Palestina je u okolnostima u kojima je 60 godina upravo zbog stanja kakvo je vladalo u tim zemljama..sa sekularističkim prozapadnjačkim dupeliscima.mmaar wrote:Cudno kako se ovim u cijoj agendi stoji oslobadjanje islamskog svijeta, ali po unaprijed zadatim kriterijima po kojima prvo idu Zapadu "neposlusne zemlje", a tek na kraju, ha ha, Palestina i klan Saud, interesi gotovo uvijek poklapaju sa zapadnim interesima, pa tako ne prezaju ni od otvorenog saveznistva. Takva vrsta stalne podudarnosti sa interesima sila koje drze Palestinu i Arabiju okupiranom mora biti sumnjiva svakom ko i malo misli glavom.
ne znam kako odgovara Izraelu da na vlast dođu političke snage koje će u parlamentu izglasati protjerivanje izraelskog ambasadora iz zemlje, ili zabranu isporuke plina toj zemlji !?
kako je revolucija u Egiptu, u kojoj su pobijedile proislamske snage iša ili ide na ruku anglocionistima ?
nisu li sve učinili i još uvijek čine kako bi zadržali svoj utjecaj nad tom zemljom,
bilo preko pokvarenog korumpiranog egipatskog sudstva koje ukida parlament ( u kojem većinu poslaničkih mjesta imaju Muslim.braća i Selefisti ) i sudstva koje svojim odlukama ponovo omogućava članovima bivšeg predsjednika Mubaraka da se kandiduje na izborima, iako je to ranije sudskom odlukom zabranjeno
bilo vojskom, koja se još uvijek oslanja na američke izvore, i kojom USA pokušava okrenuti stanje stvari u Egiptu u svoju korist..no nadamo se da im to neće uspjet.. mislim da bi proislamske snage u egipatskoj vojsci trebale poduzeti odlučne poteze i uklonuti američke i izraelske pijune i marionete koji rade protiv svoje države i naroda i u korist anglocionista, jednostavno metodama koje gotovo uvijek donesu rezultat,unaprijeđivanjem i likvidiranjem...
sad ćeš reći to je okrutno..
a ja samo kažem, može se i od komunista nešto korisno naučiti