Sirija

Locked
tolino

#14101 Re: Sirija

Post by tolino »

DzeBra wrote:
J3r1ch0 wrote:Bolje bi pitanje bilo koja je ideologija bliža bosanskim sunijama: Ona od Šija iz Irana ili pak ona "vehabijska" iz Saudijske Arabije? :D
Pa može i to. Bosanski muslimani su poznati kao tolerantan narod koji nema problema da živi sa drugima koji su različiti i drugačije se mole Bogu.
i šta su imali od toga, jel ih to spasilo od genocida ? jel možda svjetskoj javnosti zbog toga proradila savjest pa je Bošnjake spasila od genocida, logora, etničkog čišćenja i svega zla koji je taj narod zadesilo ?
mmaar

#14102 Re: Sirija

Post by mmaar »

DzeBra wrote:
hocu ja da dijelim wrote: Naravno, "Iranski kulturni centrar" i druge iranske "kulturne i humanitarne nevladine organizacije" stoje iza omrznutog šiitskog propagandnog portala advance.hr.
Predlažem anketu koja bi bila napravljena u 5-6 gradova širom BiH a na pitanje "koja ideologija više šteti BiH, ona koja je uvezena iz Irana (šije) ili ona koja je uvezena iz Saudijske Arabije (vehabije). :mrgreen:
Samo polako, jos koja kap i Bosnjaci ce ih tuci maljevima gdje god ih stignu, a tad im vise nece moci pomoci ni krivousti Pavelic s Mirogoja, pod cijim su pokroviteljstvom uvezeni 1993. u BiH. U Rvacku vise nece moci nazad, kao sto nema nazad vise ni u Tursku.

I sta vas cudi toliko klanjanje cionistickom rezimu i preuzimanje njegove zocinacke retorike? Pogledajte samo onu temu o cionistickim zocinima i njihove komentare, pa ce vam sve biti jasno, ako vec do sad nije.
RMH79

#14103 Re: Sirija

Post by RMH79 »

tolino wrote:
RMH79 wrote:
tolino wrote:
ovo je već pozivanje jedne cijele grupe ljudi na istrijebljenje a to smrdi na genocidaštvo i no pošto se radi o muslimanima ti ćeš naravno moži i dalje da sernjaš po ovom portalu, da je ova država iole normalna kao što nije već bi bio večeras uhapšen u sproveden od strane policijskih organa....
Cek, cek, zar vi priznajete drzavu? :? Licno, prije par dana, bih protekfiren od strane istomisljenika van, upravo iz razloga sto priznajem drzavu i zakone ove drzave. Jos kad rekoh da postujem iste, te u trazenju svojih prava koristim i pravne instance drzave, bih automatski bacen na samo dno dzehenema. :-? Sada sam potpuno zbunjen :?
ko vi ?? :-)

jel misliš da samo vehabije brane pravo sirijskog naroda na izbor vlastite budućnosti ?? ako nisi primijetio vehabije su saburli skromni i strpljivi ljudi koji u komunikaciji nastoje sa ljudima ma koliko ih vrijedjali i napadali biti umjereni i pozivaju ih u vjeruju, subhanaju, savjetuju da'we, odmah navode hadise, ajete, nastoje ljudima na lijep način ukazati na dobro i zlo, nažalost ja nisam takav, ja nema strpljenja za takvo što, jer mi se strašno gadi licemjerna ljigavost pojedinih forumaša ovdje koji brane tako očiglednog diktatora tiranina i koljača sirijskog naroda, koji već dvije godine sa svojom koljačkom barbarijom ugnjetava sirijski narod, a pojedini neljudi ovdje tog tiranina tako zdušno brane...
Procita li ti, uopce, sta ja napisah?! Ako jesi, nije mi jasno odakle izvuce zakljucke o saburli vehabijama?
tolino

#14104 Re: Sirija

Post by tolino »

DzeBra wrote:
Challenger__ wrote:- Al-Qseir, LINK. Ako ne bude vojne intervencije, ovaj gadić će bljesnuti kao Feniks, tipujem, iz 1 u 1.
Nije mi jasno kako se ovi teroristi koji se nazivaju FSA ne zapitaju zašta i za koga se bore kada vide ovakve slike ?!
na skupu podrške Oftalmologu ima sigurno jedno pedeset ljudi, od 40 000 čljudi koliko je Kusajr imao stanovnika dok nisu morali pobjeći pred Asadovim koljačima ...
tolino

#14105 Re: Sirija

Post by tolino »

hocu ja da dijelim wrote:Šiitski propagatori su nas oduvijek učili da se "Al-Lažiri" ne smije vjerovati jer je neobjektivna i pristrana ?! A sada nam ti isti šalju link na "Lažiru" . Dakle, ipak je objektivna ? :-)

samo da naglasim još jedanput :thumbup:
hocu ja da dijelim

#14106 Re: Sirija

Post by hocu ja da dijelim »

Challenger__ wrote:- Al-Qseir, LINK. Ako ne bude vojne intervencije, ovaj gadić će bljesnuti kao Feniks, tipujem, iz 1 u 1.
Milošević je, birvaktile, bio u stanju da skupi (i plati) čak i 1000 puta više demonstranata od Šiitskog Mesara! Tanko, tanko...
mmaar

#14107 Re: Sirija

Post by mmaar »

tolino wrote:
DzeBra wrote:
J3r1ch0 wrote:Bolje bi pitanje bilo koja je ideologija bliža bosanskim sunijama: Ona od Šija iz Irana ili pak ona "vehabijska" iz Saudijske Arabije? :D
Pa može i to. Bosanski muslimani su poznati kao tolerantan narod koji nema problema da živi sa drugima koji su različiti i drugačije se mole Bogu.
i šta su imali od toga, jel ih to spasilo od genocida ? jel možda svjetskoj javnosti zbog toga proradila savjest pa je Bošnjake spasila od genocida, logora, etničkog čišćenja i svega zla koji je taj narod zadesilo ?
Spasile nas brosure Visokog saudijskog komiteta i kojekakvih opskurnih kuvajtskih organizacija za sirenje vehabitske fitne.
mmaar

#14108 Re: Sirija

Post by mmaar »

hocu ja da dijelim wrote:
Milošević je, birvaktile, bio u stanju da skupi (i plati) čak i 1000 puta više demonstranata od Šiitskog Mesara! Tanko, tanko...
Kockaru, uzalud pokusavas da dijelis i serviras nam tu dobro poznatu cionisticku mantru kojom unistavas sve diskusije na ovoj temi. Ko vas ne zna!
tolino

#14109 Re: Sirija

Post by tolino »

isti po metodama, isti u zločinu, isti u načinu vladanja, isti u prepredenosti i lukavosti, isti im saveznici (Rusija), isti im poštovaoci i sljedbenici ovdje na Balkanu... ko da ih je jedan ćaća pravio...
J3r1ch0

#14110 Re: Sirija

Post by J3r1ch0 »

tolino wrote:
isti po metodama, isti u zločinu, isti u načinu vladanja, isti u prepredenosti i lukavosti, isti im saveznici (Rusija), isti im poštovaoci i sljedbenici ovdje na Balkanu... ko da ih je jedan ćaća pravio...
Isto im je božanstvo.
hocu ja da dijelim

#14111 Re: Sirija

mmaar wrote:
tolino wrote: Pa može i to. Bosanski muslimani su poznati kao tolerantan narod koji nema problema da živi sa drugima koji su različiti i drugačije se mole Bogu.
Hvala Bogu pa Srbi nisu Šiiti ! Da jesu, dobili bi mi od Irana oružje, ali u glavu :roll:
Last edited by hocu ja da dijelim on 10/06/2013 22:07, edited 1 time in total.
tolino

#14112 Re: Sirija

Post by tolino »

mmaar wrote:
Spasile nas brosure Visokog saudijskog komiteta i kojekakvih opskurnih kuvajtskih organizacija za sirenje vehabitske fitne.

ne, nego nas je spasila Rusija, veliki prijatelj muslimana i islama kako se ovdje od nekih forumaša tvrdi ... :-)
hocu ja da dijelim

#14113 Re: Sirija

tolino wrote:
ma, meni se čini da su svi diktatori isti "ko jaje jajetu" a (prividno) različite ideologije iza kojih se skrivaju su samo smokvin list i ništa više.

Princip je uvijek isti: Hoću ja da dijelim ! Pardon, da vladam ... :D
Last edited by hocu ja da dijelim on 10/06/2013 22:07, edited 2 times in total.
mmaar

#14114 Re: Sirija

Post by mmaar »

tolino wrote:
mmaar wrote:

ne, nego nas je spasila Rusija, veliki prijatelj muslimana i islama kako se ovdje od nekih forumaša tvrdi ... :-)
Iako imamo lose pamcenje, znamo vrlo dobro ko je jedini pomogao Bosnjake, a sta su radile vehabitske petromonarhije kako bi zaustavile tu pomoc i uz pomoc Krivoustog uvezle 1993. vehabizam u BiH od kojeg je i kod nas do sada stradalo na desetine nevinih, od Mostara, Bugojna, pa na dalje. Bosnjaci vas mrze i tu mrznju predanim trudom povecavate iz dana u dan.
Last edited by mmaar on 10/06/2013 22:05, edited 1 time in total.
DzeBra

#14115 Re: Sirija

Post by DzeBra »

tolino wrote:na skupu podrške Oftalmologu ima sigurno jedno pedeset ljudi, od 40 000 čljudi koliko je Kusajr imao stanovnika dok nisu morali pobjeći pred Asadovim koljačima ...
“The people are sick of the war and hate the jihadists more than Assad,”a Western source familiar with the data said. “Assad is winning the war mostly because the people are cooperating with him against the rebels.”
The data, relayed to NATO over the last month, asserted that 70 percent of Syrians support the Assad regime. Another 20 percent were deemed neutral and the remaining 10 percent expressed support for the rebels."
tolino

#14116 Re: Sirija

Post by tolino »

DzeBra wrote:
tolino wrote:na skupu podrške Oftalmologu ima sigurno jedno pedeset ljudi, od 40 000 čljudi koliko je Kusajr imao stanovnika dok nisu morali pobjeći pred Asadovim koljačima ...
“The people are sick of the war and hate the jihadists more than Assad,”a Western source familiar with the data said. “Assad is winning the war mostly because the people are cooperating with him against the rebels.”
The data, relayed to NATO over the last month, asserted that 70 percent of Syrians support the Assad regime. Another 20 percent were deemed neutral and the remaining 10 percent expressed support for the rebels."
prenosi advance.hr i SANA, kao i RT ... :lol:

pobunjenici imaju samo 10 % podrše sirijskog naroda, nešto dobrovoljaca iz susjednih zemalja i uz svu artiljeriju, helikoptere, avione, i scudove Bašarova vojska naoružana do zuba ( kojoj pomaže Rusija, Iran i HizbuLat ) muči se sa pobunjenicima već dvije godine... :lol:
Klavikula

#14117 Re: Sirija

Post by Klavikula »

pilot SAF-a - zena
Image
tolino

#14118 Re: Sirija

Post by tolino »

proklet bio ko može podržavati Bašara, tog sirijskog koljača tiranina i genocidaša !

DzeBra

#14119 Re: Sirija

Post by DzeBra »

hocu ja da dijelim wrote:Milošević je, birvaktile, bio u stanju da skupi (i plati) čak i 1000 puta više demonstranata od Šiitskog Mesara! Tanko, tanko...
Misliš ovako:

mmaar

#14120 Re: Sirija

Post by mmaar »

Kao da su ucili kletve kod baba Mare iz romanijskog Mokrog :lol:
tolino

#14121 Re: Sirija

Post by tolino »

Klavikula wrote:pilot SAF-a - zena
Image

heroj pravi, kao i kolege piloti...možemo na hiljadama video klipova vidjeti šta tenkisti i i piloti rade sirijskim civilama...jedan link iznad sam već postao.... :(

i onda se čudite kad neko kome je možda sva porodica ubijena, iskasapljena bombama ili su ih mučili i do smrti premlaćivali Bašarovi šebihe po zatvorima, zaskoči nekog mrtvog Bašarovca i isčupa mu srce !? jel se čudite tome !? meni da iskasape dijete ovako, do prvog Bašarovca do kojeg bih se dočepao, živom bih srce isčupao, ne mrtvom, živom !
mmaar

#14122 Re: Sirija

Post by mmaar »

tolino wrote:zaskoči nekog mrtvog Bašarovca i isčupa mu srce !? jel se čudite tome !? meni da iskasape dijete ovako, do prvog Bašarovca do kojeg bih se dočepao, živom bih srce isčupao, ne mrtvom, živom !
Jos jedno javno priznanje kanibalskih sklonosti i apetita. :shock:
Herr Flick

#14123 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

Tolino kako si kreno mogao bi fasovat ban :-) :-)
tolino

#14124 Re: Sirija

Post by tolino »

mmaar wrote:Kao da su ucili kletve kod baba Mare iz romanijskog Mokrog :lol:
jel to sve što imaš reći na postovani video licemjerni gade ??
DzeBra

#14125 Re: Sirija

Post by DzeBra »

mmaar wrote:Spasile nas brosure Visokog saudijskog komiteta i kojekakvih opskurnih kuvajtskih organizacija za sirenje vehabitske fitne.
Ma pusti ga ba mmaar ...
Njemu kao smeta ta sramna uloga "svjetske javnosti" prema Bošnjacima ali mu ne smeta to što su se vehabije, i nakon svih masakara koje su atlantisti i cionisti počinili nad muslimanima širom svijeta u proteklih 12 godina, stavili pod potpunu komandu Amerike, israhella i europskih kolonizatora.
Locked