Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
- Tonight SAA from Souran was also able to capture small village of Lahaya. Opposition now dug in in nearby town of Lataminah.
- Opposition still manages to hit &destroy SAA tanks with TOWs. "We hit 2 tanks but then 10 new ones appear in front of us," says witness.
Jenan Moussa
Lahaya, koja je pala prvog dana ofanzive, pa padala danima...na svim mogućim pro-režimskim mapama ne samo da je prikazivana kako je pod kontrolom režima nego je duboko u pozadini i sada je navodno opet pala...evo mape koju si postavljao već više puta danas...pa lahaya ti je prva ispod Moreka (južno) na mapi i pogledaj koliko je daleko od navodnih linija borbe (kilometrima i kilometrima iza)
Last edited by cbrt on 12/10/2015 23:02, edited 2 times in total.
mostarac1979 wrote:Poslednji trzaji terorista...Za desetak dana ide definitivni potop
tako nekako. i ja sam tog misljenja. drze se jos, al tesko da imaju snage. i rezerve. vidjecemo.
________
al sumir polako al sigurno prerasta u jaceg forumasa od savoxa. frajer fura zajebanciju. haj to je ok. naporan je al je ok. al on ozbiljno misli da mezi raju po temi i time sokoli sam sebe. budimo realni
LJOLJ sto bi Francuz reko
Ne znam da li su pojedinci svesni sta je Mi 28...To je apokalipsa koja udara nocu...Gde mogu izdrzati udare takve jacine...videces sta ce biti,nego licno bih voleo da se umereni pobunjenici izdvoje od Nusre i zajedno sa Kurdima i SAA krenu na Isil...Ipak se teba kompromis napraviti
Nek si ti ziv i zdrav,ali pobunjenici se najzesce i rokaju sa ISIL-om od kako se ISIL pojavio.
sumirprimus wrote:
Burek je nemoguce bacit u oci.mozda mislis na prasinu?
burek je u svemir otišao a da ne moze u oko, daj ba sumire
Rusi su iz čisto političkih razloga izjavili da koriste SAA ob, izvore. Po nekim informacijama imaju svoje ljude dovoljno dobro raspoređene unutar terorista. Najvjerovatnije među čečenima i sličnima.
Vidi se zaninanje..kontinuitwt sssr perioda...svakia akcija 100% uspjesna i vise...
Ko ovde koga? Kakvi podoaci da svaki dan imaju vise pogodaka i meta od b. letova?ko u partizanskim filmovima...
sumirprimus wrote:
Vidi se zaninanje..kontinuitwt sssr perioda...svakia akcija 100% uspjesna i vise...
Ko ovde koga? Kakvi podoaci da svaki dan imaju vise pogodaka i meta od b. letova?ko u partizanskim filmovima...
znamol' tastature koristit'?
Last edited by KUZNETSOV on 12/10/2015 23:09, edited 1 time in total.
Nek si ti ziv i zdrav,ali pobunjenici se najzesce i rokaju sa ISIL-om od kako se ISIL pojavio.
Pobunjenici 2 godine nisu ratovali sa ISIL-om, sve do nedavne ISIL-ove ofanzive na Allepo
Nemoj zajebavati...izbacili su ISIS iz Idliba ali su zato fasovali u Raqqi, imali su i jedan ustanak u Deir Ez Zoru i južnij i žestoko postradali...rokaju se u pustinji na nekoliko mesta...mnogo su krvarili u tim borbama...