Sirija
- Challenger__
#9551 Re: Sirija
Sada samo budalama nije jasno da su vahabisti i tekfirije psi cionizma.
Dva puta sam pogodio da će Izrael da napadne evo vam i treće prognoze: Sutra, prekosutra, za godinu ili dvije, kad - tad, cionisti i njihovi tekfirijsko-vahabistički psi će izgoriti u vatri nuklearnih udara.
Dva puta sam pogodio da će Izrael da napadne evo vam i treće prognoze: Sutra, prekosutra, za godinu ili dvije, kad - tad, cionisti i njihovi tekfirijsko-vahabistički psi će izgoriti u vatri nuklearnih udara.
- Klavikula
#9553 Re: Sirija
pretposljednja etapa: javno saveznistvo
http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/new ... 255088.ece
Izrael, Turska, Arabija, Jordan i Emirati - ljigavo drustvance.
http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/new ... 255088.ece
Izrael, Turska, Arabija, Jordan i Emirati - ljigavo drustvance.
- Challenger__
#9554 Re: Sirija
""Novi izraelski napad je pokušaj podizanja morala terorističkim skupinama koje se ne oporavljaju od udaraca sirijske vojske
Nego šta. Cionisti su ih stvorili, cionisti su ih tovili, cionisti su ih čipovali, oni su isti satanistički nakot. Cionisti su ih nahuškali na Siriju i sada kada gube, pokušavaju da im dignu moral direktnom intervencijom.
Vi kako hoćete, ali ja sa njihovim fanovima ovdje više nemam namjeru da razgovaram.
-
popokatepetl_com
#9555 Re: Sirija
Polako padaju maske i sad se ustvari vidi ko je skim i ko je ciji saveznik, izrael i vehabijce dva oka u glavi.
-
prometheus
#9556 Re: Sirija
@Jasamodavle: ja ne mogu velicati Assada jer pojma nemam kako se zivjelo u Siriji prije rata. Ali zato potpuno uvjereno mogu reci da je ova demokratska neoliberalna alternativa 10 puta gora, kao sto je bilo u Iraku, Egiptu, Libiji...
Nije zelio nikakav referendum za vrijeme protesta (sto je meni razumljivo imajuci u vidu opozicione lesinare americki nastrojene), medjutim kada je zapoceo rat, vlada je konstantno nudila razgovore, cak i popuste pa i referendum, medjutim bahata placenicka bagra zeli Assada nabiti na kolac, kao Gadafija.
Da biram izmedju autoritarnog vodje ili izdajnicke bagre, naravno biram vodju, za dobrobit cijele nacije. A da bi to shvatio, trebas razumiti regionalni kontekst u kojem se Sirija nalazi. Kako nisi skontao vec odavno izlizanu spiku "prava i slobode" koju zapad koristi? Kada god cujes to, prevedeno na ovciji jezik znaci nafta i dominacija u regiji.
Nije zelio nikakav referendum za vrijeme protesta (sto je meni razumljivo imajuci u vidu opozicione lesinare americki nastrojene), medjutim kada je zapoceo rat, vlada je konstantno nudila razgovore, cak i popuste pa i referendum, medjutim bahata placenicka bagra zeli Assada nabiti na kolac, kao Gadafija.
Da biram izmedju autoritarnog vodje ili izdajnicke bagre, naravno biram vodju, za dobrobit cijele nacije. A da bi to shvatio, trebas razumiti regionalni kontekst u kojem se Sirija nalazi. Kako nisi skontao vec odavno izlizanu spiku "prava i slobode" koju zapad koristi? Kada god cujes to, prevedeno na ovciji jezik znaci nafta i dominacija u regiji.
-
RahatHurmašica
#9557 Re: Sirija
ma maske nisu ni morale padati. Od samog početka je jasno za koga rade vehabisti, od svog nastanka pa do danas.
-
dudlov
#9558 Re: Sirija
Jel to asadovci odraše demokrate?
Sent from my LG-P970
Sent from my LG-P970
-
The 51st State
#9559 Re: Sirija
i onda dodje chelendz te otpocne ja tebi vojvodo ti meni serdareKlavikula wrote:
oboreni IAF-ov avion
p.s.
pakistanski jf-17, ali nekako cijenim da ti to vec znas...
-
prometheus
#9560 Re: Sirija
Po mom skromnom misljenju, nalazis se samo korak od shvatanja realnog stanja zbivanja na bliskom istoku. Zapadu ne samo da odgovara nestabilna situcija vec su im krvave ruke fakticki od razvoja i nastanka vodece svjetske sile, svemoguceg ekonomskog imperijalizma.sarajevoxxxx wrote:
- Demokrati arapsko proljeće koriste za svoje ciljeve, to niko ni ne osporava. Već sam u nekoliko navrata pisao, sutra i kada bi bilo koja kraljevina odrekla se apsolutističke monarhije, kako kaza moj jedan jaran, i prihvatila tu hebenu demokratiju, Zapad bi uradio sve da zakuha i da se muslimani ubijaju između sebe.
- Amerika je sve ovo u Siriji predvidjela, i Rusija isto tako. Pa najveći laik marta 2011. je znao da Sirija klizi ka krvoproliću da će mesar ubijati i ubijati sve do zadnjeg daha.
- Umjesto intervencije, što je najnormalnija stvar bila za očekivati, pustili su mesara da kolje i kolje. Kome odgovara jaka i demokratska Sirija ? Zapadu najmanje.
Nije nikakva teorija zavjere vec realnost koju bi djeca u obdanistu zapazila kada bi im stavio kartu americkog vojnog prisustva u svijetu. U ime demokratije? Jeste, u Alisinoj zemlji cudesa. Radi se o trzisnom monopolu koji uveliko uvjetuje nafta, a gdje je Iran jedan od velikih igraca, i jedan od rijetkih koji se nije naguzio zapadnim monstrumima.
Zbog ovog, koje je u stvari pokretacka ideja za rusenje nesvrstanih dinastija (osim emirata) tvoja logika ostaje bez nogu. Prema toj logici, Kina bi trebala vojno intervenisati u Grckoj da spasi narod od monstruozne Trojke koja ih ekonomijom za masovno unistenje davi.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#9561 Re: Sirija
on da zna znao bi da neznaThe 51st State wrote: p.s.
-
matematicar_teski
#9562 Re: Sirija
sta ce student saobracajnog fakulteta, ne zna fiziku a da zna sta o avionimajapin_mutapi wrote:on da zna znao bi da neznaThe 51st State wrote: p.s.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9563 Re: Sirija
što niko ne diže temu još jedan zločin izraela
- Co0l
#9564 Re: Sirija
Jel pao taj Kusajr vise?
- Cyrax
#9565 Re: Sirija
Vidis da se pisu gluposti i trola da se o tome i ne prica nikakoBlack swan wrote:što niko ne diže temu još jedan zločin izraela
Ovo nije nikakvo iznenadjenje majke im ga cionisticke i njima i njihovim bradatim slugama. Bas su lijepo drustvance, sve sa kolca i konopca.
Dosad i ko je slijep bio moze da vidi sta se desava i ko je na cijoj strani.
-
prometheus
#9566 Re: Sirija
Mislim da je Rusija pokazala kolika je ckapi. Medjutim posto se vjerovatno radi o pocetku svjetskog preobrazaja koji ce, ako nam pobjednik dozvoli, ostati trajno upamcen kao kljucni period novije ere, a moguce i cijele historije, na zalost ocekujem ispunjavanje agende korak po korak: Sirija, Iran, Sjeverna Koreja, nesvrstani dio Latinoamerike i dr., a moguc je i konacan obracun svih aktera odjednom (zajedno sa Rusijom i Kinom) sto bi bio taj dugo najavljivan III Sv. Rat.
Inace, previse nas je na planeti, dosta se ratuje i gladuje (ili zato sto nema dovoljno za sve ili zato sto nas upravljaju kurvini sinovi i pasiji skotovi - a mislim da je ovo drugo u pitanju), tako da je dosao vakat za konacno rjesenje. Sta smo svi mi neg obicne brojke, govedo, proizvodno orudje. Koristili su nas da stvore dovoljno jaku imperiju, malo se stvar oduzela i skrenula s puta i sada treba to rijesiti.
Nadam se da se varam dragi prijatelji, ali uzmite kao veoma realnu mogucnost ovo sto govorim, jer alternativno dugorocno rjesenje za ovu napacenu planetu ne postoji, jedini plan svemogucih zlikovaca koji stvorise ovo cudoviste je "reset", i da zele nemaju drugi izlaz...
Inace, previse nas je na planeti, dosta se ratuje i gladuje (ili zato sto nema dovoljno za sve ili zato sto nas upravljaju kurvini sinovi i pasiji skotovi - a mislim da je ovo drugo u pitanju), tako da je dosao vakat za konacno rjesenje. Sta smo svi mi neg obicne brojke, govedo, proizvodno orudje. Koristili su nas da stvore dovoljno jaku imperiju, malo se stvar oduzela i skrenula s puta i sada treba to rijesiti.
Nadam se da se varam dragi prijatelji, ali uzmite kao veoma realnu mogucnost ovo sto govorim, jer alternativno dugorocno rjesenje za ovu napacenu planetu ne postoji, jedini plan svemogucih zlikovaca koji stvorise ovo cudoviste je "reset", i da zele nemaju drugi izlaz...
- hape
#9567 Re: AW: Sirija
Ja se samo pitam da li ste vi uopce svjesni koliko ste smijesni kad koristite rijec "pas" kao uvredu. Ja koliko se sjecam to u Bosni nikad nije bila fraza da uvrijedis nekoga. U arapskim zemljama to je uvreda, ali kod nas nije. Sto stalno pravite Arape od nas kad mi to nismo.
Sto se teme tice, citam je odavno ali glupo mi sta napisati.
Obje strane u ratu cine strasne zlocine, a nikad da jedna strana ovdje prizna da cine zlocine. Cak se pa puta smijali zlocinima. Fuj. I Asadove i vehabijske snage su vecinom zlocinci. Jedni ubijaju djecu, drugi bacaju civile sa krova glavne poste. A vi ovdje kao ovce se primate zbog svakog posta.
Licno sam na pocetku bio na strani pobunjenika, ali kad sam vidio kako vehabije preuzimaju kontrolu nad FSA haman sam promijenio misljenje.
Sto se teme tice, citam je odavno ali glupo mi sta napisati.
Obje strane u ratu cine strasne zlocine, a nikad da jedna strana ovdje prizna da cine zlocine. Cak se pa puta smijali zlocinima. Fuj. I Asadove i vehabijske snage su vecinom zlocinci. Jedni ubijaju djecu, drugi bacaju civile sa krova glavne poste. A vi ovdje kao ovce se primate zbog svakog posta.
Licno sam na pocetku bio na strani pobunjenika, ali kad sam vidio kako vehabije preuzimaju kontrolu nad FSA haman sam promijenio misljenje.
- Challenger__
#9568 Re: Sirija
Ko da je otvori? Ove NULE pomnože s nulom? Hah.Black swan wrote:što niko ne diže temu još jedan zločin izraela
Presmješno.
-
matematicar_teski
#9569 Re: Sirija
asadu(psu rata) ide lose pa kmeci izraelu za pomoc. Kako jadno
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#9570 Re: AW: Sirija
ispravka krivog navodahape_hapica wrote: ... drugi bacaju civile sa krova glavne poste.
to su bili snajperisti profesionalci
to ne umanjuje težinu djela ali čisto radi javnosti neka se zna da nisu bili civili
- Cyrax
#9571 Re: Sirija
U Siriji postari inace prolaze snajpersku obuku. Cudna je zemlja to.
- Cyrax
#9572 Re: Sirija
Koga sad ti pokusavas slagati? nas ili sebe?matematicar_teski wrote:asadu(psu rata) ide lose pa kmeci izraelu za pomoc. Kako jadno
Jos klavikuli nesta pricas
E moj matematicaru...
- bubi_mama
#9573 Re: Sirija
citam ovu temu i ne moze covjek biti pametan nikako, ni posrzati ni jednu stranuprometheus wrote:Mislim da je Rusija pokazala kolika je ckapi. Medjutim posto se vjerovatno radi o pocetku svjetskog preobrazaja koji ce, ako nam pobjednik dozvoli, ostati trajno upamcen kao kljucni period novije ere, a moguce i cijele historije, na zalost ocekujem ispunjavanje agende korak po korak: Sirija, Iran, Sjeverna Koreja, nesvrstani dio Latinoamerike i dr., a moguc je i konacan obracun svih aktera odjednom (zajedno sa Rusijom i Kinom) sto bi bio taj dugo najavljivan III Sv. Rat.
,jer zlocina je previse na obje. Sjetih se klipa na YT gdje Belgijski parlametarac otkriva poazdinu rata na Maliju, a povetano je sa ovom temom jer se spominju Sirija,Libija,Tunis i sve te zakulisne igre koje se desavaju. Evo linka : http://www.youtube.com/results?search_q ... a+u+maliju
Po mom misljenju covjek je rekao upravo ono sto se desava.
- Co0l
#9574 Re: Sirija
prometheus wrote:Mislim da je Rusija pokazala kolika je ckapi...
...fuj sluge cionistickeRuski ratni brod prvi put u povijesti stigao u Izrael
http://ruskivjesnik.com/news/2013/05/02 ... 18985.html
- Cyrax
#9575 Re: Sirija
Jesi li bar procitao clanak ili samo onako zalijepis?Co0l wrote:prometheus wrote:Mislim da je Rusija pokazala kolika je ckapi......fuj sluge cionistickeRuski ratni brod prvi put u povijesti stigao u Izrael
http://ruskivjesnik.com/news/2013/05/02 ... 18985.html