedi oko 2.000 KM treba otići u Banku i podići kredit na godinu dana, a da ne spominjemo ostalo …

KLASNE razlike su već ekstreme i nedostižne za običnog čovjeka koji jedino može da umre pod teretom duga ...