Eeee.... ja na sta spadose selefije, leblebije i slicne karikature... Da ih zene degenece... Iste one zene koje, da im ovaj britanski eksperiment, ova kuga, dodje na vlast, ne bi smjele nos promoliti na ulicu, a kamoli se za nesto pitati i o necemu odlucivati...
Sirija
- Chisum
#11726 Re: Sirija
Eeee.... ja na sta spadose selefije, leblebije i slicne karikature... Da ih zene degenece... Iste one zene koje, da im ovaj britanski eksperiment, ova kuga, dodje na vlast, ne bi smjele nos promoliti na ulicu, a kamoli se za nesto pitati i o necemu odlucivati...
Last edited by Chisum on 21/05/2013 15:41, edited 1 time in total.
- DzeBra
#11727 Re: Sirija
Kakve crne Muslimanske Brace? Nijesu to bogami ni pastorčad a kamoli braća. Muslimansku Braću su cionisti i USA već odavnoOpetja033 wrote:Stavljanje znaka jednakosti izmedju vehabija i pripadnika/simpatizera Muslimanske Brace je podla laz. U SNC nema niti jedan jedini vehabija. Dakle bukvalno - niti jedan.
privatizirali. U Egipotu su na vlasti MB pa eno ih gori se pokazaše po pitanju Palestine od Mubaraka.
-
sarajevoxxxx
#11728 Re: Sirija
Ma ne bi ti pomoglo ni da ti ja prevedem, al' evo googleov prevod:Klavikula wrote:DW je fakat previse pouzdan izvor. nikad ne lazu u korist terorista, nedaj Boze. i nesto sumnjam da imaju reportere na terenu.sarajevoxxxx wrote:حملة عسكرية واسعة لقوات النظام السوري في القصيرKlavikula wrote: izvor???????
وعرضت قناة "المنار" التلفزيونية التابعة لحزب الله لقطات لتشييع خمسة عناصر من الحزب أمس في الضاحية الجنوبية لبيروت والبقاع (شرق)، مشيرة إلى أن هؤلاء قضوا "خلال أدائهم واجبهم الجهادي"
http://www.dw.de/%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9% ... a-16826697
jarane, jako mi je zao al ne razumijem arapski. ako ti nije kakav zahmet slobodno prevedi.
Croatian: "خلال أدائهم واجبهم الجهادي" - Tijekom obnašanja dužnosti džihadskih
Bosnian: --/--Za vrijeme obavljanja svojih dužnosti džihadista
Serbian: --/-- Током обављања посла џихадиста
Masovna vojnu kampanju kako bi prisilili sirijski režim u kratkom
I ponudio kanal "Al-Manar" televizije Hezbollahova snimke sprovoda od pet elemenata stranke jučer u južnim predgrađima Beiruta i Bekaa (istok), uz napomenu da su proveli "tijekom obavljanja svoje dužnosti džihadskih
- Bosanski_kralj
#11729 Re: Sirija
Sa kojim se žarom bore jedni protiv drugih u Siriji, a kada treba Izraelu pokazati zube, Izraelci ih za 6 dana potamane. 
- sinuhe
#11730 Re: Sirija
Klavikula
Kad se u Siriji bude pricalo ili se vec prica o opakim mudzahedinima iz Bosne i Hercegovine.
Last edited by sinuhe on 21/05/2013 15:45, edited 1 time in total.
- DzeBra
#11731 Re: Sirija
Sa ovim se 100% slazem.Opetja033 wrote:Ne postoji niti jedan jedini vehabija unutar SNC. Unutar SNC ne postoji niti jedna jedina vehabijska stranka
Samo bi jos nadodao da ni u izraelskom Knesetu ne postoji niti jedan vehabija ali ipak cionisti upravljaju vehabijskim pokretima sirom svijeta.
- basar
#11732 Re: Sirija
došlo je njih sa svih strana svijeta od australije do amerike (što bi reko Dino).
Ali tu će im ako Bog da biti kraj
-
sarajevoxxxx
#11733 Re: Sirija
Pa naravno da snimatelj stoji uz samo oruzje, i normalno je da se cuje ispaljenje. Koja bolesna tvrdnja 'gadja djamiju i onda to koristi kao propagandu' ???DzeBra wrote:Ovako su nedavno publicirali jedan video koji navodno pokazuje kako SAA granatira neku dzamiju a na snimku se jasno cuje da "snimjatelj" stoji uz samo oruzje iz kojega su raketa ispaljivane. Svako ispaljenje se jasno cuje i nakon par sekundi vidi se pogodak u kupolu dzamijeCyrax wrote:Kako to da snijeg pada na najnovijim slikama?
Imas primjer ovog videa o pocetku akcije na Kusajr postavljali smo ga prije par dana, na njemu se sto puta glasnije cuje ispaljenje od eksplozije, a snimak su napravili opozicionari.
- muhafuca
#11734 Re: Sirija
Ja (kao pojedinac kao i ti) tvrdim da Amerika Britanija Izrael i sateliti pripadaju na tu istu listu terroristickih zemaljaOpetja033 wrote:
Nije istina. Evo i ja tvrdim da im je mjesto na toj listi.
Sta sad ?
-
sarajevoxxxx
#11735 Re: Sirija
Dolazi su i nama, i hvala Bogu prezivjeli su. Prezivjet ce i mudzahidi koji su otisli u Siriju da se bore, ako Bog da, koliko god ti zelio suprotno, o tome ne odlucujemo ni ja niti.basar wrote:došlo je njih sa svih strana svijeta od australije do amerike (što bi reko Dino).
-
sarajevoxxxx
#11736 Re: Sirija
Bosanski_kralj wrote:Sa kojim se žarom bore jedni protiv drugih u Siriji, a kada treba Izraelu pokazati zube, Izraelci ih za 6 dana potamane.
- basar
#11737 Re: Sirija
prvo ti si vjerovatno onaj banovani ne mogu da ti se sjetim nika.hxm wrote:IZ,muslimanska krovna institucija BIH daje podrsku narodu sirije protiv izopacenog krolocnog rezima koji rusi gradove i ubija svoj narod.Posto su muslimani bosne sunnije znaci ocekivana reakcija.ova bagra što je otišla tamo a vidim i neki na forumu, inače u cijeloj bosni daju im podršku... otišli su jer su mislili da će uspjet poklat ono malo alavita u Siriji.. Koje zvijeri, a jesu se bili obradovali, bale im na usta počele teći.
Ali nema jaro, ne može to tako lahko.
Ali i dalje ne mogu da se načudim ovolikoj količini krvoločnosti..
Jaučete na Karadžića i slične monstrume a i sami ste takvi, sramota.
Mi jaucemo na karadzica?,cuj mi?,a vi ne jaucete ili vam je drago oooo sijje sto je taj manijak klao muslimane??
Ipak ne iznenadjuje,jer kako ste pomogli amerima u iraku u ubijanju muslimana tako bi sutra pomogli drugom karadzicu protiv muslimana bih.
Nego sta ti ovo znaci
Znaci da smo mi muslimani BIH sunnije ne pametni,glupi jer da smo pametni bili bi sijje?A koga zanima šiizam, pametan će se raspitati iz prve ruke.
Btw,sad koji je po tebi siizam ok,ovaj alavtski ili iranski,jer je razlika ogromna??
drugo, znači ako sunije kolju tamo nekog vrše genocid treba ih podržati bez obzira šta rade po tvom mišljenju?
treće nije cilj bilo jaukanje nas za Karadžića, nego je cilj bio da se prikaže licemjernost takvih kao vi. Podržavaš genocid nad alavitima a genocid nad Bošnjacima osuđuješ ( i ja ga osuđujem)
četvrto, pametan je onaj ko iz prve ruke provjeri informacije o nekome, a ne onaj koji sluša razne priče rekla kazala... a pogotovo znajući kolika je mržnja takvih kao ti prema šijama.
peto i ja sam Bošnjak, tako da su ti ta jadna mizerna podmetavanja bespotrebna.
šesto nemoj više da odnosiš ovu temu u takav vid rasprave, jer si već ranije dobio upozorenje.
sedmo ako ćeš na takav način diskutovati, zamolio bih te da me zaobiđeš.
Last edited by basar on 21/05/2013 15:53, edited 1 time in total.
- sinuhe
#11738 Re: Sirija
Kakav zar. Naoruzani huligani na obe strane. Vojske to vidjelo nije.
- Co0l
#11739 Re: Sirija
Nevezano za taj snimak (a znam na koji mislis i nema veze sa tim sta impliciras)-jel to nisu mogli Asadovi krvoloci snimit i da zavrsi na netu?Ili hoces reci da oni snimci na kojima se vide kojekakve grozote islamista su nastimane jer se vidi da su sami to snimali?DzeBra wrote:Ovako su nedavno publicirali jedan video koji navodno pokazuje kako SAA granatira neku dzamiju a na snimku se jasno cuje da "snimjatelj" stoji uz samo oruzje iz kojega su raketa ispaljivane. Svako ispaljenje se jasno cuje i nakon par sekundi vidi se pogodak u kupolu dzamijeCyrax wrote:Kako to da snijeg pada na najnovijim slikama?
-
gorgonzola
#11740 Re: Sirija
sarajevoxxxx wrote:Dolazi su i nama, i hvala Bogu prezivjeli su. Prezivjet ce i mudzahidi koji su otisli u Siriju da se bore, ako Bog da, koliko god ti zelio suprotno, o tome ne odlucujemo ni ja niti.basar wrote:došlo je njih sa svih strana svijeta od australije do amerike (što bi reko Dino).
a sto ti ne odes dole? ti si zesci zagovornik, a ja sam samo realista. znaci podrzavam vladu u damasku.
- DzeBra
#11741 Re: Sirija
Kako sami? A gdje su francuzi, englezi, Amerika, israhell , Turska , Saudija, Katar ?sumirprimus wrote:rebelsi vec pune dvije god krvare...sami...
FSA obrce vecim sumama novca nego neke manje drzave clanice EU-a.
- muhafuca
#11742 Re: Sirija
Ja licno sam davno digao ruke od ove i ovakve IZ u BiH (milion razloga al svakako bi bilo of topic pa da ne duzim)hxm wrote:
IZ,muslimanska krovna institucija BIH daje podrsku narodu sirije protiv izopacenog krolocnog rezima koji rusi gradove i ubija svoj narod.Posto su muslimani bosne sunnije znaci ocekivana reakcija.
Mi jaucemo na karadzica?,cuj mi?,a vi ne jaucete ili vam je drago oooo sijje sto je taj manijak klao muslimane??
Ipak ne iznenadjuje,jer kako ste pomogli amerima u iraku u ubijanju muslimana tako bi sutra pomogli drugom karadzicu protiv muslimana bih.
Nego sta ti ovo znaci
al ti i takvi kao ti sto se pozivate na IZ BiH kad je u pitanju Sirija , pljujete po istoj po svim drugim pitanjima...
a sad kad se potrefilo da se u necemu podudarate " ah joj pa IZ je bitna slusajte njih oni su krovno tijelo muslimana u BiH , oni ce misliti za nas , nemamo mi sta misliti svojom glavom"
Nidje veze
- Co0l
#11743 Re: Sirija
Cuj ovog 'genocid nad alavitima'basar wrote: prvo ti si vjerovatno onaj banovani ne mogu da ti se sjetim nika.
drugo, znači ako sunije kolju tamo nekog vrše genocid treba ih podržati bez obzira šta rade po tvom mišljenju?
treće nije cilj bilo jaukanje nas za Karadžića, nego je cilj bio da se prikaže licemjernost takvih kao vi. Podržavaš genocid nad alavitima a genocid nad Bošnjacima osuđuješ ( i ja ga osuđujem)
četvrto, pametan je onaj ko iz prve ruke provjeri informacije o nekome, a ne onaj koji sluša razne priče rekla kazala... a pogotovo znajući kolika je mržnja takvih kao ti prema šijama.
šesto nemoj više da odnosiš ovu temu u takav vid rasprave, jer si već ranije dobio upozorenje.
-
sarajevoxxxx
#11744 Re: Sirija
Genocid vrsi onaj ko avionima raketira civilna naselja, skudovima, minobacacima. Opozicija nikad nije ispalila ni jednu bombu iz aviona, nikad nije ispalila ni jedan skud, nikad ni na koga nije bacila bure eksploziva, tako da je sasvim jasno ko stoji iza masovnih ubistava u Siriji.basar wrote: prvo ti si vjerovatno onaj banovani ne mogu da ti se sjetim nika.
- DzeBra
#11745 Re: Sirija
Upravo tako. Ovo sto se danas desava u Siriji je dio istog plana kao i 1109.sumirprimus wrote:jok eto agresija na siriju od strane cionista i atlanstista potpomognutih stranim placenicima djihadistima...
-
gorgonzola
#11746 Re: Sirija
sarajevoxxxx wrote:Genocid vrsi onaj ko avionima raketira civilna naselja, skudovima, minobacacima. Opozicija nikad nije ispalila ni jednu bombu iz aviona, nikad nije ispalila ni jedan skud, nikad ni na koga nije bacila bure eksploziva, tako da je sasvim jasno ko stoji iza masovnih ubistava u Siriji.basar wrote: prvo ti si vjerovatno onaj banovani ne mogu da ti se sjetim nika.
ne odgovaras? kad toliko podrzavas pobunjenike, zasto se ne uputis dole?
-
sarajevoxxxx
#11747 Re: Sirija
Nisam zagovornik, ne bih nikad nikome savjetovao da ide. Ko je otisao sebi je i uradio je po svojoj savjesti, a koga zanima koga ti podrzavas ?gorgonzola wrote: a sto ti ne odes dole? ti si zesci zagovornik, a ja sam samo realista. znaci podrzavam vladu u damasku.
-
sarajevoxxxx
#11748 Re: Sirija
Odgovorio samgorgonzola wrote:
ne odgovaras? kad toliko podrzavas pobunjenike, zasto se ne uputis dole?
- DzeBra
#11749 Re: Sirija
Jeste, i to je agresija, naravno ukoliko nije njihovo ucesce u ratu odobreno od legalnih vlasti u Damasku.Opetja033 wrote:Zar napad Hizbollaha takodje nije agresija na suverenu drzavu? Zar ucesce iranske revolucionarne garde takodje nije agresija na suverenu drzavu?
-
gorgonzola
#11750 Re: Sirija
DzeBra wrote:Jeste, i to je agresija, naravno ukoliko nije njihovo ucesce u ratu odobreno od legalnih vlasti u Damasku.Opetja033 wrote:Zar napad Hizbollaha takodje nije agresija na suverenu drzavu? Zar ucesce iranske revolucionarne garde takodje nije agresija na suverenu drzavu?
je li agresija kad je HV pomogla protiv Srba na poziv A.Izetbegovica?