Baza gore dolewalter kurtz wrote:jbt trofrtaljski izvori kazu da su zauzeli bazu
Respect za one koji su uspjesni
Baza gore dolewalter kurtz wrote:jbt trofrtaljski izvori kazu da su zauzeli bazu
Iz ISIL-a još niko nije potvrdio:walter kurtz wrote:jbt trofrtaljski izvori kazu da su zauzeli bazu

daj linkThe 51st State wrote:sta cemo bez brkinih slika sad, ako se ispostavi istinitim, inace mi je zao obicne pjesadije sto ce ih ovi porokati...
edit.
ipak lazna vijest.
nesto drugo slave..., kao napredak u okolici deira, nidje veze...الرقة تذبح بصمت @Raqqa_Sl · 8m8 minutes ago
#ISIS Didn't capture Deir ez-Zor Airport until now but they are celebration in #Raqqa for big Progress #Syria
Uuuu, oprez, sad ce mlada putincad skocit sa sahovskim tablama i slicicama jebaca koji ne vadi.Fantassin wrote:Baza gore dolewalter kurtz wrote:jbt trofrtaljski izvori kazu da su zauzeli bazu, Vlada pobjedjuje i pobjedit ce a zateci ce razrusenu zemlju nesposobnu da se usprotivi NATOu i Izraelu (ni prije nije mogla ali makar se znalo da nece pasti bez borbe) odlicna situacija za Izrael koji su cijelu situaciju iskoristili do maksimuma i svaka im cast na tome... u sledecih par godina cemo vjerovatno moci viditi i moguce pomjeranje granica Izraela prema vani
![]()
Ispravka, od istog pro-ISIL izvora:dragma wrote:Iz ISIL-a još niko nije potvrdio:walter kurtz wrote:jbt trofrtaljski izvori kazu da su zauzeli bazu
#Syria Capture of #DeirEzZour airport still not confirmed by #IS- officially
Međutim u Raqqi slave uveliko!?
Raqqa now Naeem Square
Vrijeme će pokazati.
čitaš li i ti sandžački glasnikAvetinho wrote:Uuuu, oprez, sad ce mlada putincad skocit sa sahovskim tablama i slicicama jebaca koji ne vadi.Fantassin wrote:Baza gore dolewalter kurtz wrote:jbt trofrtaljski izvori kazu da su zauzeli bazu, Vlada pobjedjuje i pobjedit ce a zateci ce razrusenu zemlju nesposobnu da se usprotivi NATOu i Izraelu (ni prije nije mogla ali makar se znalo da nece pasti bez borbe) odlicna situacija za Izrael koji su cijelu situaciju iskoristili do maksimuma i svaka im cast na tome... u sledecih par godina cemo vjerovatno moci viditi i moguce pomjeranje granica Izraela prema vani
![]()
Ne ja bogumi. Samo Ruskaju Pravdaju.walter kurtz wrote:čitaš li i ti sandžački glasnikAvetinho wrote:Uuuu, oprez, sad ce mlada putincad skocit sa sahovskim tablama i slicicama jebaca koji ne vadi.Fantassin wrote: Baza gore dole, Vlada pobjedjuje i pobjedit ce a zateci ce razrusenu zemlju nesposobnu da se usprotivi NATOu i Izraelu (ni prije nije mogla ali makar se znalo da nece pasti bez borbe) odlicna situacija za Izrael koji su cijelu situaciju iskoristili do maksimuma i svaka im cast na tome... u sledecih par godina cemo vjerovatno moci viditi i moguce pomjeranje granica Izraela prema vani
![]()
Vidis ti sto slave ocito su dobili informacije da je SAA potrosila sve SCUDove ... ili su jednostavno blentavidragma wrote:Iz ISIL-a još niko nije potvrdio:walter kurtz wrote:jbt trofrtaljski izvori kazu da su zauzeli bazu
Raqqa now Naeem Square
Vrijeme će pokazati.
Kako ste vi poremećeni ljudi. Javno zagovarate pokolj ove djece. Bojte se Allaha!Fantassin wrote:Vidis ti sto slave ocito su dobili informacije da je SAA potrosila sve SCUDove ... ili su jednostavno blentavidragma wrote:Iz ISIL-a još niko nije potvrdio:walter kurtz wrote:jbt trofrtaljski izvori kazu da su zauzeli bazu
Raqqa now Naeem Square
Vrijeme će pokazati.bit ce da je ovo drugo.. pa posle ginu civiliiiii
Ne obraćaj mi se monstrume poremećeni. Allah je najveći!Fantassin wrote:Ako neces da pogines nemoj da izlazis na glavni trg u gradu koji je proglasen prijestolnicom pobunjenika i pri tome da slavis pobjedu (mogucu) pobunjenika ... LOGICFantassin wrote: Vidis ti sto slave ocito su dobili informacije da je SAA potrosila sve SCUDove ... ili su jednostavno blentavibit ce da je ovo drugo.. pa posle ginu civiliiiii
![]()
Doduse ti vjerovatno zivis u svijetu mira i cvijeca gdje su civili zasticeni od odmazde ... to si vjerovatno poprimio od ISILovih ucenjaka jer oni isto propagiraju tu zastitu civila... ali samo od bombardovanja od strane SAA i to posebno ako se ti civili nalaze sasvim slucajno oko komandnih stabova i komunikacijskih centara ISILa.
E moj Laprdane najebo si. Sad će Avetinho da te tužaka za falsifikovanje Fantassin-ovog upisa, ban ti ne gineLaprdan wrote:Kako ste vi poremećeni ljudi. Javno zagovarate pokolj ove djece. Bojte se Allaha!Fantassin wrote:Vidis ti sto slave ocito su dobili informacije da je SAA potrosila sve SCUDove ... ili su jednostavno blentavidragma wrote:
Iz ISIL-a još niko nije potvrdio:
Raqqa now Naeem Square
Vrijeme će pokazati.bit ce da je ovo drugo.. pa posle ginu civiliiiii
O cemu to ti? Nisam primijetio nakon onog zrakomlatovog ni jedan falsifikat.dragma wrote:
E moj Laprdane najebo si. Sad će Avetinho da te tužaka za falsifikovanje Fantassin-ovog upisa, ban ti ne gine
Laprdan wrote:
Ne obraćaj mi se monstrume poremećeni. Allah je najveći!

Pažljivo pogledaj, ja bih ti rekao koji dio Fantassin-ovog upisa je promjenjen ali neću, nisam tužibabaAvetinho wrote:O cemu to ti? Nisam primijetio nakon onog zrakomlatovog ni jedan falsifikat.dragma wrote:
E moj Laprdane najebo si. Sad će Avetinho da te tužaka za falsifikovanje Fantassin-ovog upisa, ban ti ne gine
Avetinho wrote:O cemu to ti? Nisam primijetio nakon onog zrakomlatovog ni jedan falsifikat.dragma wrote:
objasnio bih ti neke stvari, al neda mi se. Jebo te izrael.Fantassin wrote:Baza gore dolewalter kurtz wrote:jbt trofrtaljski izvori kazu da su zauzeli bazu, Vlada pobjedjuje i pobjedit ce a zateci ce razrusenu zemlju nesposobnu da se usprotivi NATOu i Izraelu (ni prije nije mogla ali makar se znalo da nece pasti bez borbe) odlicna situacija za Izrael koji su cijelu situaciju iskoristili do maksimuma i svaka im cast na tome... u sledecih par godina cemo vjerovatno moci viditi i moguce pomjeranje granica Izraela prema vani
![]()
Dragma, čini mi se da si ih zamjenio. Nije on njegov, nego on njegovdragma wrote:Pažljivo pogledaj, ja bih ti rekao koji dio Fantassin-ovog upisa je promjenjen ali neću, nisam tužibabaAvetinho wrote:O cemu to ti? Nisam primijetio nakon onog zrakomlatovog ni jedan falsifikat.dragma wrote:
A i Blebetan mi je drag, unatoč našem neslaganju vezano za temu..
pa naravnoChallenger__ wrote:Provincija Hataj:budza wrote:Fantassin wrote:Nisu otvoreno neprijateljske ali su tu negdje... Turska kao clanica NATOa i to medju prvih 6,ne-Arapska drzava,kontrolise teritoriju koju Sirija priznaje kao svoju,u Arapsko-Izraelskim ratovima otvoreno podrzavala Izrael , istorijski neprijatelj Sirije jer je istu drzala od okupacijom 700njak godina.
Sa druge strane Sirija pro-Ruski orjentisana,arapska drzava sa teritorijom koja im istorijski pripada a nalazi se pod Turskom kontrolom,istorijski najvece pobune protiv osmanskog carstva su se desile na prostorima Sirije.
Saberi 2 i 2
o kojoj teritoriji pises?
Sa lukom Aleksandretom (tur. Iskenderun) i znamenitom Antiohijom (tur. Antakija).

- The countries which support terrorism are on the side of #Israel which attacked #Syria yesterday
- #Syrian #FM W. #Moallem: The number of militants killed by #SAA in the last 2 days equals the number killed by 1000 #US-coalition airstrikes