Ne mogu kopirati, pa moram linkati. Zadnja slika je :
Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
- Been
#76 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
http://www.cazin.net/vijesti/cazin/1080 ... -parolama-
.. Čestitke autoru ! 
- valterbranisarajevo
#77 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Da ne otvaram novu temu....
Zloupotrebu djece u predizbornoj kampanji prijaviti CIK-u
Otkako je počela predizborna kampanja u BiH svjedoci smo raznih političkih podmetanja, stranačkih igara, olajavanja i ostalih prljavih poteza koji nemaju granica, a pored svega političari su počeli i zloupotrebljavati djecu u predizborne svrhe.
Naime, u zadnjih nekoliko dana mještani nekoliko bh. gradova, pogotovo Zenice, žale se kako djecu osnovnih i srednjih škola političari vrbuju, daju im da nose stranačke dresove i reklamiraju njihovu stranku, ali i da dijele promotivne letke od kuće do kuće. A najgore od svega je što roditelji svojoj djeci ne mogu zabraniti te aktivnosti, jer im stranački predstavnici plaćaju manji džeparac za tu vrstu promocije, što je njima itekako primamljivo. Maksida Pirić, glasnogovornica Centralne izborne komisije BiH kaže za "San" da oni ne mogu reagovati ako nemaju prijavu roditelja ili barem nekog svjedoka, a do sada takvu vrstu prijave nisu imali. Ona apeluje da se takve aktivnosti djece obavezno prijave, jer je zabranjeno na taj način iskorištavanje najmlađe populacije. Iako se izbornim zakonom nigdje ne tretira ovaj segment, ona tvrdi da to nema veze, jer je on uređen Međunarodnom konvencijom o pravima djeteta čiji je i BiH potpisnik.
Znači to je grubo kršenje dječijih prava i takve stvari bi se morale prijaviti. Mi djelujemo po prijavi, pogotovo ako te predizborne aktivnosti uključuju djecu u okviru školskih obaveza - kazala je Pirić.
Ona je posebno naglasila da prema Konvenciji svako dijete ima pravo na posebnu zaštitu u situacijama iskorištavanja, poput radnog iskorištavanja djece, korištenja narkotika, seksualnog iskorištavanja ili zlostavljanja, prodaje, trgovine, otmice ili iskorištavanja bilo koje vrste.
Znači, ne mora ovaj segment biti uređen i predviđen zakonom jer smo mi potpisnica konvencije, a konvencija se mora poštovati kao i sam zakon - ističe Pirić.
Dž. Busnov
San
Zloupotrebu djece u predizbornoj kampanji prijaviti CIK-u
Otkako je počela predizborna kampanja u BiH svjedoci smo raznih političkih podmetanja, stranačkih igara, olajavanja i ostalih prljavih poteza koji nemaju granica, a pored svega političari su počeli i zloupotrebljavati djecu u predizborne svrhe.
Naime, u zadnjih nekoliko dana mještani nekoliko bh. gradova, pogotovo Zenice, žale se kako djecu osnovnih i srednjih škola političari vrbuju, daju im da nose stranačke dresove i reklamiraju njihovu stranku, ali i da dijele promotivne letke od kuće do kuće. A najgore od svega je što roditelji svojoj djeci ne mogu zabraniti te aktivnosti, jer im stranački predstavnici plaćaju manji džeparac za tu vrstu promocije, što je njima itekako primamljivo. Maksida Pirić, glasnogovornica Centralne izborne komisije BiH kaže za "San" da oni ne mogu reagovati ako nemaju prijavu roditelja ili barem nekog svjedoka, a do sada takvu vrstu prijave nisu imali. Ona apeluje da se takve aktivnosti djece obavezno prijave, jer je zabranjeno na taj način iskorištavanje najmlađe populacije. Iako se izbornim zakonom nigdje ne tretira ovaj segment, ona tvrdi da to nema veze, jer je on uređen Međunarodnom konvencijom o pravima djeteta čiji je i BiH potpisnik.
Znači to je grubo kršenje dječijih prava i takve stvari bi se morale prijaviti. Mi djelujemo po prijavi, pogotovo ako te predizborne aktivnosti uključuju djecu u okviru školskih obaveza - kazala je Pirić.
Ona je posebno naglasila da prema Konvenciji svako dijete ima pravo na posebnu zaštitu u situacijama iskorištavanja, poput radnog iskorištavanja djece, korištenja narkotika, seksualnog iskorištavanja ili zlostavljanja, prodaje, trgovine, otmice ili iskorištavanja bilo koje vrste.
Znači, ne mora ovaj segment biti uređen i predviđen zakonom jer smo mi potpisnica konvencije, a konvencija se mora poštovati kao i sam zakon - ističe Pirić.
Dž. Busnov
San
- ljubav_aha
#78 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Hitler,je takodjer pobjedio izbore,pored jos nekih ne bas slucajnih faktora okolnosti,ali je takodjer bio aktivan placanjem gradjana raznih uzrasta, Jugende, prilikom reklamiranja letcima 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#79 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
ona jedna iz sbbbih izgleda ko meduza sa svojom kosom
prepade me
ostali iz sbb izgledaju ko miševi mekinjaši
ostali iz sbb izgledaju ko miševi mekinjaši
-
maxell_sarajevo
#80 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Samo Vi skidajte vise meni posla
Radim za jednu stranku, lijepim plakate nije mi lose dnevnica bolja nego u drzavnoj firmi, a posla svaki dan max. tri sata, a radim dvije smjene dnevno.Kada sam pitao ove iz stranke "sta cu kad skidaju nase plakate?"oni su mi rekli "nista se ti ne sekiraj bit ce vise posla za tebe". 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#81 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Nadam se da ne lijepis po fasadama zgrada i banderama.
Ja sam po centru Sarajeva najvise tih nepravilno zaljepljenih plakata vidio bas od SBBBBBBBBIH. Lijepe u dva niza po fasadi,na ulaz u haustor,cak sam i na stablu drveta vidio jedan
Primitivizam teski.
Ja sam po centru Sarajeva najvise tih nepravilno zaljepljenih plakata vidio bas od SBBBBBBBBIH. Lijepe u dva niza po fasadi,na ulaz u haustor,cak sam i na stablu drveta vidio jedan
Primitivizam teski.
-
klixober
#82 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Ja kad te/vas vidim da lijepite po zgradama i banderama,policiju zovem.maxell_sarajevo wrote:Samo Vi skidajte vise meni poslaRadim za jednu stranku, lijepim plakate nije mi lose dnevnica bolja nego u drzavnoj firmi, a posla svaki dan max. tri sata, a radim dvije smjene dnevno.Kada sam pitao ove iz stranke "sta cu kad skidaju nase plakate?"oni su mi rekli "nista se ti ne sekiraj bit ce vise posla za tebe".
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#83 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
SBB ode CIK-u
Ciglane - kosi lift

Ciglane - kosi lift

Zelenih beretki

Branilaca Sarajeva

Ciglane - kosi lift

Ciglane - kosi lift

Zelenih beretki

Branilaca Sarajeva

- ecstase
#84 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Bolje vam je da se fatate krampe nego sto se bavite glupostima.Nije ni cudo sto vas vlada jebe u mozak kad je vama najbitnije skinuti plakat 
-
maxell_sarajevo
#85 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
komeba wrote:Ja kad te/vas vidim da lijepite po zgradama i banderama,policiju zovem.maxell_sarajevo wrote:Samo Vi skidajte vise meni poslaRadim za jednu stranku, lijepim plakate nije mi lose dnevnica bolja nego u drzavnoj firmi, a posla svaki dan max. tri sata, a radim dvije smjene dnevno.Kada sam pitao ove iz stranke "sta cu kad skidaju nase plakate?"oni su mi rekli "nista se ti ne sekiraj bit ce vise posla za tebe".
Nece ni policija nista jer sam imao susret sa specijalcima na Dobrinji kod onih grafita.Samo se pozdravili pitali kako ide i produzili dalje.
- Control panel
#86 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
jeste li vidjeli sto je fahro oko drveca, bandera, zbunja... napravio od drvenih ploca reklamna mjesta.
dno dna.
dno dna.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#87 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
AhaControl panel wrote:jeste li vidjeli sto je fahro oko drveca, bandera, zbunja... napravio od drvenih ploca reklamna mjesta.
dno dna.
Nije mu ovo porodicna suma iz koje je izgmizao da pravi neke fiksirane dodatke na stabla po gradu.
Ma covjek po izbornoj kampanji,agresivnoscu i bezkrupuloznoscu vec govori sve sam o sebi. Taj je covjek sve spreman uraditi za licnu promocija u licni interes. A narod je stoka i to na kvadrat,ako ne skonta sta je isti taj spreman uraditi ako dodje na vlast.
I ko je ovaj Fahrin Mirza sa zadnjeg plakata,meni lici na nekog jeftinog glumca iz latino sapunica,mozda je do pretjerivanja u fotosopu,moguce da je i to.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#88 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Prebacivanje loptice skocice ako se mene pita...
Odg. na mail prenosim u potpunosti:
Odg. na mail prenosim u potpunosti:
Postovani ,
Za ove povrede koje navodite u prvom stepenu je nadlezna opcinska izborna komisija pa vas molimo da ovaj mail dostavite njima a I nasa nadlezna sluzba ce proslijediti vas prigovor nadleznoj izbornoj komisiji.
S postovanjem,
Maksida Piric
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#89 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Slažem se. Bitnije je poslati prijavu CIK-u, nego odlijepiti plakat.ecstase wrote:Bolje vam je da se fatate krampe nego sto se bavite glupostima.Nije ni cudo sto vas vlada jebe u mozak kad je vama najbitnije skinuti plakat
Zatrpajmo ih prijavama,....[email protected]
Meni stigao odgovor, a u potpisu predsjednica CIK-a Irena Hadžiabdić
Preporučujem anonimno slanje prijave! Nikako kao ja, glupom greškom, da potpišete punim imenom i prezimenom.
BOSNA I HERCEGOVINA БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА
CENTRALNA IZBORNA KOMISIJA
ЦЕНТРАЛНА ИЗБОРНА КОМИСИЈА
SREDISNJE IZBORNO POVJERENSTVO
Broj: 05- 1-07-5-406911 0
Sarajevo, 14.09.2010. godine
OPCINSKA IZBORNA KOMISIJA ILIDzA
Fax: 0331637-219
Butmirske ceste br.12.
71210 ILIDŽA
PREDMET: Dostava prigovora na nadležost
U prilogu ovog akta dostavljamo vam prijavu podnesenu Centralnoj izbornoj komisiji
Bosne i Hercegovine od strane @PipiDugeDevetke, dana 14.09.2010. godine u 0057 sati,
putem e-maila, koja se odnosi na postavljanje plakata Bosanskohercegovčke patriotske
stranke-Sefer HaliloviC na žljeznčkom nadvoznjaku na putu prema AziCima-OpCina Ilidia,
Sto predstavlja povredu odredbe člana 7.2 stav (3) Izbornog zakona BiH ("Sluibeni glasnik
BiH", br. 23/01, 7/02, 9/02, 20102, 25/02, 4/04, 20104, 25/05, 52/05, 65/05, 77/05, 11/06,
24/06, 32/07, 33/08, 37/08 i 32/10), s obzirom da ste u skladu sa Elanom 6.4 stav (I)
Izbornog zakona BiH u prvom stepenu nadlezni za postupanje po istom.
Nakon rjeSavanja predmetne prjjave, vaSu odluku dostavite i Centralnoj izbornoj komisiji
Bosne i Hercegovine, putem faks aparata.
Prilog: kao u tekstu
Dostavljeno:
- OpCinskoj izbornoj komisiji Ilidza,
Podnosiocu prigovora- @PipiDugaDevetka,
a/a .............................................................................Predsjednica CIK
..................................................................................Irena Hadžiabdić
Danijela Ozme br.7.71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Izbori u Bosni i Hercegovini, PoStanski pretinac 450,71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Telefon:
Izborni zakon BiH ČLAN 7.2 STAV 3. wrote:(3) Nadleţni organi neće dozvoliti političkim strankama, koalicijama, listama nezavisnih kandidata i nezavisnim kandidatima da postavljaju oglase, plakate, postere, odnosno da pišu svoja imena ili slogane koji su u vezi sa izbornom kampanjom, unutar ili na zgradama u kojima su smješteni organi vlasti na svim nivoima, javna preduzeća, javne ustanove i mjesne zajednice, na vjerskim objektima, na javnim putevima i javnim površinama, osim na mjestima predviđenim za plakatiranje i oglašavanje.
- Control panel
#90 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
jedina pismena stranka koja uglavnom lijepi svoje plakate na dozvoljenim mjestima je SDP. ostali lijepe u pravilu gdje stignu.
dokle cemo gledati ove kockaste glave

ovaj pano ispod slika je grad platio da se sakrije ono ruglo od rusevine od zgrade Olomanke. a papci odma poletise da nalijepe plakate. ko za ovakve glasa neka sebi odma ruku odsijece.
dokle cemo gledati ove kockaste glave

ovaj pano ispod slika je grad platio da se sakrije ono ruglo od rusevine od zgrade Olomanke. a papci odma poletise da nalijepe plakate. ko za ovakve glasa neka sebi odma ruku odsijece.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#91 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Nakon što sam primio e-mail poruku od Centralne izborne komisije da su zaprimili moju prijavu BPS zbog nelegalnog postavljanja plakata, te da su je oni proslijedili Opštinskoj izbornoj komisiji Ilidza, dobio sam i e-mail poruku od OIK slijedeće sadržine:
Na moju upit gdje na internetu mogu pronaći pomenuti obrazac, hladno su odgovorili ponavljajući konstatacije iz prethodnog odgovora:
Sve će to narod platiti čak i ovu birokratsku zvrčku. Glasaću PROTIV ovakve OIK koju će nova vlast smijeniti, nadam se. Dobro su plaćeni i šta fali Đelalu da mi je poslao putem e-mail prouke obrazac?....Sigurno ima platu kao 6 mojih penzija. Fuj!
OIK-ILIDZA-obavjestenje
Predmet;
Obavještenje
Obavještavamo Vas da ste shodno članu 13 Uputstva o procedurama za rješavanje po prigovorima i žalbama podnesenim Centralnoj izbornoj komisiji BiH i izbornim komisijama dužni u roku od 24 sata, od prijema ovog obavještenja dostaviti vaš prigovor na OBRASCU propisanom ćlanom 6. navedenog uputstva.
Ukoliko isti ne dostavite na propisanom obrascu, smatraćemo da prigovor nije ni podnesen i da će biti donesen zaključak protiv koga se može izjaviti posebna žalba.
Predsjednik OIK-a
Hasečić Đelal
Na moju upit gdje na internetu mogu pronaći pomenuti obrazac, hladno su odgovorili ponavljajući konstatacije iz prethodnog odgovora:
Neuništivi su. Sad ja moram lutati do kancelarije OIK da bih pronašao ta obrazac propisan ćlanom 6. nekog Uputstva.Predmet;
Obavještenje
Obavještavamo Vas da ste shodno članu 13 Uputstva o procedurama za rješavanje po prigovorima i žalbama podnesenim Centralnoj izbornoj komisiji BiH i izbornim komisijama dužni u roku od 24 sata, od prijema ovog obavještenja dostaviti vaš prigovor na OBRASCU propisanom ćlanom 6. navedenog uputstva.
Ukoliko isti ne dostavite na propisanom obrascu, smatraćemo da prigovor nije ni podnesen i da će biti donesen zaključak protiv koga se može izjaviti posebna žalba.
Predsjednik OIK-a
Hasečić Đelal
Sve će to narod platiti čak i ovu birokratsku zvrčku. Glasaću PROTIV ovakve OIK koju će nova vlast smijeniti, nadam se. Dobro su plaćeni i šta fali Đelalu da mi je poslao putem e-mail prouke obrazac?....Sigurno ima platu kao 6 mojih penzija. Fuj!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#92 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
'ta će seljak, naviko po rodnom selu da su plakati na drveću. gdje ćeš u šumi napraviti reklamni prostor-LIBERO- wrote:
Aha,napravio one neke drvene kutije i to oko svakog stabla sve do ilidze. Gdje su sada zeleni,ekoloska policija,inspekcija,kazniti idiote
.
Nije mu ovo porodicna suma iz koje je izgmizao da pravi neke fiksirane dodatke na stabla po gradu.![]()
![]()
![]()
Ma covjek po izbornoj kampanji,agresivnoscu i bezkrupuloznoscu vec govori sve sam o sebi. Taj je covjek sve spreman uraditi za licnu promocija u licni interes. A narod je stoka i to na kvadrat,ako ne skonta sta je isti taj spreman uraditi ako dodje na vlast.
I ko je ovaj Fahrin Mirza sa zadnjeg plakata,meni lici na nekog jeftinog glumca iz latino sapunica,mozda je do pretjerivanja u fotosopu,moguce da je i to.
- bpsang
#93 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Baš , Tema koja treba ovom gradu i cijeloj BiH.
Juce prodjoh relacijom Domovi Nedjarici -Ilidza, zapazih par plakata SBB( nemam pojima koji su ) ali su bili polomljeni i razbacani po travi.
Jutros kad sam isao istu relaciju , na svakom stablu, saobracajnom znaku, stubu za rasvjetu, i uopste na bilo cemu sto viri iz zemlje.Postavljeni su u trokut ti isti plakati te iste stranke, imam par slikica.
Prvo sto je to totalni ciganluk a drugo, bolje da je ta doticna stranka poklonila te pare koje je dala za izradu i postavljanje plakata nekoj humanitarnoj organizaciji ,narodnoj kuhinji, domu za djecu koja ima smetnje u razvoju,Domu u Pazaricu,Domu Bjelave.
Ti isti plakati su vecinom razvaljeni i povaljani po travi.Pitam se koja je to licnost dozvolila da se to na takav grubijanski nacin skrnavi izgled grada Sarajeva, koliko je novaca baceno uzalud.

Juce prodjoh relacijom Domovi Nedjarici -Ilidza, zapazih par plakata SBB( nemam pojima koji su ) ali su bili polomljeni i razbacani po travi.
Jutros kad sam isao istu relaciju , na svakom stablu, saobracajnom znaku, stubu za rasvjetu, i uopste na bilo cemu sto viri iz zemlje.Postavljeni su u trokut ti isti plakati te iste stranke, imam par slikica.
Prvo sto je to totalni ciganluk a drugo, bolje da je ta doticna stranka poklonila te pare koje je dala za izradu i postavljanje plakata nekoj humanitarnoj organizaciji ,narodnoj kuhinji, domu za djecu koja ima smetnje u razvoju,Domu u Pazaricu,Domu Bjelave.
Ti isti plakati su vecinom razvaljeni i povaljani po travi.Pitam se koja je to licnost dozvolila da se to na takav grubijanski nacin skrnavi izgled grada Sarajeva, koliko je novaca baceno uzalud.

-
kod65
#94 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Od ovih plakata na svakom stablu u Sarajevu SBB-a (samo bandi bosna) mi se vrti po glavi.
- karanana
#95 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
bas sam komentariso ove drvene plakate na drugoj temi. zgadili su mi se.
-
klixober
#96 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Djubrad obicna! Ocigledno su u talu,vjerovatno su i sami u nekoj od stranaka sto lijepe tako plakate.PipiDugaDevetka wrote:Nakon što sam primio e-mail poruku od Centralne izborne komisije da su zaprimili moju prijavu BPS zbog nelegalnog postavljanja plakata, te da su je oni proslijedili Opštinskoj izbornoj komisiji Ilidza, dobio sam i e-mail poruku od OIK slijedeće sadržine:
OIK-ILIDZA-obavjestenje
Predmet;
Obavještenje
Predsjednik OIK-a
Hasečić Đelal
Neuništivi su. Sad ja moram lutati do kancelarije OIK da bih pronašao ta obrazac propisan ćlanom 6. nekog Uputstva.Predmet;
Obavještenje
Predsjednik OIK-a
Hasečić Đelal
Zato sam ja poceo da uzimam pravdu u svoje ruke...trgam gdje god stignem...
-
staza
#97 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
100_KA wrote:Baš , Tema koja treba ovom gradu i cijeloj BiH.
Al' ti ne pristupaš optimistično realnosti.
Znaš kako sam ja to vidio na prvu: spušteno-plakatirana djetelina sa tri lista bliže je travnjaku i lijepo se uklopila u većini, jer ovih polomljenih i izokrenutih plakata samo je nekoliko.
- Control panel
#98 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
sta je nekoliko desetina hiljada maraka ili stotina da fahro ulozi da bi njegovim izborom spasio svoje carstvo.
njemu je bitno da samo on prodje a ako jos neko od njegovih uhvati koji madat to mu je puna saka brade.
ja se samo pitam sta je smislio sljedece.
vec sam ranije komentarisao ovo je dno dna.
njemu je bitno da samo on prodje a ako jos neko od njegovih uhvati koji madat to mu je puna saka brade.
ja se samo pitam sta je smislio sljedece.
vec sam ranije komentarisao ovo je dno dna.
- Baltazar_khan
#99 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Nisam imao pretjerano mišljenje o SBB-u. Ali kad sad vidim kakvo ruglo od grada prave, poželim im od srca da dožive izborni uspjeh kao Bogoljub Karić u Srbiji.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#100 Re: Slikajmo plakate ili skidajmo ih !
Po onome sto svaki dan dozive ovi plakate na stablima,Fahro bi mogao shvatiti sta narod u Sarajevu misli o njemu.
Jednom sam naletio kada je neki momcic zaletio i u voleu napucao ovu skalameriju od "konstrukcije". Pa onda jedna stara nana/bakica kisobranom udara u jedan sa hujom ,koja se bas primjete u pokretima. A treci put sam vidio nekog penzionera koji ide od stabla do stabla i nekako strucnim udarcem (i to jednim) rusi ovo dole sto stoji.
Al' opet svako jutro,tj. u toku noci ,ono sitni saHati,ovi njegovi aktivisti to posloze sve
Interesantno je da je vecina stranaka prije pocetka kampanje objavila da ce sve skupa ,kao za cijelu BIH
,potrositi od 500 hiljada,pa do 1,5 miliona maraka.
Daleko je vise ovo love sto su vec do sada pojedinacno potrosili,kakvih ba 500.000 i 1.500.000

Jednom sam naletio kada je neki momcic zaletio i u voleu napucao ovu skalameriju od "konstrukcije". Pa onda jedna stara nana/bakica kisobranom udara u jedan sa hujom ,koja se bas primjete u pokretima. A treci put sam vidio nekog penzionera koji ide od stabla do stabla i nekako strucnim udarcem (i to jednim) rusi ovo dole sto stoji.
Al' opet svako jutro,tj. u toku noci ,ono sitni saHati,ovi njegovi aktivisti to posloze sve
Interesantno je da je vecina stranaka prije pocetka kampanje objavila da ce sve skupa ,kao za cijelu BIH
Daleko je vise ovo love sto su vec do sada pojedinacno potrosili,kakvih ba 500.000 i 1.500.000