Sirija

Locked
amoninan

#7926 Re: Sirija

Post by amoninan »

AleksoMKD wrote:
amoninan wrote: Da, sarađuju s FSA. Baš kao i SIF. Ali nisu dio štaba FSA.
Jel bar koordinuju akcije ili svako za sebe?
Koordinuju akcije. Od Taftanaza pa nadalje, sve akcije su bile koordinirane. Pa vidio si sad npr, u napadu na kompleks u blizini Aleppa. Tu su učestovavali: Nusra i Ahrar al Sham i Liva Al Haqq (SIF), te jedan baatljon FSA ( ne mogu mu sje sjetiti imena).

U Daari, postoji glavni štab, pod kišobranom FSA. Koji koordinira sve akcije u tom djelu. A učestvuju sve navedene fakcije zajedno.
amoninan

#7927 Re: Sirija

Post by amoninan »

anonimus0007 wrote:
Herr Flick wrote:I ovom amoninan isprali mozak :-) :-)
Čisto sumnjam. ja mislim da je on plaćen za širenje propagande. vrtio se nedavno video kako tel aviv plaća ljude da šire propagandu po internetu i forumima.
milja eura sedmično. Ho'š da te povežem?

Žao mi je, ja sam protivnik istoka, zapada, sjevera i juga.
madner

#7928 Re: Sirija

Post by madner »

Pa i nije neki honorar, osim ako nema kakvih dodatnih beneficija. :D
grizly1991

#7929 Re: Sirija

Post by grizly1991 »

gazija_sa wrote:i čečensko mezarje :wink:
pa zasto ti je problem da priznaš da mrziš muslimane? Meni nije problem priznat da mrzim (tebe) .[/quote][/quote]
Pa problem mi je napisati zato što ne mrzim muslimane (niti bilo koga drugog ko ima barem 1% aktivnik moždanih funkcija). Što se tiče ekstremista - pod nož. Mrzi ti mene koliko god hoćeš, mene to zanima k'o Maru kriv qrac.
grizly1991

#7930 Re: Sirija

Post by grizly1991 »

madner wrote:Pa i nije neki honorar, osim ako nema kakvih dodatnih beneficija. :D
Ima, na svaki + cent brade 50 KM, i isto toliko za svaki minus cent hlača. Zamisli samo koliko dobivaju Deda Mrazovi u šorcevima :D
amoninan

#7931 Re: Sirija

Post by amoninan »

madner wrote:Pa i nije neki honorar, osim ako nema kakvih dodatnih beneficija. :D
kriza haveru, propatili i ovi iluminatski bankari. Ali ako sruše Iran i Assada, biće povišice. Šuti, šućur Allahu dobro je i ovo
madner

#7932 Re: Sirija

Post by madner »

grizly1991 wrote:
Ima, na svaki + cent brade 50 KM, i isto toliko za svaki minus cent hlača. Zamisli samo koliko dobivaju Deda Mrazovi u šorcevima :D
Ma dobro to, nije sve u parama. Meni su recimo nudili da mogu birati robinju svake sedmice.

No nazalost sve ispod 170cm, mada ne izgleda lose na slikama.
madner

#7933 Re: Sirija

Post by madner »

amoninan wrote:
kriza haveru, propatili i ovi iluminatski bankari. Ali ako sruše Iran i Assada, biće povišice. Šuti, šućur Allahu dobro je i ovo
Bice bice, potrajat ce, no Asad ne moze ojacat.
dječak sa šibicama

#7934 Re: Sirija

Post by dječak sa šibicama »

Bradatim pacijentima koji ordiniraju po temi dan/noc, pametnije je da odu u Siriju i insallah odu djevicama u zagrljaj.

Mudzahidu je cast umrijeti u borbi, samo misevi drkaju na leseve sa youtube klipova.
amoninan

#7935 Re: Sirija

Post by amoninan »

madner wrote:
grizly1991 wrote:
Ma dobro to, nije sve u parama. Meni su recimo nudili da mogu birati robinju svake sedmice.

No nazalost sve ispod 170cm, mada ne izgleda lose na slikama.
:lol:

ko ti je kontakt? :D

---
dječak sa šibicama wrote:Bradatim pacijentima koji ordiniraju po temi dan/noc, pametnije je da odu u Siriju i insallah odu djevicama u zagrljaj.

Mudzahidu je cast umrijeti u borbi, samo misevi drkaju na leseve sa youtube klipova.
Mi čekamo četničiju s istoka :D

ps. ja nemam brade ba, ponekad ko George Clooney malo pustim (ljepši sam od njega btw)
popokatepetl_com

#7936 Re: Sirija

Post by popokatepetl_com »

Po obicaju ljubitelji terorista u Siriji su veoma glasni, to postovi, analize, govori rekao bi covjek rat u Siriji gotov :lol:
Herr Flick

#7937 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

popokatepetl_com wrote:Po obicaju ljubitelji terorista u Siriji su veoma glasni, to postovi, analize, govori rekao bi covjek rat u Siriji gotov :lol:
Jaci su od CNN-a :mrgreen: :mrgreen:
gazija_sa

#7938 Re: Sirija

Post by gazija_sa »

http://www.youtube.com/watch?v=WSBWSTgsXHU naletih na ovog brata na netu...malo neobicno predaje al mi se svidjelo.
Herr Flick

#7939 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

matematicar_teski

#7940 Re: Sirija

Post by matematicar_teski »

Herr Flick wrote:http://www.youtube.com/watch?v=MwUlbMUKZlU

Gdje ste posli bolan??? :-) :-)
kakav si ti pacenik, povraca mi se
Herr Flick

#7941 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

matematicar_teski wrote:
Herr Flick wrote:http://www.youtube.com/watch?v=MwUlbMUKZlU

Gdje ste posli bolan??? :-) :-)
kakav si ti pacenik, povraca mi se
Vidis fino da pise 18+,znaci da nije za mladje od 18, a ne vidim sta ti se ima ovde povracat??? Ocito slabo gledas desavanja u Siriji :mrgreen: :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7942 Re: Sirija

Post by Truba »

meni su smiješni ovi linkovi s YT sa po 200 pregleda

imam osjećaj da ih samo mi ovdje gledamo
gazija_sa

#7943 Re: Sirija

Post by gazija_sa »

zamisli da tek ovi imaju avione šta bi bilo...al ne treba ...evo konvoj jedan mali hot hot :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=_1Ze6alcTpA
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7944 Re: Sirija

Post by Truba »

mjesec na netu 1000+ pregleda

definitivno rat nikog ne zanima sem malo balkanaca rusa i pokoja kamikaza iz ostatka svijeta
Opetja033

#7945 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

Otresose Arapi Zirafu k'o slinu, hem im prvobitno izbacili iz Arapske lige, hem sada sirijski stolicu dali oslobodiocima. Uz naravno obavezno kukanje slobodarskih zemalja poput Rusije i Irana, al ko njih jebe za bilo sta na ovom svijetu. :D

Uglavnom jos jedan u nizu samara Assadovim pristalicama, vidim i ovdje na forumu vlada velika nervoza medju njegovim idolopoklonicima. Prvo im ode Gaddafi, poslije ona budaletina iz Caracasa, valja im traziti novog idola i kada ovaj zavrsi ili na kakvoj banderi ili sakriven u nekoj teheranskoj magazi. :D
nicaze_072

#7946 Re: Sirija

Post by nicaze_072 »

anonimus0007 wrote:
Čisto sumnjam. ja mislim da je on plaćen za širenje propagande. vrtio se nedavno video kako tel aviv plaća ljude da šire propagandu po internetu i forumima.
Gdje se prijavi i koliko se placa? :D
gazija_sa

#7947 Re: Sirija

Post by gazija_sa »

nicaze_072 wrote:
anonimus0007 wrote:
Gdje se prijavi i koliko se placa? :D
LOL

a "kad ne bude Asada" braniće Ahmedinedžada :D
amoninan

#7948 Re: Sirija

Post by amoninan »

Ništa nije crno-bijelo

"On the Jabhat al Nusrah VS Kataeb Farouq fitna" by Shami Witness

http://twitlonger.com/show/n_1rjetku

Islamski front navodno u ofanzivi u graničnom pojasu s Libanom.

YPG je posredovao u primjirju između šijjskih milicija iz gradova Zahra' i Nubol (Aleppo) i opozicije. :thumbup:
Challenger__

#7949 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Opetja033 wrote:vidim i ovdje na forumu vlada velika nervoza medju njegovim idolopoklonicima...
Koji "idolopoklonici", kakva nervoza?

Ima li većih luzera od ovih proxy-kurtona, koje Izrael i zapad koriste u Siriji, a tamane kao pacove u Maliju ili Afganistanu? Ima li većih jadnika od ovih proxy-losera, koje Izrael i zapad danas podržavaju i iskorištavaju, a sutra će im rokati dronovima i atomskim po glavama? Ovo je jasno čitavom svijetu, samo nije jasno njima i vama koji, kao, za njih navijate.

Ali, kada dođe do toga, kada i vama sve bude jasno, kao što sam predvidio - odreći ćete ih se, preko noći.
Challenger__

#7950 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

US President Barack Obama struck a deal with Prime Minister Binyamin Netanyahu for military action against Syrian chemical weapons. The new issue will flesh out that decision with exclusive revelations on NATO’s role in setting up the expedition, its participants, targets and ramifications, including likely responses by Moscow and Tehran.
LINK - (http://www.debka.com/article/22853/Join ... aits-Syria)

Po ovom izraelskom izvoru, došlo je do dogovora između Natanjahua i Obame u pogledu vojne akcije "protiv sirijskog hemijskog oružja", kao samostalna akcija NATO koja uključuje i posljedice kao što su eventualni odgovor Irana i Rusije.

...??
Locked