Sirota Matija

cyprus

Post by cyprus »

Sarafcina wrote:zato sto to reziseru prenosa nije unaprijed najavljeno i on nije vidovit da zna da je to OK. praksa je da sve sto nije unaprijed planirano... uklonis iz kadra.
I očekuješ da neko povjeruje da je to stvarni i opravdan razlog? :roll:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

lucifer3 wrote:
Bašto izvinjavam se,ali čini mi se da niti čitaš,niti poznaješ geografiju.Brdo preko puta neuma je bilo i bit će BH teritorija svidjelo se to nekom ili ne.Na brdu preko puta Neuma se ne vijori zastava nego je ona betonirana prečnika nekih 20 metara u kamenom podzidu na BH zemlji. Pokušaj prošetati kroz Makarsku u dresu BH reprezentacije ili postaviti BH zastravu bilo gdje u lijepoj njihovoj pa da vidim kako ćeš proći ili će na novoj tv u udarnom terminu objaviti kako su mudžahedini došli da provociraju "jadne i napaćene "hrvatske građane što je izazvalo revolt.pa su te morali ubiti.
Halo
ali poznajem Neum. Moja prijateljica ima kucu u Surdupu i gleda direktno u Peljesac, a Peljesac nije BiH
basta sljezove boje

ok
Last edited by basta sljezove boje on 24/08/2007 01:02, edited 1 time in total.
cyprus

Post by cyprus »

basta sljezove boje wrote:bi li bila provokacija kad bi se u sjevernom Cipru ogrnuo zastavom Republike Cipar? Na njihovoj zastavi je i sjeverni dio
Ne. Ova zastava je službena zastava cijelog ostrva, a što je neki ne prihvataju drugi problem. Btw, ovu zastavu je osmislio turčin. :D :D

P.S. Međutim, ovo nema veze sa temom. :D
dioklecian

Post by dioklecian »

bosmen wrote:
basta sljezove boje wrote:
bosmen wrote:I pokusaj zamisliti sta bi bilo da je to uradila ne nekom festivalu u Banja Luci.
Ili mozda da zamislis da je na primjer na onakav nacin nastupio neki nas pjevac u Neumu,nasoj drzavi sa nasom zastavom.Izzvizdali bi ga
Samo privlacenje paznje ,nista vise
Bosko, mrdni se malo iz Sarajeva. Na Palama kad su vjencanja nose zastavu jedne strane drzave a ne drzave BiH ...
Ne samo kad su vjencanja,mnogo mnogo cesce.Svi mi to znamo.
Ja sam u svom prvom postu rekao da ovo uopste nije trebalo okarakterisati kao politicko pitanje.Samo izazivanje medijske paznje.
Vjerujte da sam ja misljenja da se je trebalo to prikazati na tv-u i ne bih na to uopste obratio paznju
A misljenje moje to o zastavama po palama mozes pogledat na jednoj od par tema na politici gdje sam postavio jednu takvu zastavu.
Mozda grijesim ali to je moje misljenje
cestitam bosmen, prvi text bez FAKAT, bravo napredujes.
klixober

Post by klixober »

Marco gdje to izvadi? :lol: Nevjerovatno da to pise na teletekstu :lol:
basta sljezove boje

prepuno gramatickih gresaka, negacija zajedno sa glagolom, pridjev velikim slovom ... cija je to izjava i ko smo "mi" u tom tekstu?

Dudu je zakon, a Silva pravo hrvatsko ime, kao Super-Silva :lol:
lucifer3

Post by lucifer3 »

basta sljezove boje wrote:
lucifer3 wrote:
Bašto izvinjavam se,ali čini mi se da niti čitaš,niti poznaješ geografiju.Brdo preko puta neuma je bilo i bit će BH teritorija svidjelo se to nekom ili ne.Na brdu preko puta Neuma se ne vijori zastava nego je ona betonirana prečnika nekih 20 metara u kamenom podzidu na BH zemlji. Pokušaj prošetati kroz Makarsku u dresu BH reprezentacije ili postaviti BH zastravu bilo gdje u lijepoj njihovoj pa da vidim kako ćeš proći ili će na novoj tv u udarnom terminu objaviti kako su mudžahedini došli da provociraju "jadne i napaćene "hrvatske građane što je izazvalo revolt.pa su te morali ubiti.
Halo
ali poznajem Neum. Moja prijateljica ima kucu u Surdupu i gleda direktno u Peljesac, a Peljesac nije BiH
Bašto uzmi malo kartu pa pogledaj šta se nalazi preko puta Neuma,jeli to poluotok Klek(čiji jedan dio pripada BIH) ili je to Pelješac
basta sljezove boje

InfraRedRidinghood wrote:
basta sljezove boje wrote: Dudu je zakon, a Silva pravo hrvatsko ime, kao Super-Silva :lol:
Misliš na ljeponogu šjoru Siniše Vuce? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ne znam cija je, ali u Hrvatskoj postoji "umjetnica" Super-Silva, Silva Misanovic, porijeklom iz Tuzle. Jednom se cak pojavila i u Latinici :-D
haris ubleha

Post by haris ubleha »

komeba wrote:Marco gdje to izvadi? :lol: Nevjerovatno da to pise na teletekstu :lol:
Da Marco nije postavio ove slike ne bih ni ja povjerovao da ovakvo nesto moze izaci na teletekst stranicama jednog javnog emitera u BiH. :shock:
Ovo nije upereno protiv Hrvata nego protiv zdravog razuma gledalaca i pretplatnika FTV. Strasno. :?
Glupo, nepismeno, na kraju primitivno... Skandalozno, sto bi rek'o urednik IPP FTV. Bakire, metlu u ruke i pocisti ovo smece...
dioklecian

#136 trgedija- samo za bosmena

Post by dioklecian »

pokusati identifikovati sebe kroz sarajevo je "FAKAT"bez presedana najveca tregedija za ovaj lijepi grad.
dioklecian

#137 Re: trgedija- samo za bosmena

Post by dioklecian »

dioklecian wrote:pokusati identifikovati sebe kroz sarajevo je "FAKAT"bez presedana najveca tregedija za ovaj lijepi grad.
vazi samo za bosmena.
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Ev,ne znam kako ću spavati zbog Matije.. :roll: :oops:
Baš sam se nasekirala..baš je udarilo na jadne hrvate ovih dana,a ljudi ne misle ništa loše.. baš smo bRezobraznici :-)
dioklecian

Post by dioklecian »

bosmen wrote:hajd sad to sve jos jednom citiraj i upisi post :lol: :lol: :lol: :lol:
eh vidi sad bosmen, sad cu ja tebi objasniti sta je fakat.
fakat je to da si ti neki klosar da ne kazem fukara sa mejtasa ili tamo negdje iznad sirokac kapije u najbljoj izvedbi.
ovako klosari kao ti(cagljevi) u moje vrijeme su prodavali kospice na zeljinom stadionu a ponekad i na kosevu.
ovakvi klosari tipa ti su se tukli za somun jedan na bascarsij.za ovaj put samo toliko.
pozdrav
basta sljezove boje

je li ovo bosmen fan club? Kolika je clanarina? :lol:
dioklecian

Post by dioklecian »

bosmen wrote:
basta sljezove boje wrote:je li ovo bosmen fan club? Kolika je clanarina? :lol:
Natakario se ovaj svetac iz Splita nesto, ili vjezba pisanje sa zarezima :lol: :lol: :lol: :lol:
ma ne dragi bosmen ja koristim samo tvoju taktiku.
da vidis da ne treba odgovoriti na svaku, vridjati ljude i praviti se vazda pametan i nije neka plemenita osobina.
tips:postani malo mistican, nek te ljudi pozele, ovako svi znaju i misle eh sad ce onaj prepametni bosmen zaciniti i djeliti "komplimente".
pozdrav
Post Reply