Sirija

Locked
Challenger__

#29226 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Klavikula wrote:ma stipu Coola, puleni mu gube na svim frontovima pa nema o cemu pisati, a nekad se javiti mora :D
:lol:

Ograjis'o je onaj koga on podržava... Ostao mu još samo hudi Tajip. Pravada za Tajipa!!
insomnia78 wrote:Hoce me francuzi jebati zbog uploada ovih slika :D

Ako te bude u'apsilo, ti reci: "svi smo mi za Koaliciju, samo je Cool sumnjiv"!

:lol: :lol:
insomnia78

#29227 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

:D
insomnia78

#29228 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Bgm nesto se desava
Poceli su mediji izvjestavati o zestokim borbama na istoku i sjevero-istoku grada a i ameri kazu da je koalicija bombardovala polozaje ISIL-a na istocnom frontu u toj famoznoj industrijskoj zoni
jastuk1

#29229 Re: Sirija

Post by jastuk1 »

Challenger__ wrote:
jastuk1 wrote:Čuj on (Čeli) se ne raduje a bilo je itekako likovanja kad Assadisti napreduju ili ovi u Kobaniju. :oops
Pratiš li ti kontekst? Lik pominje neka tri turska momka koji su žrtve nasilja i nemira. Pričam o nevinim žrtvama a ne o narkomanskoj koljačkoj stoci iz raznih frakcija AQ koji prodaju muda za bubrege širom BI i sjevera Afrike.

Jedno su nevine žrtve a nešto sasvim drugo psi rata.
Neka tri turska momka dragoviću moj nisu nikake žrtve nasilja i nemira, već namjerne likvidacije muslimana, pošto su ubijeni kad su raznosili kurbansko meso sad za prošli Bajram. Al ti izgleda samo pratiš one vijesti koje tebi odgovaraju.

Al kad već hoćeš neka poređenja, koja uopšte nisu ni bitna na kraju krajeva, ako su ovi narkomanska koljačka stoka, onda su ovi iz PKK i slično, eto sve i da nisu narkomanska koljačka stoka (mada ima izvještaja da i oni kolju i čak i spaljuju!) najgluplja su korisna govečad koja postoji. Jer stanje na terenu i činjenice na terenu govore da se ovi se bore otvoreno za državu, koriste svaku sekundu da to svima daju do znanja, a ovi drugi samo za interese Izraela - jer niko Kurdima nikad neće dati nikaku državu. Ovim uvlačenjem u neku stvar, ne samo da im nikad neće dati državu, već će im se iza zatvorenih vrata otvoreno podsmijavati. Koje otvoreno omalovažavanje ybt.

Toliko o tome ko prodaje, a ko INDEED kupuje muda pod bubrege. /tvoja fraza/

Stanje na terenu je takvo Čeli. Ako imaš neke činjenice ili vijesti da to opovrgneš, please izvoli, a ne samo da postaš samo ono šta se babi snilo, bez dokaza, bez utvrđenih činjenica.

Ljetos kad te cijeli forum izmijavao za krimsku kopakabanu, bilo mi je žao, ali sada vidim da si ti koliki ISKLJUČIVIONISTA da je ono ismijavanje imalo osnova. Ybg, toliko sam konstruktivnih kritika uputio na račun Rusije, a ti i dalje trubiš ko smo mi da kritikujemo majčicu. Ma daj više - kaš malo šire razmišljat....
jastuk1

#29230 Re: Sirija

Post by jastuk1 »

insomnia78 wrote:Bgm nesto se desava
Poceli su mediji izvjestavati o zestokim borbama na istoku i sjevero-istoku grada a i ameri kazu da je koalicija bombardovala polozaje ISIL-a na istocnom frontu u toj famoznoj industrijskoj zoni
Evo javila se i glasnogovornica:

enan Moussa @jenanmoussa · 7m 7 minutes ago

#Kobane update: kurdish YPG still in control of border crossing with Turkey. All rumors suggesting otherwise are not correct. ISIS 1km away.
Challenger__

#29231 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Bolan Jastuk, ono je prepis sa ruskog satiričnog sajta. Ne znam zašto izostavljaš Kinu (koju favorizujem), ona je, uz Izrael (koga ne favorizujem), jedina ozbiljna država na planeti.

RF to tek treba da postane.
insomnia78

#29232 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Granica il je pala il pada
Kurdski izvori kazu: "glasine nisu tacne, YPG jos uvijek kontrolise granicu, ISIL je 1kilometar daleko"

Cuj kilometar :D
insomnia78

#29233 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Prema onoj sliKi orci su ovdje
Image
jastuk1

#29234 Re: Sirija

Post by jastuk1 »

Challenger__ wrote:Bolan Jastuk, ono je prepis sa ruskog satiričnog sajta. Ne znam zašto izostavljaš Kinu (koju favorizujem), ona je, uz Izrael (koga ne favorizujem), jedina ozbiljna država na planeti.

RF to tek treba da postane.
Kina ozbiljna? Ne znam, meni sva ta robotizacija u katalogizaciji nikako ne ulijeva ozbiljnost, već maksimalnu praznoću. Al eto, ako je tebi ozboljna. :thumbup:
Challenger__

#29235 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

China is a Miracle. Trust me!
Dr_dre

#29236 Re: Sirija

Post by Dr_dre »

China is a Miracle. Trust me!
Satira satire :lol: :lol: :lol: :lol:
Kikibombona

#29237 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

Co0l

#29238 Re: Sirija

Post by Co0l »

Kikibombona wrote:

Heroji!
Vidi ovih Kurda,ni video ne znaju na forum postavit a hoce drzavu :P
insomnia78

#29239 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Herojski otpor nema govora, ali da bog da da izdobri

Sve vise, cak i kurdskih, izvora prica o zestokim borbama na samom granicnom djelu

Znaci da su unatoc zracnoj podrsci danas uspjeli izgubiti znacajan komad teritorije na istoku grada
Plus sto je ISIL izgleda danas, uz velike gubitke, uspio dovuci pojacanja u ljudstvu
jastuk1

#29240 Re: Sirija

Post by jastuk1 »

Samo bezveze ginu. Nacionalizam kao pojava već nestaje u mnogim dijelovima svijeta i nacionalnu pripadnost sve više mijenja regionalna pripadnost ili vjerska/nevjerska pripadnost kao glavna odrednica identiteta. Al haj to nekome ko se predao svom vapidnom ponosu objasni...
Kikibombona

#29241 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

jastuk1 wrote:Samo bezveze ginu. Nacionalizam kao pojava već nestaje u mnogim dijelovima svijeta i nacionalnu pripadnost sve više mijenja regionalna pripadnost ili vjerska/nevjerska pripadnost kao glavna odrednica identiteta. Al haj to nekome ko se predao svom vapidnom ponosu objasni...
Gdje to prolazi vjerska pripadnost?

Mozda kod sirotinje i nigdje vise.
Novak20

#29242 Re: Sirija

Post by Novak20 »

Kurdi plaćaju svoju zemlju svojim životima. Imaće svoju državu-republjik kad-tad. Za razliku od bradonja sa kojima se pojedini identificiraju.
solar7

#29243 Re: Sirija

Post by solar7 »

Kikibombona wrote:
jastuk1 wrote:Samo bezveze ginu. Nacionalizam kao pojava već nestaje u mnogim dijelovima svijeta i nacionalnu pripadnost sve više mijenja regionalna pripadnost ili vjerska/nevjerska pripadnost kao glavna odrednica identiteta. Al haj to nekome ko se predao svom vapidnom ponosu objasni...
Gdje to prolazi vjerska pripadnost?

Mozda kod sirotinje i nigdje vise.
Prolazi i sve ce vise i vise prolaziti jer nije samo sirotinja ta kod koje to prolazi
Kikibombona

#29244 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

solar7 wrote:Prolazi i sve ce vise i vise prolaziti jer nije samo sirotinja ta kod koje to prolazi
Gdje?

Koja to drzava poznata po jakom obrazovnom sustavu i kontinuiranom tehnoloskom napredovanju stremi religijskim konceptima?
Challenger__

#29245 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Iran.
Klavikula

#29246 Re: Sirija

Post by Klavikula »

samo jedno kratko pitanje dijeli od toga da se pokaze tvoja neprincipijelnost :D
Kikibombona

#29247 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

Challenger__ wrote:Iran.
Pa i oni su sirotinja. Prolazi samo kod sirotinje kao sto sam rekao.
Challenger__

#29248 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Nego... ima li ko potvrdu ove (!) informacije?
UNCONFIRMED: Media sources claim #ISIS will withdraw from #Kobane in the next few hours but will keep control on key villages near it #Syria
@RamiAlLolah

Koji medijski izvori, zna li ko još šta o ovom?
Challenger__

#29249 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Kikibombona wrote:
Challenger__ wrote:Iran.
Pa i oni su sirotinja. Prolazi samo kod sirotinje kao sto sam rekao.
Kakva bolan sirotinja, šta je sa tobom.
Klavikula

#29250 Re: Sirija

Post by Klavikula »

Challenger__ wrote:
Klavikula wrote:ma stipu Coola, puleni mu gube na svim frontovima pa nema o cemu pisati, a nekad se javiti mora :D

Ograjis'o je onaj koga on podržava... Ostao mu još samo hudi Tajip. Pravada za Tajipa!!
insomnia78 wrote:Hoce me francuzi jebati zbog uploada ovih slika :D

Ako te bude u'apsilo, ti reci: "svi smo mi za Koaliciju, samo je Cool sumnjiv"!

:lol: :lol:
:D :D
Locked